Τύρναβος-Πιερικός 2-1 Ήττα και αποκλεισμός απο το κύπελλο

Μετά από ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Τύρναβος νίκησε 2-1 τον Πιερικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος


Το πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στην Κατερίνη είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Τυρνάβου με 1-0, αλλά ο Πιερικός δεν είχε σκοπό να παρατήσει την υπόθεση πρόκριση.

Στον αγώνα που έλαβε χώρα στον Τύρναβο, ο Πιερικός ευτύχησε να προηγηθεί στο 35'. Ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι και ο Μάρκοβιτς το μετέτρεψε σε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιζαν επιφυλακτικά, καθώς το σκορ έστελνε τον αγώνα στην παράταση. Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν εκείνοι που αποδείχτηκαν σε καλύτερη κατάσταση.

Αρχικά στο 75' ο Σολφερίνο έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά, ενώ ο Τσούκαλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε την ανατροπή και «κλείδωσε» την πρόκριση για τους Λαρισαίους.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ότα, Σολφερίνο, Τσούκαλος

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Μάρκοβιτς, Ελιομάρ, Μανίκας, Μυστακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!