Ακυβέρνητο καράβι ο Πιερικος... Τέλος Εποχής για Ζιώγια!!



Ο Δεύτερος προπονητής που φεύγει για φέτος είναι ο Μιχαλης Ζιωγας, ο μέχρι και χθες τεχνικός του Πιερικου έλυσε την συνεργασία του σήμερα το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν οτι τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά σοβαρά στην ΠΑΕ με αποτέλεσμα ο Ζιωγας να αποτελέσει παρελθόν και πιθανώς του διάδοχος να είναι ένας γηγενής προπονητής .
Η ανακοίνωση:


"Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και τον άμεσο συνεργάτη του Μιλτιάδη Ζιάκα.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Κων/νος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Μιχάλη Ζιώγα για την σημαντική συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

ΠΑΟΚ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2 σε φιλικό Αγώνα!!

Δευτέρα 29-12-2014  Γήπεδο Μίκρας Θεσσαλονίκης
Σε  ένα ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι που εγίνε στην Θεσσαλονίκη το Παιδικό τμήμα του Πιερικού αντιμετώπισε το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ.


Ο αγώνας παρά το τσουχτερό κρύο ηταν πολύ κάλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο αν και ο καιρός δεν βοήθησε τις δυο ομάδες(αέρας και πολύ κρύο).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε με το μέρος της τον αέρα και κατόρθωσε να πετύχει γκολ με σουτ έξω απο την περιοχή, και να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε καθολική υπεροχή και κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης οτάν έγινε σουτ έξω απο την περιοχή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ρουντος την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Ο Πιερικός μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Ρούντο με σουτ μέσα απο την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτα ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να ισοφαρίσει με πλάσε μέσα απο την περιοχή μετά απο κτύπημα κόρνερ.
Το παιχνίδι τελείωσε με τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν αγκαλιασμένοι δίνοντας ραντεβού τον Μάιο στην Κατερίνη.

Η σύνθεση του Πιερικού: 
Παπαθανασιου(Κοκιτσι), Φορτομαρης, Τουλικας(Ευμορφιδης), Αγγελης, Γαλανοπουλος, (Μπουκλας) Τσιμητρης, (Φουντουκιδης), Τριανταφυλλου, (Σκαμαγκας), Τιμτσιουδας, (Τραχιδης), Ναρινογλου, (Μπουσμαλης), Μητρακας, (Μαργαριτης),
Ρουντοσ,(Κατσαρας).


pieriasport

Χρονια Πολλα Καλες Γιορτες απο τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ !!

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά καλές γιορτές και καλή Χρονιά με υγεια και αγάπη πάνω απο όλα.



Μιχάλης Ζιώγας: Έναν Επιθετικό και έναν Μέσο !!





Η ενίσχυση του Πιερικού απασχολεί τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο και τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, οι οποίοι συναντήθηκαν και συζήτησαν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στον μεταγραφικό τομέα. Οι Κατερινιώτες ενδιαφέρονται κυρίως για επιθετικό και μέσο, ενώ θα προχωρήσουν σε συνολικά τρεις ή τέσσερις μεταγραφές. Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι Γιάννης Σεντεμέντες και Δημήτρης Πατσιογεώργος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά εκτιμάται ότι θα αρχίσουν και πάλι άμεσα προπονήσεις.

flnews.gr 

Εγκαταλείπει ο ''Κορμός'', αδιέξοδος στα οικονομικά !!

Τον καλό του φίλο Μάριαν Μάρκοβιτς ακολούθησε ο Μπόγιαν Ντόικιτς που αποτελεί  παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης.


Ο Σέρβος αμυντικός «χαιρέτησε» πριν την ημέρα των Χριστουγέννων γνωστούς και φίλους και ταξίδεψε για την πατρίδα του χωρίς όμως να βγάλει «εισιτήριο μετ΄επιστροφή».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό στη χώρα μας, ενώ έχει προτάσεις και εκτός Ελλάδας.

Το σίγουρο είναι ότι οι Κατερινιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού αφού ο Ηλίας Μανίκας επέλεξε και την επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός της ποδοσφαιρική κι αυτό κάνει δύσκολα τα σχέδια του Μιχάλη Ζιώγα που δε θα έχει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή πλέον στην κατάσταση που ο ίδιος θα ήθελε, αφού θα μεσολαβήσει και η κούραση των δυο δραστηριοτήτων του.


Από την άλλη το οικονομικό αποτελεί βραχνά για τον σύλλογο της Πιερίας που ψάχνει λύσεις να βγεί από το αδιέξοδο.

pieriasport

Έτοιμος για Αιγινιακό ο Πιερικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού ενόψει του αγώνα με τον Αιγινιακό, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μία απουσία...
Έτοιμος για Αιγινιακό ο Πιερικός

Με μοναδικό απόντα τον Κατσιαμήτα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό την Κυριακή στο ντέρμπι της Κατερίνης.
Ο Μιχάλης Ζιώγας, πήρε μαζί του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Σεντεμέντες, Καρτσαμπάς, Κρουσταλέλης, Ντόσης, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Τσιάρας, Μπουζούκης, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σαραηλίδης, Σταματής, Παλιάτσιος, Αλεξίου, Μανίκας, Ελιομάρ και Κόιτς.

gazzetta.gr

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!