"Ντοπαρισμα" απο τους οπαδους ενοψει Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ)

Ένα απογευματινό γεύμα περιελάμβανε το αποψινό πρόγραμμα για την ομάδα του Πιερικού, προσφορά από τον ΣΟΠ (Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού) στο κέντρο της Κατερίνης στα κοτόπουλα Καλαιτζή (chick in). 

Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί της ομάδας προσπάθησαν να ανεβάσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών απέναντι στην μάχη που δίνουν μεθαύριο κόντρα στην αναγέννηση Καρδίτσας.
Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τιμ και διοίκηση της ομάδος, ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε μάλιστα νότα αισιοδοξίας, δηλώνοντας ανοιχτά ότι η ομάδα ΔΕΝ θα χάσει σε κανένα απο τα δύο παιχνίδια που απέμειναν. Ενώ οι εκπρόσωποι του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ''ντοπάρισαν'' τους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους ότι πρέπει να αφήσουν πίσω ότι έγινε στις Σέρρες και το Σάββατο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας να τα δώσουν όλα για την νίκη, δίνοντας πραγματική μάχη! 

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!