15ΜΕΛΕΣ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PierikosNews, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Πιερικού Δημήτρης Μυρωτής, ανακοίνωσε στο αποψινό ΔΣ ότι στην Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΒΗΣ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή θα θέσει προς ψήφιση με δική του πρωτοβουλία νεο 15μελες σχήμα για να αναλάβει την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ της νέας χρονιάς.  Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιοί θα είναι οι άνθρωποι που θα τον πλαισιώσουν, και κατα πόσο θα στηριχθεί όλο αυτό..

Μείνετε συντονισμένοι στο PNEWS..

**ΠΡΟΣΟΧΗ... ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ**

4 σχόλια:

  1. Ή κατάρα αυτής της ομάδας συνεχίζεται. Την ώρα που ο κόσμος θα κάνει τα μπάνια του, εμείς για μία ακόμα χρονιά κατακαλοκαιρο θα είμαστε στην Εκάβη. Από τη στιγμή που ξέρουμε ένα σχήμα που θα κατεβεί αυτό που ενδιαφέρει είναι ποιοι θα είναι οι χρηματοδότες για να δούμε εάν είναι και βιωσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις εκκαθάριση, το μπάτζετ της ομάδας μπορεί να καλυφθεί σαφώς πιο εύκολα. Πιστεύω πως θα έχουμε δύο σχήματα στις εκλογές. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε τόσο καλύτερο για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γιατί φτάσαμε σε τέτοιο αδιέξοδο. Ή Διοίκηση πήρε εντολή για μία διετία κι κομως τα παρατάει τον πρώτο χρόνο. Τουλάχιστον ας μην είναι αυτή που θα ρίξει την ομάδα για πρώτη φορά στο τοπικό γιατί τότε το ρεζίλι θα είναι μεγάλο για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει Διοίκηση οι παίκτες φευγουν, μήπως ξανάδούμε εποχή Κωτουλα; Θα βρουν κανένα δελτίο οι νέοι όταν αναλαβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!