Ουδέποτε ασχολήθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λιναρδής!

Έπειτα απο έγκυρη επικοινωνία που είχε το PierikosNews με διοικητικό στέλεχος της Αναγέννησης, για την συγκεκριμένη υπόθεση που αναφέρθηκε απο κάποια ''τοπικά μπλόγκ'' του νομού μας, (ότι ο κ.Λιναρδής είχε στο παρελθόν χτυπήσει τη πόρτα της Αναγέννησης Καρδίτσας και ότι τον απέρριψαν).. δεν ισχύουν, και όπως ενημερωθήκαμε ο πρόεδρος της ομάδας ουδέποτε είχε επικοινωνία και δεν γνωρίζει καν για μια τέτοια κίνηση... Ενώ ποτέ καμία πηγή ή κάποιο ΜΜΕ της πόλης δεν αναφέρθηκε ποτέ σε καμία τέτοια απόπειρα. 

Πλέον όσα κυκλοφορούν ακυρώνονται και απλά διαπιστώνεται ότι θέλουν απλά να προπαγανδίσουν κάποιοι τον κόσμο της ομάδας, για να διώξουν την συγκεκριμένη κίνηση του Λιναρδή ώστε ο Πιερικός να συνεχίσει να είναι το μαγαζάκι και η καρέκλα του καθενός..

5 σχόλια:

  1. Ο συγκεκριμένος "κύριος" βρίσκεται σε πανικό. Το γελοίο του άρθρο είναι προϊόν αυτού του πανικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόμπα ξεκουμπωτη, φορά φουστάνι που τόσο καιρό μας τα επρηξες για δαίμονες, για φαντάσματα για πρόβατα και τσομπανηδες. Όλες οι συκοφαντίες καταρρέουν μόνο η αντιπιερικη σου υστερία έμεινε. Έλα στη ΓΣ για να τα ακουσεις και σε προσωπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με το τελευταιο! «μαγαζακι του καθενος»
    Δυστυχώς, δεν θα απαλλαγούμε απο τέτοια φαινόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδή βρέθηκε άνθρωπος να μου κάνει το σπίτι και εγώ λέω όχι θα το κάνω μόνος μου και ας μην έχω φράγκο στην τσέπη αντε για

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!