ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Σας ανακοινώνουμε πως την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 22:00 σε ζωντανή σύνδεση το  τηλεοπτικό κανάλι Pontos TV,Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη (πρώην DION TV) στην αθλητική του ζωντανή εκπομπή έχει προσκαλέσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπου προσκεκλημένοι θα είναι ο Πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο Υπεύθυνος ΑκαδημιώνΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών καθώς και νεαροί αθλητές του συλλόγου σε μια ζωντανή παρουσίαση και συζήτηση.
                                                                       Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Προετοιμάζεται για Φαρκαδόνα ο Πιερικός!

Μετά το χθεσινό τους ρεπό οι παίκτες του Πιερικού επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Φαρκαδόνα.
Ο Πιερικός θα παίξει στα Τρίκαλα με την Φαρκαδόνα σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν φαντάζει μιας και στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει πάρα πολλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα από ομάδες που ενώ ήδη έχουν υποβιβαστεί παίζουν για το πρεστίζ τους

και φυσικά οι παίκτες θέλουν να στρέψουν πάνω τους τα βλέματα όλων για την επόμενη χρονιά.

ΣΧΟΛΙΟ (Π)NEWS: «ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ»!

Παρακολουθούμε με έντονη προσήλωση και υπομονή, τις εξελίξεις, τα όσα διαδραματίζονται και διαδραματίστηκαν χθες και όχι μόνο, αλλά επίσης και τα σχόλια, τις απόψεις, και το ξέσπασμα του φίλαθλου κοινού της πόλης μας, του Πιερικού...

Έκτακτο σχόλιο του PierikosNews λοιπόν... και σήμερα θα κάνουμε μάθημα ιστορίας.

Είναι αναγκαίο νομίζω να είναι ενημερωμένοι, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τιμ της ομάδος μας, αλλα και η διοίκηση και όσοι είναι γύρω απο αυτήν.

Να τονίσουμε εδώ, ότι δεν θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας. Απλά θα ξεκινήσουμε έτσι όπως ξεκίνησε και το άρθρο. «ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»! Και όταν λέω όλων μας, αναφέρομαι στους 300-400 φιλάθλους που παρέμειναν σταθεροί και πονεμένοι δίπλα στην ομάδα μας. 
Μπορεί να ακούγεται σαν οπαδική ανακοίνωση αυτό, αλλά σκεφτήκαμε αφού δεν παίρνει μέρος κανένας επίσημα (κο κο κο), θα πάρουμε εμείς για αυτούς. 

Πολλοί θα συμφωνήσουν, πολλοί θα διαφωνήσουν, αυτά έχει η ζωή άλλωστε.

Το θέατρο του παραλόγου!

Η ομάδα του Πιερικού που "παλεύει" για την σωτηρία της στην Γ' Εθνική κατηγορία ηττήθηκε σήμερα με σκορ 3-0 στο Αιγίνιο.

Η ομάδα του Αιγινιακού δεν είχε ουσιαστικά και ειδικά στο 1ο ημίχρονο κανένα πρόβλημα στο να μπει στην εστία του Πιερικού και να σκοράρει. Έτσι αρχικά στο 8' ο Ντεβέσα έκανε το 1-0, στο 21' ο Καρακατσάνης το 2-0 και το τελικό 3-0 ήρθε στο 38' απο τον Γκούρτσα.

Απο εκεί και πέρα το 2ο ημίχρονο κύλησε με τυπικές διαδικασίες με τον Αιγινιακό και τον Πιερικό να κρατάνε το σκορ ως έχει. 

Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, δεν απείλησε ποτέ την εστία του Τόλιου, και καθολη την διάρκεια του αγώνα, με δυσκολία περνούσαν την μεσαία γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο του Αιγινίου βρέθηκαν και 60 Κατερινιώτες οπού στο ημίχρονο κατα μεγάλο ποσοστό αποχώρησαν, μάλιστα κατέβηκαν και τα πανιά οπού κρεμάστηκαν στα κάγκελα της κερκίδας και έπειτα απο μια μεγάλη αγανάκτηση που έβγαλαν πιο πριν έφυγαν πίσω στη Κατερίνη.

Πλέον ο Πιερικός παραμένει στους 35 βαθμούς και στην 8η θέση. Ενω εκκρεμεί απόφαςη και για τους 6 βαθμούς.
Επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας στη Φαρκαδόνα που θεωρείται "πεσμένη", εκεί ελπίζουμε να υπάρξει η απαραίτητη σοβαρότητα και να επιστρέψουν στην Κατερίνη με τους τρεις βαθμούς της νίκης οπού και απαιτούνται άμεσα μετά απο αυτήν την εικόνα των δυο τελευταίων σερί αγώνων.

Πιερικός: Φιρινίδης, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Παπουτσογιαννόπουλος, Τροϊρης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης.

Υ.Γ Το PierikosNews LIVE ισχύει μόνο για τους εντός έδρας αγώνες. Εφόσον είναι δυνατό μερικοί εκτός έδρας θα γίνουν και αυτοί, και θα υπάρξει ενημέρωση.




Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις!

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν απόψε στο Α'ΔΑΚ οι Πιερικός και Πύρασος. Ο καθένας κέρδισαν απο έναν σημαντικό βαθμό, ο Πιερικός όμως ήταν αυτός που πέταξε τους δύο ακόμη. Μοιρασμένο το παιχνίδι στα δύο ημίχρονα.

Το ποδοσφαιρικό ρητό ''όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις'' ισχύει σε μεγάλο βαθμό για την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα. 
Σε ένα παιχνίδι οπού έλλειπαν τρεις βασικότατοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, και τραυματίστηκαν άλλοι δύο κατα την διάρκεια του. Ο Πιερικός στο 1ο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο όπως ήθελε, με αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, ανήμπορος να μπει στην περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρία.

Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΥΡΑΣΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15:00 ΚΑΙ LIVE AΠΟ ΤΟ PIERIKOSNEWS

Πιερικός Αρχέλαος - Πολύγυρος 80-62

Πιερικός Αρχέλαος - Πολύγυρος 80-62

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητές:Θεοδώρου,Φουτζίλας
Δεκάλεπτα:29-12,13-15,20-14,13-21

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Τσιλιγγαρίδης, Καλτσουνάς, Γκοντόπουλος 27(7), Παρμακτσίδης 10(1), Γκογκίδης 15(3), Παπαδόπουλος 4, Σουκάρας, Ασημάκης 13(1), Ζησόπουλος 3 (1), Μουρίκας, Οικονόμου 6,Τοπούζης 2.

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: Πιπιλιάρης 15(1), Τσιμπής 2, Τσιούντος 2, Παπασαραφιανός 6, Χαριστός Κ., Ταουκίδης 7, Βούλγαρης 5(1), Ζειμπέκης 10(2), Χρηστίδης, Νουκάρης 11(2), Κοτζαγιάννης 4, Χαριστός Στ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΑΣΟ

Ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγο η αποθεραπεία του Πιερικού στα βοηθητικά του γηπέδου. 

Στη συνέχεια ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας έβγαλε και την 20αδα της αποστολής.

Αυτοί είναι οι Φιρινίδης, Παπατολίκας, Τάχος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Ανδρέου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας, Τροίρης, Νταντίνης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Γούτσιος, Πέεφ, Τσιώλης, Χαρζηδίμπας, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης, Δαδάκος.

Εκτός είναι οι Γεωργίου, Γκεβρέκης, Δημηνάς, Τσιμίτρης και οι τιμωρημένοι Κωνσταντίνου και Κουρούπης.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ
Δευτέρα 21/3/2016 ώρα 15:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης
Είσοδος 5 Ευρώ.

Ο Τσιμεντερίδης «σφυρίζει» στο Πιερικός - Πύρασος

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Πιερικός - Πύρασος στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:00 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Τζιουβάρας και Αλέξανδρος Μπαλιάγκας όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης.Ο Τσιμεντερίδης «σφυρίζει» στο Πιερικός - Πύρασος (21/3, 15:00)
Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Αστέριος Νίτσας από την Ένωση Λάρισας.

Το ματς της χρονιάς την Δευτέρα με Πύρασο!

Μετά και την εκτός έδρας νίκη στην Τσαριτσάνη, η ψυχολογία και η διάθεση όλων στις τάξεις του Πιερικού είναι στα ύψη, κάτι που αυτό δίνει ένα έξτρα μπόνους για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πύρασο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα αντί για Κυριακή λόγω του ότι εκείνη τη μέρα θα υπάρξουν αγώνες που διοργανώνει η ΕΠΟ στο Α'ΔΑΚ. 

Έτσι για να έχει διπλή αξία το διπλό στον Οικονόμο, ο Πιερικός πλέον προετοιμάζεται απο σήμερα για τον επόμενο αγώνα με τον Πύρασο ώστε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη που θα τον βγάλει για τα καλά απο τον όποιο κίνδυνο. 
 Ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας θα πρέπει να καλύψει δύο σημαντικά κενά, αυτά είναι του Κωνσταντίνου και του Κουρούπη. Δύο υπέρ-σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα του Πιερικού οπού λόγω συμπλήρωσης καρτών θα χρειαστεί να λείψουν απο τον εντός έδρας αγώνα του Πιερικού της Δευτέρας. 

Ο Νίκος Ζαλίκας θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα σε αυτό το τριήμερο προπονήσεων ώστε να καλυφθεί το κενό αυτό. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 μ.μ στο Ν.Κεραμίδι.

Υ.Γ Τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πύρασο θα τον παρακολουθήσετε LIVE απο το PierikosNews.

Ο Τυχερός αριθμός της λαχειοφόρος αγορά του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο τυχερός αριθμός του λαχνού της λαχειοφόρου αγοράς του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που κερδίζει ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo, σύμφωνα με την κλήρωση του Λαικού Λαχείου είναι ο αριθμός με το νούμερο 2543.
2543 ο τυχερός αριθμός

Παρακαλούμε ο τυχερός να επικοινωνήσει άμεσα εφόσον έχει το λαχνό στα χέρια του, με τα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ η να τα επισκεφθεί και να τον παραδώσει. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει με μέλη της διοίκησης η ακόμα και να ειδοποιήσει και μέσα απο την ιστοσελίδα μας, το PierikosNews με email στο sidisleme@hotmail.com.

Παραιτήσεις απο το ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν δύο μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οι Νίκος Παπαζιώγας (απο αντιπρόεδρος) και ο Κώστας Κελαηδίτης (Δημοσίων σχέσεων).

Ανακατατάξεις και νέες προσθήκες δεν θα υπάρξουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλα τον Μάιο (στη γενική συνέλευση), καθώς προέχει η άμεση σωτηρία της ομάδος.

Άνετη πρόκριση με δύο νίκες στην τρίτη φάση η Κ15!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κ-15) ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Άνετη πρόκριση με δύο νίκες στην τρίτη φάση
Με χαρακτηριστική ευκολία προσθέτοντας δυο ακόμηνίκες στο ενεργητικό της προκρίθηκε στην επομένηφάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ η ομάδα Κ-15 του Πιερικού τερματίζοντας πάλι όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτηθέση του νέου ομίλου που σχηματίστηκε.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε άνετα τον ΑγροτικόΑστέρα με 4-1 με τους Σκαμαγκά και Ελεζάι να σημειώνουν από δυο τέρματα, και να δημιουργείφάσεις για να πετύχει αλλά τόσα .
Μετά από ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο που έληξε 1-0, ο Πιερικός επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του στο δεύτερο ημίχρονο  και με οδηγό την πολύ καλήαπόδοση των ακραίων επιθετικών του(Ελεζάι και Παπαδόπουλου Μ.) δεν άφησε κανένα περιθώριοαντίδρασης στην πεισματάρα ομάδα του Αστέρα η οποία απλώς κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής
Στην επόμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την ακαδημίατου Ντίνου Κούη με τον Πιερικό να αρκείτε και με ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση.

Διπλό και εμφάνιση απο τα παλιά ο Πιερικός!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα στην Τσαριτσάνη ο Πιερικός απέναντι στον τοπικό Οικονόμο με 0-1.
Με το καλημέρα η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα δήλωσε παρών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μόλις στο 5' ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ έπειτα απο δυνατό σούτ μέσα στην περιοχή.

Λίγο αργότερα ο Πιερικός είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Κατσιαμήτας σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την ομάδα, μπέρδεψε τα πόδια του και έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρει τα δίχτυα.

Στη συνέχεια παίχτηκε ένα καθαρά οργανωμένο και σωστό ποδόσφαιρο απο πλευράς των Μελανόλευκων, κρατούσαν μπάλες, δημιουργούσαν ευκαιρίες και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ποτέ, καθώς η ομάδα του Οικονόμου δεν ζόρισε καθόλου τον Φιρινίδη με μηδέν σουτ στην εστία.

Στον αντίποδα ο Πιερικός ήταν αυτός που πίεζε, αλλά δεν κατάφερε να βάλει και το δεύτερο τέρμα, πάντως αυτό που μετράει ήταν η αγωνιστική εμφάνιση και το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και ο Πιερικός έτσι σφράγισε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα, και 2η εκτός έδρας (μετά το 0-2 επί του Αχέρων Καναλακίου) με μια άκρως επαγγελματική νίκη.

Την ομάδα ακολούθησαν κάποιοι φίλαθλοι και η διοίκηση της ομάδος.

Ο Πιερικός πλέον είναι στην 7η θέση με 34 βαθμούς.

Την εξέλιξη του αγώνα παρακολουθήσατε LIVE μέσα απο την πλατφόρμα του PierikosNews.

Επόμενος αγώνας: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πύρασος Ν. Αγχίαλου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Nίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Κουρούπης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης, Κατσιαμήτας, Καράμπελας.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Αποστολίδης, Τροίρης και Γιαλαμίδης.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Ανακοινώθηκε μετά την τελική προπόνηση η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που θα ταξιδέψει την Τετάρτη 16/3/2016 για την Τσαριτσάνη για την 26η αγωνιστική. Η αποστολή θα γευματίσει στην Κατερίνη στις 11:00 και θα αναχωρήσει στις 11:45 το μεσημέρι από το γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την Τσαριτσάνη. 


Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας συμμετέχουν οι: ΦιρινίδηςΠαπατολίκας, Ιορδανίδης, ΚουρούπηςΠαπουτσογιαννόπουλοςΚώτσιαςΠέεφ, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Σ., Νταντίνης, Ανδρέου, ΔαδάκοςΓιαλαμίδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Κατσιαμήτας, Αποστολίδης, ΓούτσιοςΠαναγιωτίδηςΓκεβρέκης
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΕΦΙ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 Επιτυχία σημείωσε την Κυριακή το βράδυ ο ετήσιος χορός της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο κέντρο «ΘΕΑΜΑ» της Κατερίνης, παρουσία προσκεκλημένων και πολλών φίλων της μελανόλευκηςομάδας, από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου και βρέθηκε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στο ραντεβού.

  Το γλέντι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα σε μια θερμή μα πάνω απ΄ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ ατμόσφαιρα, ακολούθησε ένα μικρό διάλειμμα για την λαχειοφόρο αγορά που πρόσφερε πλούσια δώρα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Τρεις πόντοι... και μόνο αυτό!

Σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας πέτυχε απόψε ο Πιερικός του Νίκου Ζαλίκα, απέναντι στην Πύδνα Κίτρους με σκορ 2-1.

Με ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο (όσο μπορούσε να παιχτεί αυτό, λόγω της βροχόπτωσης και της κακής κατάστασης του γηπεδου), ο Πιερικός έβαλε στο σακουλάκι τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς νίκης, που του δίνουν ψυχολογία και κίνητρο για την συνέχεια στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Φύλακας άγγελος ο τερματοφύλακας της Πύδνας οπού έβγαζε τα πάντα, (πάλι καλά εκτός απο δύο τέρματα του Πιερικού).

Στον σημερινό αγώνα-λασπομαχία ο Πιερικός έκανε έναν μονόλογο που διήρκησε παραπάνω απο 75' λεπτα, καθώς σε αυτό το χρονικό περιθώριο η εστία του Φιρινίδη δεν απειλήθηκε καθόλου, και αντιθέτως η επίθεση του Πιερικού πήρε φωτιά και δημιουργούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Το 0-1 ήρθε στο 30' απο τον Πέτρο, όταν βρέθηκε ξαφνικά στην εστία του Φιρινίδη και πλασάροντας άνοιξε το σκόρ.

Λίγο κράτησε η χαρά των φιλοξενουμένων, καθώς μετά πέντε λεπτά και μια ''καταιγίδα ευκαιριών'' ο Κωνσταντίνου ήταν αυτός που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γλιστρώντας και έπεσε πάνω στο δεύτερο δοκάρι, ευτυχώς για τον ίδιο δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Το τελικό 2-1 ήρθε απο τον Ανδρέου, όταν μετά απο συνεχόμενες ευκαιρίες, βρέθηκε στην εστία και απο το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αυτό σκορ. Λίγο νωρίτερα υπήρξε και δοκάρι απο τον Κωνσταντίνου.

*Ακολουθεί ο χορός του Πιερικού στις 21:00 μ.μ στο κέντρο ΘΕΑΜΑ, με 'αέρα νίκης', και πολύ Άγγελο Διονυσίου.

*Ο Πιερικός μέτρησε παραπάνω απο 20 ευκαιρίες στον αγώνα, ενώ η Πύδνα μόλις 2. 

*Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 200 ηρωικοί φίλαθλοι του Πιερικού οπού αψήφησαν τη βροχή και ήρθαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα.

*Μετά το τέλος του αγώνα, δεν πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, έπειτα απο επιθυμία των δύο προπονητών.

*Στην βαθμολογία μετά απο αυτή τη νίκη, ο Πιερικός βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς (χωρίς την τιμωρία του -6) ενώ στην 8η θέση με 31 βαθμούς θα βρίσκεται (με την τιμωρία). Πάντως αυτό το τοπίο θα διαλυθεί στις 24 Μαρτίου όταν και θα βγει επίσημη απόφαση για το κρίσιμο αυτό θέμα.
*Επόμενος αγώνας τη Τετάρτη στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο.

*Τον αγώνα παρακολουθήσατε LIVE μέσα απο την πλατφόρμα του PierikosNews.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροίρης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (46΄Τσιώλης), Κατσιαμήτας (59΄Αποστολίδης), Παναγιωτίδης (54΄Δαδάκος).

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος) Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης (75΄Χάμος), Κόλα (60΄Παυλίδης), Στούμπος, Κωτσιόπουλος, Τρικαλόπουλος, Καραγκούνης, Γελαδάρης, Πέτρο, Κυπαρίσσης, Σαβελίδης.

Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχέλαου στην Ιωνία!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πραγματοποίησε απόψε ο Πιερικός Αρχέλαος, κερδίζοντας στην παράταση τον Ιωνικό Ιωνίας με 79-83 στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών, στην έδρα της Ιωνίας Διαβατών.

Ιωνικός Ιωνίας - Πιερικός Αρχέλαος 79-83 

Διαιτητές:Παπαγερίδης,Ντούρας
Δεκάλεπτα:15-21,29-38,50-57,67-67,79-83(παράταση)

Ιωνικός Ιωνίας (Μπαξεβάνης):Πρωτούλης 24(1), Παναγιώτου 16(3), Βάλλιος 13(3), Σιδηροηλίας 3(1),Τάκης 6,Μούκας 12(1), Κρομήδας 5. 

Πιερικός (Χατζηϊωάννου):Γκοντόπουλος 12(1),Παρμακτσίδης 10, Γκογκίδης 22(5), Ασημάκης 12(1), Οικονόμου 10, Παπαδόπουλος 5,Τοπούζης 9,Ζησόπουλος 1,Τσιλιγγαρίδης,Καλτσουνάς 2, Σουκάρας, Μουρίκας

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΔΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ!


Έπιασε δουλειά ο Ζαλίκας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του προπόνηση (για δεύτερη φορά φέτος) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας ο Νίκος Ζαλίκας, μετά και την συμφωνία του με τον πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Ξέρει καλά την ομάδα, άλλωστε αυτός ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που επέστρεψε, ξέρει με ποιους έχει να κάνει, και το τι υλικό έχει να αντιμετωπίσει. Πλέον ο στόχος είναι πιο απαιτητικός απο την τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, οπού βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του -6 για να ξέρει ακριβώς που βρίσκεται. Όπως και να έχει όμως, ο μοναδικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η νίκη απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, και για την επίτευξη της δουλεύουν σύσσωμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μαζί πλέον και με τις οδηγίες του νέου τους προπονητή.
Σήμερα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, διπλό, και τακτική αγώνα.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο με τον Άκη Γεωργίου να να υποδέχεται τον Νίκο Ζαλίκα πίσω στην ομάδα:

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΖΑΛΙΚΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Τελικά και έπειτα απο απόφαση του προέδρου του Πιερικού Παναγιώτη Αθανασιάδη, ο νέος προπονητής του Πιερικού θα είναι για 2η συνεχόμενη φορά φέτος, ο Νίκος Ζαλίκας!

Ο Νίκος Ζαλίκας θα είναι αυτός πλέον που θα συνεχίσει την ομάδα του Πιερικού στο δύσκολο αυτό έργο της υπόλοιπης σεζόν. Στόχος φυσικά η ομάδα στους εννεα εναπομείναντες αγώνες να μαζέψει όσους παραπάνω βαθμούς μπορεί για να μην κινδυνέψει σε καμία περίπτωση.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Αθανασιάδης παρουσίασε στα αποδυτήρια τον νεο και γνώριμο τους προπονητή μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν τον Νίκο Ζαλίκα.

Αυτή τη στιγμή (16:45 μμ) πραγματοποιείται η προπόνηση του Πιερικού με την ομάδα να ετοιμάζετα για τον ερχόμενο κρισιμο αγώνα με την Πύδνα.

Παρών με την σειρά του στη προπόνηση έδωσε και ο τρυματίας Άκης Γεωργίου οπού καλωσόρισε και αυτός τον Νίκο Ζαλίκα και στη συνέχεια παρακολούθησε τους συμπαίκτες του.

Περισσότερα σε λίγο στο PierikosNews 

Τακτική και προετοιμασία για Πύδνα με Χατζηπουργάνη!

Συνεχίζεται η προετοιμασία στα βοηθητικά του γηπέδου του Πιερικού με την ομάδα να την οδηγεί και να την προπονεί ο γυμναστής Γιάννης Χατζηπουργάνης.
Αγωνιστικά για τον αγώνα της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Ενώ επανέρχεται ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας απο τιμωρία.
Το κλίμα της προπόνησης μετά και την λύση συνεργασίας του προπονητή Καμπερίδη, δείχνει να έχει διαφορετικό αέρα και ηρεμία στην ομάδα, με αυτήν να έχει συγκεντρωθεί πλήρως στο επόμενο αρκετά κρίσιμο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα τους Κίτρους.
Ο Γυμναστής πάντως Γ.Χατζηπουργάνης δείχνει να τα καταφέρνει να μπορεί να κουβαλήσει αυτό το ''βάρος'' της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Τα ''άλλα ονόματα'' και η λογική περίπτωση!

Τρία νέα ονόματα ήρθαν στα αυτιά του ''PierikosNews'' σήμερα το πρωί και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στο ευαίσθητο αυτό θέμα του προπονητή στον Πιερικό, η διοίκηση είναι ανάμεσα σε ένα δίλημμα που γέρνει προς μια λογική κατεύθυνση και θα σας την αναλύσουμε..

Οι Βάιος Καραγιάννης (πρώην προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας), Κώστας Σταματίου (πρόσφατα στον πάγκο της Καλαμάτας) και Σταύρος Διαμαντόπουλος (τελευταία θητεία είχε ως τεχνικός διευθυντής στην Καρδίτσα), φαίνεται να είναι τα ονόματα που φημολογείται ότι ψιθυρίζονται στη διοίκηση της ομάδος σύμφωνα με όσα ακούγονται.

Πλέον η ομάδα πρέπει να καταλήξει σε μια απάντηση στο εξής ερώτημα, θέλει προπονητή που θα ολοκληρώσει τη σεζόν.. *και τον στόχο της ομάδας* και θα φύγει; .. Θέλει προπονητή που θα μείνει για να χτίσει παράλληλα και τον Πιερικό της νέας περιόδου; ..  H θέλει να πάει σε ένα πιο λογικό μονοπάτι, δηλαδή να αφήσει την ομάδα σε ανθρώπους που την ξέρουν καλά, πέρα απο κάθε άλλον;
Αυτοί δεν μπορεί να είναι άλλοι εκτός τους Γιάννη Χατζηπουργάνη, Κώστα Τόσκα, Βασίλη Δαδάκο και Γιάννη Αδαμόπουλο, με τους δύο τελευταίους να παραμείνουν στο πόστο τους αλλα με την εμπειρία τους να βάλουν και αυτή το λιθαράκι τους στο να επιτευχθούν οι στόχοι για φέτος...
Και το καλοκαίρι (εφόσον η ομάδα καταφέρει τον στόχο της), να γίνει ένας καινούργιος προγραμματισμός, πιο ασφαλής και σωστά οργανωμένος απο πέρσι που ξεκίνησε άτσαλα και βιαστικά, και να οδηγηθεί ο Πιερικός στην κατηγορία πιο δομημένος. Η τελευταία περίπτωση που σας αναλύσαμε δείχνει να είναι σύμφωνα και με πηγές της διοίκησης και η πιο ενδεχόμενη να συμβεί.. και συν αυτού, οι φίλαθλοι της ομάδας συμφωνούν και επαυξάνουν σε αυτό..


PierikosNewsGR

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!