Ο χλοοτάπητας, οι ακαδημίες και η προετοιμασία της ομάδας!

Το PNEWS βρέθηκε απόψε στο Α'ΔΑΚ ώστε να σας μεταφέρει τα τελευταία νέα της ομάδας μας, μετά και την ψηφοφορία-εντολή συνέχισης της ιστοσελίδας μας από το φίλαθλο κοινό.
Αρχικά υπάρχουν αλλαγές που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό του σταδίου και πιο συγκεκριμένα στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Καθώς με την ευγενή συνδρομή του Δήμου μας, βγήκε ο παλιός "καταπονημένος" χλοοτάπητας των δύο μικρών περιοχών και θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες με καινούργιο.
Επιπλέον ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών του Πιερικού μας με τα τμήματα Κ17 και παιδικό. Το πρώτο τμήμα που πλέον προπονεί ο παλαίμαχος Λευτέρης Φωτιάδης μετράει 17 νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ λιγότερους το παιδικό του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που σιγά σιγά προσπαθεί να προσελκύσει τα νεαρά παιδιά του νομού μας.

Τέλος, η ανδρική ομάδα του Πιερικού προετοιμάζεται στα βοηθητικά του γηπέδου υπό το βλέμμα του Μιχάλη Ζιώγα για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας που φυσικά όπως και κάθε αγώνα, ο Πιερικός καλείται να το "χτυπήσει".
Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν ο Θεσσαλός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τους ποδοσφαιριστές (Σίμο Παπαδόπουλο, Σπύρο Παναγιωτίδη και Αχμέντ Καμαρά). Ο πρώτος ασθενεί, ενώ οι άλλοι δυο ταλαιπωρούνται με τραυματισμό. Αύριο θα πραγματοποιηθεί  το τελικό στάδιο της τακτικής προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο αγώνα, και το Σάββατο το χαλάρωμα.
*To θέμα με την γραμματέα της ομάδας αποφεύχθηκε και έτσι θα συνεχίσει να εργάζεται στα γραφεία του ΣΦΚ.

 Περισσότερα..στην Σαββατιάτικη εκπομπή του PNEWS (12 με 2 μμ) για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων μας στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2. 

Φωτογραφικό υλικό απο τις κερκίδες του γηπέδου..



4 σχόλια:

  1. Οι... "παράγοντες" μάλλον έλειπαν σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    ΠΑΓΩΝΗΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κων/νος Παναγίτσας7 Οκτωβρίου 2016 στις 1:47 μ.μ.

    Κ. Πατρή οι εκλεγμένοι κ νόμιμοι παράγοντες του Σ.Φ.Κ ήταν εκεί και δε μας δημιούργησαν κανένα θέμα...Απλά εώς ότου λάβουμε μια καθαρή απάντηση για το πότε επιτρέπεται και πότε όχι η παρουσία δημοσ.- αθλητικογράφων στις προπονήσεις θα κάνουμε προσεκτικά την δουλειά μας χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Α'ΔΑΚ ανήκει στον Δήμο Κατερίνης και όχι στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ, συνεπώς δεν απαιτείται καμία "άδεια" από κανέναν "παράγοντα" για την παρουσία δημοτών στο γήπεδο.
    Αν εσείς και η δημοσιογραφικη σας ομάδα ήσασταν π.χ. στο γήπεδο της Τούμπας για ρεπορτάζ στον ΠΑΟΚ, τότε θα χρειαζόσασταν άδεια αφού το γήπεδο της Τούμπας ανήκει στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ!
    Ευτυχώς για εσάς που δεν είχατε προβλήματα όπως την προηγούμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!