Μάρκους Μοκάκε στο PierikosNews: «Αν μου τα δώσει...επιστρέφω!!»




PNEWS: Το όνομα σου ακούστηκε τελευταία στην Κατερίνη για την επιστροφή σου στην ομάδα τoυ Πιερικού, ο κόσμος και οι διοίκηση σε ήθελε πίσω.

Marcus: Το άκουσα τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, χάρηκα αρκετά που ο κόσμος της Κατερίνης όπου έχω αγαπήσει πραγματικά, με θέλει ξανά πίσω. Ήθελα να επιστρέψω στον Πιερικό, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με την διοίκηση της ομάδας, αμα λυνόντουσαν όλα αυτά θα είχα επιστρέψει.

PNEWS: Θα επέστρεφες δηλαδή στον Πιερικό αν η εκκρεμότητες αυτές λυνόντουσαν;

Marcus: Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω, άλλα πολλές ομάδες στην Β'Εθνική έχουν προβλήματα και το γνωρίζω, στον Πιερικό παραλίγο να κερδίσω την άνοδο και θα ήθελα να το ξανά προσπαθήσω, θα μπορούσα να κάνω προσφυγή αλλά σέβομαι τον κόσμο της ομάδας και το όνομα του Πιερικού.

PNEWS: Έχεις καμία κρούση απο κάποια άλλη ομάδα;

Marcus: Ναι έχω κάποιες προτάσεις, αλλά ακόμα δεν ξέρω τίποτα.













1 σχόλιο:

  1. ο μοκάκε είναι επαγγελματίας και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να έλθει χωρίς να τα βρουν για τα προηγούμενα χρήματα.

    δεν ψωμολυσσάει, έχει την καβάτζα του.
    σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που έκαναν προσφυγή αλλά την απέσυραν για να ξαναγυρίσουν στην ομάδα και να προσθέσουν στην "καριέρα" τους μια ακόμα παρουσία σε ομάδα β εθνικής, άσχετα αν θα έχουν 1-2 συμμετοχές. καλύτερα σου λέει να μαζεύω μπάλες στις προπονήσεις του πιερικού και να λέω ότι δε μου δίνουν ευκαιρίες, παρά να θεωρούμαι τεμπέλης επειδή δε ψάχνω για καμιά δουλειά.

    υ.γ. θεωρώ ότι δε θα το δημοσιεύσετε το μήνυμά μου. εκπλήξτε με θετικά μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!