ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Πολύ κοντά στην μεταγραφή της χρονιάς βρίσκεται η ομάδα του Πιερικού, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο 34χρονος πολύπειρος κεντρικός μέσος επιστρέφει στην Κατερίνη ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Απόστολου Στύλου να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο της ανόδου στην Football League.
Οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση του Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και τον Μακρή ξεκίνησαν αρκετές εβδομάδες πριν, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βγάζουν λευκό καπνό με το μεγάλο deal να είναι κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής σήμερα περνάει από εργομετρικές εξετάσεις, που σημαίνει ότι εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχουμε τις υπογραφές και την ανακοίνωση απόκτησης του από το Γραφείο τύπου.

Μετά και την χθεσινή απώλεια με τον μεγάλο τραυματισμό του μέσου Γιώργου Μπουζούκη που (όπως όλα δείχνουν) θα είναι εκτός για περίπου 3 μήνες, η ομάδα του Απόστολου Στύλου έχει την ανάγκη  για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, το κέντρο του Πιερικού θα είναι απροσπέλαστο με τους Ιβανίδη, Πετράκο, Παγωνίδη, Μακρή και τον Μπουζούκη (που θα βοηθήσει αργότερα).

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος μακρής πιερικος
Να υπογραμμίσουμε ότι ο Γιώργος Μακρής αγωνίστηκε δύο διετίες στον Πιερικό σε Γ' και Β' Εθνική (2005-2007 και 2008-2010) και μετέπειτα συνέχισε σταδιακά σε μεγαλύτερα επίπεδα και κατηγορίες όπως οι (ΑΟ Κέρκυρα - Ατρόμητος Αθηνών - Ανόρθωση - ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ - Πίζα - ΑΕ Καραισκάκη και μέχρι πέρσι στην Δόξα Δράμας με πολλές συμμετοχές και μάλιστα ήταν αρχηγός και ηγέτης πολλών ομάδων.

Το PNEWS θα σας κρατάει ενήμερους για την κατάληξη της συγκεκριμένης μεταγραφής.
Μείνετε συντονισμένοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!