Ανανεώνει με Μακρή-Μπενίσκο και άλλους ο Πιερικός

Ο σχεδιασμός της νέας εποχής του Πιερικού στην επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει, και έτσι τεχνικό τιμ και διοίκηση προχωράνε στην υλοποίηση του, ξεκινώντας εδώ και περίπου μια εβδομάδα τις πρώτες επαφές με το υπάρχον ρόστερ, για τις πρώτες ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Ήδη έχει ανακοινωθεί πως οι Περογαμβράκης-Τουλίκας-Γκούφας έχουν ήδη περάσει την πόρτα της εξόδου. 

Αντίθετα στον Πιερικό σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν ήταν από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας και βοήθησαν την επίτευξη της ανόδου, ενώ έχουν καθοριστικό ρόλο στην ηρεμία και την καλή κατάσταση των αποδυτηρίων. Ο λόγος για τον Γιώργο Μακρή και τον Μίμη Μπενίσκο που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην Β'Εθνική καθώς είναι γνώστες της κατηγορίας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες σε πολύ καλό δρόμο για την ανανέωση τους είναι και οι Κωστής Δεμηρτζόγλου, Μπράνισλαν Νίκιτς,Κώστας Χαρτσιάς, Σάββας Τοπαλίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Κώστας Μηλιώτης, Τζέγκινς Κριεμάντι, Γιώργος Τακίδης, Γιώργος Μπουζούκης, Κώστας Ίτσιος και ένας εκ των Γουναρίδη-Παπατολίκα, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο και για περισσότερους...

Οι εξελίξεις τρέχουν, οι επαφές συνεχίζονται ενώ υπάρχουν και συζητήσεις για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!