Ο Κ.Σατσίδης, η ''αγάπη'' του για τον Πιερικό, και η ανακοίνωση υπέρ (Πύδνας-Ντούμου) για την ένσταση!

ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ μας λέει ο κ.Σατσίδης στην ανακοίνωση που ακολουθεί...
Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα την υποβληθείσα ένσταση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε βάρος της ΠΥΔΝΑΣ Κίτρους μετά την πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Αφορμή της ένστασης, η κατά την άποψη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ παράτυπη χρησιμοποίηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της ΠΥΔΝΑΣ …….  



Δεν θα σταθώ στο νομότυπο της ένστασης, αλλά στο ηθικό βάρος της όλης ενέργειας. Και αυτό γιατί η κίνηση στρέφεται σε βάρος ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στον ΠΙΕΡΙΚΟ και στο Πιερικό ποδόσφαιρο, ο οποίος ηγείται σήμερα της ομάδας του Κίτρους. Του Γιάννη Ντούμου. Με τον οποίο είχα την τιμή και τη χαρά στην πεντάχρονη και πλέον αθλητική συνεργασία μας, να διαπιστώσω τον πλούτο της προσφοράς και το μεγαλείο του αλτρουϊσμού και της ανιδιοτέλειας του.
Του παράγοντα που πριν χρόνια «ανέστησε» τον ΠΙΕΡΙΚΟ των πέτρινων χρόνων και τον οδήγησε στα πρόθυρα της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Που στήριξε έμπρακτα όσο λίγοι τον ιστορικότερο σύλλογο του τόπου μας. Που η κατάθεση ψυχής είναι λίγη μπροστά στο μεγαλείο αυτού του ανθρώπου-παράγοντα.
Για να δεχθεί όπως ορθά αναφέρει η Χριστιανική ρήση, «αντί του μάννα χολήν, αντί του ύδατος όξος», από την οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ της οποίας ασφαλώς αποτελεί μέλος και ο Γιάννης Ντούμος. Ο σύλλογος της Κατερίνης είναι κομμάτι της ζωής του και να είστε βέβαιοι ότι το ίδιο τον υπεραγαπά και σήμερα.
Διαφωνώ και θεωρώ προσβολή την ενέργεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, γιατί επιπρόσθετα η κίνηση ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου» και οδηγεί σε διάσπαση την συνοχή της φίλαθλης οικογένειας της Πιερίας. Δεν είναι καιρός για τέτοιες …πολυτέλειες.
Το αποτέλεσμα της ένστασης όποιο και αν είναι αυτό, θα καταγραφεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Και βέβαια και η πορεία των συλλόγων θα συνεχισθεί.. Η αγνωμοσύνη θα αφήσει το στίγμα της που δύσκολα θα ξεπερασθεί.
Εγώ νοιώθω αισχύνη για το γεγονός και το καταδικάζω. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση ο κ. Ντούμος είμαι βέβαιος δεν θα προέβαινε σε ανάλογη ενέργεια σε βάρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, όσο και αν έβλαπτε την ομάδα που σήμερα διοικεί και εκπροσωπεί.
Αιδώς Αργείοι.

Με εκτίμηση

Ένας ταπεινός άνθρωπος που υπηρετώ το ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ

41 σχόλια:

  1. Α ρε pierikosnews, τι "ούστης" είσαι! Βάζεις την επιστολή Σατσίδη για να κάνεις νέο ρεκόρ σε σχόλια! Προβλέπω πολύ πράμα!

    Ταπεινέ άνθρωπε που υπηρετείς το ποδόσφαιρο, κάνε μας τη χάρη και μην ασχολείσαι με τον Πιερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πιστεύω να είναι κακό που πληροφορούμε τον κόσμο της ομάδας για οτιδήποτε συμβαίνει απο γύρω-γύρω..

      Διαγραφή
  2. ΑΜΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Α ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΘΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι κανουν υπερ του πιερικου η τωρινη δοιικηση καλα να κανουν υπερασπιζονται τα λεφτα τους εμεις οι υπολοιπη ( και εγω μεσα ) μουγκα γιατι ολο το καλοκαιρι δεν μηλουσαμε .Τωρα αν το κιτρος ειχε καλυτερη ομαδα με το 4πλασιο μπατζετ ο κοσμος ειδε ποιος επρεπε να κερδισεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΑΛΤΣΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΛΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕ ΠΟΣΟ Ο ΝΤΟΥΜΟΣ ΕΛΕΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ
    (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΥΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΦΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ ΣΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τον κοντό ανακοίνωση που έβγαλε, μπράβο για άνθρωπο του Δημοτικού, έκανε σπουδαία πρόοδο στα γράμματα. Κάποιοι κακοί λένε πως του την έδωσαν και αυτός έβαλε μόνο την υπογραφή. Τώρα επί της ουσίας είναι τελευταίος που θα μιλήσει για Πιερικό. Ουστ ευκαιριακε. Ποτέ έγιναν αυτοί Πιερικοί το όνομα του οποίου επικαλούνται. Εγώ προσωπικά έχω να τον δω στο γηπεδο από την εποχή Ντούκου. Επιτέλους βρήκαμε διοίκηση καθαρή και τίμια δεν θέλουμε πάλι να ξαναπεσουμε στη λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν το πιστευω αυτο που γινεται ο ενας (γαβριδης) λεει δημοσια οτι θα μεινει κατηγορια και θα ριξει τον Πιερικο. ο αλλος (ντουμος) νομιζει οτι θα ανεβασει το χωριο του και ερχεται και κανει τσαμπουκαδες στο μαγαζι του προεδρου επειδη του πονεσε η ενσταση. και ο αλλος ο νιωπας ο ψυχικα ασθενης νομιζει οτι με τα λεφτα του θα κανει Καλλονη το Αιγινιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχα αμάν ρε κοντέ, μου θύμισες τον Καραμανλή στη δημοσκόπηση, εκεί που δεν υπήρχε πουθενά τον έβαλαν επειδή τους συνέφερε και του είχαν γραμμένο λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι υπάλληλοι του Ντουμου ξεσάλωσαν. Βρίζουν και απειλούν τους ανθρώπους της διοίκησης για να αποσύρουν την ένσταση. Ακόμα και ο ξεχασμένος τέως βουλευτής Λάκης που δεν έχει πατήσει εδώ και μια δεκαετία στο γηπεδο, βρήκε άνθρωπο της ομάδας και αφου δήλωσε Πιερικος (αμάν πια πηξαμε από Πιερικους του ζήτησε επιτακτικά να κάνουμε το χατήρι της Πυδνας. Συγχαρητήρια στη διοίκηση που με προσωπικό κόστος κρατούν τη σημαία του Πιερικου ψηλά. Απέναντι στα υπόγεια λαμογια που αφριζουν από το κακό τους γιατί βρήκαν απέναντι άνθρωπους που. φορούν παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεγραψε ενα κειμενο που ασφαλως αλλοι το συνταξανε . Μεταξυ αλλων αναφερει οτι θα διασπαστει η συνοχη της φιλαθλης οικογενειας της Πιεριας.
    Θυμαστε μηπως καποιο σωματειο που προετρεψε πρωην παικτη της ομαδας μας να κανει προσφυγη , πριν την αναμετρηση μεταξυ των. Η συνοχη τοτε δεν διασπαστηκε. Ειδατε πως αντιμετωτισαν το Πιερικο οι συντοπιτες μας , θα εχουν το ιδιο παθος και με τις αλλες ομαδες , ή εκει σταματαει το κομπλεξ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν κυνηγησαν τον Πιερικο περσυ το θυμωσαστε και τον ριξαν κατηγορια που ηταν τοτε η ενωμενει Πιερια που ηταν ολοι αυτοι που αγαπουσαν τον πιερικο να βγαλουν ανακοινώσεις πουθενα δεν ηταν αλλα μαλλον αυτό ηθελαν που ειστε εσεις ολοι που τωρα προσαθητε να αλλαξετε γνωμη καποιους τοτε γιατι δεν προσπαθήσατε να αλλαξετε γνωμη στο σωματιο που εκανε τα παντα για να χτυπησει πισώπλατα τον πιερικο την ιστορικη ομαδα τοτε καμια ανακοινωση ετσι το περασατε να τα θυμομαστε αυτά αυτή είναι η ενωμενει πιερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που να δέχεται τέτοια επίθεση από το νομό της.Όχι μόνο υπάρχουν 3 ομάδες οι οποίες στην κυριολεξία έχουν λυσσάξει με τον Πιερικό,έχουμε και τα φαντάσματα του παρελθόντος να μας κάνουν μαθήματα αρχαίων.Όταν τρώγαμε τις πεντάρες και τα κάθε λογής τρυπήματα,εκεί οι Αργείοι είχαν αιδώ;;Δεν ξέρω τί συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετούνται,σίγουρα όμως όχι του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάνε ολοι, μιλάνε και οι πινεζες. Μπράβο τον κοντό κείμενο περισπούδαστο που έγραψε. Φαίνεται από το Δημοτικό πήγε κατευθείαν στη Νομική. Έξω από την παράγκα λαμογια που καταντησατε τον Πιερικό ανυπόληπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι διοικούντες αν και νέοι παραγοντικό επιτελούν άριστα το έργο τους. Ή αξιοπιστία που είχε χαθεί εδώ και πολλά χρόνια επανέρχεται. Ή ομάδα διοικητικά λειτουργεί άριστα. Ολοι και όλα πληρωμένα. Τα παλιά αφεντικά ποτέ άραγε θα ξεκινήσουν την εκκαθάριση της παλιας ΠΑΕ, για αυτά Σατσιδη θα μας μιλησεις; Αλλά βέβαια τώρα σε νοιάζει μόνο ή πορεία του Ντουμου,. Το ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ επιστρέφει σε εσένα και τα φιλαράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ποιο δικαίωμα ο κοντός πετάγεται σαν π@#η. Τα λαμογια των παλιών έδιωξαν τον κόσμο από το γηπεδο. Αυτό ήθελαν οι φίλαθλοι να μην μείνει ούτε κορδόνι από το σάπιο παλιό. Αν και νέοι οι τωρινοί τα πάνε περίφημα προστατεύουν την ομάδα και ξαναχτίζουν την ομάδα από το μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραίο κειμενάκι. Και συνταγμένο απο "καθηγητή". Είναι στο "είδος" του πραγματικά καθηγητής ο συγκεκριμένος. Όχι όμως στην σύνταξη κειμένων.
    Το άσχημο είναι ότι φέρεται "άνθρωπος του δημάρχου" εδώ και χρόνια στην πόλη.
    Όπως κι άλλος. κι άλλος, κι άλλος που περιφέρονται ύποπτα και πονηρά γύρω της αλλά αποδεικνύεται τελικά ότι είναι "ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ" και όχι φίλοι της ομάδας. Τελικά υπάρχει πολύ βρώμα και δε ξέρεις τι να πιστέψεις.
    Αυτό που βλέπεις ή αυτό που επιμελώς κάποιοι κρύβουν στο βρώμικο μυαλό τους
    Ο Κατερινιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ασχοληθητε με τα χωρια σας και αφηστε τον ΠΙΕΡΙΚΟ γιατι μολις θα δικαιωθη στον αγωνα με το κιτρος θα ειναι δευτερος και θα βγαζετε αφρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ο κοντός άλλαξε επάγγελμα από μαρμαράς έγινε φιλόλογος. Μακριά από την ομάδα μας λαμόγια. Ότι κονομήσατε μέχρι εδώ, Αφήστε ήσυχους τους νέους διοικητικά τα πάνε περίφημα. Και όσο εσείς τους πολεμάτε, τόσο εμπιστοσύνη παραπάνω τους δείχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κολητός του Κελαιδιτη που αποδείχθηκε ποντικός όπως είπε ο Ζαλικας και πηδηξε απο το καραβι επειδη δεν ηθελε να γινει η ενσταση κατα της ομάδας του φιλου του του Ντούμου. το ξεβράκομα παει συνεφο.
    Ά στον αγιριστο ενας ενασ. ολοι αγαπάτε τον πιερικό
    φαντασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ,ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΑΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ,Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη παρα΄σχοληθηκαμε με τον ντουμο και με τη νοοτροποια του, οτι χωρις να εχεις ομαδα, αρκει να εχεις το παρασκηνιο για να δηλωνεις οτι θελεις το πρωταθλημα , ας ασχοληθουμε μονο με την ομαδα μας και πως πρεπει να βελτιωθει. Ας αφησουμε την επς πιεριας στο δρομο της κατρακυλας που επελεξε γιατι ειμαι πεπεισμενος οτι πισω απο την κουρτινα ειναι ο προεδροσ της επς, θα περιμενα μια ανακοινωση που να καταδικαζει τετοια φαινομενα διατησιας προσ ολεσ τισ ομαδεσ του νομου.....και αλλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα χρηματά τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, κατάντησαν το όνομα του Πιερικού συνωνυμο της καζούρας, και τα φαντάσματα έχουν και το θράσος να καταλογίζουν ευθύνες σε ανθρώπους που συντηρούν την ομάδα με μικρότερη οικονομική επιφάνεια. Ενώ οι λεφτάδες άφησν φέσια για αυτό έσκαγαν πέρισυ οι προσφυγές. Ενώ τώρα ολοι ειναι πληρωμένοι και μάλιστα προκαταβολικά.Μια λέξη μονο αρμόζει : ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πως γίνεται να μας παρουσιάζουν οι τεως πως έβαλαν εκατομύρια, όλη η Ελλάδα να μας κατηγορεί για παρασκήνιο (θυμάστε την εμπλοκή του ονοματος σε ύποπτα παιχνίδια) και από την άλλη όπως λέει ο φίλος παραπάνω να υπάρχουν ένα σωρό προσφυγές που γονάτισαν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΡΙΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΑΡΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε ουστ, όλοι από το παλιό κατεστημένο, ένας ένας ξεβρακονωνται και πέφτουν στη χλεύη όλων των αγνών φιλάθλων της ομάδας μας. Όσο στηριζετε το παλιό τόσο αποκρουστικοι γινεστε. Πηγαίνετε στο αφεντικό σας να σας δώσει το χαρτζιλίκι σας, και αφηστε την ομαδα στη ησυχια της. Άξιος ο μισθός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχω περιέργεια να δω ποιος γιλατζι Πιερικαρας θα πάρει σειρά να εξυμνήσει τον μέγα Ντουμο. Άντε ένας ένας να ξεβρακονωνται στη συνείδηση των αγνών Πιερικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακούγεται ότι ο Πιερικος δεν έκανε ένσταση. Καλό είναι να υπάρξει καποια επίσημη τοποθέτηση από το ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρο φίδι που τούς έφαγε εάν δεν κάνανε την ένσταση .Να παραιτηθούν αμέσως. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον Πιερικό. Να βγάλει αμέσως ανακοίνωση ο Πιερικος για να ενημερωθούν οι φίλαθλοι

      Διαγραφή
  29. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ένσταση φίλε έγινε για αυτό λυσάξανε όλα τα φερέφωνα του Ντούμου. Εδώ ο Λάκης ο τέως βουλευτής ανακατεύτηκε για να αποσυρθεί η ένσταση (από άραγε πήρε την πρωτοβουλία;). Άλλος ένας γιλατζί Περικάρας, Να θυμίσω πως όταν ήταν υφυπουργός Δημ. Τάξης, παίξαμε το μπαράζ με τη Ρόδο. Τα 5 λεωφορεία κάναμε 7 ώρες για να φτάσουμε στο γήπεδο, όταν πλέον είχε ξεκινήσει το ματς. Η Αστυνομία με άνωθεν εντολές μας εμπόδιζαν να φτάσουμε έγκαιρα στο γήπεδο. Αυτός είναι λοιπόν τώρα που δηλώνει Πιερικός, όμως παίρνει το μέρος της Πύδνας για την ένσταση. Ένα μπράβο στη Διοίκηση που δεν κάνει πίσω, Άντε να ξεβρακόνωνται σιγά σιγά οι αυλοκόλακες της Πύδνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και μόνον ότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Πιερικου σχετικά με την ένσταση ....αυτό πάει να πει ότι τελικά δεν έγινε . Αλώστε σε sait αναφέρεται ότι η ένσταση δεν κατατέθηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέχρι και πριν από λίγο μέλη τής διοίκησης υποστήριζαν ότι η ένσταση έχει γίνει. Αν μπορεί το PIERIKOSNEWS να ρωτήσει την ΕΠΟ νομίζω ότι το θέμα θα λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε μιλήσει με δύο μέλη της Διοίκησης.
      Κανείς δεν μας έδωσε σαφή απάντηση για το θέμα.
      Θα κριθεί αύριο...

      Διαγραφή
    2. Αφήστε τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της και μη χώνετε τη μούρη σας σε θέματα που δε μας αφορούν.
      Έκανε δεν έκανε ένσταση ο Πιερικός λογαριασμό θα μας δώσει;
      Εξάλλου όταν υπέβαλε ένσταση κατά της Νίκης Βόλου πήρε κανένας μας χαμπάρι ρε κορόιδα;
      Εκείνο που πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι ότι πήραμε επιτέλους το μήνυμα ότι όλο το προηγούμενο καθεστώς του Πιερκού, σήμερα είναι εναντίον του Πιερικού κι αυτό είναι αρκετό για να πάρουμε την απόφασή μας ότι από εδώ και στο εξής είναι αντίπαλοί μας.
      Από εδώ και πέρα κομμένα τα πολλά πολλά μαζί τους.
      Αν χρειαστεί τους κόβουμε ακόμη και την καλημέρα.
      Άντε μύγα μίσω κα'να πούστη από δαύτους

      Διαγραφή
  32. Παιδιά όταν λέτε ότι θα κριθεί αύριο τι εννοείτε ότι θα μάθουμε αν έγινε ένσταση; Και από ποιον θα το μάθουμε. Από τη Διοίκηση; Η θα αναζητήσετε άλλου πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η διοικηση ξερει την δουλεια της θα απαντησει οποτε το κρινει αυτή και οποια στιγμη θεωρουν ότι πρεπει αφήστε τους ανθρώπους να κανουν τη δουλεια τους αλλα μεσα από αυτην την ενσταση ή όχι ενσταση ειδαμε ποιοι αγαπουν τον πιερικο ποιοι το κιτρος ποιοι το αιγινιο και ποιοι τη νεοκαισαρεια αλλα ποτε δεν φανταζομουν ότι το κιτρος εχει τοσους πολλους κατοικους προταση στον δημαρχο να γινει πρωτευουσα του νομου μας θα δωσει άλλη αιγλη στην πιερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σωστός φίλε έτσι έχουνε τα πράγματα, δυστυχώς έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!