Ημέρα δεύτερη.. με διπλή προπόνηση!

Με το καλημέρα στα βαθιά για την ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη που πραγματοποίησε διπλή προπόνηση (η πρωινή στις 7:00 π.μ. και η απογευματινή στις 18:00 μ.μ.).
Η πρωινή προπόνηση περιείχε ζέσταμα, γυμναστική και ασκήσεις ενώ στην απογευματινή πραγματοποιήθηκε και δίτερμα. Σε αυτή πήραν μέρος οι 22 ''επίσημοι'' ποδοσφαιριστές, καθώς και οι νεαροί Κοκονόζι-Καρτσαμπάς-Νταντίνης-Συμεωνίδης-Μάρκου-Ηλιάδης-Τσιμήτρης.

Σε αυτό το ρυθμό θα κινείται και τις επόμενες ημέρες το δυναμικό των Μελανόλευκων ώστε να χτιστεί βήμα-βήμα για την ερχόμενη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Μεταγραφικά τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν 2-3 έμπειροι ποδοσφαιριστές (σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό), ενώ θα αποκτηθούν και κάποιοι εκ των νεαρών που δοκιμάζονται μαζί με το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό και έτσι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του νέου Πιερικού (χωρίς φυσικά να κλειδώσει)... την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν ξεκινήσει καν τον προγραμματισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!