Φιλικό...αγγαρεία!

Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας 0-1 σε φιλική αναμέτρηση!

Έχασε ο Πιερικός από τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο Α' ΔΑΚ μιας και η ομάδα της Κατερίνης δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω ρεπό.

Στο φιλικό παιχνίδι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν προσπάθησαν και δεν άρεσαν κανέναν με την απόδοσή τους.


Περισσότερο "αγγαρεία" έκαναν στο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και θέλει να ανέβει μέσω μπαράζ στη Γ' Εθνική, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας που διεκδικεί η πρωταθλήτρια την άνοδό της μέσω των αγώνων μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής του Πιερικού χρησιμοποίησε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς εκτός από τον Ιορδανίδη(για προληπτικούς λόγους) και φυσικά  τον εγχειρισμένο Γεωργίου.
Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο οι παίκτες "περίμεναν" την λήξη του αγώνα για να πάρουν ρεπό.

Αυτού του είδους τα φιλικά παιχνίδια τελικά βοηθούν μόνο την φιλοξενούμενη ομάδα και στην παρούσα περίπτωση ο Αλμωπός Αριδαίας απέκτησε αυτοπεποίθηση και οι παίκτες του μπορούν πλέον να βλέπουν πολύ κοντά την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σταφίδας με βοηθούς τους κ.κ. Πάτσα-Στίκο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ.Καμπερίδης)
Παπατολίκας, Γούτσιος, Τάχος, Χατζηδίμπας, Κώτσιας, Τσιμήτρης, Νταντίνης, Παπαδόπουλος Σ., Κατσιαμήτας, Δαδάκος, Αποστολίδης.
Έπαιξαν και οι
Γκεβρέκης, Φιρινίδης, Γιαλαμίδης, Κουρούπης, Τροΐρης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παναγιωτίδης, Πέεφ, Τσιώλης, Καράμπελας και ο υπό δοκιμή Δημηνάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ.Κυριακίδης)
Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Κιοσκερίδης, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης,  Ελευθεριάδης Γ., Μίντσης, Καβάτσης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Καπουσούζης.
Έπαιξαν και οι Χρήστου, Κατρούμπαλος, Αθανασιάδης, Καραδήμος, Τσιμτσιρίδης, Τσαουσάνης, Καλαϊτζίδης.

#ΟλύμπιοΒήμα


Ο Πιερικός στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης!

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, 
επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.


 Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Πέεφ Όλιβερ, Παπουτσογιαννόπουλο Θεόδωρο, Τσιώλη Απόστολο, Χατζηδίμπα Βασίλη, Ιορδανίδη Νίκο, Τάχο Σωτήρη, Γούτσιο Ραφαήλ και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω  δημοτικό σχολείο  στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».

Η υποδοχή από τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τη διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Κων/νο Μισαηλίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου  να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με κεράσματα και συνθήματα μαθητών.

 Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών των μεγάλων τάξεων, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαρά στους μαθητές και προσκαλώντας όλο το σχολείο για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον διευθυντή κ. Κων/νο Μισαηλίδη, το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ. Χρήστο Τσικούρα  για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.
                                                                           
                                                                                          Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Φιλικό το Σάββατο-Ρεπό την Κυριακή

Χωρίς αγώνα πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής μένει ο Πιερικός που έχει ρεπό και θα δώσει ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στην Κατερίνη με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 15:30
Ο Πιερικός που προέρχεται από το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα με τον Θεσπρωτό, θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του για τη δύσκολη συνέχεια του 2ου ομίλου που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικός μέχρι το φινάλε.


Στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Εν τω μεταξύ σε αναμονή της απόφασης για τους 6 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα του Πιερικού, βρίσκονται όλοι οι απανταχού Πιεριείς με την ιστορική ομάδα της Κατερίνης να έχει "χτίσει" έναν πολύ καλό φάκελο που τον υποστηρίζουν έγκριτοι νομικοί.

Πηγή

Επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης(FOTO-VID)

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα το πρωί, η ομάδα του Πιερικού με τους ποδοσφαιριστές (Ιορδανίδη, Κατσιαμήτα, Τσιώλη, Παπουτσογιαννόπουλο, Τάχος, Γούτσιο, Χατζηδίμπα, Πέεφ) και τον προπονητή τους Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το 15 Δημοτικό σχολείο της πόλης μας.

Εκεί όπως και σε κάθε σχολείο, οι μαθητές ετοίμασαν θερμή υποδοχή στην ομάδα του Πιερικού, στην αρχή οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τους νεαρούς μαθητές του δημοτικού, στη συνέχεια υπήρξε ομιλία απο τον κ.Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη και στο τέλος μαθητές και ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο προαύλιο του σχολείου, με νικητή την διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την χαρά όλων (μαθητών, δασκάλων, και τιμ του Πιερικού).

Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί την φιλοξενία του σχολείου, τους μαθητές, τον Διευθυντή κ.Μισαηλίδη Κωνσταντίνο και τον κ.Χρήστο Τσικούρα απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων (και μέλος της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ).

Ακολουθεί αποκλειστικό υλικό του PierikosNews:

Συνέντευξη Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (vid)


Πιερικός: Τα αποδυτήρια της χρονιάς!! (VIDEO)


Συνεχίστηκε σήμερα αλλά... εντελώς ολοκληρωμένο (με όλους τους ποδοσφαιριστές και το τιμ) το παιχνίδι οπού ξεκίνησαν εχθές στα αποδυτήρια του Πιερικού με τις κεφαλιές και το καλάθι..
Το κλίμα επαναλαμβάνουμε και σήμερα ότι είναι πέρα για πέρα άριστο και αυτό θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όπως λέει και ο Γιώργος Καμπερίδης, 
''τα αποδυτήρια του Πιερικού .. δεν υπάρχουν.. Πανελλαδικά!'' 

Απολαύστε το βίντεο που ενδέχεται να γίνει ''Viral''


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ-15: Πρώτη θέση στον όμιλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!


Στην κορυφή του ομίλου τερμάτισε η ομάδα Κ-15 του Πιερικού μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε του Πρωτέα με 1-0.
Με μόλις μια ήττα στο παθητικό της και με την καλύτερη άμυνα (μαζί με τον ΠΑΟΚ) της κατηγορίας, δεχόμενη μόλις 7 τέρματα πραγματοποίησε μια εξαιρετική έως τώρα πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ...



σε σύνολο 13 αγώνων είχε 9 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 39-7.
 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 
Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας 2-1 & 0-1, με Δόξα Ελπίδος Ευόσμου 2-2 & 3-0,με Πρωτέα 1-1 & 1-0, με ακαδημία Ντίνου Κούη 2-2 & 1-0, με Αστέρα Αμπελοκήπων 6-0 & 6-0, με Μακεδών Ευόσμου 3-0 & 6-0 και Έσπερο Τερψιθέας 6-0.

H ομάδα του Κραγιόπουλου Κώστα έπαιξε μέχρι στιγμής σωστό επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και επέδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα με τους νεαρούς παίκτες να κερδίζουν με την απόδοση τους το ζεστό χειροκρότημα, αλλά και τα ευμενή σχόλια των θεατών.

Κεφαλιές.. και καλάθι στα αποδυτήρια του Πιερικού! (VID)

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για τον Πιερικό, καθώς δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής διότι υπάρχει ρεπό.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, βρήκαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την εβδομάδα με κέφι και παιχνίδι.. και παράλληλα να δείξουν στον κόσμο και σε ανθρώπους που κρίνουν εύκολα, ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του Πιερικού, παραμένει άριστο πέρα απο κάθε προσδοκία. 

Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση λοιπόν στα αποδυτήρια της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καμπερίδη έπαιξαν το γνωστό και viral πλέον παιχνίδι ''Κεφαλιά και καλάθι'', οπού και το ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία, με τους καθιερωμένους πανηγυρισμούς.


Παρακολουθήστε το video:


  • Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ομάδα, οπού μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δώσει φιλικούς αγώνες, ο ένας ενδέχεται να είναι με τον Αλμωπό Αριδαίας. 
PierikosNews

Θεσπρωτός-Πιερικός 0-0 Εύκολα τον βαθμό οι Κατερινιώτες

Το πλαστικό γήπεδο του Σταδίου των Φιλιατών επηρέασε αρνητικά την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη που μπορεί να μην κινδύνεψε ουσιαστικά από τους γηπεδούχους του Θεσπρωτού.

δε μπόρεσε όμως ούτε κι αυτή να ξεδιπλώσει τις αρετές της απένατι στην ομάδα της Ηπείρου.
Παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, χωρίς ένταση και ρυθμό, με τον Πιερικό όμως να καταφέρνει να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 31΄με τον Πέντσα να πιάνει αρχικά την κεφαλιά σε κόρνερ και τους παίκτες του Πιερικού να διώχνουν, η μπάλα να καταλήγει στον Τέλλο του οποίου η νέα κεφαλιά πέρασε άουτ.

Ο Θεσπρωτός δε μπόρεσε να μπεί στην περιοχή του Φυρινίδη και όσες φορές έγινε αυτό, ήταν μόνο από στημένες φάσεις οι οποίες όμως δεν απείλησαν τον Κατερινιώτη γκολκίπερ.
Από την άλλη και ο Πιερικός δεν απείλησε τον Κωνσταντάκο δημιουργώντας την μεγάλη ευκαιρία. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ισόπαλο 0-0 που σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης, ήταν και το πιο δίκαιο.

Διαιτητής ο Ζούγρας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μήτσης, Τέλλος, Ηλίας, Μώκος, Κερμενίδης (84΄Θεοδώρου), Καβαλλάρης, Πέντσας,  Στεφανίδης, Νάκος ( λ.τ. 62΄Μπίκας), Καρύδης

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Τσιώλης, Παναγιωτίδης (83΄Παπαδόπουλος), Καράμπελας (90΄ Δαδάκος), Πέεφ.

Έφυγε χωρίς Κώτσια-Τροΐρη ο Πιερικός(ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ένα χαλάρωμα για την ομάδα του Πιερικού στο στάδιο. Διαβάστε στο PierikosNews για το τι συναίβει και αποκλείστηκε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.


Αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση, βγήκε απο τον Γιώργο Καμπερίδη η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα.
Σε αυτήν δεν θα συμμετάχουν οι Παπατολίκας, Κατσιαμήτας, Τροΐρης, και Κώτσιας. 

Για τον τελευταίο έχουμε πληροφορία ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα λόγω 
λεκτική αντιπαράθεση και ειρωνία κατα του προπονητή Γιώργου Καμπερίδη.
Όπως είναι φυσιολογικό για αυτό το λόγο ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κώτσιας αποκλείστηκε απο την αποστολή για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό. 

Σίγουρα μόνο σε κακό μπορεί να βγει όλο αυτό το γεγονός αγωνιστικά για την ομάδα μας. Καθώς είναι ένας εξτρά πονοκέφαλος για τη μεσαία γραμμή, αφού αποκλείστηκε και ο Τροΐρης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Φιρινίδης, Γρεβρέκης,  Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Τσιμίτρης, Ανδρέου, Κωνστανίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Τσιώλης, Παναγιωτίδης, Γούτσιος, Δαδάκος, Τάχος, Νταντίνης, Αποστολίδης, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος.

ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ "ΓΙΩΤΣΑ" Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Στην ακαδημία του Γιώτσα στον Αγ.Σπυρίδωνα Πιερίας βρέθηκε απόψε το απόγευμα σύσσωμος ο Πιερικός με ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.
Το PierikosNews όπως σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που οργανώνει η ομάδας μας, βρέθηκε εκεί και σας δίνει μια εικόνα απο την επίσκεψη αυτή. 
Αρχικά η ομάδα φιλοξενήθηκε στο κυλικείο της ακαδημίας οπού απόλαυσε το ρόφημα της, και όπως πάντα.. στη συνέχεια, μερίδα παικτών της ομάδας, έπαιξε ποδόσφαιρο για 15 λεπτά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του κ. Στέργιου Γιώτσα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πιερικού οπού υποδέχτηκε και φιλοξένησε ολόκληρη την Πιερική οικογένεια με πολύ μεγάλη χαρά και ανταπόκριση.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαριστεί, όπως και όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών.

Ακολουθεί αποκλειστικό υλικό του Pierikosnews:

Στο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας ο Πιερικός!

Συνεχίζει ακάθεκτος τις επισκέψεις του σε σχολεία του νομού μας στα πλαίσια της "κοινωνικής εκστρατείας" η οικογένεια του Πιερικού. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας. Εκεί οι ποδοσφαιριστές (Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Γιαλαμίδης, Πέεφ, Κώτσιας, Χατζηδίμπας, Τσιώλης, Κατσιαμήτας) με τον προπονητή τους Γιώργο Καμπερίδη μιλήσαν στα παιδιά για το ποδόσφαιρο, βγάλαν φωτογραφίες, μοιράσαν αυτόγραφα και στη συνέχεια βγήκαν έξω στο προαύλιο για να παίξουν ποδόσφιαρο με τους νεαρούς μαθητες, γεμιζοντας τους χαρά και αγάπη για αυτή την ομάδα.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για την άριστη φιλοξενία και ανταπόκριση, την διευθύντρια του σχολείου Βαΐτσα Καραμάνου, τον υποδιευθυντή Παναγιώτη Ζήση και τον δάσκαλο Κώστα Πολυχρόνη.

Ακουλουθεί προπόνηση στις 15:00 μ.μ για την προετοιμασία του αγώνα με τον Θεσπρωτό τη Κυριακή. 

Και στη συνέχεια στις 17:00 ολόκληρο το συγκρότημα του Πιερικού θα παρευρεθεί στην ακαδημία Γιώτσα.

Ακολοθούν φωτογραφίες απο την επίσκεψη... Αξίζει να τις παρακολουθήσετε..

ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: "ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ"!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
               ΘΥΡΑ 5

Μικρή η διοργάνωση για τον ΠΙΕΡΙΚΟ
Συμφωνούμε απόλυτα με όσα είπε ο προπονητής του Πιερικού μας σχετικά με το που πρέπει να συμμετέχει η ομάδα μας που έχει γράψει και θα ξαναγράψει σελίδας δόξας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι μικρή διοργάνωση για να συμμετέχει ο Πιερικός σε έναν τέτοιο θεσμό, που μονό κακό κάνει στην ομάδα μας, γιατί τα όποια ανεκδιήγητα σφυρίγματα και οι κάρτες συμφωνά με την προκήρυξη της ΕΠΟ μετρούν και στο πρωτάθλημα και άρα μονό απώλειες φέρνουν.
Πρόταση στην διοίκηση μας, στην νέα σαιζόν ο Πιερικός να μετάσχει στο τοπικό κύπελλο με τους παίχτες που δεν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.
Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μια κωμικοτραγικής διαιτησίας σε ημιτελικό και τελικό.
Κύριοι της ΕΠΣ σας χαρίζουμε το κύπελλο να το δίνεται όπου θέλετε δεν μας ενδιαφέρει εμάς η διοργάνωση σας.

ΥΓ:Η απονομή του κυπέλου έγινε σε άδειες κερκίδες  με 20 άτομα από τα 1500 του αγώνα, αυτό από μονό του σαν εικόνα λέει πολλά…………

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

Γιώργος Καμπερίδης: «Σήμερα στα αποδυτήρια, γιορτάσαμε την χθεσινή μας νίκη»!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στα γραφεία του Ερασιτέχνη η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με τον Γιώργο Καμπερίδη και τον Βασίλη Δαδάκο να ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας μέσα απο τα ΜΜΕ για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις που αφορούν την ιστορικότερη ομάδα της Πιερίας.

Αυτά που κρατάμε απο τις σημερινές δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού κ.Καμπερίδη είναι:

  • Τα παράπονα του σε κάποια μερίδα ΜΜΕ, οπού δεν έδωσαν βάρος στις ευκαιρίες του Πιερικού και αντιθέτως έδωσαν έμφαση μόνον σε μια ευκαιρία της Πύδνας απο τα 35 μέτρα.
  • Μίλησε για την εμφάνιση της ομάδος και του, ότι ο Πιερικός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
  • Έδωσε συγχαρητήρια στους βοηθούς και στον παρατηρητή αλλά όχι στον διαιτητή της αναμέτρησης. 
  • Αγωνιστικά για το παιχνίδι της Κυριακής στον Θεσπρωτό δεν θα έχει στη διάθεση του, τους ποδοσφαιριστές Κατσιαμήτας (λόγω της αποβολής του απο τον διαιτητή Παπαργυρίου στον τελικό) και τον αμυντικό Νίκο Ιορδανίδη οπού χθες στο τέλος του αγώνα ταλαιπωρήθηκε απο τράβηγμα.
  • Σε ερώτηση που του έγινε απο την ιστοσελίδα ''PierikosNews'' για το εαν οι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν αρνητικά απο το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, απάντησε ότι ''αντιθέτως σήμερα στα αποδυτήρια πανηγυρίσαμε την χθεσινή μας νίκη, γελάσαμε, βάλαμε μουσική και φάγαμε γλυκά''..Διότι χθες κερδίσαμε και 1500 άτομα είδανε πια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.''
  • Σε ερώτηση του PierikosNews και πάλι αυτή τη φορά στον γ.αρχηγό κ.Δαδάκο για τους -3 βαθμούς που επιστράφηκαν στη Νίκη Βόλου, και για το τι γίνεται με τους -6 απάντησε ότι ''οι βαθμοί για τους -3 δεν αλλάζει κάτι για εμάς, ενώ για τους -6 βαθμούς δήλωσε ότι στο επόμενο 10ημερο θα ανακοινωθεί η απόφαση δικαίωσης για την επιστροφή τους.''


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή Γ.Καμπερίδη:

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)


Νίκος Ιορδανίδης (Συνέντευξη Τύπου ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ vid)


Πήρε πίσω.. την απόφαση της η ΕΠΟ για τον Πιερικό!

Νέα πρόκληση απο την ΕΠΟ. Χάνει τους 3 βαθμούς ο Πιερικός και πάει στο +5 η Νίκη Βόλου!

Με μια ακόμη ανακοίνωση της, συνεχίζει προκλητικά η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να καταρρίπτει απο μόνη της δικές της αποφάσεις.
Αυτή τη φορά θύμα της ο Πιερικός ο οποίος θα πληρώσει το...μάρμαρο της γενικότερης εύνοιας την οποία γνωρίζει γενικότερα η ομάδα του Βόλου απο την ΕΠΟ.

Με απόφαση της λοιπόν η επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας, παίρνει πίσω τους 3 βαθμούς απο τον Πιερικό κατοχυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ της Νίκης και της επιστρέφει και τους -2 βαθμούς τους οποίους της είχε αφεραίσει ώς πειθαρχικό παράπτωμα.

Έτσι ο Πιερικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή βαθμολογικά στους 26 βαθμούς την 8η θέση ισοβαθμώντας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αντίθετα η Βολιώτικη ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι της ανόδου αφού με τους +5 φτάνει τους 43 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση πίσω απο Καραΐσκάκη και Αιγινιακό.

Να θυμίσουμε ότι ο Πιερικός εξακολουθεί να περιμένει την απόφαση για το -6, εκεί όμως το κλίμα ευνοεί την ομάδα του Πιερικού απο όλες τις μέριες και όλοι είναι κάτι παραπάνω απο σίγουροι ότι θα τελειώσει το θέμα το επόμενο 10ημερο και ο Πιερικός τελικά θα πάρει πίσω τους 6 βαθμούς του.

Η...απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 9/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου Νίκη Βόλου κατά της υπ΄ αριθ. 251/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και κατά του αθλητικού συλλόγου Πιερικός.
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμό 251/2015 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει.Απορρίπτει την από 11/10/2015 υποβληθείσα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου-Πιερικός ένσταση του καθού η έφεση συλλόγου Πιερικός.
Εξαφανίζει τις επιβληθείσες με την ως άνω απόφαση πειθαρχικές ποινές σε βάρος του εκκαλούντος. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του εκκαλούντος."

Ολόκληρη η διαδικασία των πέναλντι (vid)


Γ.ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ(VID)


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.. ΠΥΔΝΑ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ!

 Ο 36ος τελικός κυπέλλου ολοκληρώθηκε με κυπελλούχο την ομάδα του Απόστολου Στύλου, την Πύδνα Κίτρους οπού επικράτησε στη διαδικασία πέναλτι με 9-8. Όμως ο Πιερικός αξίζει το μεγάλο Respect από όλους, καθώς αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή, δίνοντας τα όλα με παίκτη λιγότερο πάνω από μια ώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα (αποβλήθηκε ο Κατσιαμήτας στο 58’).
 
Σε έναν τελικό..’’σούπα’’ αγωνιστικά, καθώς η μόνη αξιόλογη ευκαιρία ήταν αυτή του Ραπτόπουλου (απέκρουσε ο Φιρινίδης) και αυτή του Τσιώλη από μεριάς Πιερικού (τετατετ αουτ). Από εκεί και πέρα η διαδικασία των πέναλντι, έφερε πίσω το ενδιαφέρον και την αγωνία ενός τελικού αγώνα κυπέλλου, εκεί όμως ξέρουμε όλοι ότι δεν κερδίζει ο καλύτερος, αλλα ο τυχερότερος.

Όπως είπε και ο Γιώργος Καμπερίδης στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο Πιερικός ήταν ο νικητής του αγώνα.. και η Πύδνα η κυπελλούχος.

Να ευχηθούμε συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα του Α.Στύλου καθώς και αυτή με τη σειρά της έδειξε ότι σεβάστηκε πλήρως την ομάδα του Πιερικού.

Άλλωστε οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρηθούν στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα σε λιγότερο από ένα μήνα. Ο Πιερικός από αύριο κοιτάει την εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον Θεσπρωτό.

·        Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Πιερίας, γύρω στους 1500 φιλάθλους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, οπού στην απομονή παρέμειναν μόνο 30-40 φίλαθλοι καθώς οι φίλαθλοι του Πιερικού, όπως είναι φυσιολογικό αποχώρησαν.
·        Έντονα παράπονα και δυσαρέσκια εξέφρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα για τη διαιτησία του κ.Παπαργυρίου ο κόσμος και ο πάγκος του Πιερικού (να θυμίσουμε ότι έδειξε πέντε κίτρινες και μια κόκκινη στην ομάδα του Πιερικού)
·        Στο ημίχρονο η ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ βράβευσε την ομάδα του Εθνικού Κατερίνης (πολυνίκη του θεσμού).
·        Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Πιερικού, ο Νίκος Τροίρης, ο οποίος ήταν αυτός που αστόχησε στη τελική διαδικασία των πέναλτι, εκεί οπού όλα έμπαιναν με σκορ 9-8 τελικό.
Ψηλα το κεφαλι Νικόλα!

Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης, Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Κυπαρρίσης, Χάμος, Καραγκούνης.
 

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φιρινίδης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας (64’ Τσιώλης), Πέεφ, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (108’ Τροίρης), Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης (72΄ Αποστολίδης).

Ντόπες Μελανόλευκων στην προπόνηση του Πιερικού!

Πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του τελικού αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, ο «Σ.Φ.Π. Μελανόλευκοι» PIERIKOSCLUB KATERINI με κάποια αντιπροσωπεία φιλάθλων επιφύλαξαν μια έκπληξη προς την ομάδα μας μοιράζοντας σ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ το συλλογικό τους ημερολόγιο για το 2016. Ταυτόχρονα εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι και δήλωσαν πως θα είναι παρόν. Τέτοιες ενέργειες φανερώνουν το οικογενειακό κλίμα και τη στήριξη που επικρατεί στο στρατόπεδο των «Μελανολεύκων».



                                                             


                                                                                                                           

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 


Μας καλεί Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του και ελπιδοφόρο μέλλον, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Συνάντηση όλοι την Τέταρτη στο γήπεδο να συμπαρασταθούμε στην ομάδα της καρδιάς μας. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας θέλει δίπλα του όλους, και ο κόσμος ως δωδέκατος παίχτης, σύμφωνα με τα ιδεώδη του αθλητισμού. Αγαπητοί Φίλαθλοι, Πιερικοί ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ στην ΘΥΡΑ-5- ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τον 36ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την Τετάρτη 17/2/2016 και ώρα 17:00. Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Καμπερίδης ανακοίνωσε ότι στην αποστολή θα παρευρίσκονται  όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.  Ανήμερα του τελικού,  το μεσημέρι της Τετάρτης σύσσωμη όλη η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα γευματίσει και έπειτα θα αναχωρήσει για το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για τον τελικό κυπέλλου με την ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού να απολαύσει τον τελικό της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.  

                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 



Ο Λάμπρος Παπαργυρίου σφυρίζει στον 36ο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας!

Ο Λάμπρος Παπαργυρίου θα είναι ο διαιτητής του 36ου τελικού της ΕΠΣ Πιερίας.
Μαζί του βοηθοί οι Νίκος Καραϊσαρίδης και Γιώργος Θεοδώρου ενώ 4ος θα είναι ο Κώστας Λαφατζής.


Παρατηρητές θα είναι οι Πάνος Τερζόπουλος και Δημήτρης Γλυκόπουλος.

Η μεγαλύτερη γιορτή του Πιερικού Ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, με τυπικά γηπεδούχο την Πύδνα Κίτρους απο τον ιστορικό Πιερικό!

Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 5 ευρώ, με τις εισπράξεις του τελικού να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

''Πιερικέ, Πιερικέ.. αήττητε μου αετέ, τρόπαιο θα σου χτίσω''!

Με ένα απογευματινό χαλάρωμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, και εκεί θα βγάλει και την αποστολή του για τον αυριανό τελικό κυπέλλου.

Αγωνιστικά οι Μελανόλευκοι θα είναι πλήρης, καμία απουσία εκτός απο τον μακροχρόνια τραυματία Άκη Γεωργίου. 
Πάνοπλος με την διάθεση και την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί την ομάδα της Πύδνας Κίτρους ως φιλοξενούμενοι στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης στις 17:00 μ.μ, εκεί που θα επιδιώξει ο Πιερικός το κύπελλο να παραμείνει σε αυτό το γήπεδο, ώστε να συμπεριληφθεί μαζί με τα υπόλοιπα στα γραφεία του συλλόγου.

Και όπως λέει και ο δοξασμένος ύμνος της ομάδος μας... ''Πιερικέ, Πιερικέ.. αήττητε μου αετέ, τρόπαιο θα σου χτίσω''!



Νίκος Ιορδανίδης: «Τέτοια ματς, τα κερδίζεις μόνο με την ψυχή»!

Στο PerikosNews μίλησε ο αρχηγός της ομάδας του Πιερικού, Νίκος Ιορδανίδης για τον αυριανό τελικό της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και καλεί τους φιλάθλους του νομού, και του Πιερικού να δώσουν δυναμικό παρών σε έναν 'αγώνα γιορτή'.

«Είναι ένας τελικός, μια γιορτή για τον νομό, σαν μια γιορτή θα πρέπει να το δούμε και εμείς. Είμαστε έτοιμοι και ψυχικά και σωματικά για αυτόν τον αγώνα. Τέτοια ματς τα κερδίζεις μόνο με την ψυχή, γιαυτό και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο του Πιερικού να είναι δίπλα μας ως ο 12ος παίκτης μας. Θέλουμε ο κόσμος που θα έρθει να απολαύσει και να χαρεί τον αγώνα που θα παρακολουθήσει. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε.



Στρατώνι-Πιερικός Αρχέλαος 62-66 Αφιερωμένη στον Γιώργο Αντωνακόπουλο!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο, την οποία και αφιέρωσε στη μνήμη του Γιώργου Αντωνακόπουλου που έφυγε σήμερα απο τη ζωή!


ΣΤΡΑΤΩΝΙ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 62-66
ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Φακίτσας, Ξέρας
Δεκάλεπτα:12-22,24-32,45-44,62-66.

Στρατώνι (Νικολαΐδης):Κολοκοτρώνης, Αμπατζάς 7,Δήμου 8(1), Τζουβάρας 2,Δεληγιάννης,Γεωργάκης 15(3),Αρνίδης,Φλιάτης Ι. 5(1),Φλιάτης Γ. 5, Χατζίδης 2, Δασκαλόπουλος 18.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τσιλιγγαρίδης,Καλτσουνάς, Γκοντόπουλος 17(3), Παρμακτσίδης 11(1),Γκογκίδης 12(3), Παπαδόπουλος 2, Σουκάρας, Ασημάκης 10(2),Ζησόπουλος, Μουρίκας, Οικονόμου 6,Τοπούζης 8.

Νικητής.. αλλά άστοχος ο Πιερικός!

Ο Πιερικός σε έναν αγώνα ''μονότερμα'' απέναντι στην ομάδα του Καναλακίου, έκανε τα εύκολα.. δύσκολα, αλλά κατάφερε να κερδίσει 1-0 με γκολ του Κουρούπη έπειτα απο εκτέλεση πέναλτι. 
Οι Κατερινιώτες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, καθώς ειδικά στο 1ο ημίχρονο έχανε τεράστιες κλασικές ευκαιρίες.

 Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήταν καλύτερη και δικαιούταν τους βαθμούς της νίκης. 

Στο 47΄έγινε χέρι μέσα στην περιοχή του Αχέρωντα από τον Σιώρο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρούπης που διαμόρφωσε όπως τελικά αποδείχθηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και σε μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ο Πέεφ σημάδεψε το δοκάρι του Καραπιπέρη έπειτα απο γυριστό σουτ και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πιερικός με την σημερινή του εμφάνιση μας δείχνει ότι σίγουρα θα είχε μια διαφορετική εικόνα εάν υπήρχε ένας κλασικός φορ περιοχής στην 11αδα. Και εάν αυτό δεν μπορεί πάντως να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τώρα, σίγουρα θέλει δουλειά στα τελειώματα. Πάντως όπως και να έχει η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη στήθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έπειτα απο 15 περίπου ημέρες αγωνιστικής απραξίας. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης  την Κυριακή 14/2/16 και ώρα 15:00 με τον ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ. Θα απουσιάσουν οι: Γεωργίου τραυματίας, Δαδάκος τραυματίας, Παπουτσογιαννόπουλος τιμωρημένοςΠαπατολίκας στρατεύσιμος, Παπαδόπουλος Σ.Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Καμπερίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των 20ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή: ΦιρινίδηςΓκεβρέκηςΚουρούπης,ΚώτσιαςΠέεφ, Κωνσταντίνου, Νταντίνης,Ανδρέου, ΠολυχρονιάδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης,Κατσιαμήτας, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης, Τάχος, ΧατζηδίμπαςΤσιμήτρης.

                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!