Που είναι η ανατροπή κ.Σιδηρόπουλε; (VIDEO)

Το βίντεο της ''ανατροπής'' που είδε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος (Πέλλας) και καταλόγισε πέναλτι για την ομάδα της Πύδνας.. 
Μάλιστα αν προσέξετε καλά στο βίντεο, ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Πύδνας αλλά και του Πιερικού κατάλαβαν ότι πρόκειται για επιθετικό φάουλ και γύρισαν από την άλλη μεριά αποχωρόντας απο την περιοχή. 
Όπως και ο κόσμος από την μεριά του.. καθώς για λίγα δευτερόλεπτα υπήρχε σιγή, και μόλις ο διαιτητής έβγαλε κάρτα στον αμυντικό του Πιερικού, ξέσπασε μεγάλη θύελλα αντιδράσεων απέναντι στην διαιτησία του Σιδηρόπουλου και των βοηθών του.

*To παραπάνω κείμενο έπρεπε κάποιος να το γράψει.. έτσι πήραμε την πρωτοβουλία εμείς παρά την έναρξη της αποχής θεμάτων.


ΚΑΜΑΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ !

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πύδνα Κίτρους 1-1 


Παλικαρίσια ισοπαλία Πιερικού απέναντι σε "όλους και σε όλα" !

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Πιερικός και Πύδνα Κίτρους στο πιερικό ντέρμι της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που διεξήχθη στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, μπροστά σε περίπου 500 θεατές. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Πετρουζέλη στο 37′ σε μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από πλευράς Πιερικού. Ο Πιερικός ωστόσο κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Καμαρά στο 79′, ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της κατερινιώτικης ομάδας, περνώντας επτά λεπτά νωρίτερα σαν αλλαγή στο ματς!


Από την πλευρά του, το νεανικό σύνολο του Πιερικού δε μπορεί να είναι παρά ικανοποιημένο, δεδομένου ότι «κατέβηκε» στο «ντέρμπι» με τη «στάμπα» του αουτσάιντερ αλλά με βαρύ όνομα και φανέλα, απέναντι σε μια Πύδνα που μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι μετά από αυτήν την ισοπαλία με τον Πιερικό. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, με αποκορύφωμα για τον Πιερικό το δοκάρι του Τριανταφυλλίδη στο 9′ (σε χρονικό σημείο όπου ένα γκολ πιθανόν να διαφοροποιούσε την έκβαση του αγώνα) αλλά και τη φάση του 80′ όταν ο Ε. Καραμανώλας δε μπόρεσε να προωθήσει από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Από την πλευρά της η Πύδνα θα μπορούσε να σκοράρει με κεφαλιές των Ν. Κυπαρίσση και Τζημογιάννη στο 27′ και στο 78′ όταν η μπάλα έφυγε άουτ αλλά και με σουτ των Πετρουζέλη και Κατσιαμήτα στο 77′ και στο 89′, φάσεις όμως στις οποίες ο Σοϊλεμέζογλου «φώναξε παρών».
Οπωσδήποτε, πέντε βαθμοί στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι θετικός απολογισμός για τον Πιερικό, δεδομένων των συνθηκών κάτω από τις οποίες «στήθηκε» αυτή η ομάδα, η οποία πλέον αφήνει υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Από την πλευρά της η Πύδνα, αν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη από ότι εμφανίστηκε στο Α’ Δ.Α.Κ., αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι της με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, εντός έδρας, το οποίο είναι «κομβικής σημασίας». Ο Πιερικός την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Άρτα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αμβρακία Κωστακίων.
Το «φιλμ» του αγώνα:
9′ Ο Τριανταφυλλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλυσανδράτου.
27′ Σουτ του Ν. Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
37′ ΓΚΟΛ! 0-1: Η Πύδνα Κίτρους άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρουζέλη. Το πέναλτι υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος σε μια διεκδίκηση της μπάλας (μετά από εκτέλεση κόρνερ) στην περιοχή του Πιερικού ανάμεσα σε Λούγκο και Ν. Κυπαρίσση, παρατηρώντας παράλληλα με κίτρινη κάρτα τον παίκτη του Πιερικού. Την απόφαση για πέναλτι αμφισβήτησε η πλευρά του Πιερικού με ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και παράγοντες να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή από την Πέλλα.
77′ Μακρινό σουτ του Πετρουζέλη, απέκρουσε πέφτοντας στη γωνία του ο Σοϊλεμέζογλου.
78′ Κεφαλιά του Τζημογιάννη από κοντά, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από τα γκολπόστ του Πιερικού.
79′ ΓΚΟΛ! 1-1: Έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της, ο Αφρικανός επιθετικός εκμεταλλευόμενος τη αδράνεια της άμυνας των Κιτριωτών με πλασέ έκανε το 1-1.
80′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό να «γυρίσει» το παιχνίδι με τον Ε. Καραμανώλα να μην προλαβαίνει να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα της Πύδνας, έπειτα από πλαιά του Κοκονόζι.
89′ Σουτ του Κατσιαμήτα μέσα από την περιοχή, έδιωξε ο Σοϊλεμέζογλου.
Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δέλλιο και Ταγκαλίδη, άπαντες της Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Γελαδάρης (68′ Κοκονόζι), Τριανταφυλλίδης, Παρδάλης (46′ Ε. Καραμανώλας), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (72′ Καμαρά).
Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Τζημογιάννης, Πετρουζέλης, Παυλίδης, Μενεγκούσο, Στεφανίδης (16′ λ.τ. Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης (73′ Κατσιαμήτας), Μακράκης (70′ Δήμας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): «Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και το ότι η Πύδνα δεν εμφανίστηκε καλή, οφείλεται και στη δική μας απόδοση. Κλείσαμε τους διαδρόμους, παίξαμε έξυπνα και αν πετυχαίναμε το γκολ στην αρχή (σ.σ. η φάση του δοκαριού του Τριανταφυλλίδη στο 9′), θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου κατέθεσαν ψυχή και δικαιούμασταν τη νίκη. Οφείλω να πω ότι και η διοίκηση έκανε το καθήκον της, μιας και η ομάδα βρέθηκε από χθες στο ξενοδοχείο. Σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας τους οποίους για πρώτη φορά φέτος ακούσαμε να φωνάζουν «ΠΙΕΡΙΚΟΣ»».
Αχμέντ Καμαρά (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πιερικό και ευχαριστημένος που ο προπονητής με εμπιστεύτηκε να αγωνιστώ και να συμβάλω με το γκολ μου στο θετικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει η Κατερίνη και η ομάδα και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

katerinisport.gr

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χαλάρωμα για την ομάδα του Πιερικού, και ο Μιχάλης Ζιώγας έκανε γνωστή την 18μελη αποστολή για τον αυριανό αγώνα-τοπικό ντέρμπι απέναντι στην Πύδνα Κίτρους (16:30 Α ΔΑΚ). 



Αναλυτικά η αποστολή:
Σοϊλεμέζογλου, Βιτζάνι, Γελαδάρης, Αχείμαστος, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπαρούτας, Λούγκος,  Παπαδόπουλος, Εμαν. Καραμανώλας, Κων. Καραμανώλας, Λαζόπουλος, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης,Αγαθαγγελίδης,
Κοκονόζι, Καμαρά.

Παίρνει παίκτη που έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας ο Πιερικός!

Στο άκουσμα του ονόματος του, ίσως αρκετοί μπερδευτούν. Και Νέβιλ; Και Κόκο; Και Ριβελίνο; Τι «μέρος του λόγου» είναι ο 22χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής που προπονείται από την Πέμπτη με τον Πιερικό, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και υπογράφει τις επόμενες ημέρες;

Ο Νέβιλ Ριβελίνο (το Κόκο είναι παρατσούκλι) είναι Άγγλος ο οποίος κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και από τη Βραζιλία (εξ ου και το «Ριβελίνο»). Είναι 22 ετών, αγωνίζεται κυρίως σαν «δεκάρι». Ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού την περυσινή σεζόν, ωστόσο λόγω της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα στα μέσα της χρονιάς, δε φόρεσε τη φανέλα της.
Παρέμεινε όμως στην Άμφισσα, φορώντας τη φανέλα του τοπικού Αμφισσαϊκού, ομάδα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φωκίδας (από πέρυσι δεν υπάρχει κατώτερη κατηγορία στη Φωκίδα). Με τον Αμφισσαϊκό αγωνίστηκε σε δέκα αγώνες σκοράροντας οκτώ φορές, ενώ μοίρασε και επτά ασίστ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλά στοιχεία, ο οποίος πιθανόν να μπορούσε να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο τοπικό πρωτάθλημα της Φωκίδας, αν είχε τους κατάλληλους συμπαίκτες.
Σε κάθε περίπτωση, το αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Πιερικού θα φανεί στο «χορτάρι», μιας και η Γ’ Εθνική είναι πολύ περισσότερο απαιτητική από την Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας..
Tonbridge Angels και… Futsal!
Στη Γηραιά Αλβιόνα ο Ριβελίνο αγωνίστηκε στην Tonbridge Angels, ομάδα της Isthmian League (oυσιαστικά στην 7η κατηγορία της Αγγλίας), όμως το ενδιαφέρον στο βιογραφικό του είναι ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής… Α’ εθνικής. Ναι, μιλάμε για την ομάδα Genesis Futsal Club, ομάδα που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία Αγγλίας, όσον αφορά στο ποδόσφαιρο σάλας!
O ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Κατερίνη και τον Πιερικό και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αφου υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα, θα είναι σε θέση να ντεμπουτάρει με τη φανέλα της στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Αμβρακία, εκτός έδρας.
katerinisport.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ PNEWS ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9/16 ΩΡΑ: 16:20 μ.μ.
ΤΟΠΟΣ: Α ΔΑΚ (ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
Το PNEWS βρέθηκε για μόλις 1 λεπτό(!) στο γήπεδο ώστε να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εδώ και 4 χρόνια εβδομαδιαίο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας. Η ομάδα του Πιερικού, έκανε προπόνηση μέσα στο στάδιο. Εμείς σαν pnews πήραμε θέση στα όρια του γηπέδου στην άκρη του τερέν(δημόσιος χώρος για πολίτες). Καθώς βρισκόμασταν εκεί για να πάρουμε κάποιες φωτογραφίες, μας πλησιάζει αρχικά έπειτα από εντολή προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ο φροντιστής της ομάδας, λέγοντας μας ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να σταματήσουμε να βγάζουμε φωτογραφίες. Εμείς απαντήσαμε (σε περίπτωση που δεν το βλέπανε) ότι είμαστε σε δημόσιο χώρο, εκτός αγωνιστικών ορίων. Στη συνέχεια στάλθηκε δεξί χέρι της διοίκησης (δεν είναι μέλος στο ΔΣ) και μας απαίτησε αυτή τη φορά να απομακρυνθούμε, ή να βγάλουμε φωτογραφίες από τις κερκίδες του γηπέδου (δηλαδή 30 μέτρα μακριά - και η κάμερα μας, δεν μας επιτρέπει κάτι τέτοιο). Εμείς τους υπενθυμίσαμε ότι μια μέρα πριν Θεσσαλονικιώτικο μέσο μπήκε ΜΕΣΑ στο χορτάρι του γηπέδου και σταμάτησε την προπόνηση για ένα σκετσάκι τους. Η δικαιολογία ήταν ότι εκείνοι είχαν στείλει αρχικά email και πήραν έγκριση. Ερωτηθέντες λοιπόν για το εάν χρειάζεται να στέλνουμε email για να κάνει το PIERIKOSNEWS εβδομαδιαίο ρεπορτάζ μας απάντησαν σε έντονο ύφος να απομακρυνθούμε(!) και μάλιστα ενώ κάναμε την κίνηση όντως να απομακρυνθούμε από την μεγάλη είσοδο (δεξιά γηπέδου) μας ώθησαν. Την ίδια ώρα που ακουγόντουσαν γύρω γύρω βρισιές προς το πρόσωπο μας (μαντέψτε ποιος) και ακούγανε τρομοκρατημένοι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, και ο προπονητής τους, 2 Ημέρες πριν απο τοπικό ντέρμπι! 
Αυτά έγιναν λοιπόν πριν από λίγο στο Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


**Η ομάδα του Πιερικού, δεν είχε επίσημο έγγραφο από την ΕΠΟ για άδεια κλειστής προπόνησης (θα ήταν σεβαστό αν υπήρχε).
***Το pnews κάθε εβδομάδα εδώ και 4 χρόνια κάνει εβδομαδιαίο ρεπορτάζ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ .. ακόμα και αν η ομάδα κάνει στον αγωνιστικό χώρο προπόνηση.
****Μόλις ζητήθηκαν οι λόγοι αυτής της ενέργειας, δεν υπήρχαν απαντήσεις με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να συμβαίνει χωρίς αιτιολογία!
*****Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν απέναντι σε έναν 19χρονο άνθρωπο που το μόνο μέλημα του, είναι να ξοδεύει χρόνο και ιδρώτα σε αυτή την ομάδα, για τον φίλαθλο κόσμο της, και την ενημέρωση τους για αυτήν!

Πλέον αφήνουμε στην κρίση σας, τα παραπάνω γεγονότα..

Αναβάλλονται προσωρινά τα LIVE του PNEWS σε κάθε εντός έδρας αγώνα, όπως επίσης και τα εβδομαδιαία ρεπορτάζ pre-game. Αύριο η εκπομπή PNEWS στο Ράδιο Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 12 με 2 το μεσημέρι.

Γεύμα στην Παραλία Κατερίνης για τον Πιερικό εν όψει ντέρμπι

Σε εστιατόριο στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε μετά την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης σύσσωμη η ομάδα του Πιερικού με το τεχνικό τιμ, ρόστερ και διοίκηση να γεμίζουν τις μπαταρίες τους εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στη Πύδνα Κίτρους.
Επίσης στον χώρο παρευρέθηκαν και αθλητικογράφοι απο τα μέσα της περιοχής μας. 
Είμαστε πολύ χαρούμενοι σαν PNEWS που "αθλητικογράφος" της περιοχής μας, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΑΠΕΖΙ) ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(!), ότι η συγκεκριμένη και σημερινή ΔΣ του Πιερικού δεν χρωστάει ουτε καν στο ΚΥΛΙΚΕΙΟ του Γηπέδου αλλά πόσο μάλλον και στα ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ! Επίσης βέβαια δεχτήκαμε και κάποια επιπρόσθετα παραπονάκια για την στάση ενημέρωσης μας, στο σάιτ, που βεβαίως τα ακούσαμε με μεγάλη προσοχή έχοντας αμοιβαίο σεβασμό μπροστά σε έναν ζωντανό θρύλο του Πιερικού ποδοσφαίρου (ασχέτως συμμετοχών).
Βέβαια εμείς πρέπει να προσθέσουμε κάπου εδώ, ότι η ομάδα του Πιερικού φέτος, φοράει τις φανέλες της περσινής διοίκησης.. Και όχι μόνο αυτό... το γήπεδο είναι στολισμένο με πινακίδες της προηγούμενης διοίκησης... τα γραφεία του ΣΦΚ Πιερικός, είναι ντυμένα με χορηγίες της προηγούμενης διοίκησης. Επίσης το κυλικείο του γηπέδου είναι ξοφλημένο απο την προηγούμενη διοίκηση και τα όσα προμηθευόντουσαν απο εκεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τέλος η περσινή διοίκηση δεν άφησε κανένα νόμιμο χρέος σε κανέναν φορέα, ενώ αντίθετα κληρονόμησε στη σημερινή διοίκηση χορηγίες που τον Δεκέμβρη θα πληρωθούν.
ΥΓ: Ο καθένας μπορεί να κρίνει την παραπάνω δήλωση μας, όπως ο ίδιος νομίζει σύμφωνα με αυτά που διάβασε..

Αγωνιστικά ο Μιχάλης Ζιώγας δοκιμάζει στις προπονήσεις έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή και εφόσον ικανοποιήσει θα υπογράψει άμεσα στην ομάδα. Ενώ η διοίκηση κινείται και για δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

*Αύριο θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ.






Άρεσε ο Πιερικός Αρχέλαος, 76-57 τον Αιγινιακό!

Φιλικό αγώνα, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους, έδωσαν Πιερικός Αρχέλαος και Αιγινιακός σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Ο Πιερικός Αρχέλαος, που ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Β’ Εθνική την επόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, έδειξε σαφώς πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του, για τον οποίο το πρώτο τζάμπολ στην Γ’ Εθνική είναι προγραμματισμένο να γίνει δύο εβδομάδες αργότερα.
Ο Πιερικός Αρχέλαος έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, έτρεξε αρκετά και κατά διαστήματα, παρουσιάζοντας ένα διαφοροποιημένο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι. Άλλωστε η, σε μεγάλο βαθμό, ανανεώση του ρόστερ του με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών από τους αποχωρήσαντες, μας προϊδέαζε ότι ο Στέλιος Χατζηιωάννου θα παρουσιάσει μια ομάδα με διαφορετική αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά όχι και φιλοσοφία.

Τριανταφυλλίδης: "Στόχος μας, η άνοδος!"

Ο 24χρονος… πολυθεσίτης (λύνει τα χέρια του Μιχάλη Ζιώγα), που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, Βέροια, Πανθρακικό, Βατανιακό, Κιλκισιακό, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πόντιους Κατερίνης και Ορφέα Ελευθερούπολης, ανέφερε: 

«Είναι θετικό το ξεκίνημα του Πιερικού με 4 πόντους σε δυο ματς, μας ανέβασε την ψυχολογία. Όπλο είναι το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, που αποτυπώνεται την ώρα του αγώνα. Στόχος είναι η άνοδος στη Φουτμπολ Λιγκ, το πιστεύω γιατί ατού μας είναι η βαριά φανέλα, το ιστορικό όνομα του Πιερικού και φυσικά ο κόσμος. Δεν φοβάμαι την απειρία του ρόστερ, γιατί υπάρχει πάθος και υποστήριξη από κάποιους πιο έμπειρους. Άλλωστε, το τεχνικό τιμ κάνει άψογη δουλειά και ο Πιερικός θα δείξει την αξία του ακόμα περισσότερο.
Στέλνω μήνυμα στον κόσμο ότι όλοι θα δώσουμε την ψυχή μας για να μην τους απογοητεύσουμε. Χρειαζόμαστε στήριξη και συνεχές χειροκρότημα, άσχετα με τα αποτελέσματα. Φέτος πέφτουν δυο και ο Πιερικός εκτιμώ ότι στο τέλος θα βρίσκεται ψηλά. Αρχικά σκεφτόμαστε μόνο το γειτονικό ντέρμπι με την Πύδνα Κίτρους στην έδρα μας, πιστεύω ότι ειδικά εντός είμαστε ισχυροί. Θα μετρήσουν η δύναμη, η θέληση και η πείρα».
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης στο ντέρμπι για τους Κατερινιώτες θα μείνουν ξανά οι Ντατίνης και Κολομπάκης, ενώ ίσως κάνει ντεμπούτο ο Καμαρά. Τέλος, η διοίκηση των «μελανόλευκων» εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα στη Λευκάδα (οι Τόμπρος-Βλάσσης από Κέρκυρα και ο Λιόντος Ηπείρου).

Επιμέλεια: Θεόφιλος Ψυχογιός

Και τώρα.. Πύδνα για Πιερικό!

Ξεκινάει απο σήμερα η εβδομάδα προετοιμασίας για τον δυνατό αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην Πύδνα Κίτρους.

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτάει στοιχεία τοπικού ντέρμπι, έχει ενεργοποιήσει τους ανθρώπους του Πιερικού και πόσο μάλλον τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος καλείτε να προετοιμάσει κατάλληλα τόσο αγωνιστικά οσο και ψυχολογικά την ομάδα του για έναν τέτοιο αγώνα, απέναντι στην ίσως δυνατότερη (βάση ρόστερ-μπάτζετ) ομάδα του νομού.

Ο Θεσσαλός προπονητής μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Αφρικανό Καμαρά και τον Αμερικάνος αμυντικό, ενώ αμφίβολοι συνεχίζουν να είναι οι Μιχαηλΐδης-Νταντίνης-Κολομπάκης.
Τέλος, γίνονται διοικητικές κινήσεις (πίσω απο την κουρτίνα) για δύο ακόμη έκτακτες και τελευταίες μεταγραφές σε θέσεις αμυντικού-επιθετικού.

Σημαντικός βαθμός για τον Πιερικό!

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις «αποσκευές» του επιστρέφει από τη Λευκάδα ο Πιερικός, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος, χωρίς τέρματα με τον τοπικό Τηλυκράτη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η κατερινιώτικη ομάδα παρατάχθηκε με κύριο μέλημα να μη δεχτεί τέρμα, και εν τέλει τα κατάφερε, αφού ο Τηλυκράτης που είχε την υπεροχή δεν κατόρθωσε να τη «μετουσιώσει» σε γκολ. Ο βαθμός που «κατέκτησε» ο Πιερικός είναι πολύ σημαντικός, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι κάθε κέρδος μακριά από την Κατερίνη είναι υπερπολύτιμό, αρκεί βέβαια η πιερική ομάδα να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα-έδρα.
Το «φιλμ» του αγώνα:
26′ Ο Κοντογιάννης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
31′ Ο Λαζόπουλος δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ.
37′ Σέντρα του Βρεττού, κεφαλιά-ψαράκι του Σιδέρη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
38′ Ο Κοντογιάννης σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι του Πιερικού.
40′ Ο Καραγκούνης μπλόκαρε τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαζόπουλου.
75′ Ο Λούγκος επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά άουτ.
76′ Σέντρα του Ορφανού, η μπάλα μέσω του Μακρυγιάννη «στρώθηκε» στον Γεωργάκη, ο οποίος από ευνοϊκή θέση δε μπόρεσε να σκοράρει.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Τόμπρος από την Κέρκυρα με βοηθούς τους Βλάσση (Κέρκυρας) και Λιόντο (Ηπείρου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Πολυχρωνάκης, Ιασωνίδης, Κτενάς (63′ Ορφανός), Τοντόροφ, Κοντογιάννης, Περιστέρης (58′ Κούσης), Σίδερης (50′ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Μάρκο, Καραγιοπουλος, Λούγκο, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι (50′ Γελαδάρης), Καραμανώλας Μ. (63′ Καραμανώλας Κ.), Λαζόπουλος (84′ Παναγιωτίδης).

Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στην 6η θέση με 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με την Πύδνα Κίτρους εντός έδρας.
ρεπορτάζ: Πανονίκος Κατοπόδης-lefkadasportnews.gr

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Την ισοπαλία απέσπασε η ομάδα του Πιερικού στην Λευκάδα με μια ικανοποιητική εμφανιση για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα.

Περισσότερα σε λίγο..

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ:
Σοϊλεμέζογλου, Βιτζάνι, Γελαδάρης, Αχείμαστος, Μάρκο, Γαλανόπουλος, Κραγιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μπαρούτας, Λούγκος,  Παπαδόπουλος, Εμαν. Καραμανώλας, Κων. Καραμανώλας, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αγαθαγγελίδης,  Μυσιούδης, Κοκονόζι.

Ετοιμάζεται για Λευκάδα ο Πιερικός! (Εβδομαδιαίο ρεπορτάζ προπόνησης PNEWS)

Στον αγωνιστικό χώρο του Α'ΔΑΚ προπονήθηκε σήμερα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Λευκάδα οπού και θα διαμείνει ώστε να είναι ξεκούραστη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον τοπικό Τηλυκράτη. 
Ο Πιερικός αισιοδοξεί μετά το νικηφόρο ντεμπούτο, αλλά παράλληλα κρατάει και τις ισορροπίες ενώ το κλίμα σε αποδυτήρια και γήπεδο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι εξαιρετικό και αυτό βγαίνει φυσικά από την εξίσου σημαντική δουλειά που βγάζει ο Θεσσαλός κόουτς.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ήταν γεμάτο και περιείχε προσομοίωση αγώνα με επιθετική και αμυντική λειτουργία . Επίσης πραγματοποιήθηκε τακτική, δίτερμα με δύο γκρούπ ώστε να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ο προπονητής και τέλος τρέξιμο με γυμναστική υπό την επίβλεψη των βοηθών-γυμναστή Ζαχαρία Γκούτζα και Μιχάλη Μπίζιο.

Ενσωματώθηκε και ο Αχέιμαστος. 
O Παναγιώτης Αχείμαστος

Σίμος Παπαδόπουλος: «Απαραίτητο εφόδιο το χειροκρότημα και η στήριξη του κόσμου»!

Στο PierikosNews μίλησε ο αρχηγός και ένας εκ των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας του νεανικού Πιερικού, ο Σίμος Παπαδόπουλος.. που μιλάει για την φετινή προσπάθεια που γίνεται στους Μελανόλευκους και αρχίζει σιγά σιγά να αποκτάει καρπούς.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σίμου Παπαδόπουλου στο PNEWS:

Για το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στην Ιστιαία:
«H αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει τη βάση και την δύναμη για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλο αυτό το καιρό από την αρχή της προετοιμασίας το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, έχουμε γίνει από την αρχή μια οικογένεια και αυτό νομίζω είναι το κλειδί για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής!»

Για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στην ομάδα ο προπονητής Μ.Ζιώγας:

«O κ.Μιχάλης Ζιώγας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και απίστευτος χαρακτήρας. Το έργο το οποίο έχει αναλάβει ο προπονητής μας είναι αρκετά δύσκολο αλλά σίγουρα δεν δείχνει να πτοείται όπως και μείς και φαίνεται άλλωστε από την δουλεία και την σοβαρότητα που βγάζουμε στο γήπεδο.»

Για τον κόσμο της ομάδας του Πιερικού:


«Τους θέλουμε διπλά μας από την αρχή ως το τέλος της πορείας μας και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ας δείξουν εμπιστοσύνη σε αυτή τη νέα προσπάθεια, το έχουν ανάγκη όλα τα παιδιά, είναι απαραίτητο εφόδιο το χειροκρότημα και η στήριξη τους. Όσον αφορά την διοίκηση, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει έμπρακτα. Αγωνίζεται καθημερινά για το καλό όλων μας και νομίζω πως είναι εμφανέστατο αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που υπηρετεί τον τεράστιο αυτό σύλλογο που ονομάζεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.»

«Χτύπησε» Αχείμαστο ο Πιερικός!

Πολύ σημαντική... buzzer beater μεταγραφή για τον ιστορικό Πιερικό, ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον πολύπειρο δεξιό μπακ Παναγιώτη Αχείμαστο! 
Σύμφωνα με πληροφορίες (sport-fm), ο πολύπειρος Παναγιώτης Αχείμαστος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κατερίνης και θα την ενισχύσει στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής για ό,τι καλύτερο. 
Ο 25χρονος οπισθοφύλακας -με πολλές επιθετικές αρετές- βρίσκεται ήδη στην Πιερία και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καταγράψει πολλά... χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα κι ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Χαλκίδα. Παλιότερα έχει αγωνιστεί στον ιστορικό Φωστήρα, με τον οποίο έκανε «παπάδες» στα γήπεδα της Football League για δύο σεζόν. Στο παρελθόν έχει περάσει εξίσου από Παναιγιάλειο, Τηλυκράτη, καθώς και από την τσέχικη Ζενίτ Τσάσλαβ, δείγμα των «παραστάσεων» που έχει! 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πιερικός ξεκίνησε ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επικρατώντας 3-0 της Ένωσης Απολλωνίου/Ιστιαίας και πλέον με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Αχείμαστo και κάποιες ακόμη προσθήκες στη σύνθεσή του, κοιτάζει όλο και πιο ψηλά...

Τα… λαχεία του Πιερικού στην «ARENA PRESS»

 Αρκετά… αυθεντικά ταλέντα, που «μεγάλωσαν» απότομα με το θρίαμβο με την Ιστιαία, διαθέτει ο Πιερικός, όπως οι σκόρερ, Μανώλης Καραμανώλας (επιθετικός), Βαγγέλης Λαζόπουλος (αριστερός εξτρέμ) και ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, που μίλησαν στην «ΑRENA PRESS».
Φλέβα… χρυσού «χτύπησαν» οι Κατερινιώτες με «μπέμπηδες» και… τρομερά «μωρά» όπως οι τρεις συγκεκριμένοι, αλλά θα χρειαστεί διάρκεια, προσγείωση και καλή διαχείριση. Το τρίποντο με τους Ευβοιώτες έκανε… άντρες αρκετούς παίκτες των «μελανόλευκων» και δείχνει το δρόμο σε άλλες ομάδες, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει φυσικά μεγάλο μερίδιο στην αξιοποίηση και την ανάδειξή τους. 
Ο 20χρονος φορ, Μανώλης Καραμανώλας (παλιά και σε Βατανιακό, Πόντιους Κατερίνης, Θερμαϊκό Κορινού) άνοιξε το σκορ και δήλωσε: «Είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση, αντοχές και τρεξίματα από τον αντίπαλο, φάνηκε στο δεύτερο μέρος, όταν βάλαμε τα τρία γκολ. Τα δώσαμε όλα και ανταποκριθήκαμε. Πιστέψαμε στη νίκη, ίσως όχι σε αυτή την έκταση του σκορ, που βοηθά ψυχολογικά, δίνει κουράγιο, αλλά οι τόνοι μένουν χαμηλοί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εμψύχωσε, αλλά πρέπει να μας στηρίξει και στα δύσκολα. Ξεκινήσαμε καλά και σταδιακά θα γίνουμε καλύτεροι, είμαστε νέα ομάδα, με νεαρούς και έμπειρους μόνο τους Σίμο Παπαδόπουλο και Κραγιόπουλο. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια και να σεβόμαστε τη βαριά φανέλα του Πιερικού, για να μείνουμε μακριά από κινδύνους. Πιστεύω ότι θα είμαστε σχετικά άνετοι. Θα είναι χρονιά… ωρίμανσης για αρκετούς παίκτες. Ήταν το πρώτο μου γκολ στη Γ΄ Εθνική και είμαι χαρούμενος. Πάμε για διπλό στη Λευκάδα. Δε γνωρίζουμε καλά τον Τηλυκράτη, μόνο ότι προέρχεται από διπλό». 
«ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ»
Από την πλευρά του, ο σκόρερ του 2-0, ο αριστερός εξτρέμ Βαγγέλης Λαζόπουλος, που ήρθε δανεικός από τη Βέροια (βασικός στην Κ20, έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα), ανέφερε: «Το 1-0 μας βοήθησε ώστε να «ανοίξει» ο αντίπαλος και να βρούμε χώρους. Ήμασταν καλοί τακτικά και κάναμε το δύσκολο… εύκολο. Ήταν δουλειά προπονητή και παικτών. Τα γκολ μπήκαν σε καλό τάιμινγκ. Σε πρώτη φάση δώσαμε απαντήσεις στους επικριτές, αλλά ο δρόμος της καταξίωσης θέλει διάρκεια. Έχουμε αρκετούς δυνατούς αντιπάλους φέτος, τίποτα δεν είναι εύκολο και δεδομένο. Διπλός στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία και η ανάδειξη παικτών. Ο κ. Ζιώγας μας βοηθά πολύ. Καταθέτουμε ταλέντο, θέληση και σκληρή δουλειά. Θα έρθουν και άλλες αντίστοιχες νίκες και σταδιακά περισσότερες εμπειρίες, θα «δέσουμε» καλύτερα». 
«ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΥΠΟΜΟΝΗΣ»
Κλείνοντας, ο βασικός γκολκίπερ, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, που ήρθε δανεικός από τον ΠΑΟΚ (ενεργό ρόλο στην Κ20 την προηγούμενη τριετία) υποστήριξε: «Το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια μας έβαλε σε τροχιά νίκης. Άσχετα με τις συνθήκες, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες στον Πιερικό. Ο κ. Ζιώγας έδωσε το έναυσμα, τις σωστές κατευθύνσεις και τα κίνητρα. Είμαστε νεανική ομάδα, που όμως αρπάζει την ευκαιρία. Δείχνουμε την αξία, το ταλέντο και τη φιλοδοξία μας. Ήταν ένα τρίποντο υπομονής, που ήρθε λόγω μεγαλύτερων… αντοχών. Το ταμείο γίνεται στο τέλος, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε ότι μπορούμε από κάθε παιχνίδι, απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους. Θα δώσουμε το 100% στη Λευκάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθούμε με άλλα «όπλα» να ισοσκελίζουμε το μειονέκτημα της απειρίας. Είμαστε ομάδα… ενάμιση μήνα, χτιστήκαμε από το μηδέν και σταδιακά θα ωριμάζουμε. Θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή και καλή χρονιά, ενώ μας χαροποιεί διπλά το χειροκρότημα της κερκίδας λόγω ηλικίας». 
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Στην Α2 οι γυναίκες του Πιερικού Αρχέλαου

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.
Ο Πιερικός Αρχέλαος είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ και είχε στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα κεντρικής Μακεδονίας.Συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου όπου σημείωσε καταπληκτική παρουσία που οφείλονταν στην προσπάθεια των κοριτσιών που αν και ηλικιακά μικρότερες από τις αντιπάλους υπερέβαλαν εαυτόν και στημεθοδικότητα της προπονήτριας,Τασούλας Τσιρογιάννη.
Ωστόσο δεν κατόρθωσε να φθάσει τότε στην πρόκριση,γεγονός που επετεύχθη τώρα χάρη στην απόφαση της Νίκης Βόλου να μη μετέχει στο πρωτάθλημα της εν λόγω κατηγορίας.
Φυσικά η αιφνίδια απόφαση της ομάδας του Βόλου χαροποίησε τους ιθύνοντες του Πιερικού Αρχέλαου καθώς θα είναι το δεύτερο τμήμα του συλλόγου που μετέχει στις εθνικές κατηγορίες(το ανδρικό τμήμα αγωνίζεται στη β΄ εθνική κατηγορία).Ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της στενότητας χρόνου αλλά η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ότι χρειαστεί ώστε η γυναικεία ομάδα να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συνέντευξη Τύπου του αγώνα Πιερικός-ΑΕ Ιστιαίας


Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά τη νίκη του Πιερικού με 3-0 επί της Ιστιαίας, για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τους φιλοξενούμενους εκπροσώπησαν ο προπονητής Θανάσης Γουρνάς και ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Πουταχίδης, ενώ για τον Πιερικό μίλησαν ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας και ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Κραγιόπουλος.
Θανάσης Γουρνάς (προπονητής Ένωσης Απολλωνίου/ Ιστιαίας): «Συγχαρητήρια στον Πιερικό που έχει πολύ μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να βρει τα πατήματά του και να επανέλθει εκεί που του αξίζει. Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς και οπωσδήποτε είχαμε δυσκολίες στο πως θα διαχειριστούμε ένα παιχνίδι Γ’ Εθνικής. Στο α’ μέρος ανταποκριθήκαμε, ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε σε μια φάση με τον Αλεξίου. Στο β’ μέρος, τελείως παράδοξα, είχαμε κακή εικόνα που δε μας αντιπροσωπεύει. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία σε όλο τον κόσμο κι εσείς στην Πιερία να μπορέσετε να δείτε ξανά τον Πιερικό στην Α’ Εθνική».
Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): «Πρώτα απ’ όλα, να ευχαριστήσω το συνάδελφο για τα καλά του λόγια για τον Πιερικό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει με τα χειροκροτήματα και τα «μπράβο», κάτι το οποίο έδωσε ψυχολογία στα νεαρά παιδιά της ομάδας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον Πιερικό. Μια παροιμία λέει «ό,τι βράζει στο τσουκάλι, εκείνο βγαίνει στο κουτάλι». Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, αντιπαραθέτοντας στην ποιότητα και τα πιο μεγάλα μπάτζετ των άλλων ομάδων, τα «δικά του παιδιά». Αν δείτε, η επίθεσή μας σήμερα αποτελούταν από νεαρά παιδιά, 17-18 χρονών και όμως κερδίσαμε 3-0. Φυσικά αυτό δε σημαίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι. Από τη μια πλευρά είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά προσγειωμένα και από την άλλη να είσαι «πατέρας» και «παιδαγωγός» και να τα εμψυχώσεις. Η φανέλα του Πιερικού είναι πολύ βαριά, έχει πολύ μεγάλο παρελθόν, έχει παρόν και ευελπιστούμε να έχει και μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι είναι αυτή τη στιγμή στον Πιερικό, τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, γιατί όλοι κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε τους οπαδούς κοντά μας και εγώ τους παρακαλώ να σκύψουν με αγάπη πάνω από αυτή την ομάδα και ο καθένας να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας στήριξαν και ευελπιστώ την άλλη φορά να είναι ακόμα περισσότεροι. 
Με δύο ακόμα ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτές των Κραγιόπουλου και Παπαδόπουλου (παίκτες με εμπειρία, ήθος και καρδιά) θεωρώ ότι μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.
Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν αποτέλεσμα καθημερινής δουλειάς, απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ ότι θα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος».

''Πιτσιρίκια''.... με καρύδια!

Ένας Πιερικός.. για φίλημα παρουσιάστηκε σήμερα στην 1η επίσημη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής απέναντι στην ομάδα της Ιστιαίας με σκορ νίκης 3-0! Η νεανική και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έδειξε στοιχεία ενός αυθεντικού Πιερικού με δικά της παιδιά που παλεύουν μέσα στο γήπεδο για την νίκη και αυτό επιβραβεύτηκε από το φίλαθλο κοινό με ζεστό χειροκρότημα.

Το μοντέλο ομάδας που επιχείρησαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή Μ.Ζιώγα φαίνεται σιγά σιγά ότι τους βγαίνει, και ο σημερινός Πιερικός, αυτή η νεανική ομάδα που βγήκε στο γήπεδο με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών το απέδειξε  περίτρανα αποσπώντας μάλιστα το ζεστό χειροκρότημα των 200 φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Αγωνιστικά ο Πιερικός δεν είχε δύσκολη δουλειά καθώς ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ, και όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Σοιλεμετζόγλου ήταν εκεί. Κανείς δεν περίμενε ότι θα εμφανιστεί μια ομάδα που θα βγάλει τόσα τρεξίματα και τόση σωστή διαχείριση της μπάλας σε κέντρο και επίθεση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ματώνουν και να διψούν ως το τέλος για αυτή τη νίκη και όλο αυτό βγήκε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και δουλειά του προπονητή της ομάδας.

ΤΑ ΓΚΟΛ:
1-0. Στο 62ο λεπτό του αγώνα ο Καραμανώλας από τα αριστερά έβγαλε μια σέντρα και ο Λαζόπουλος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ του αγώνα.
2-0. Στο 80ο λεπτό ο Καραμανώλας αυτή τη φορά τσίμπησε τη μπαλιά του Λαζόπουλου και μέσα απο τη περιοχή σούταρε και έκανε δύο τα τέρματα του Πιερικού
3-0. Στο 83ο λεπτό έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ, ο Λούγκος τσίμπησε τη μπάλα και έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα.

Man of the match του αγώνα: Ο νεαρός  Καραμανώλας Εμμανουήλ, οπού παρά το μικρό της ηλικίας του, κατάφερε και έβγαλε πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν δημιουργός και εκτελεστής αυτής της σπουδαίας νίκης. Επίσης ο Τριανταφυλλίδης παρά την λανθασμένη θέση που *αναγκαστικά είχε, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα αρκετά ώστε να φτάσει στη νίκη.

*Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι εκ των οποίων 20 από την ομάδα της Ιστιαίας.
*Το ζεστό χειροκρότημα που έλαβε η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα στο τέλος του αγώνα από όλους τους φιλάθλους ήταν το βούτυρο στο ψωμί αυτής της νίκης, και έδωσε έξτρα ενέργεια για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
*Ο ΣΟΠ Θ5 σήκωσε στην απέναντι θύρα πανό προς τιμήν των δύο φιλάθλων του Πιερικού ''που χάθηκαν'' πρόσφατα με τα λόγια ''Αλέξη-Αντώνη Καλό ταξίδι''!
*Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Πιερικού, εκτός έδρας με την ομάδα του Τυλικράτη Λευκάδας την άλλη Κυριακή.
*Την εξέλιξη του αγώνα παρακολουθήσατε μέσα απο την πλατφόρμα του PIERIKOSNEWSLIVE.
*Από αύριο θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών στην ομάδα με τρεις νέες προσθήκες, ενώ η διοίκηση του Πιερικού ετοιμάζει και μια ακόμη τελευταία μεταγραφή που εφόσον καρποφορήσει θα ''ακουστεί'' ιδιαίτερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα της πόλης.
Οι συνθέσεις:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Παναγιωτίδης (Γελαδάρης 85΄), Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καραμανώλας Εμ.,(88΄Καραμανώλας Κ.), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (87΄Παρδάλης).

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάϊ, Μπουγκουρίδης, Τσαούσης, Τόουρφε, Πουταχίδης, Δαγκούλης, Στεργίου (81΄Γεροκωνσταντής), Στασινόπουλος, Θόρια (λ.τ. 72΄Κουκούρας), Νικολέτος (72΄Ίντριντ), Αλεξίου

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (ΤΕΛΙΚΟ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

*LIVE εξέλιξη του αγώνα μέσω του PNEWSLIVE 

Στον Πιερικό ο Καμαρά! Κλείσαν και οι άλλοι δύο

Παίκτης του Πιερικού θεωρείται και επίσημα ο Αφρικανός φορ Αχμέντ Καμαρά, καθώς πρίν απο λίγο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Όπως σας ενημέρωσε απο χθες το PNEWS, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον αγιασμό και τη προπόνηση της ομάδας οπού πήρε μέρος και σήμερα συμφώνησε με την διοίκηση του Τάσου Σαραηλίδη. Προέρχεται απο την ομάδα του Ιωνικού ενώ εχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Βάρης και Εργοτέλη.
Ο 25χρονος φορ θα είναι στα πλάνα του Μιχάλη Ζιώγα απο την επόμενη (2η αγωνιστική) με τον Τυλικράτη Λευκάδας.
Επίσης κλεισμένοι θεωρούνται και οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που σας ανέφερε χθες το PNEWS, ο Ιταλός τερματοφύλακας και ο Ελληνοαμερικάνος αμυντικός, και αναμένεται να υπογράψουν σύντομα, ενώ η διοίκηση κινείται επίσης για έναν ακόμη Έλληνα μέσο.

Η αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με την ΑΕ Ιστιαίας (Κυριακή, 16:00 μ.μ. PNEWSLIVE)

Ολοκληρώθηκε με πρωινή σαββατιάτικη προπόνηση η προετοιμασία του Πιερικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον της Ιστιαίας (Κυριακή, 16.00 Live από το Pierikosnewslive). Ο Μιχάλης Ζιώγας, μετά το τέλος του προπονητικού προγράμματος ανακοίνωσε τη δεκαοκτάδα για το ματς με το σωματείο της Εύβοιας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Στα πλάνα του Θεσσαλού τεχνικού βρίσκονται οι: Σολεϊμέζογλου, Μπαϊμάκης, Μπαρούτας, Λούγκος, Κραγιόπουλος, Παναγιωτίδης, Μάρκου, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Μησιούδης, Τριανταφυλλίδης, Τριανταφύλλου, Παρδάλης, Γελαδάρης, Γαλανόπουλος, Κοκονόζι, Εμμανουήλ Καραμανώλας και Κωνσταντίνος Καραμανώλας.

Πρεμιέρα για την Ραδιοφωνική εκπομπή του PierikoNews!

Από αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 12-2 το μεσημέρι, κάνει πρεμιέρα η ραδιοφωνική εκπομπή του PNEWS στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2. Η εκπομπή αποκλειστικά για τα θέματα του Πιερικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο παρακάτω λίνκ: http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live

Καμαρά και άλλοι δύο για Πιερικό..

Στην προσπάθεια της να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας την ''έσχατη στιγμή'', η διοίκηση του Πιερικού προσπαθεί να χτυπήσει τρεις ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο ένας εξ αυτών αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον 25χρονο επιθετικό Αχμέντ Καμαρά, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη, αλλα ο υποβιβασμός και η διάλυση της ομάδας, τον έκαναν να μετακομίσει στην ομάδα του Ιωνικού, οπού αγωνιζόταν έως και τον περασμένο χειμώνα.

Η δεύτερη περίπτωση ακούει στο όνομα του 22χρονου Ιταλού, Ουμπέρτο Βιτζάνι που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έρχεται απο την δεύτερη ομάδα της Ιταλικής Βαρέζε.

Ενώ ο τρίτος είναι ένας ΕλληνοΑμερικάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν απόψε στον αγιασμό.. και λίγο αργότερα στην προπόνηση της ομάδας που πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Επίσης στην ομάδα του Πιερικού υπέγραψαν απόψε οι νεαροί Ηλίας Σαραηλίδης (τερματοφύλακας και γιός του προέδρου) και ο αμυντικός Λάζαρος Γελαδάρης.



6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!