Παπουτσογιαννόπουλος: Μου ζητάνε 2.500 ευρώ για να μπορώ να φύγω!

Το PierikosNews μίλησε με τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, ο οποίος πέρα απο το ευχαριστήριο που μας δίνει για την πρώην διοίκηση τους συμπαίκτες και τον κόσμο του Πιερικού, μας έδωσε και μια ακραία είδηση που σίγουρα εφόσον ισχύει, δεν αρμόζει στην ιστορία και στο ήθος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 


Ο Θοδωρής του οποίου το δελτίο βρίσκεται στα χέρια της νυν διοίκησης, και ενώ έχει αρνηθεί πρόταση ανανέωσης με τους νέους ιθύνοντες του Πιερικού, ζήτησε να παραλάβει την ελευθέρας του, καθώς έχει συμφωνήσει με ομάδα Β'Εθνικής. Η απάντηση της διοίκησης σύμφωνα με τον ίδιο ήταν αρνητική, και πέρα απο αυτό δήλωσε οτι του ζητήθηκε να δώσει το ποσό των 2.500 ευρώ ωστέ να το παραλάβει και να συνεχίσει στην επόμενη ομάδα της επιλογής του!

Αυτό φέρνει μια αναταραχή στα πράγματα του Πιερικού, καθώς δεν έχουμε έρθει αντιμέτωποι με παράλληλο συμβάν. Το ηθικό της υποθεσης και συμφωνα με το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας, δεν μπορεί να εγκρίνει μια τέτοια συμπεριφορα σε εναν ποδοσφαιριστή που τυπικά δεν τα βρήκε με την νεα διοίκηση και δεν θέλησε να παραμείνει διότι έχει προφορική συμφωνία με ομάδα Β Εθνικής. Πάντως για να ακούσουμε και την αντίθετη άποψη θα προσπαθήσουμε να συνομιλήσουμε με την νεα διοίκηση και τον πρόεδρο της για να έχουμε μια εμπεριστατωμένη εικόνα για το θέμα.

Πέρα απο αυτή την επισήμανση ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος θέλησε μέσα απο την ιστοσελίδα μας να ευχαριστήσει την πρώην διοίκηση το κόσμο και τους συμπαίκτες για τη χρονιά που πέρασε. 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πιερικού και την διοίκηση της προηγούμενης χρονιάς για την συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όλες αυτές τις στιγμές που περάσαμε μαζί, καθώς και τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε καθ ολη την διάρκεια της σεζόν".

6 σχόλια:

  1. Αρχισε η χρηματοδοτηση του Πιερικου. Να προσεξει ο νυν προεδρος μην ξοδεψει παρα πολλα.Καημενε Πιερικε αραγε εχει πιο χαμηλα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά θα παρακαλούσα οι απόψεις και οι κριτικές να μην θίγουν ή προσβάλλουν . Εδω ακόμη δεν έχουμε την άποψη της άλλης μεριάς ακομα.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή κ αίσχος στην νεα διοίκηση χαχαχαχαχαχαα ετσι γίνομαι κ εγω πρόεδρος εεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ - ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...
    ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ...
    ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΕΦΤΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ Η ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ρεζιλια ειναι αυτα, λιγο τσιπα δεν υπαρχει. νομιζω πριν πεσει η ομαδα αγωνυστικα πεφτει ηθικα ....ας το προσεξει το διδυμο σαραηλιδη κουθουριδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον κάτι δεν μας λέει ο παίχτης ποτέ πήγε και βρήκε την διοίκηση αφού χτες πέμπτη βράδυ γίναν σώμα σαν δσ και αυτός το πρωί της παρασκευής έπινε καφέδες έξω ποτέ βρήκε την καινούργια διοίκηση.Καλο θα είναι και από τη μεριά της διοίκησης να πούνε αν έγινε επαφή με τον παίχτη γιατί αν δεν έγινε τότε ο παίχτης κάνει κακό στην ομάδα χωρίς λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!