Πρώτη Μπίλη στο Πιερικό!

Εποχή Λεωνίδα Μπίλη στην ομάδα του Πιερικού. 
Ο Κατερινιώτης τεχνικός επιστρέφει στους μελανόλευκους και καλείται στους πέντε εναπομείναντες αγώνες να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις σωτήριες θέσεις, αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με στόχο το τρίποντο.
Είναι ένας προπονητής ο οποίος γνωρίζει τα μονοπάτια της κατηγορίας και ειδικότερα του συγκεκριμένου ομίλου, καθώς και τις ομάδες του.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη του γνωριμία και προπόνηση με τους μελανόλευκους, ενώ λίγο πιο πριν αποχαιρέτησε σε φιλικό κλίμα ο Δημήτρης Χριστοφορίδης. 
Ο Λεωνίδας Μπίλης στη πρώτη του προπόνηση εστίασε στη κατοχή και σωστή διαχείριση της μπάλας στον αγώνα, καθώς είναι ένα κομμάτι στο οποίο ο Πιερικός υστερεί σύμφωνα με την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών. 
Τη Πέμπτη ο νέος τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της πόλης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:









1 σχόλιο:

  1. Άμα δεν φτιάξει την επίθεση, να παίζουν το 1-2 το 1-3, να βγαίνουν μπροστά, κλάφ'τα!
    5 παιχνίδια μείνανε ακόμα.


    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!