Ισόπαλος (3-3) με δοκιμές ο Πιερικός

Ισόπαλο 3-3 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, αναμέτρηση με την οποία οι Κατερινιώτες «αποχαιρέτησαν» το 2016. Τα γκολ για τον Πιερικό πέτυχαν οι Τριανταφύλλου, Ρέντι και Λαζόπουλος ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Ποτουρίδη, Ζωγράφο και Σούρλα.
Με τον Πιερικό αγωνίστηκε ο Κατερινιώτης Ευριπίδης Μιτακίδης που ανήκει στο δυναμικό της Κ20 του Λεβαδειακού, ενώ στο β’ ημίχρονο άλλοι δυο παίκτες υπό δοκιμή πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Ζιώγα. Παράλληλα, έπαιξε και ο Καρτσαμπάς, τον οποίο ο Θεσσαλός τεχνικός είδε ξανά (είχε αγωνιστεί και στη φιλική ήττα από την ΑΕ Καρίτσας με 2-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πιζάνι, Γελαδάρης, Γαλανόπουλος, Καρτσαμπάς, Μπαρούτας, Μάρκου, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Κοκονόζι, Λαζόπουλος, Μιτακίδης (υπό δοκιμή). Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Αγησιλάου, Ρέντι, Κολομπάκης, Τριανταφύλλου καθώς και δυο ποδοσφαιριστές υπό δοκιμήν.
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Γιώργος Ντάμτσιος): Ιωακειμίδης, Τασίδης, Πετκάκης, Κουκουράκης, Η. Αθανασιάδης, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Πατατούκας, Συμπεθέρης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος. Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Μηνούδης, Σούρλας, Ντάμτσιος.

Katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!