''Πιτσιρίκια''.... με καρύδια!

Ένας Πιερικός.. για φίλημα παρουσιάστηκε σήμερα στην 1η επίσημη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής απέναντι στην ομάδα της Ιστιαίας με σκορ νίκης 3-0! Η νεανική και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έδειξε στοιχεία ενός αυθεντικού Πιερικού με δικά της παιδιά που παλεύουν μέσα στο γήπεδο για την νίκη και αυτό επιβραβεύτηκε από το φίλαθλο κοινό με ζεστό χειροκρότημα.

Το μοντέλο ομάδας που επιχείρησαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή Μ.Ζιώγα φαίνεται σιγά σιγά ότι τους βγαίνει, και ο σημερινός Πιερικός, αυτή η νεανική ομάδα που βγήκε στο γήπεδο με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών το απέδειξε  περίτρανα αποσπώντας μάλιστα το ζεστό χειροκρότημα των 200 φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Αγωνιστικά ο Πιερικός δεν είχε δύσκολη δουλειά καθώς ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ, και όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Σοιλεμετζόγλου ήταν εκεί. Κανείς δεν περίμενε ότι θα εμφανιστεί μια ομάδα που θα βγάλει τόσα τρεξίματα και τόση σωστή διαχείριση της μπάλας σε κέντρο και επίθεση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ματώνουν και να διψούν ως το τέλος για αυτή τη νίκη και όλο αυτό βγήκε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και δουλειά του προπονητή της ομάδας.

ΤΑ ΓΚΟΛ:
1-0. Στο 62ο λεπτό του αγώνα ο Καραμανώλας από τα αριστερά έβγαλε μια σέντρα και ο Λαζόπουλος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ του αγώνα.
2-0. Στο 80ο λεπτό ο Καραμανώλας αυτή τη φορά τσίμπησε τη μπαλιά του Λαζόπουλου και μέσα απο τη περιοχή σούταρε και έκανε δύο τα τέρματα του Πιερικού
3-0. Στο 83ο λεπτό έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ, ο Λούγκος τσίμπησε τη μπάλα και έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα.

Man of the match του αγώνα: Ο νεαρός  Καραμανώλας Εμμανουήλ, οπού παρά το μικρό της ηλικίας του, κατάφερε και έβγαλε πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν δημιουργός και εκτελεστής αυτής της σπουδαίας νίκης. Επίσης ο Τριανταφυλλίδης παρά την λανθασμένη θέση που *αναγκαστικά είχε, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα αρκετά ώστε να φτάσει στη νίκη.

*Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι εκ των οποίων 20 από την ομάδα της Ιστιαίας.
*Το ζεστό χειροκρότημα που έλαβε η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στο τέλος του αγώνα από όλους τους φιλάθλους ήταν το βούτυρο στο ψωμί αυτής της νίκης, και έδωσε έξτρα ενέργεια για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
*Ο ΣΟΠ Θ5 σήκωσε στην απέναντι θύρα πανό προς τιμήν των δύο φιλάθλων του Πιερικού ''που χάθηκαν'' πρόσφατα με τα λόγια ''Αλέξη-Αντώνη Καλό ταξίδι''!
*Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Πιερικού, εκτός έδρας με την ομάδα του Τυλικράτη Λευκάδας την άλλη Κυριακή.
*Την εξέλιξη του αγώνα παρακολουθήσατε μέσα απο την πλατφόρμα του PIERIKOSNEWSLIVE.
*Από αύριο θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών στην ομάδα με τρεις νέες προσθήκες, ενώ η διοίκηση του Πιερικού ετοιμάζει και μια ακόμη τελευταία μεταγραφή που εφόσον καρποφορήσει θα ''ακουστεί'' ιδιαίτερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης.
Οι συνθέσεις:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Παναγιωτίδης (Γελαδάρης 85΄), Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καραμανώλας Εμ.,(88΄Καραμανώλας Κ.), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (87΄Παρδάλης).

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάϊ, Μπουγκουρίδης, Τσαούσης, Τόουρφε, Πουταχίδης, Δαγκούλης, Στεργίου (81΄Γεροκωνσταντής), Στασινόπουλος, Θόρια (λ.τ. 72΄Κουκούρας), Νικολέτος (72΄Ίντριντ), Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!