ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 Έφυγε από την ζωή ο Τσιπλακουδης Γιώργος (ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΣ).
Η φωνή του Πιερικού σταμάτησε τόσο νωρίς. Από ιδρύσεως ήταν πάντα διπλά στην ομάδα μας που αγάπησε, και αγαπήθηκε από τον κόσμο του Πιερικού, για την ανιδιοτέλεια του, το φιλότιμο του, και ιδιαίτερα το τραγούδι του για τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο μας , που σύνδεσε το όνομα του. Οι φίλαθλοι και οπαδοί του Πιερικού δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον δικό μας κυρ Γιώργο τον δικό μας Ντιρλαντα. Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη και θλίψη , τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

4 σχόλια:

  1. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

    Μεγάλε Γιώργο ντιρλαντά ήσουν Πιερικός και ήσουν καθαρός. Πάντα δίπλα στην ομάδα, δίπλα στον γίγαντα της Πιερίας. Λιγοστεύουν οι Πιερικοί δυστυχώς μέρα με την ημέρα.

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργανωτής της κερκιδας. Επί 90 λεπτά δεν σταματούσε να τραγουδά για την ομάδα. Ένας τέτοιος αγνός φίλαθλος ήταν ο "Ντιρλαντάς"
    Τα συλλυπητήρια στους δικούς του.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=9xC-XNOJyIs

    RIP DIRLADA - PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συλλυπητήρια από Βασίλη Τσακιρίδη
    Έφυγε ένας άνθρωπος από κοντά μας που μας χάρισε στιγμές χαράς και συγκίνησης στις κερκίδες του γηπέδου μας. Ο κυρ-Γιώργος δεν είναι πια μαζί μας.
    Ως άνθρωπος και ως φίλαθλος της αγαπημένης του ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ άφησε το δικό του στίγμα για να τον θυμόμαστε για πάντα μέσα στις καρδιές μας.
    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
    Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!