Γαλανόπουλος ο νεότερος παίκτης στη φετινή Γ’ Εθνική!

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 64′ του αγώνα Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 3-0, έγινε ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού, καταχωρήθηκε στη σχετική λίστα ως πρώτος καθώς την Κυριακή στη Φιλιππούπολη το ντεμπούτο το με τη φανέλα του Πιερικού σε επίσημο παιχνίδι έγινε σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 18 ημερών.
Δημηνάς και Ζώβληκας δεύτερος και τρίτος!
Διόρθωση…επί του πιεστηρίου! Στη δεύτερη θέση της λίστας πέρασε ο Αλβανός Πέπα Όργκεστ ο οποίος αγωνίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τη Δόξα Μεγαλόπολης στην ήττα της ομάδας του από την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-0, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Έτσι, ο Γαλανόπουλος παραμένει πρώτος, ο Όργκεστ δεύτερος και ο Δημηνάς τρίτος, με τον Ζώβληκα να…πέφτει στην 4η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γαλανόπουλος, αγωνιζόμενος κόντρα στον Απόλλωνα, ξεπέρασε τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό του και μέχρι πρότινος πρώτο στη σχετική λίστα της φετινής Γ’ Εθνικής, Δημήτρη Δημηνά, ο οποίος παίζει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (πέρυσι έπαιζε στον Πιερικό) και στο πρώτο του παιχνίδι φέτος ήταν 16 ετών, 9 μηνών και 30 ημερών.
Τρίτος είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα, ο Κυριάκος Ζώβληκας, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα χρώματα του Αχιλλέα σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 23 ημερών.
Τα στατιστικά στοιχεία συγκέντρωσε ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ι.Π., Στέλιος Καραγεώργης. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ.Ι.Π. www.pierikos.info μπορεί να βρει κανείς πλούσια στατιστικά στοιχεία για τον Πιερικό.

Katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!