«ΔΙΧΤΥΑ» ΓΙΑ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ, ΣΠΑΣΙΤΣ, Ν. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ


«Χτυπά» παίκτες ο Πιερικός, ποιοι παίρνουν την ομάδα; και ποιος είναι ο υποψήφιος προπονητής;

Προχωρά η αναδιοργάνωση του Πιερικού διοικητικά και είναι πιθανό από αύριο μέχρι την Παρασκευή να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, για το νέο 15μελές διοικητικό σχήμα. Εκτός από τον Πασχάλη Τσιτιρόκη (πρόεδρος Ερασιτέχνη), θα μετέχουν πολιτικά πρόσωπα και επιφανείς επιχειρηματίας. Οι δυο βασικοί χρηματοδότες βρέθηκαν και ο ένας πιθανότατα είναι αδερφός γνωστού τοπικού πολιτικού και ιδιοκτήτης γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας στην Πιερία, ενώ ο άλλος είναι διευθυντής σε εταιρεία χαρτικών ειδών. Για τον πάγκο, φαβορί δείχνει ο Γιώργος Καμπερίδης, ενώ πιθανότατα θα παραμείνει ο έμπειρος γηγενής τερματοφύλακας, Δημήτρης Παπατολίκας. Άνθρωποι που λειτούργησαν για λογαριασμό του Πιερικού, έστειλαν… μήνυμα στους παλιούς γνώριμους, Στέφανο Σπάσιτς (πρώην μέσος Τρικάλων, απασχολεί και Απόλλωνα Καλαμαριάς-Τύρναβο) και Νίκο Ιορδανίδη (στόπερ Καβάλας, επίσης με άλλες προτάσεις) να περιμένουν και έτσι δεν αποκλείονται εξελίξεις.




ArenaPress

«Στη τελική ευθεία...!»

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων μπαίνει για την ομάδα του Πιερικού, όπου σύμφωνα πληροφορίες το δίδυμο επειχηρηματιών που θα ασχοληθεί με την ομάδα του Πιερικού στη Γ'Εθνική έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία ανακοίνωσης του.
''Φως στο τούνελ''.. για τον Πιερικό!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού, μένουν μόνο κάποιες διαβουλεύσεις και κάποιες προσθήκες στο 15μελές διοικητικό συμβούλιο αυτού του νέου σχήματος και όλα θα είναι έτοιμα για τις εκλογές που λογικά θα γίνουν το αργότερο.... μέχρι τη Παρασκευή!
Όπως αναφέρει ο Πασχάλης Τσιτιρόκης στο Pierikosnews: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο για να δημιουργηθεί κάτι καλό για τον Πιερικό της Γ'Εθνικής..». 
Χωρίς ωστόσο να αναλύει η να δίνει παραπάνω πληροφορίες, κάτι όμως που σίγουρα θα κάνει εφόσον ολοκληρωθεί το 15μελές συμβούλιο και έρθουν οι ανακοινώσεις...
Αυτό σίγουρα ενθαρρύνει τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού, αλλά αυτή η λύση, αν και σωστή και υγιές λύση, μας ήρθε στα τέλη Ιουλίου.... που αυτό σημαίνει ότι όλοι προχωράνε και εμείς ολοένα και χάνουμε ''δρόμο'', κάτι που σίγουρα απο μια μέρα μέσα στην εβδομάδα και μετά θα τον βρούμε και θα αρχίσει ο σύλλογος να ενεργοποιείτε σε όλα τα επίπεδα. Πάντως μέχρι και τώρα υπάρχουν στην αγορά αρκετοί ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα και είναι αρκετές οι λύσεις για τον συγκεκριμένο Πιερικό που χτίζεται...

Για την ώρα αυτά.... ότι νεότερο θα το μάθετε πρώτοι απο το PierikosNews πολύ σύντομα...

Κοντά στον Άρη ο Γαλανόπουλος!!!

Ο νεαρός Πέτρος Γαλανόπουλος ο οποίος έχει αγωνιστεί κατα σειρά ετών στις ακαδημίες του Πιερικού, πλέον οδεύει προς τον Άρη Θεσσαλονίκης. 
Ο Νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού δοκιμάστηκε και αρέσει στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Η προσπάθεια του Άρη να αγωνιστεί την νέα χρονιά στην Β΄ εθνική συνεχίζεται και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αξιολογήσει ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές για την δεύτερη ομάδα, ανάμεσα τους και ο πρώην 18χρονος παίκτης του Πιερικού Πέτρος Γαλανόπουλος. Ο Αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς και ξεχωρίζει για το ύψος και την ταχύτητα του. Εάν παρόλα αυτά ο Άρης αγωνιστεί στην Γ΄εθνικη θα κρατήσει στο ρόστερ του μερικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε σκοπό να αγωνιστούν στην δεύτερη ομάδα, ανάμεσα στους οποίους υπολογίζεται και ο νεαρός Κατερινιώτης.

Τσιτιρόκης: Βρέθηκε αξιόπιστη και δυνατή λυση για τον Πιερικό!

Σε επικοινωνία του PierikosNews με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Πασχάλη Τσιτιρόκη, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι κάτι καλό ''ψήνεται'' για την ομάδα του Πιερικού... 

Ο ίδιος έχει κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσει σε λίγες μέρες, καθώς το διήμερο που πέρασε είχε κάποιες εντελώς διαφορετικές επαφές από ότι περιμέναμε, (δηλαδή για το 10μελες σχήμα που θα ήταν, έκτακτης ανάγκης), κάτι τέτοιο πλέον όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μας διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία λύση για την ομάδα μας, ταρακουνώντας τα νερά στις τάξεις του ποδοσφαίρου της Κατερίνης, καθώς πρόκειται για μια υγιής λύση, που σίγουρα θα είναι αποδεχτή από όλους τους φιλάθλους της Πιερικής κοινωνίας! Ο Πιερικός πλέον όπως μας λέει και ο Πασχάλης Τσιτιρόκης, γλυτώνει τα χειρότερα και σίγουρα μπαίνει στα καλύτερα.... Η Συνέλευση που ήταν να γίνει αύριο Τετάρτη όπως όλοι καταλαβαίνεται, αναβάλλεται, μέχρι έως ότου οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις, και βγει 15μελες σχήμα αυτής της υποτιθέμενης νέας λύσης!

αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τις εξελίξεις, To PierikosNews όπως και τώρα, θα είναι πάντα εδώ να σας μεταφέρει στην πρώτη γραμμή την κάθε είδηση που έρχεται στους ''πρόποδες'' του Πιερικού ποδοσφαίρου!

Μείνετε συντονισμένοι....

Δεν επικυρώνει με τίποτα την βαθμολογία η Football League!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του FLNEWS.gr:  «Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/7, 13.00) στα γραφεία της διοργανώτριας, στη Football League. Επί της ουσίας τα μέλη τηρούν στάση αναμονής, αφού οι όποιες ενέργειες είναι να πραγματοποιήσουν εξαρτώνται άμεσα από τη SUPERLEAGUE .
football-league-ok
Με άλλα λόγια, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία περιμένει πρώτα να επικυρωθεί η βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, ώστε να διαφανεί ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν οριστικά, αλλά και ποιες (εντός 72 ωρών μετά την επικύρωση) δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Όταν γίνει αυτό, τότε θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, οπότε και θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το τοπίο σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League τη νέα περίοδο.
Όπως γίνεται αντιληπτό, επικύρωση βαθμολογίας δεν έγινε, παρότι έγινε κουβέντα για αυτή. Το βέβαιο είναι ότι ο χρόνος κυλά και ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Αυτό την ίδια ώρα που η πρόταση του ΟΠΑΠ εξακολουθεί να είναι με λίγα χρήματα, τόσα που δεν επιτρέπουν στις ομάδες της Football League να ξεκινήσουν καν το πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει νέο γύρο επαφών, μήπως και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα καιν η πρόταση που γίνει είναι πιο ικανοποιητική».

Βούρκωσε ο Τσιτιρόκης!


Αυτό που σημάδεψε την Γ.Σ. ήταν η συγκίνηση του κ. Τσιτιρόκη όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση που του πρότειναν κάποιοι ο Πιερικός να αγωνιστεί στην Α΄ τοπική κατηγορία με την Κ17!!!!!
Εκείνη την στιγμή βούρκωσε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ομιλία του για αρκετό διάστημα.

Ο Πιερικός πάντως σίγουρα δεν αξίζει και δεν ανήκει σε καμία περίπτωση εκεί, δεν θα το αφήσει κανείς αυτό.
#PierikiAlithia

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Επιτροπή για άμεση λύση ''10αδας' 'για τον Πιερικό!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στην Εκάβη μια ακόμη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πιερικού με σκοπό την εύρεση λύσης για τα διοικητικά της ομάδας της πόλης μας.


Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πάμε σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη ή την Τετάρτη περιμένοντας την απόφαση της football league για το αν η ομάδα αγωνιστεί τελικά στην Β’ ή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τσιτιρώκης ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από κάποιον μεμονωμένο επιχειρηματία που θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα και να βάλει χρήματα.
Γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι που θα ήθελαν να βάλουν ο καθένας τους από 10.000 ευρώ το χρόνο για να ανταπεξέλθει ο Πιερικός στα έξοδα της χρονιάς, και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 5-6 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
 Συστάθηκε και εγκρίθηκε απο το σώμα επίσης μια επιτροπή 5 ατόμων ώστε να τρέξουν τις διαδικασίες και να βρούνε υποψήφιους για να συμπληρώσουν την 10αδα των ανθρώπων που θα ''εμπλακούν'' στην ομάδα του Πιερικού. Η 5αδα επιτροπής που συστήθηκε είναι η εξης...
Tσιτιρόκης, Αδαμόπουλος, Καλαμπάκας, Ζήσκας, Τσακιρίδης.
Αυτοί οι άνθρωποι θα τρέξουν αυτές τις μέρες,(μέχρι και την Τετάρτη που πιθανών θα γίνει η εκλογή νέας Διοίκησης και Δ.Σ.), να βρουν άμεσες λύσεις πάνω σε ισχυρούς ανθρώπους της Πιερίας που έχουν την όρεξη την διάθεση και την αγάπη να ασχοληθούν με τον Πιερικό της Γ' Εθνικής.

Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε με πικρία ότι υπάρχει μεγάλη άρνηση από παράγοντες, βουλευτές, Δήμο και φορείς γενικότερα να ασχοληθούν με τον Πιερικό, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία ανθρώπων του Δήμου Κατερίνης σήμερα στην Γ.Σ. , όπως και η απουσία του πρώην υποψήφιου κ. Μανώλα. Ο οποίος Μανώλας σύμφωνα με ανθρώπους του σώματος θα έπρεπε να βρίσκετε στην 10αδα των ισχυρών που θα εμπλακούν στον Πιερικό, καθώς ο ίδιος είχε την διάθεση και το  μεγάλο ενδιαφέρον απο την μεριά του, και ξαφνικά χάθηκε. Πάντως θα γίνει κίνηση και σε αυτόν τον τομέα.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός μιλώντας στο βήμα, είπε ότι εφόσον τελεσφορήσει το σχήμα των 10 παραγόντων-χορηγών θα βοηθήσει και αυτός με τον δικό του τρόπο, ενώ ανακοίνωσε ότι και αυτός κινείτε και μιλάει με άνθρωπο για να εμπλακεί  στην ''10αδα των ισχυρών'' που υπάρχει σαν 1η άμεση λύση!


#ΠιερικηΑληθεια 

Αφήστε τις αναβολές και τα EURO και ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ!!

Παρασκευή σήμερα.... άλλη μια προγραμματισμένη μέρα συνέλευσης του Πιερικού, η αλλιώς, Εκάβη 2015 νούμερο 4!  Ελπίζουμε η σημερινή συνέλευση που έχει ένα και μοναδικό θέμα (εκλογές νέου Δ.Σ), αλλά είναι αυτό που ''καίει'' ολόκληρη την ''Πιερική κοινωνία''!

Ελπίζουμε σήμερα να είναι τελική ημερομηνία, και να μην έχουμε άλλες αναβολές τύπου (δώστε μας λίγο χρόνο) ..... γιατί ο χρόνος πλέον κύριοι έχει τελειώσει, ο χρόνος έχει ήδη ξεπεραστεί!! Πρέπει να κινηθεί η ομάδα άμεσα, και επίσης ο εκνευρισμός που επικρατεί στους ''καφενέδες'' της Κατερίνης για το μέλλον του Πιερικού, είναι μεγάλος.

Σήμερα στις 20:00 μ.μ στην Εκάβη στον 1ο όροφο, Καθίστε κάτω μια φορά και βγάλτε ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... είναι σημαντικές οι μέρες που περνάνε για τον Ιστορικό Πιερικό, και κάποιοι επιλέγουν τις Γερμανίες και τις Ρωσσίες.... Δεν έχουν πάρει χαμπάρι μερικοί τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ομάδας μας.... μην σας τρώει ο χρόνος άλλωστε σήμερα, δεν έχετε να πάτε πουθενά, καθίστε μια φορά στην Εκάβη αν χρειαστεί και παραπάνω από 2 ώρες... όσο χρειαστεί για να βρεθεί μια ικανή λύση για το μέλλον του Πιερικού! Γιατί όπως και να το κάνουμε σε 20 και 30 λεπτά, δεν βγαίνουν αποτελέσματα... Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις ανάγκες, τις παραλίες, τα EURO, τον Τσίπρα και τα ΑΤΜ..... ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!


Σας παρακαλούμε χωρίς μιζέρια και εγωισμούς να ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 17η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.


Ναυάγησε με τον Θεσσαλονικιο!

Δεν υφίσταται πλέον θέμα Θεσσαλονικιού επιχειρηματία στα του Πιερικού. 

Οι συζητήσεις και οι επαφές που υπήρξαν αυτές τις δύο ημέρες, δεν ευδοκίμησαν και έτσι ο Ερασιτέχνης καλείτε να βρει άμεση λύση μέχρι και την Παρασκευή οπού είναι και η τελική ημερομηνία. Πληροφορίες μας, λένε ότι ο τέως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης θα κάνει μια επείγουσα κίνηση στο πάρα πέντε μήπως βρεθεί ''κάτι'' από την Κατερίνη. Αν δεν υπάρξει ούτε σε αυτή την τελευταία απόπειρα κάποια λύση, τότε ο Πιερικός θα είναι στη θέση επείγουσας ανάγκης να συστήσει τη Παρασκευή στη Γ.Σ μια ''Επιτροπή σωτηρίας'', που πιθανών αυτή η επιτροπή να αποτελείτε από αρκετά άτομα στο χώρο του Πιερικού και της συνελεύσεως! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία διοίκηση πρωτοδικείου!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ....ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Δευτέρα 20/7 η Πρεμιέρα της Εκπομπής!!

Έκλεισε η Συμφωνία ανάμεσα στους Ιδιοκτήτες του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και το δίδυμο του ‪#‎PierikosNews‬, η εκπομπή ''Fast Γκολ'' με θέματα Τοπικού αλλά και παγκόσμιου αθλητισμού με πολλές εκπλήξεις και πολλούς καλεσμένους, κάθε Δευτέρα,Τετάρτη & Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα Stay Tuned!!

Ευχαριστούμε τους Ιθύνοντες του σταθμού Ηλία Χρυσικό & Ευτυχία Χρυσικού όπως και τον Αρχισυντάκτη και Διευθυντή του αθλητικού τομέα Δημήτρη Πάππα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μας!!


Link Online Radio: 

''Παρασκευή... κοντή γιορτή''

Νέα αναβολή (και τελευταία) πήρε η σημερινή Γενική συνέλευση του Ερ. Πιερικού στον 1ο όροφο της Εκάβης. Καθοριστική η ερχόμενη Παρασκευή για τον ιστορικό Πιερικό!



 Έγινε Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, και έπειτα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης πήρε το λόγο και ανακοίνωσε στο σώμα τις επαφές που είχε μέσα σε αυτήν την μια εβδομάδα, δήλωσε ανοιχτά ότι υπάρχουν επαφές με κάποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή από την Θεσσαλονίκη (όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες) αλλά ο χρόνος ήταν λίγος και έτσι δεν μπόρεσε να γίνει συνάντηση με τους δικηγόρους του, πάντως ο άνθρωπος σύμφωνα με τον Τσιτιρόκη, κινείται, το ενδιαφέρον του είναι υπαρκτό και σύντομα μεσοβδόμαδα, από αύριο κιόλας θα υπάρξουν άμεσες επαφές... και έτσι την Παρασκευή που μας έρχεται θα υπάρχει η οριστική συνάντηση των μελών στην Εκάβη πάλι την ίδια ώρα (20.00 μ μ) στο 1ο όροφο. Εάν οι επαφές με τον Σαλονικιό καρποφορήσουν, τότε η Γ/Σ της Παρασκευής θα κηρύξει αυτόματα εκλογές, ώστε να υπάρξει άμεση και γρήγορη συμφωνία και εκλογή του συγκεκριμένου επενδυτή ώστε να αρχίσει κατευθείαν τις διαδικασίες της ομάδας στη Γ'Εθνική. Τώρα αν δεν υπάρξει συμφωνία... τότε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη πάει στην εσχάτη λύση να βρει, εκείνη την ημέρα, εκείνη την ώρα, μια ομάδα ατόμων (συγκεκριμένα 15μελης όπως προτάθηκε από κάποιο μέλος που πήρε το λόγο) όπου θα τρέξει αυτή τα θέματα της ομάδας στη Γ'Εθνική με ότι και όπως ο καθένας μπορεί από την πλευρά του.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.... Κυριολεκτικά..... αναμονή λοιπόν και αγωνία ως την Παρασκευή, το PierikosNews βέβαια θα είναι εδώ όπως πάντα να σας δίνει τις εξελίξεις και τα γεγονότα που θα τρέχουν αυτό το 4ήμερο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ....ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!

Θα είναι άλλη μια άσκοπη και αδιάφορη συνέλευση; Η θα είναι μια συνέλευση μακράς διάρκειας, εκλογών και λύσεων; Σήμερα στις 20:00 μ.μ στον 1ο όροφο της Εκάβης θα ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς όπως μας είπε ο πρόεδρος το Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης η σημερινή ημερομηνία συνέλευσης είναι τελική! Μένει μόνο να το δούμε στην πράξη και να μην γελιοποιούμαστε άλλο στο κόσμο γιατί όλοι προχωράνε και εμείς είμαστε 20 μέρες πίσω!!!

Η σχετική ανακοίνωση...

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου )την 13η  Ιουλίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
- Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης.
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου )την 13η  Ιουλίου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
- Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης.
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.


                     

Τσιτιρόκης: Επαφές με υποψήφιους επενδυτές εντός και εκτός Πιερίας!

Το PierikosNews συνομίλησε έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλη Τσιτιρόκη και μας αποκάλυψε το αύριο του Πιερικού, αν αφήσει να οδηγηθούμε σε πρωτοδικείο και για το εάν υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους... όλα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:


Για τις φήμες που ακούγονται ότι η ομάδα θα οδηγηθεί σε Διοίκηση Πρωτοδικείου:
«θεωρώ ότι δεν υπάρχει νόημα να πάει η ομάδα σε πρωτοδικείο, δεν έχει λογική αυτό. Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το πρωτοδικείο τους καλύπτει ότι δεν έχουν χρέη από εκεί και πέρα, διότι δεν έχει σχέση το πρωτοδικείο με προηγούμενες διοικήσεις-χρέη. Αυτή είναι η έννοια....πρωτοδικείο πάει μια ομάδα εφόσον είναι στη Β, άμα είσαι σε ερασιτεχνική κατηγορία, όπως Πιερικός δεν μπορείς να πας σε πρωτοδικείο .... ΔΕΝ θα αφήσουμε την ομάδα να οδηγηθεί εκεί.»

Για τις επαφές που υπάρχουν μέχρι στιγμής, και αν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τη Συνέλευση:
«Θεωρώ ότι θα υπάρχει λύση τη Δεύτερα για την ομάδα η οποία λύση μπορεί να είναι λύση ντόπια, μπορεί και να μην είναι....Υπάρχουν επαφές με Κατερινιώτες παράγοντες, και είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους. Υπάρχει επαφή επίσης και με έναν άνθρωπο η οποία είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, είναι επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλες επιχείρησης και συνεργασίες με το εξωτερικό. 
Θα γίνει μια κουβέντα μαζί του, την Παρασκευή το μεσημέρι, και Παρασκευή βράδυ θα πούμε περισσότερα για αυτή τη περίπτωση. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό...  Εμείς...θα επιλέξουμε την καλυτερη λύση για την ομάδα μας, θεωρώ ότι θα φέρουμε συμφωνία την Δευτέρα στην Συνέλευση.»



PierikosNews-Γιώργος Σιδηρόπουλος

Τσιτιρόκης: «Έχω πρόταση απο παράγοντες εκτός Πιερίας»!

Αισιόδοξος ο Τσιτιρόκης για Πιερικό.
Τη βεβαιότητα ότι ο Πιερικός θα βρει λύση στα διοικητικά μέχρι τη Δευτέρα (στις 20.00 στην «ΕΚΑΒΗ» η τελική συνέλευση) εξέφρασε με δηλώσεις στην «ARENA PRESS» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης (φωτό), αποφεύγοντας τη λύση του Πρωτοδικείου:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσει και η κατηγορία για την ομάδα, ίσως υπάρχει 1% ποσοστό να παίξει στη Β’. Ως Ερασιτέχνης είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις γηγενών επιχειρηματιών και ευελπιστούμε ότι δεν θα φτάσουμε στο Πρωτοδικείο. Στη Φουτμπολ Λιγκ ίσως είχε νόημα αυτή η λύση, στη Γ΄ δεν έχει λογική και ουσία. Δεν θα αφήσουμε τον Πιερικό να φτάσει ως εκεί. Υπάρχει και μια πρόταση με παράγοντες εκτός Πιερίας, που δεν είχαν ποτέ εμπλοκή στο χώρο». 

Την ίδια στιγμή, ανεπιβεβαίωτα σενάρια θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλο να μην μένει… ασυγκίνητος σε αυτές τις δύσκολες ώρες και τίποτα δεν αποκλείεται για τις επόμενες μέρες (τουλάχιστον να βοηθήσει εξωθεσμικά κάποια κίνηση).


Arenapress

Αδιέξοδο στον Πιερικό!

ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΑΝΩΛΑ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.

Παραμένει ''ακέφαλος'' διοικητικά ο Πιερικός, με τον υποψήφιο χρηματοδότη Χρήστο Μανώλα να αναλύει στη χθεσινή συνέλευση τους λόγους που κάνει πίσω, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πασχάλη Τσιτιρόκη να ορίζει τελική συνέλευση για τη Δευτέρα, με φόντο τη διοίκηση Πρωτοδικείου.... ΑΝ δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος.

Παραμένει η αβεβαιότητα στους Κατερινιώτες που χάνουν πολύτιμο χρόνο στο σχεδιασμό. Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Χρήστος Μανώλας ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρόταση εμπλοκής του και ότι κάνει πίσω, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας στη χώρα και της δύσκολης κατάστασης. Κάτι που επανέλαβε ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας στη χθεσινή συνέλευση στην Εκάβη, η οποία δεν κράτησε πάνω από 40 λεπτά! Ο Μανώλας βεβαίως σύμφωνα με σενάρια ίσως επανέλθει, αν βρεθεί λύση με τις τράπεζες μέσα στην εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης όρισε ως ημερομηνία για τελευταία συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου και οι επαφές της επιτροπής που συστάθηκε θα συνεχιστούν απο μηδενική βάση με υποψήφιους ενδιαφερόμενους. Αν ως τη Δευτέρα δεν υπάρξει... φως, όλα δείχνουν ότι οι ''Μελανόλευκοι'' θα οδηγηθούν σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, που πιθανότατα θα υποδείξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος (θα βοηθά εξωθεσμικά στο εγχείρημα).


ΑrenaPress

Νέα αναβολή και ένταση στην συζήτηση (φωτο-βίντεο)

*Καταρχήν σας ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση και την μικρή οργάνωση στο θέμα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, λόγω του αγώνα του EURO U-19 στην Κατερίνη, και επειδή η συγκεκριμένη ''μίνι-συνέλευση'' δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα η σκοπό.... όλα όσα έγιναν υπάρχουν παρακάτω.


Με σχετικά λίγους φίλους και μέλη της ομάδας του Πιερικού πραγματοποιήθηκε η νέα συγκέντρωση του ΣΦΚ Πιερικός.



Πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει η γενική συνέλευση ούτε να διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εκλογές αφού δεν υπήρχε ενδιαφερόμενο σχήμα να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Η παραίτηση του Χρήστου Μανώλα από την διεκδίκηση της διοίκησης του Πιερικού ήταν το κεντρικό θέμα πρίν και μετά από την σύντομη συζήτηση η οποία διεξήχθη με τον υποψήφιο μέχρι πρότινος πρόεδρο, να αναλύει τους λόγους για τους οποίους αποσύρει τελικά το ενδιαφέρον του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κρίση η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αυτή ενώ έκανε λόγο και για μεθοδευμένες κινήσεις εις βάρος του και περίεργα, αποθαρρυντικά σχόλια τα οποία έγιναν εναντίον του και αποτέλεσαν έναν ακόμη λόγο για να φτάσει στη χθεσινή ανακοίνωση.


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης ο οποίος πρότεινε να δοθεί μια εβδομάδα παράταση στη Γ.Σ και τις εκλογές, λέγοντας με βεβαιότητα ότι την επόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου, θα υπάρχει σίγουρα πρόταση από νέο σχήμα.

Pieriasport

Ξέσπασμα Μανώλα έπειτα από παρέμβαση παρευρισκόμενου στη Συνέλευση!


Έκανε πίσω ο Μανώλας!!

Μπλακ άουτ στον Πιερικό: Αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Χρήστος Μανώλας!

Οι πολιτικές-οικονομικές εξελίξεις φρενάρουν τον Χρήστο Μανώλα και τους συνεργάτες του που με την παρούσα επιστολή αποσύρουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για τον Πιερικό.

Η ανακοίνωση:

"Λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των παρεπόμενων συνεπειών στην οικονομία που βιώνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία θα ήταν άστοχο από πλευράς μας να βάλουμε την ομάδα του Πιερικού σε νέα περίοδο αβεβαιότητας. Οι προθέσεις μας αφορούσαν μια τίμια και ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της ομάδας για την οποία δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε αυτές τις κρίσιμες και ασταθείς συνθήκες.

Η πρότασή μας, σεβόμενη τόσο την ιστορία, όσο και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού η χρονική απόκλιση απο τον αρχικό σχεδιασμό είναι μεγάλη και η περίοδος εφαρμογής ουσιαστικά άγνωστη. 

Η αγάπη για τον Πιερικό δεν εξαντλείται σε μια δύσκολη συγκυρία και έτσι στο μέλλον και με την αποκατάσταση της σταθερότητας του οικονομικού - τραπεζικού συστήματος προσδοκούμε να επανέλθουμε με νέα βιώσιμη πρόταση."


Με τιμή

Χρήστος Μανώλας

Οικογενειακοί λόγοι δεν μπορούν να φέρουν τον Σταματόπουλο στην Ελλάδα για τον Πιερικό!

Τις τελευταίες ήμερες υπήρξαν έντονες επαφές του Μανώλα σε συνεργασία με τον Μανίκα να προσεγγίζουν τον Γιώτη Σταματόπουλο πολύ ζεστά για να αναλάβει τα ηνία του Πιερικού της νέας χρονιάς στη Γ'Εθνική. 

Παρόλο που ο ίδιος ο Σταματόπουλος ήταν ζεστός αρχικά στο να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Πιερικού, υπήρξε εν τέλει κάποιο προσωπικό ζήτημα και έτσι το τιμ του Μανώλα ξεκινάει ήδη την αναζήτηση κάποιας λύσης στο θέμα του προπονητή που σίγουρα είναι η πιο κρίσιμη και βιαστική όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, (καθώς ήδη έχουμε αργήσει πολύ.)
Πάντως πληροφορίες μας λένε, ότι ο Γράφας είναι μια περίπτωση... θα δείξει η συνέχεια, τα υπόλοιπα απο Δευτέρα μετά την συνέλευση.

Μιλάει με Σταματόπουλο ο Πιερικός

Ο Σταματόπουλος δίπλα στον Γ.Χ.
Για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου ορίστηκαν οι εκλογές στον Πιερικό, με την μοναδική υποψηφιότητα του Χρήστου Μανώλα να είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πλάνο της και την 15αδα του Δ.Σ που θα φέρει στις εκλογές.
Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να ανακοινώσει και κάποια… παραπάνω πράγματα, εφόσον εκλεγεί, όπως για παράδειγμα το όνομα του προπονητή που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Γιώτης Σταματόπουλος. Περισσότερα για αυτό, πολύ σύντομα...
Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου) την 6η Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης: – Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.  Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης. – Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. Για το Δ.Σ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ».

Aπο Δευτέρα αλλάζει σελίδα ο Πιερικός με τον Μανώλα!

Την ερχόμενη Δευτέρα οι εκλογές στον Πιερικό, με την μοναδική υποψηφιότητα του Χρήστου Μανώλα να είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πλάνο της, και την 15αδα (που ήδη γνωρίζουμε) του Δ.Σ που θα φέρει στις εκλογές. Φήμες λένε οτι ''μπορεί'' να ανακοινώσει και κάποια ''παραπάνω πράγματα'' ''εφόσον εκλεγεί''....

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί (μετά από την αναβολή της 26ης Ιουνίου)

την 6η Ιουλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης),
στην αίθουσα του 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

- Eκλογή Προέδρου και Γ .Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

- Οικονομικός, Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης.
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

                                 Για το Δ.Σ.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ          ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Άσχημα τα...μαντάτα!

Νιν-ντιν-ντιν!

Καμπανάκι για τις εξελίξεις στον Πιερικό.
Είχαμε να γράψουμε καιρό για τα πράγματα που απασχολούν στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. 

Γράφει ο "ελεύθερος σκοπευτής". 
Τα θέματα επιμελείται ο "λαμογιώργος"
Βέβαια ώς γνωστόν όσο λιγότερο ασχολείσαι, τόσο καλύτερα ...κοιμάσαι το βράδυ με όλους αυτούς τους "περίεργους" που γεμίζουν την "αυλή" της πολύπαθης πλέον ομάδας.

Βαράμε καμπανάκι λοιπόν για τις εξελίξεις. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο το...ΝΑΙ και η επόμενη ημέρα. Και μακάρι να διαψευσθώ. Τυγχάνει να "βλέπω" λίγο πιο μακριά απο αυτούς που μάθανε το ποδόσφαιρο...τηλεοπτικώς και δια της παρουσίας τους στην κερκίδα. Τυγχάνει (δις) να έχομεν και τας πληροφορίας μας....Δύσκολα, τα πράγματα, δύσκολα. Σαν κι αυτά που αντιμετωπίζει ο Τσίπρας με τους εκλεκτούς κυρίους στη Βουλή των Ελλήνων. Ίδιο το σκηνικό.

Το να είσαι στα 4 αρχίζει να σου αρέσει μετά απο καιρό, το συνηθίζεις και δε δε θές να χάσεις την...απόλαυση. Αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που συμβαίνουν ώστε να πεί ΟΧΙ ο άνθρωπος που κατέθεσε μέχρι τώρα τη μόνη πρόταση για να αναλάβει τον σύλλογο. Ανεξήγητα τα πράγματα και πέρα απο κάθε φαντασίωση.

Εν το μεταξύ για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε. Ο Αιγινιακός έχει ανακοινώσει ρόστερ Β΄εθνικής κατηγορίας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο στην κατηγοριούλα που θα αγωνιστεί, επιστρέφοντας εκεί που βάση του ρόστερ του θα αξίζει να αγωνίζεται.

Η Πύδνα μαζεύει τον "αφρό" της περιοχής και δημιουργεί μια ομάδα που θα προβληματίσει κάθε αντίπαλο εντός και εκτός της έδρας της. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμη αλλά (σύντομα θα γίνει κι αυτό) είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έκλεισε πρωτοκλασάτα στελέχη ομάδων της περιοχής μας.

Οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Ότι μείνει και άν μείνει, θα πάει στον Πιερικό. Και το ξαναλέω. Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η εμπειρία μου και οι πληροφορίες μου λένε ότι πάμε για Piexit και οι επιπτώσεις θα είναι εφιαλτικές αφού θα επιστρέψουν οι...εφιάλτες.

Απο την αρχή ήταν ο στόχος τους αυτός. Και τότε θα σβήσει ολοκληρωτικά η ...λάμπα αφού θα επέλθει η ολική απαξίωση με 7 εώς 10 "φιλάθλους" στο γήπεδο κλπ κλπ κλπ...
Μαθηματικά ο χρόνος θα σε οδηγήσει να γίνεις μοιραία ο ...Εδεσσαϊκός της Πιερίας.
Έχετε το νου σας γιατί άν είναι πραγματικά έτσι, τα χειρότερα, έρχονται! 

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!