Ηλίας Βάλης στο PNEWS: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»!

Εκνευρισμένος ήταν μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και καταγγέλλει μέσα από το PNEWS κάποια στιγμιότυπα που πήραν μέρος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μιλάει για βρώμικο παιχνίδι του Πιερικού.
Αποτέλεσμα εικόνας για ηλιας βαλης
«Υπάρχει Θεός, έγινε ένα καθαρό παιχνίδι από μεριάς μας, και ένα βρώμικο από τον Πιερικό. Έχουμε άλλους τρεις τελικούς, θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, λυπάμαι όμως που κάποιοι μικρύναν τον Πιερικό μας. Ας κοιτάξουν κάποιοι πως έπαιξαν μέσα στην εστία και ας κοιτάξουν κάποιοι που ήταν δίπλα στον πρόεδρο που φωνάζαν υπέρ της Αμβρακίας και να μας λένε χωριάτες. Δεν τιμά τον κ.Ζιώγα που για μένα είναι αξία μέσα και έξω από τα γήπεδα, ο βοηθός του ένας προποτζής μου είπε ότι θα μου βάλει το στυλό στα μάτια γιατί πέταξα μια μπάλα μέσα στο γήπεδο, και πραγματικά το έκανα και ζητώ συγγνώμη, αλλά ο χωριάτης έπαιζε ολόκληρη την κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Μακάρι όλα τα παιχνίδια που έπαιζε φέτος ο Πιερικός να τα έπαιζε με την Καισάρεια, γιατί έτσι τώρα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.»
 

4 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Βάλη τώρα. Βρήκες ένα διχασμένο Πιερικό και τον κέρδισες ή μάλλον σε άφησαν να τον κερδίσεις και βγάζεις από πάνω και γλώσσα. Στη θέση σου θα ευχασριστούσα τον Πιερικό για την διευκόλυνση που σε έκανε. Θα το λες και στα εγγόνια σου πως κέρδισες τον Πιερικό. Και μια συμβουλή τα σημερινά καραφκιοζιλίκια μην τα κάνεις εκτός έδρας γιατί θα έχεις άσχημα μπλεξίματα.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αγγλια χωριάτες λένε την Αστον Βίλα , που ειχε παρει και πρωταθλημα πρωταθλητριων στη δεκαετια του 80

    Only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε κατόρθωσες να γίνεις γνωστος με τις Μπαρούφες που ξεστομίσεις. Γυρνά τώρα πάλι πίσω στην ανυπαρξια μιας και τέτοιο όνομα προπονητή δεν πρόκειται να ξανακουστει. Βρήκες τον Πιερικό με τα δικά του προβλήματα και βρήκες την ευκαιρία να γίνεις γνωστος.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!