Το PierikosNews σας ενημερώνει...

Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατέστη δυνατό να σας δημοσιοποιήσουμε απόψε το βίντεο απο την συνάντηση που είχαν οι ενδιαφερόμενοι της κίνησης Λιναρδή, με την διοίκηση του Πιερικού. Αύριο το πρωί θα ανέβει το βίντεο ολόκληρης της συνάντησης-συζήτησης.

Το PierikosNews επίσης σας ενημερώνει ότι αύριο θα υπάρξει αποκλειστική-αποκαλυπτική συνέντευξη με τον εκπρόσωπο του κ.Λιναρδή, τον Παναγιώτη Σακελλίου, ο οποίος θα απαντήσει σε όλα τα βασικά ερώτημα που προκύπτουν μετά απο αυτή τη συνάντηση, ενώ θα δώσει στο κόσμο της ομάδας τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να κρίνουν οι ίδιοι το ''ποιόν''της συγκεκριμένης κίνησης.

Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε πολύ, όσο γίνεται τα σχόλια που στέλνονται προς δημοσιοποίηση να είναι στα πλαίσια της ευπρέπειας και της λογικής και να μην προσβάλλουν ή θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις, καταθέστε την άποψη σας καθαρά, τίμια και σωστά.. σεβαστείτε το έργο μας, και μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση...

Αύριο επίσης θα σας αποκαλυφθούν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που υπάρχει εδώ και λίγες ώρες στην αρχική σελίδα του σαιτ μας, για το τι πιστεύει ο κόσμος ότι πρέπει να συμβεί στα διοικητικά του Πιερικου..


Ο Κ.Σακελλίου καθώς αποχωρεί την Παραλία Κατερίνης, έπειτα απο την τελευταία συνάντηση που είχε με τα υποψήφια μέλη της κίνησης Λιναρδή απο την Πιερία... Ο ίδιος ενημέρωσε τον Λιναρδή που βρίσκεται στην Αθήνα, και τώρα περιμένουμε όλοι την απόφαση του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ οπού θα πραγματοποιηθεί αύριο, και αναλόγως θα συνεχίσουν τις επόμενες κινήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!