ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ PNEWS



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ PNEWS
Εντολή επαναλειτουργίας του site έδωσαν οι αναγνώστες του PNEWS, με πλειοψηφία 62% υπέρ της συνέχισης και 38% κατά. 

Εμείς σεβόμενοι την ανάγκη και τις απαιτήσεις των αναγνωστών και του κόσμου, συνεχίζουμε δυναμικά με όποιο κόστος(!) την συνέχιση ενημέρωσης του site μας. 


5 σχόλια:

  1. Παιδιά, εγώ σας συστήνω να συνεχίσετε, αλλιώς η ενημέρωση για θέματα του Πιερικού θα περάσει μομονοπωλιακα σε "άλλο μπλογκ" (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
    Οι "αντίξοες συνθήκες" θα παρελθουν κάποια στιγμή!
    Μην καταθέσετε τα όπλα! Υπομονή και Επιμονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη δεδομενη στιγμη και εφοσον πιστευετε οτι η ομαδα περναει διοικητικη κριση, δε νομιζω οτι εξυπηρετει τον απλο (αγνο) οπαδο της ομαδας η σιωπη των μεσων ενημερωσης αντιθετα πιστευω οτι τωρα χρειαζομαστε αυξημενη ενημερωση. Η τυχον αποχη που θα αποφασισετε μου κανει σαν τις απεργιες των δημοσιογραφων στις ιδιες μερες με τις πανελλαδικες απεργιες των εργαζομενων, μονο την κυβερνηση θεωρω οτι εξυπηρετουν.
    Πιστευω οτι θα πρεπει να συνεχισετε πιο δυναμικα (αλλα παντα αντικειμενικα) δημοσιευοντας τις αποψεις των οπαδων της ομαδας για τα καλα και τα λαθη των διοικουντων.
    Με τις δυνατοτητες που παρεχουν σημερα τα ηλεκτρονικα μεσα ενημερωσης μπορουν πλεον συλλογοι του μεγεθους του Πιερικου να μην περιμενουν την μια και μονη ετησια γενικη συνελευση για να διορθωσουν διοικητικα λαθη. Το επιπεδο της κατηγοριας που αγωνιζομαστε επιτρεπει σε ικανα σχηματα ακομη και τα Χριστουγεννα να αλλαξουν την κατασταση.
    ΣΑΒΒΙΔΗΣ Γ.ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σταματήσουν τα παιδιά, η ενημέρωση για τον Πιερικο θα είναι μονοπωλιακή, μονόπλευρη και υποκειμενική, δηλαδή ελεγχόμενη... από το νυν ΔΣ, το οποίο ήδη έχει κάνει αρκετή ζημιά στην ομάδα...

      Διαγραφή
  3. η ενημέρωση φυσικά και είναι καλό να υπάρχει αλλά τα σχόλια των ανώνυμων-επώνυμων που βγάζουν χολή μόνο καλό δεν κάνουν. Γιατί ο εχθρός του πιερικού είναι ο ίδιος ο Πιερικός ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Αλέξανδρε, οι εχθροί του Πιερικού είναι εκτός Πιερικού και τα όργανα τους είναι μέσα στο ΔΣ... του Πιερικού!
      (ελπίζω να κατάλαβες)

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!