ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Η ΟΜΑΔΑ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ομάδα Κ17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 κάτω από πίεση χρόνου.  Εντελώς αθόρυβα δίνοντας τη σκυτάλη σε έναν έμπειρο προπονητή τον Ζαχαρία Γκούτζα και με την δέουσα προσοχή χτίστηκε η ομάδα Κ17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η ομάδα συμμετέχει φέτος σ΄ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κατηγορία. Το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να βγάλει και να ετοιμάσει μελλοντικούς ποδοσφαιριστές που θα ανδρώσουν στη συνέχεια τη μεγάλη ομάδα. Η δουλειά που επιτελείται από τον προπονητή της Κ17 Ζαχαρία Γκούτζα είναι μεθοδική καισυστηματική έχει υπομονή και δουλεύει φιλότιμα, ήσυχα και προχωράει μπροστά ξέροντας καλά που βαδίζει.  Υπάρχει μεγάλη όρεξη από όλες τις πλευρές ώστε να ΄ρθουν τα ποθητά αποτελέσματα και οι επιτυχίες που δεν λείπουν. Θέλει υπομονή, επιμονή και χρόνο για να καρποφορήσει η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον νέο μας προπονητή. Η ομάδα αποτελείται από παιδιά της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής γεννημένα το 1999 και το 2000. Στόχος είναι να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια θα είναι χαρά μας να τα βλέπουμε να μεταπηδούν στην πρώτη ομάδα.

Χαλάρωμα... και ρεπό!

Λίγο μετά και την απογευματινή προπόνηση της ομάδος του Πιερικού, οπού σε αυτήν οι ποδοσφαιριστές μάθαν ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική αυτήν την Κυριακή, ο Γιώργος Καμπερίδης...όπως συνηθίζει άλλωστε πήγε την "πολύτεκνη οικογένεια" του Πιερικού στο καφε VENTO του Σάκη Κατσιαμήτα ο οποίος τους φιλοξένησε... Εκεί οι ποδοσφαιριστές και το τιμ χαλαρώσαν με ένα ρόφημα και στη συνέχεια.. πήραν το 2ημερο ρεπό τους.
Επιστροφή την Κυριακή οπου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας.





Το Δημοτικό-Γυμνάσιο Περίστασης επισκέφθηκε ο Πιερικός!

Αντιπροσωπεια της ομάδος του Πιερικού με τον Γ.Καμπερίδη στα πλαίσια της κοινωνικής οργάνωσης του, επισκέφθηκαν το Δημοτικό-Γυμνάσιο της Περίστασης, δίνοντας εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αχερων Καναλακιου(αναβλήθηκε για την άλλη Κυριακη), επίσης παίξαν μπάλα με τους νεαρούς μαθητές δίνοντας τους την ιδιαιτερη αυτη χαρα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!

Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και της απεργίας των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβληθεί η αγωνιστική δραστηριότητα στη Γ΄ Εθνική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στις εθνικές και επαρχιακές οδικές αρτηρίες (αγροτικές κινητοποιήσεις) καθώς και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες (απεργία ΠΝΟ), να μεταθέσει την αγωνιστική της 31/1/2016 στις 7/2/2016. Ως εκ τούτου όλο το πρόγραμμα θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά μία αγωνιστική».

Πιερικός Αρχέλαος: Με Τιτάνες Παλαμά στην Καρδίτσα!

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου θα αντιμετωπίσει στην προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου τους Τιτάνες Παλαμά σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.
H ομάδα του Παλαμά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αναμένεται όμως να παλέψει για τη σωτηρία της.

Tην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Πολυγύρου με 87-82 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.Το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Πιερικό Αρχέλαο και τους Τιτάνες Παλαμά είχε λήξει 77-62 υπέρ της ομάδας της Κατερίνης.

Στον Πιερικό Αρχέλαο άπαντες δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του παιχνιδιού και εργάζονται πυρετωδώς ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη καθώς εάν αυτή επιτευχθεί θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα για τη βαθμολογική ανέλιξη της ομάδας. Μοναδικό πρόβλημα και πάλι η απουσία του Θανάση Τοπούζη.

16η αγωνιστική (31/1):
Τιτάνες Παλαμά - Πιερικός Αρχέλαος
Άργος Ορεστικό - Αίολος Αστακού
Στρατώνι - Αγρίνιο
ΓΣΛ - ΕΑΚ Θεσσαλονίκης
Καστοριά - ΑΕΛ
Ιωνικός Ιωνίας - Ευκαρπία
Πολύγυρος - Ανατόλια
Ρεπό: Ερμής Λαγκαδά

Βαθμολογία (σε 15 αγώνες):
1. Αίολος Αστακού 28 (14-0)
2. ΑΕΛ 26 (12-2)
3. ΓΣΛ 24 (10-4)
4. Ερμής Λαγκαδά 23 (9-5)
5. Άργος Ορεστικό 22 (8-6)
6. Αγρίνιο 22 (8-6)
7. Στρατώνι 21 (7-7)
8. Καστοριά 21 (7-7)
9.Πιερικός Αρχέλαος 20 (6-8)
10. Πολύγυρος 20(6-8)
11. Ευκαρπία 19 (5-9)
12. Ανατόλια 19 (5-9)
13. Ιωνικός Ιωνίας 17 (3-11)
14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης 17 (3-11)
15. Τιτάνες Παλαμά 16 (2-12)


pieriasport

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα Πιερικός-Αιγινιακός 4-0 (VID)


ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕTA ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! (ΦΩΤΟ)

Τραπέζι στην ομάδα παρέθεσε απόψε το βράδυ, αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα με σκορ 4-0, απέναντι στον Αιγινιακό, η διοίκηση της ομάδος του Πιερικού, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Χαμόγελα και καταπληκτικό κλίμα συγκροτούσαν το τραπέζι, μετά την επίτευξη του στόχου και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Δίνοντας υποσχέσεις και για την κατάκτηση του, σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Ακολουθούν φωτογραφίες του PierikosNews απο το γεύμα της ομάδος.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ PIERIKOSNEWS ΓΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!

Μετά το τέλος του αγώνα Πιερικός-Αιγινιακός, και εφόσον η ιστοσελίδα μας παρευρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει οπτικοακουστικό υλικό για τους αναγνώστες της, απο τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος της λήξης. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα σκηνικό που πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Ποδοσφαιριστής και άνθρωποι απο το τιμ του πάγκου του Αιγινιακού επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας (Γ.Σ) απειλώντας και εξυβρίζοντας τον.

Αντιμέτωποι με το συμβάν βρέθηκαν αρκετά βλέμματα του γηπέδου, και με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων απο την μεριά του Πιερικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η δικαιολογία των ανθρώπων που επιτέθηκαν, ήταν λένε κάποιες ''φωνές'' που ακουγόντουσαν απο την κερκίδα της Θύρα 5 προς συγκεκριμένο πρόσωπο-τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι στον πρώτο αγώνα, Αιγινιακού-Πιερικού για το κύπελλο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ανθρώπους-φιλάθλους του Αιγινιακού να επιτίθονται φραστικά και συκοφαντικά πίσω απο τον πάγκο του Πιερικού, τον προπονητή της ομάδας μας, και απο την άλλη μεριά, υπήρχαν πάλι κάποιες ιδιαίτερες ''φωνές'' ενός  συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, αυτή τη φορά προς την κερκίδα του Πιερικού στην άκρη του γηπέδου.
Μετά απο τέτοια φιλοξενία, και με όλα αυτά να κορυφώνονται σήμερα μετά τον προπηλακισμό ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού προς την μεριά της ιστοσελίδας PierikosNews, εμείς θα απαντήσουμε μόνο με μια σχετική φωτογραφία και τίποτα παραπάνω... μόνο για την ιστορία...




Πιερικός-Αιγινιακός 4-0 (VIDEO)


«ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ... ''ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΝΕ''!!!!»

Σαν σίφουνας πέρασε ο Πιερικός απόψε το απόγευμα απο το στάδιο, κερδίζοντας την ομάδα του Αιγινιακού με 4-0, και καθαρίζοντας το παιχνίδι απο το 1ο κιόλας ημίχρονο και συγκεκριμένα μόλις στο 31' λεπτό του αγώνα, και έτσι περνάει εύκολα και καθαρά στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους που θα διεξαχθεί πάλι στο γήπεδο του Πιερικού την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η νίκη αυτή παίρνει κάποιες παραπάνω διαστάσεις, λόγω του ότι είναι η πιο ευρεία σε σκορ νίκη για φέτος και σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ένας λόγος παραπάνω, ήταν και όσα συνέβησαν πέρσι, με το γνωστό σε όλους ''χιλιάρικο'' και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας αυτής που ήταν μια απο τις αιτίες που ο Πιερικός αναγκάστηκε και αποχώρησε απο το πρωτάθλημα της Football League. 

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα, ο Πιερικός του 1ου ημιχρόνου ήταν ότι καλύτερο υπήρχε, μια ομάδα που πριν 3 ημέρες ηττήθηκε εντός έδρας απο την Νίκη Βόλου σε έναν αγώνα που αδικήθηκε βάση αποτελέσματος, οι ποδοσφαιριστές και το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη δεν τα έβαλαν κάτω και μπήκαν απόψε στον αγωνιστικό χώρο σαν ποδοσφαιριστές του Πιερικού την δεκαετία του 80'.  Πάθος-δύναμη και ψυχή έφεραν το αποτέλεσμα που ο καθένας φίλαθλος απόλαυσε σήμερα στο γήπεδο του Πιερικού. Μόλις στο 5΄ο Κατσιαμήτας εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση Αχαλινόπουλου-Φαρμάκη και με εύκολο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 13΄ο Πιερικός διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 2-0. Λίγο νωρίτερα υπήρξε καθαρό χέρι αμυντικού του Αιγινιακόυ λίγο πριν περάσει η μπάλα στα δίχτυα, ο κανονισμός λέει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή που έκανε το χέρι, ο διαιτητής Γκαραγκάνης όμως έδωσε μόνο το πέναλτι για την ομάδα του Πιερικού, χωρίς να δώσει καμία κάρτα.

Στο 29΄ο Πέεφ σούταρε δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Αιγινιακού και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμάκη.

Στο 31΄ο Πέεφ μπήκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού από αριστερά και σέντραρε για να πετύχει ο Κατσιαμήτας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του.

Στο 84΄ο Πιερικός έμεινε με 10 γιατί αποβλήθηκε με ανεξήγητη 2η κίτρινη ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Στο 85΄καλό σε εκτέλεση φάουλ για να διώξει σε κόρνερ ο πολύ καλός και σταθερός στο παιχνίδι του, Φυρινίδης.

Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ ο Αιγινιακός θα παραμείνει επικεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στη Β΄εθνική κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Ευθυμμιάδη και Βρούζο, οπού εαν και η γηπεδούχοι κερδίσαν με σκορ 4-0, μένουν παραπονεμένοι και απογοητευμένοι απο το διαιτητικό τρίο. 


Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φυρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης,  Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παναγιωτίδης (32΄Αποστολίδης), Κατσιαμήτας (73΄Δαδάκος), Πέεφ (38΄Τροΐρης)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Φαρμάκης, Αχαλινόπουλος Κ., Σαββίδης (33΄Χατζόπουλος), Δήμου (33΄Λιόλιος), Γουέλικτον, Αχαλινόπουλος Λ., Κουτσοσπύρος (47΄Ζούρκος), Αντωνιάδης, Δεμιρτζόγλου, Πέντα.

ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ


Μετά τη τελευταία σημερινή προπόνηση, παραμονή του αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Αιγινιακό, το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη (όπως πάντα συνηθίζει) βρέθηκε στον Κορινό για "χαλάρωμα ντοπαρίσματος". Το κλίμα ακόμα και μετα την ήττα απο την Νίκη Βόλου παραμένει άριστο και αισιόδοξο για το θετικό αυριανό αποτέλεσμα. Ο Πιερικός διεκδικεί τον τελικό με σκορ 1-0.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης  την Τετάρτη 27/1/16 και ώρα 17:00 με τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ. Θα απουσιάσουν οι: Γεωργίου τραυματίας, Παπατολίκαςστρατεύσιμος, Γιαλαμίδης, Τάχος.

 Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Καμπερίδηςανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή: ΦιρινίδηςΓκεβρέκηςΚουρούπηςΠαπουτσογιαννόπουλοςΚώτσιαςΠέεφ, Κωνσταντίνου, Κίτσιος, Παπαδόπουλος Σ., Νταντίνης, Ανδρέου, Δαδάκος, ΠολυχρονιάδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Ιορδανίδης,Κατσιαμήτας, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης.
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πιερικός Αρχέλαος - Αίολος Αστακού 59-77 Ήττα απο τον πρωτοπόρο

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του πρωτοπόρου Αίολου Αστακού ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη.
Διαιτητές: Φουτζήλας,Δαμίγος
Δεκάλεπτα: 10-29,9-15,23-17,17-16

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου):Τσιλιγγαρίδης,Καλτσουνάς , Γκοντόπουλος 9(2),Παρμακτσίδης 4(1),Γκογκίδης 13(2), Παπαδόπουλος 8, Σουκάρας ,Παπανικολάου ,Ασημάκης 13, Ζησόπουλος 2,Μουρίκας,Οικονόμου 10.

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 9, Καλισώρας, Μπεκατώρος 4, Παππάς 21 (3),Μακρής 2, Θανόπουλος , Κακλαμάνος 14(4), Κιτσούλης 15(1), Καλαντζής, Κατσαρες 3, Λυμπάρης 9, Δουρούκης.

Τα αποτελέσματα:
Πιερικός Αρχέλαος-Αίολος Αστακού 50-77
Τιτάνες Παλαμά-Πολύγυρος 87-82 (71-71 κ.α.)
Άργος Ορεστικό-Αγρίνιο 70-68
Στρατώνι-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης 87-81
ΓΣΛ 1928-ΑΕΛ 77-82
Καστοριά-Ερμής Λαγκαδά 69-74
Ιωνικός Ιωνίας-Ανατόλια 72-78

Βαθμολογία (σε 15 αγώνες):
1. Αίολος Αστακού 28 (14-0)
2. ΑΕΛ 26 (12-2)
3. ΓΣΛ 24 (10-4)
4. Ερμής Λαγκαδά 23 (9-5)
5. Άργος Ορεστικό 22 (8-6)
6. Αγρίνιο 22 (8-6)
7. Στρατώνι 21 (7-7)
8. Καστοριά 21 (7-7)
9. Πολύγυρος 20 (6-8)
10. Πιερικός Αρχέλαος 20 (6-8)
11. Ευκαρπία 19 (5-9)
12. Ανατόλια 19 (5-9)
13. Ιωνικός Ιωνίας 17 (3-11)
14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης 17 (3-11)
15. Τιτάνες Παλαμά 16 (2-12)

16η αγωνιστική (31/1)
 Τιτάνες Παλαμά - Πιερικός Αρχέλαος
Άργος Ορεστικό - Αίολος Αστακού
Στρατώνι - Αγρίνιο
ΓΣΛ - ΕΑΚ Θεσσαλονίκης
Καστοριά - ΑΕΛ
Ιωνικός Ιωνίας - Ευκαρπία
Πολύγυρος - Ανατόλια
Ρεπό: Ερμής Λαγκαδά


pieriasport

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ένα ευχάριστο κλίμα η κοπή πίτας του Συνδέσμου Οπαδών Πιερικού Θύρας 5, σε μια άκρως Πιερική βραδιά, καθώς παρόν στην πίτα, ήταν διάφοροι προσκεκλημένοι απο το κάθε τμήμα που αντιπροσωπεύει το όνομα Πιερικός. 

Παρόν ήταν οι ποδοσφαιριστές με το τεχνικό τιμ και την διοίκηση του Πιερικού, καθώς και ανθρώποι του Πιερικού μπάσκετ και βόλεϊ. 


Τις ευκαιρίες ο Πιερικός, τον στόχο η ''Νίκη''!

Πιο τυχεροί και εύστοχοι αρχικά οι βολιώτες κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 στο Α΄ΔΑΚ, με την ομάδα της Πιερίας να  «ξυπνάει» μετά το δεύτερο τέρμα, να μειώνει σε 1-2 και να πιέζει για την ισοφάριση που ωστόσο τελικά, δεν ήρθε.


Στο 8'  σουτ του Κουρούπη η μπάλα λίγο αουτ.

Στο 16΄ ο Μπιτσάκος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φιρινίδη, όμως λίγο πριν πλασάρει ο Ανδρέου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 36΄ο Κυπτίου εκτέλεσε φάουλ και ο Ναουμίδης με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε πετύχει γκολ και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν από βαθύ γέμισμα, ο Ιορδανίδης πήρε τη γυριστή κεφαλιά και ο Κανελλόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ, έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια ο Πιερικός αντέδρασε κι αφού αρχικά στο 50΄ο Παπουρτζής απέκρουσε σουτ του Κατσιαμήτα σε κόρνερ, ο Πέεφ εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση του και με προβολή από κοντά μείωσε σε 1-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 57′ σουτ του Καράμπελα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων», ενώ στο 65′ σε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ιοδανίδης, του Πιερικού, δεν μπόρεσε να την βρει για να την στείλει προς τα δίχτυα.

Το σφύριγμα της λήξης, ήρθε λίγο νωρίτερα με 3 μόλις λεπτά καθυστέρηση αντί για 6 με 7, καθώς στο τελευταίο 15λεπτο είδαμε σχεδόν 3 λεπτά αγώνα, με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να ''τραυματίζονται'' ανελλειπώς. Πάντως, το σκορ έγραψε 1-2, και έτσι η ομάδα της Νίκης έφυγε με το διπλό και έσπασε το 9 στα 9 χωρίς ήττα του Πιερικού. 

Απο την άλλη για τον Πιερικό αυτο το παιχνίδι ήταν μάθημα, καθώς μερικές φορές δεν μετράει να είσαι αυτός που κάνει τις φάσεις, αλλα πρέπει αυτή η ομάδα να έχει μπροστά στην επίθεση έναν άνθρωπο που να στέλνει επιτέλους την μπάλα στο δίχτυ. Ελπίζουμε και περιμένουμε.

Στα θετικά, μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση του νεαρού Αποστολίδη, που απο την ώρα που μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε την ροή του αγώνα της ομάδος.

*Δυο αδέρφια αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι, ο λόγος για τους Νίκο και Γιώργο Ιορδανίδη, ο πρώτος αρχηγός του Πιερικού και ο δεύτερος ''φρέσκια μεταγραφή'' της Νίκης. Ωστόσο και οι δύο έχουν φορέσει την φανέλα του  Πιερικού.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ν. Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κότσιας (88′ Δαδάκος), Κατσιαμήτας (55′ Αποστολίδης), Καράμπελας, Αλ. Παναγιωτίδης (66′ Τσιώλης), Κωνσταντίνου, Πέεφ.

Νίκη Βόλου: Παπουρτζής, Αλεξανδρής, Αναστασίου (75′ Λίμα), Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος, Κυπτίου (68′ Μέτσε), Ελευθεριάδης, Νοριέγα (90′ Κόλα), Γ. Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά το πρωινό χαλάρωμα που σηματοδότησε το τέλος της εβδομαδιαίας εξαιρετικής προετοιμασίας απο πλευράς προπόνησης και τακτικής για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα του Πιερικού με την Νίκη Βόλου, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης ανακοίνωσε και την αποστολή οπού απαρτίζεται απο 20 ποδοσφαιριστές.

Φιρινίδης, Γκεβρέκης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Ανδρέου, Πέεφ, Κωσταντίνιδης, Τσιώλης, Tροίρης, Κώτσιας, Αποστολίδης, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης, Κίτσιος, Νταντίνης, Παπαδόπουλος, Δαδάκος.

Εκτός έμειναν οι Γεωργίου (τραυματισμένος) Παπατολίκας (θητεία) Τσιμήτρης και Τάχος.

Μεταγραφικές εξελίξεις Πιερικού

Στα μεταγραφικά της ομάδος του Πιερικού, αρχικά για την επίθεση παίζει δυνατά το όνομα του Λεωνίδα Κωστούλα, οπού απασχολεί και την ομάδα του Τύρναβου. Ο Γιόρνταν Ετόφ παραμένει επιλογή, όμως λόγω δυσκολιών η περίπτωση παραμένει στάσιμη. Απο την άλλη υπάρχει μια ακόμη περίπτωση ενός ξένου επιθετικού που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ'Εθνικής, ενώ για τη θέση του μεσοεπιθετικού δείχνει να πλησιάζει ο Αλέξης Κωνσταντινίδης (αγωνιζόταν στη Καλαμάτα). 
Μέχρι και το τέλος του μήνα, όλα θα έχουν ξεκαθαριστεί με την διοίκηση του Πιερικού να προσπαθεί να δώσει την καλύτερη λύση για το ρόστερ του Γιώργου Καμπερίδη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο επισκέφθηκαν απόψε ποδοσφαιριστές και προπονητής του Πιερικού, οπού μοίρασαν στους νεαρούς μαθητές εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. 

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί δείγμα για όλους μας, καθώς τέτοιες κινήσεις αρμόζουν στην Ιστορική ομάδας του νομού μας.
Το κλίμα άριστο και η ανταπόκριση των καθηγητών και μαθητών ήταν άψογη καθώς αμφότεροι τους διαβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το παρόν στον αγώνα, και έπειτα ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία.Στη συνέχεια υπήρξε και ένα απολαυστικό σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές του Πιερικου ( Ιορδανίδη, Καράμπελα, Πεεφ, Γιαλαμίδη, Παπουτσογιαννόπουλο και Κουρούπη) να δίνουν μια ιδιαίτερη χαρά σε μαθητές του Γυμνασίου και να παίζουν μπάλα όλοι μαζί στο γυμναστήριο του σχολείου! Για την ιστορία και τη διασκέδαση όλων το σκορ μεταξύ των ομάδων έληξε 3-3!

Έπειτα η ομάδα του Πιερικού ευχαρίστησε θερμα για την ανταπόκριση και την άριστη φιλοξενία τους μαθητές, καθηγητές και διευθυντές των σχολείων και έδωσαν νεο ραντεβού για την Κυριακή και τον μεγάλο αγώνα με τη Νίκη Βόλου.


Περισσοτερο φωτορεπορτάζ απο το PierikosNews εδω:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ανοιχτό Κάλεσμα

Αγαπητοί Φίλαθλοι, Πιεριείς

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ δίνουμε ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, συνάντηση με την ιστορία μας που έχει γράψει η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την πόλη μας.

Ένας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία, μια πόλη…

Φίλαθλοι, οπαδοί, πολίτες, φίλοι.

Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Συνάντηση όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να συμπαρασταθούμε στην ομάδα της καρδιάς μας.

Στα πλαίσια στήριξης του αθλήματος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 22/1/16  με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το 4ο Λύκειο Κατερίνης για να μοιράσουν προσκλήσεις και να προσκαλέσουν τους μαθητές στο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, δείχνοντας έμπρακτα ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει δίπλα του τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατους παίχτες σύμφωνα με τα ιδεώδη του αθλητισμού.

                                                 Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


 

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας στο Επιτελείο με  αξιωματικούς  του Γραφείου Αστυνομικής Ασφάλειας και εκπρόσωποι: της ΕΠΟ, της ΔΕΑΒ, του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, Υπεύθυνου Ασφαλείας, αποφασίστηκε όπως:

Οι θύρες 1, 4, και 5 του σταδίου θα ανοίξουν ώρα 13:00.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ζήτησε τη διάθεση 150 εισιτηρίων για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που θα προσέλθουν  μεμονωμένα και όχι οργανωμένα για την παρακολούθηση του αγώνα σε ξεχωριστή κερκίδα, θύρα 2. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αποδέχτηκε το αίτημα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι θύρες 4 και 5 θα λειτουργήσουν για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου και στον αγωνιστικό χώρο θα παρευρίσκονται μόνον οι δικαιούμενοι από τους κανονισμούς.

 

                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

                                   

 

Αιματολογικές εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Το πρωί της Τετάρτης και της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ σε γκρουπ πραγματοποίησαν αιματολογικές εξετάσεις
σε Μικροβιολογικό Εργαστήριο στην Κατερίνη,

μετά από εισήγηση του τεχνικού τιμ της ομάδας στα πλαίσια της καλής υγείας των ποδοσφαιριστών.
                                                                         
 Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

|ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ| ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 27/1/2016

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τους Γιώργο Καμπερίδη και Βασίλη Δαδάκο να ενημερώσουν τον κόσμο της Πιερίας για τα θέματα της ομάδας μας.

Δείτε το βίντεο με την εισαγωγή του Γιώργου Καμπερίδη (προπονητή Πιερικού)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5

Ο ΣΥΝΔΕΜΣΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕ ΠΙΤΣΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19:30 μ.μ.

Με την ευχή... του Μητροπολίτη ο Πιερικός!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στα αποδυτήρια του γηπέδου του Πιερικού, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, τιμ και διοίκησης. 


Την λειτουργία του αγιασμού τέλεσε με μεγάλη τιμή της ομάδας, ο Μητροπολίτης Κίτρους Πλαταμώνος Κατερίνης κ.κ Γεώργιος, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τον αγιασμό, έδωσε και ευχές στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τιμ, και μοίρασε ευχές για επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Πιερικού καθώς προετοιμάζετε σκληρά για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Νίκη Βόλου, και η διοίκηση της ομάδας ανέβηκε στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οπού και ''κλείσαν'' οι πόρτες για να πραγματοποιηθεί Διοικητικό συμβούλιο για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα αυτή τη στιγμή.

*Ερώτημα μένει η ακόμη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, και ίσως αυτό να είναι και ένα ενδεχόμενο θέμα στο συγκεκριμένο συμβούλιο. 
Για το -6 όπως σας ενημερώσαμε υπάρχει αναμφισβήτητα μεγάλη σιγουριά ότι μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί αυτοί πίσω στον Πιερικό.
**Φίλαθλοι της Νίκης Βόλου ζήτησαν εισιτήρια για να μεταβούν την Κυριακή στην Κατερίνη,και η παρουσία τους αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βιντεο απο την τέλεση του αγιασμού αποκλειστικά απο το PierikosNews:

Θετικά μηνύματα για το -6 / Αγιασμός σήμερα στο γήπεδο!

*Επέστρεψε χθες το βράδυ απο Αθήνα το επιτελείο της διοίκησης του Πιερικού.
Οι οιωνοι για τη θετική έκβαση του θέματος είναι αρκετά αισιόδοξοι και όλοι μέσα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω απο σίγουροι για την επιστροφή των βαθμών. Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθηντής της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου διαβεβαίωσε στην δικηγορική ομάδα του Πιερικού ότι η έκβαση του θέματος είναι στη τελική της ευθεία για την δικαίωση και του Πιερικού!

*Απο την άλλη, αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ξεκίνησε απο χθες την προετοιμασία για τον δύσκολο Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου.... Άπαντες παρόντες.

*Απόψε στο στάδιο του Πιερικού, λίγο πριν τη προπόνηση στις 2 το μεσημέρι θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιος, για να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας.

Πιερικός: Υποδέχεται τη Κυριακή τη Νίκη Βόλου

Ο Πιερικός την Κυριακή 24 Ιανουαρίου φιλοξενεί στο Α' ΔΑΚ την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Χωρίς πρόβλημα ο Πιερικός αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου, μιας και εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους, οι Ανδρέου και Καράμπελας την περασμένη αγωνιστική άσχετα αν δεν έγινε το παιχνίδι με τον Φωκικό και έτσι ο προπονητής της ομάδος τους υπολογίζει για το ντέρμπι.
Χθες έγινε το φιλικό παιχνίδι του Πιερικού με την ΠΑΕ Ποντίων στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, που είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.
Το φιλικό τελείωσε ισόπαλο με 3-3 τέρματα και έπαιξαν νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ώστε να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκονται και να βγάλει ο τεχνικός χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν οι Παναγιωτίδης, Δαδάκος και Αποστολίδης.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στις 9.00 και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία με τακτική για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.
Η προπόνηση θα γίνει στις 14.45 με τον Γ. Καμπερίδη να έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του και θα δουλέψει με τους παίκτες για το ντέρμπι με την ομάδα του Βόλου.

#olybiobima

Στην Αθήνα ο Πιερικός για το -6 !

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Αθανασιάδης και ο νομικός Λάζαρος Ντόντης, με πλήρη φάκελο προκειμένου να τον καταθέσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να επιστραφούν οι -6 βαθμοί στην ομάδα της Κατερίνης.
Την προηγούμενη Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ δίκασε τις αντίστοιχες υποθέσεις του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου και ακύρωσε την αρχική απόφαση της αφαίρεσης των έξι βαθμών από τις δύο ομάδες.
Επιστράφηκαν επίσημα οι βαθμοί στον ΟΦΗ και την Νίκη Βόλου και έχοντας έτσι το δεδικασμένο της υπόθεσης με το μέρος του, ο Πιερικός ευελπιστεί ότι θα τύχει ανάλογης μεταχείρισης και θα του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που κέρδισε με μεγάλο αγώνα και δυσκολία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, στο δύσκολο και ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Μεταγραφικά μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμη δύο περιπτώσεις που εξετάζονται και μέχρι την Παρασκευή εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπάρξουν εξελίξεις.

#olybiobima

Ξεκούραστο Τρίποντο την Κυριακή - "Ανοίγει" η όρεξη των παιχτών

Δεν θα γίνει το Κυριακάτικο παιχνίδι του Πιερικού στην Άμφισσα, μιας και ο Φωκικός παραιτήθηκε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε επίσημα στην ΕΠΟ στις 13 Ιανουαρίου 2016.
Έτσι το παιχνίδι ματαιώνεται και ο Πιερικός παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα.
Η ομάδα της Κατερίνης στο πιο κρίσιμο στάδιο της φετινής χρονιάς, παίρνει ένα ξεκούραστο τρίποντο ενώ την Τρίτη καταθέτει πλήρη φάκελο για να πάρει τους έξι βαθμούς πίσω που του έχουν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα.
Ύστερα από την δικαίωση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου που πήραν επίσημα τους έξι βαθμούς πίσω, ο Πιερικός έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι θα του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους φέτος στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η ομάδα έχει πλέον 10 μέρες μπροστά της για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει στην Κατερίνη στις 24 Ιανουαρίου ενώ στις 31 Ιανουαρίου υποδέχεται στο Α' ΔΑΚ τον Αχέρωντα Καναλακίου στο δεύτερο εντός έδρας συνεχόμενο ντέρμπι.
Καθοριστικό είναι λοιπόν το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, με τον Πιερικό να κρατά την τύχη στα χέρια του.
Την Κυριακή ο Πιερικός θα έχει 26 βαθμούς και αν προστεθούν και οι έξι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν τότε θα μιλάμε για 32 βαθμούς για την ομάδα της Κατερίνης που θα ατενίζει πλέον με άλλο πρίσμα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ το Σάββατο ο Πιερικός πιθανότατα θα μεταβεί στην Έδεσσα όπου είναι καλεσμένος από την ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού για φιλικό παιχνίδι.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!