Νέα αρχή με όνειρα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τους συντάκτες του PNews για την τιμητική πρόταση να ενταχθώ στο ενεργό συντακτικό δυναμικό του site,πρόταση που φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ καθότι πέραν από την κοινή αγάπη που έχουμε για τον Πιερικό μας ενώνει και μια φιλία.
 Από πλευράς μου εύχομαι να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καιρών,των αναγνωστών και των φιλάθλων μιας και οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φέρει αναβρασμό σε όλους.Επικροτώ και στηρίζω αμέριστα την απόφαση για επώνυμα σχόλια.Η δύναμη της ελευθερίας του λόγου συνεχίζει να υφίσταται.Ο διάλογος και η υγιής αντιπαράθεση απόψεων είναι ότι πιο όμορφο στηριζόμενο σε επιχειρήματα και όχι σε βωμολοχίες κρυμμένες πίσω από την ανωνυμία...Παρόλα αυτά η εξέταση των σχολίων πριν την ανάρτηση θα συνεχιστεί όχι λόγω καπρίτσιου η λογοκρισίας απλά για να μην υπερβούμε τα εσκαμμένα.
      Τέλος είμαστε πάντα ανοικτοί σε οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική.Θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον να δημοσιοποιούμε φιλτράροντας τις πηγές μας και τα μεν και τα δε.Αυτό δυστυχώς σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,αλλά προς τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και ειδικότερα του Πιερικού πρέπει να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση και ας κρίνει ο ίδιος ο κόσμος.



         Για το PierikosNews

        Κων/νος  Παναγίτσας

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να τα τηρήσετε αυτά που λέτε κυριε Κ. Παναγίτσα στο ακέραιο, τόσο εσείς, όσο και οι συνεργάτες σας!
    Καλορίζικος λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!