Ο Γιάννης Συμεωνίδης στο PNEWS για την φημολογία εμπλοκής του στα διοικητικά του Πιερικού!

Υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του ισχυρού ανθρώπου του Διαγόρα Σεβαστής (οπού φέτος κάνει ντεμπούτο στην Γ'Εθνική), ότι υπάρχει ενδεχόμενο να κατεβάσει δικό του σχήμα στη Γενική Συνέλευση του Πιερικού, ώστε να αναλάβει με τους συνεργάτες του, τα ηνία της ομάδος. Ο κ.Γιάννης Συμεωνίδης μιλάει αποκλειστικά στο PierikosNews για την κίνηση αυτή οπού τελικά έγινε, αλλά όπως μας εξηγεί δεν μπόρεσε να προχωρήσει, ενώ παράλληλα αφήνει ένα μήνυμα στήριξης προς το σχήμα Σαραηλίδη.. και ενδεχόμενο ενδιαφέρον για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Συμεωνίδη στο PierikosNews:

«Κάναμε μια επαφή με την τριμελής επιτροπή, αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι εφικτό να συνεχίσει αυτή η κίνηση. Στηρίζουμε την προσπάθεια του κ.Σαραηλίδη και ένας λόγος που κάναμε πίσω είναι και αυτός. Ευελπιστούμε να έχουμε συνεργασία, γιατί ο Πιερικός είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Και επειδή οι ομάδες που υποβιβάζονται για φέτος είναι μόνο δύο, και ο Πιερικός δεν θα έχει δύσκολο έργο, και επειδή εγώ στην ζωή μου έμαθα να παλεύω για παραπάνω και όχι να μένω στάσιμος (αυτό νομίζω το απέδειξα με τον Διαγόρα)... Την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, θα είμαστε εδώ να πάμε τον Πιερικό εκεί που του αξίζει.» 

9 σχόλια:

  1. Άρα πάμε με ένα σχήμα στη Συνέλευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαραιληδησ αναστασιος. ευχαριστω πολυ για την στηριξει φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιμένεις ακόμα για δυο σχήματα pierikosnews; Ακούστηκε πως το ενδεχομενο δεύτερο σχήμα απεσύρθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ?ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟ Ε9 ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λέω να φέρει τον ΑΜΚΑ, το πιστοποιητικο γέννησης και το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και φυσικά να έχει μαζί του σε βαλίτσα τα χρήματα που θα βάλει στην ομάδα. Α και οπωσδήποτε να έρθει με κουστούμι αν θέλει να πάρει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι κριμα άνθρωποι σαν και σένα να μην ασχολούνται με τον Πιερικό......ξανασκέψου καλα κύριε συμεωνιδη ,ακομη δεν ειναι αργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η απόφαση τις αστυνομία κατερινης αδύνατη να δόση άδεια στο γήπεδο του Βατανιακό για διεξαγωγή αγώνων γ εθνικής για τον εξής λογο δεν πλήρη τους όρους που εντάχτηκα ολα τα γήπεδα τις γ εθνικής ( πριν λίγα χρονια μπορούσε να γίνει αγώνα στο γήπεδο του βατανιακου.τωρα με τους καινούργιους νόμους οχι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!