Ανακοίνωση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το ΠΙΕΡΙΚΗΑΛΗΘΕΙΑ

Ανακοίνωση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

Με έκπληξη είδαμε σε χθεσινοβραδινή ανάρτηση της τοπικής ιστοσελίδας «ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ» την αναφορά πως ο ρεπόρτερ της δέχθηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου μας.

Ερευνήσαμε διεξοδικά το θέμα και διαπιστώσαμε ότι κανένα απολύτως μέλος του Δ.Σ., είχε οποιαδήποτε συμμετοχή ή έστω ανάμειξη, σε περιστατικό που έλαβε χώρα μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα στον οποίο μάλιστα ήμασταν φιλοξενούμενοι.

Χαρακτηρίζουμε άστοχη την συγκεκριμένη ανάρτησηεις βάρος του Συλλόγου μας, διότι αφενός αφήνεται να εννοηθεί πως ο δράστης του αγνώστου για μας επεισοδίου ήταν μέλος της διοίκησης, αφετέρου δεν κατονομάζεται.

Παρακαλούμε λοιπόν επίσημα κάθε δημοσιογραφικό μέσο που προέβη στην αναπαραγωγή της αναληθούς (ως προς την συμμετοχή μέλους του Δ.Σ.) αυτής ανάρτησης, την λεπτομερή αναφορά του συμβάντος, ώστε να οδηγηθούμε με ασφαλή τρόπο στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας για το αναφερθέν περιστατικό. Εννοείται πως υπάρχει και απαίτηση εκ μέρους μας, πρόσθετης διευκρινιστικής αναφοράςπερί της μη συμμετοχής μας. 

Συμπεριφορές που ενδεχομένως να θίγονται προσωπικότητες και μορφές βίας δεν εκφράζουν την επίσημη θέση της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

                                                                                        Δ.Σ.  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

44 σχόλια:

  1. Αφού το ξέρει καλά ο πρώην Πιερικός,,Μπαοκτσής, και εσχάτως Πυδνιώτης Μπάμπης, ότι ο κυρ-Σταυρος δεν έχει καμιά σχέση με τη διοίκηση και ο οποίος κακώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.Δίνει έκταση για να κατηγορήσει για μια ακόμα φορά την ομάδα. Δυστυχώς οΠιερικός δεν πρόκειται να σου δώσει αυτά που παίρνεις από τον Ντούμο, για αυτό η χολή που βγάζεις εδώ και τόσο καιρό. Αν θέλεις μπορεί να αναφερθούμε και σε περιστατικά από το πέρασμά σου από τον ερασιτέχνη Πιερικό. Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να ξεσκεπάσουν το όχι και τόσο κολακευτικό παρελθόν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρεις καλά. Πρώην Πιερικός, Μπαοκτσής, Πυνδιώτης και νυν Νεοκαισαρειώτης (την έκανε εδώ και καιρό από την Πύδνα)! (και πάντα και Αιγινιώτης).

      Διαγραφή
  2. Επυτελους μια σωστη ανακινωση απο τιν ΣΦΚ
    Θελη να βγουν ολα στη φωρα!!!! Μπαμπης ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να το γνωρίζετε όλοι οι φίλαθλοι της Πιερίας, η τωρινή διοίκηση του Πιερικού απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι αποδεκτοί από την κοινωνία της Κατερίνης κι όχι μόνο. Άνθρωποι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους αλλά και έντιμοι με όλη τη σημασία της λέξης. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αν και στην αρχή εμφανίστηκαν πολλοί στην διοίκηση του Πιερικού στην πορεία μείναν 7 - 8 άτομα που αγωνιούν και τρέχουν την ομάδα από βδομάδα σε βδομάδα. Τουλάχιστον λίγοι και καλοί και είναι κρίμα από τον Θεό να κατηγορούνται από κάποιους ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Να σας πω την κάνουν με το παραπάνω, διότι είναι έντιμοι και αληθινοί. Σας παρακαλώ μην τους πυροβολείτε διότι αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα και αναγκάζονται να απολογούνται για άλλους έλεος πια τουλάχιστον τώρα η ομάδα είναι σε τίμιους ανθρώπους ακόμα δεν το καταλάβατε είναι τόσο δύσκολο βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους. Μια ανακοίνωση αντάξια του μεγέθους του Σ.Φ.Κ. Πιερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κατάκαλοκαιρο όταν όλοι αγωνιουσαμε για την εύρεση λύσης, κάποιοι μπήκανε μπροστα για να συνεχίσει να υπάρχει το όνομα του Πιερικου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στα μέλη της σημερινής διοικησης, γιατί αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα. Άρα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι σεβασμός και βοήθεια στην ομάδα. Μπάμπη από που κι ως που κατηγορεις τη Διοίκηση για ένα ραστικό επεισόδιο ενός φιλαθλου. Εσύ σαν δημοσιογράφος που το παίζεις δεν ξέρεις από ποια άτομα αποτελείται το Δ.Σ. Κατά τη δική σου λογική ότι κακο γινεται στο γήπεδο φταιει ή Διοίκηση. Ωραία λογική. ΑΣΕ τον Πιερικό και ασχολησου με την Πύδνα από την οποία πληρωνεσαι. Το παραδαμίτης από τον Πιερικό τέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να μαθενετε το ποιον του Μπάμπη διαβάστε και αυτό. Παίκτης που ενδιέφερε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριου, απευθύνθηκε στον Μπάμπη και αυτός ο μέγας Πιερικος και παλαίμαχος τον απέτρεψε να έρθει στην ομάδα μιλώντας απαξιωτικά για τους ανθρώπους της ομάδας. Για τόσο μίσος προς την ομάδα μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή κύριε Μπάμπη όταν ένας φίλαθλος μαλώνει στο γηπεδο, θα φταιει ή Διοίκηση. Μπαμπιος λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις δεν το ξέρετε πως ο Μπάμπης είναι εκπρόσωπος τύπου της Πυδνας. Άρα το παραδαμίτης πέφτει από Κίτρος μεριά, οπότε δυσφυμει συνέχεια την ομάδα μας. Άξιος ο μισθός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια "κύριοι".
    Δε ξέρω γιατί τα βάζετε μαζί μου. Εμένα μου έστειλαν απο την "ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" ενα δημοσίευμα να κοινοποιήσω και αυτό έκανα. Δεν ήμουν στο γήπεδο και δε ξέρω ποιός ήταν και άν ήταν μέλος Δ.Σ. αυτός που την έπεσε στον άνθρωπο που έκανε το ρεπορτάζ για το http://pierikialithia.blogspot.gr/.

    Μετά όταν έμαθα ότι ήταν ο συγκεκριμένος και έγραψα ένα άρθρο με το οποίο ζητούσα την τοποθέτηση της διοίκησης με αυτό που έλεγε ο συγκεκριμένος συνάδερφος ώστε να ξεκαθαρίσει ότι ο τύπος που του επιτέθηκε δεν είχε καμία σχέση με τη διοίκηση και κακώς ήταν μέσα στο γήπεδο. Γιατί αυτός έλεγε ότι ήταν μέλος του Δ.Σ..
    Τόσο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι. Δηλαδή το κακό που ήταν? Επειδή ζήτησα να βγεί προς τα έξω ότι δεν ήταν μέλος του Δ.Σ ο συγκεκριμένος?
    Κακό ή καλό είναι αυτό?

    Κάποιος αναφέρει ότι είπα εγώ σε παίκτη να μην έρθει στον Πιερικό. Αφήστε ρε εσείς τις γελοιότητες που σπέρνει ο Κελαϊδίτης και ο κάθε καραγκιόζης. Ρωτήστε τον Ζαλίκα γιατί δεν ήρθε ο παίκτης. Ο προπονητής της ομάδας ξέρει γιατί δεν ήρθε γιατί μίλησε με τον παίκτη. Κι εκτός αυτού έχει πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα, εμένα θα ρωτούσε άν πρέπει να έρθει ή όχι? ούτε που τον ήξερα τον ποδοσφαιριστή, είναι δυνατόν να λένε τέτοιες παπαριές και να τις πιστεύετε?
    Εγώ είμαι εδώ και προκαλώ όποιον ξέρει πως δεν είναι έτσι όπως τα λέω να με διαψεύσει.

    Το άλλο με την Πύδνα. Έγραψα στην αρχή ότι το Pieriasport συνεργάζεται με την Πύδνα. Ποτέ δεν είπα ότι ήμουν εκπρόσωπος τύπου. Εκπρ. Τύπου είναι η Ελίνα Διαμαντοπούλου. Απλά μου είπαν να τραβάω βίντεο τα εντός έδρας παιχνίδια και δέχθηκα. Απλά η συνεργασία μας δεν πήγε παραπέρα γιατί δε μπορούσα να κάνω κι άλλα επι μέρους πράγματα λόγω έλλειψης χρόνου.

    Πλέον τραβάω τα παιχνίδια του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γιατί μου το ζήτησε η ομάδα της Κατερίνης όπως και πέρσι που είχα μια καλή συνεργασία. Κακό κι αυτό ε? Του Πιερικού τα τραβάει ο Καθάριος επειδή του το ζήτησε η ομάδα και πλέον της Πύδνας κάποιος άλλος. Δηλαδή κι αυτό κακό?

    Και που είμαι Πύδνα, Αχιλλέας και Αιγινιακός είναι κακό? Είμαι με την Πιερία, είναι απλά τα πράγματα και πάντα έτσι θα είναι. Και είναι δικό μου δικαίωμα δε θα δώσω λογαριασμό γι αυτό σε κανέναν. Ότι γουστάρει ο καθένας είναι.

    Τώρα που κάνω κακό στην ομάδα? Τι έκανα και ήταν κακό για την ομάδα? Που έθιξα κάποιον απο την ομάδα? Επειδή κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο είναι κακό για την ομάδα? Πρέπει ν αφήσω τις δουλειές μου και να τρέχω κάθε Κυριακή πίσω απο τον Πιερικό για να είμαι εντάξει? Λυπάμαι δε μπορώ, δε γίνεται...

    Κι αυτό με το παραδαμίτης αφήστε το εσείς οι πονηροί που στις δουλειές σας πληρώνεστε με κασκόλ του Πιερικού και ύμνους της ομάδας. Απο εξυπνάδες είμαστε χορτασμένοι.

    Όσο για τον πονηρό επάνω επάνω, που αναφέρει για το πέρασμα μου απο τον ερασιτέχνη κι επειδή τυγχάνει να ξέρω ποιός είναι, θα σας πώ ότι επι διοίκησης Κώστα Παπαδόπουλου στον ερασιτέχνη, δούλεψα επι 1 χρόνο χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ απο το προπαιδικό και τον ερασιτέχνη. Το έμαθε ποτέ κανείς? Είπα ποτέ πουθενά τίποτε? Έκανα πουθενά καταγγελία να πάρω τα χρήματα μου? Κάποιοι κατέθεσαν μηνύσεις για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.
    Και δεν ήταν λίγα 5.500 ευρώ. Στο φινάλε πίστευα σε αυτό που έκανα και ενίσχυσα με τη δουλειά μου τον ερασιτέχνη στον οποίο έκανα το πρώτο μου δελτίο.

    Τέλος πάντον δε μπορώ να καταλάβω γιατί ότι μαλακία γίνεται ψάχνεται να το ρίξετε επάνω μου...Το θέμα είναι ότι λάθη γίνονται γίνονταν και θα γίνονται. Λάθη δεν κάνει όποιος δε κάνει τίποτα. Τα άσχημα είναι τα κακοπροαίρετα. Πιστέψτε με δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να κάνω καλό ή να αβαντάρω τη σημερινή διοίκηση της ομάδας πέραν απο το αναφέρω τα γεγονότα.

    Ειλικρινά όμως δεν έχω και κανέναν απολύτως λόγο να κάνω κακό.
    Δεν παίρνω μισθό απο κανέναν. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και να είμαι αποκλειστικά σε κανέναν και κοιτάω μόνο να βγάζω προς τα έξω τα νέα των ομάδων της περιοχής μας.

    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...

    Καλό απόγευμα σε όλους
    Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δε γίνεται να φταίω εγώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στην pierikialithia, γιατί καλύφθηκε από την απάντηση του Πιερικού. Μάλιστα υπογραμμίζει τη συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλει το συγκεκριμένο blogs για τη δημοσιότητα της αγωνιστικής πορεία της ομάδας μας. Αυτά να τα βλέπουν κάποια άλλα σαιτ που προσπαθούν να μειώσουν τη γιγάντια προσπάθεια τη φετεινή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε δε νομίζω ότι θα συνεχίσει να καλύπτει το ρεπορτάζ του Πιερικού. Μάλλον έτσι το κατάλαβα, ότι δηλαδή "καλή συνέχεια" (χωρίς την παρουσία της αλήθειας).

      Διαγραφή
  12. Η ζωή κάνει κύκλους , απαράβατος νόμος. Κάποτε στη Πιερία εμφανίστηκαν και άλλες ομάδες , πέρασαν για δύο τρία χρόνια από β και γ εθνική αλλά ήταν φωτοβολίδες , και εξαφανίστηκαν . Σήμερα επαναλαμβάνεται η ιστορία , τιμάμε τις ομάδες του νομού μας , μπορεί προσωρινά να έχουν λεφτά και πληρωμένους βαλέδες να βγάζουν το κομπλεξ τους στο ΠΙΕΡΙΚΟ αλλά δεν πρόκειται ποτέ να έχουν την πορεία του και να γράψουν τη μισή ιστορία του. Δεν έχουν κόσμο , δέν έχουν βγάλει παίκτες δεν έχουν στόφα .Ας χαίρονται με την προσωρινή παρακμή της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι στα τοπικά ενώ ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα ξαναβρεί το δρόμο του , γιατί ειναι στο DNA του να ξαναγεννιεται από τις στάχτες του , τότε οι βαλέδες θα πάθουν αμνησία
    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GIA pesmas epexes pote ston pieriko gia na theorise palemaxos podosfairistis file peidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταστατικό των παλαιμάχων του Πιερικού λέει ότι και οι ερασιτέχνες του ΣΦΚ Πιερικός είναι εγγεγραμμένα μέλη του. Επαγγελματίας δεν έγινα ποτέ αυτή είναι η αλήθεια και δεν την αρνήθηκα ποτέ.
      Στο φινάλε αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα μπορούσα να έχω.
      Εκεί μαζευόμαστε να παίζουμε επειδή το γουστάρουμε κι επειδή βοηθάμε με τα παιχνίδια μας κόσμο.
      Γι αυτό πηγαίνω κι εγώ. Και να σου πώ και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν κάτι παλαίμαχοι που έπαιξαν και επαγγελματικά στον Πιερικό και όσες φορές στο παρελθόν τους κάλεσε ο σύλλογος δεν ήρθαν ποτέ γιατί το θεωρούν απαξιωτικό.
      Εγώ προσωπικά το θεωρώ τιμή να παίζω με τον Καλαμπάκα και τον Παρουσιάδη γιατί απο παιδί με αυτούς μεγάλωσα.

      ΥΓ. Συμπαίκτες μου τότε οι Καραφουλίδης, Μαυρομουστακίδης, Χ. Αμανατίδης, Ζήσκας, Ράντος κλπ

      Διαγραφή
  14. Καλά ρε για τη Πύδνα που ηταν γηπεδούχος κι είχε την ευθύνη του αγώνα δε λέει κανείς σας κουβέντα. Τι σόι άνθρωποι είστε όλοι σας.
    Σκατάδες είστε.
    Για το χαβαλέ είστε μόνο.
    Και για το πέναλτι κανείς τίποτα, τσιμουδιά
    Μόνο με το αρχιμήδη το Σταύρο... μ' αυτό το λέσι ασχολείστε μόνο.
    Πόσο πρόβατα παίζει ναστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Πείδη έτσι είναι η ζωή. Κάνει κύκλους. Ό,τι έκανες εσύ στο παρελθόν, στο κάνουν τώρα. Καλά να πάθεις. Δεν θα σε λυπηθούμε κιόλας. Όταν έγραφες τα ψέματα και τις συκοφαντίες, όταν έπαιζες το παιχνιδάκι του Νιώπα, όταν έκραζες τον Πιερικό ήταν καλά; Λούσου τα τώρα όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να λυπηθεί κάποιος (ο οποιοσδήποτε) εδώ μέσα. Εγώ όπως πάντα ανέφερα τα γεγονότα.

      Άν έγραφα όπως τα λες εσύ ψέματα και συκοφαντίες δε θα είχα καθημερινά 10.000 αναγνώστες στο Pieriasport.

      Εσύ που τα λες όμορφα ψάξε να βρείς γιατί έχει 200 άτομα στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα. Η αλήθεια είναι πάντα μια δεν υπάρχουν δέκα αλήθειες.

      Απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να λέμε και να γράφουμε πάντα αυτό που συμφέρει στον καθένα.

      Κι ότι παντού υπάρχουν αρλεκίνοι και παπαγαλάκια που παίζουν παιχνιδάκια των 5-10 πονηρών είναι κι αυτό γνωστό.

      Ο Κελαϊδίτης διέδωσε ότι είπα εγώ σε παίκτη να μην έρθει στον Πιερικό. Όταν βγήκε η αλήθεια ότι ο παίκτης δεν ήρθε επειδή ήθελε να πάει σε ομάδα της Αθήνας να είναι κοντά στο σπίτι του, δε βγήκε να το πεί και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Τις προάλες για ένα παρόμοιο θέμα μιας παπαριάς που πέταξε στην πιάτσα των φίλων του Πιερικού και βγήκε μετά το ότι ήταν πραγματικά παπαριά μου φώναζε απο μακριά συγνώμη, είμαι φίλος σου και τα σχετικά. Φυσικά τον έχω γραμμένο και πολλούς σαν κι αυτόν που λειτουργούν ανάλογα.
      Έχω να σου πώ άλλες δέκα τέτοιες παρόμοιες ιστορίες που "έσπειραν" δεξιά-αριστερά όλοι αυτοί που στήριζαν την προηγούμενη διοίκηση.

      Δε με ενδιαφέρει, θεωρώ ότι ο κόσμος ξέρει για όλους μας την αλήθεια που επαναλαμβάνω είναι μία και όχι δέκα. Και σίγουρα τον Πιερικό δεν τον έφερα εγώ εδώ που είναι σήμερα. Είναι γνωστά αυτά.

      Και το ξαναλέω. Δε στηρίζω κανέναν. Κάνω αναφορά μόνο στα γεγονότα. Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Άν αυτό προσβάλει ή ευνοεί κάποιους, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

      Τα γεγονότα και μόνο αυτά.

      Διαγραφή
    2. Πεΐδη δεν με νοιάζουν οι μαλακίες που τόση ώρα λες.
      Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω και θέλω την απάντηση σου.
      ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι καθόλου; Έστω λίγο μέσα στη ψυχή σου έχεις κάτι απο Πιερικό;

      Διαγραφή
    3. Αναφέρω τα γεγονότα φίλε και μόνο αυτά. Τίποτε παραπάνω. Τώρα αν για εσένα είναι μαλακίες, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου.

      Δεν ξέρω την ηλικία σας. Αναφέρομαι σε όλους όσους γράφετε ή διαβάζετε εδώ. Εγώ είχα την τύχη να ζήσω τον Πιερικό που αγαπούσε και σέβονταν όλη η Πιερία, όλη η Ελλάδα.

      Και τότε γίνονταν λάθη αλλά όχι ...εγκλήματα.
      Παραμένω λάτρης, φίλαθλος και οπαδός εκείνης της ομάδας. Όπως και όλοι όσοι την έζησαν και γέμιζαν το γήπεδο εκείνη την εποχή.

      Μέσα στην ψυχή μου έχω πολλά απο Πιερικό, πάρα πολλά.
      Απλά τυγχάνει να μην ταιριάζουν με ανθρώπους που συνέδεσαν και συνδέουν το όνομα τους με την ομάδα.

      Υ.Γ. Είναι σημαντική και όμορφη η προσπάθεια της σημερινής διοίκησης. Και καθαρή απο σωστούς ανθρώπους. Δε θέλω να γράψω τίποτε παραπάνω γιατί οι 5-10 θα λογοκρίνουν κι αυτό που θα πώ όπως πάντα επειδή απλά έτσι τους συμφέρει. Την άλλη φορά έγραφα να πάρει ο Μανώλας την ομάδα που έχει τα τριπλάσια χρήματα απο όλα όσα έχουν οι σημερινοί άνθρωποι της διοίκησης επειδή πίστευα ότι θα ρίξει χρήματα να φτιάξει μια πρωταγωνίστρια ομάδα και με έφαγαν εδώ μέσα οι "γνωστοί" σε εμένα και "ανώνυμοι" σε εσάς "κύριοι"...Είπαμε, συμφέροντα.
      Εγώ όταν κάνω τη δουλειά μου και πληρώνομαι γι αυτήν είμαι παραδαμίτης επειδή έτσι τους συμφέρει, κι αυτοί όταν ισοπεδώνουν τα πάντα καθαρά και μόνο για το συμφέρον τους, είναι "κύριοι".
      Απεναντί τους θα είμαι πάντα.
      Ο κόσμος ξέρει...

      Διαγραφή
  16. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΦΕΝΤΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ
    ΓΚΟΓΚΟΣ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΕΙΔΗΣ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΙΔΗΣ
    ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ
    ΓΚΟΓΚΟΣ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπάμπηηηηηηηη???? Τι καθεσαι και γραφεις ρε φίλε
    Αυτά μικρά είναι εδώ δε ξερουν
    Και με ποιους καθεσαι και ασχολείσε? τι κανει νιαου στα κεραμιδια μας τωρα? δε ξερουμε? γ... τους τους, ξερουμε πιοι ειναι τους τρωμε στη μαπα εδω και χρονια ρε φιλε...αυτοι στα γραφουν εδω τωρα μυαλο θελη να καταλαβεις?
    FANK θελουν αυτοι, φωτια και σιδερο
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε 20ευρω/δημοσίευση. Θα βάλουμε τα κλαματα. Σε μαθαμε Μπαμπηηηηηη. Αστα τα σοροπια. Το χαρτζηλικακι σου ψαχνεις αριστερα και δεξια. Καλα κανεις αλλα αστο παπατζιλικι. Εορδαϊκε.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά τη δουλειά μου κάνω δε θα πληρωθώ? Δηλαδή όποιος κάνει τη δουλειά του χαρτζηλίκια παίρνει? Και δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Πλέον με ψάχνουν, δε ψάχνω κανέναν ούτε δεξιά, ούτε αριστερά.
      Όλοι λίγο πολύ έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον σε αυτή την πόλη.
      Τέλος πάντον

      Εγώ θα πώ καλά να είμαστε
      Και να πάει καλά και η ομάδα

      Διαγραφή
  19. O Mπάοκ είσαι εσύ!, Μπάμπηηηη...

    ΥΓ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ μέχρι ΑΙDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπάμπη αληθεύει πως εσύ ο Πιερικαρας συμβούλεψες παίκτη που επρόκειτο να έρθει στην ομάδα να μην έρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον Δεν είμαι Πιερικάρας
      Και δεύτερον έχω απαντήσει παραπάνω σε αυτές τις παπαριές που έβγαλε ο Κελαϊδίτης και οι...συνεργάτες του προς τα έξω.
      Πήγαινε λίγο πιο επάνω άν θέλεις και διάβασε για να μην ξαναγράφω τα ίδια...

      Διαγραφή
  21. Αφού Μπάμπη είναι εκπρόσωπος της Πυδνας, ποσό αντικειμενικός είσαι; Για πες μας ο φίλαθλος που έκανε το φραστικό επεισόδιο με τον ρεπόρτερ Μιχάλη, πως βρέθηκε εντός αγωνιστικού χωρου; προφανώς εσείς της Πυδνας σαν γηπεδούχος έχετε την ευθύνη. Γιατί δεν κατηγόρησε το γηπεδούχο σωματείο δηλ. την Πύδνα. Ο λόγος είναι πως από κει περνούμε το χαρτζιλίκι. Μην ξαναπεις πως είσαι Πιερικος. Είσαι ότι φυσάει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ότι γουστάρω και σίγουρα δε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν μιας και είναι δικαίωμα μου.
      Εκπρόσωπος τύπου της Πύδνας πάντος δεν είμαι σίγουρα γι αυτό και δεν ήμουν καν στο γήπεδο. Όλα τα άλλα δε τα απαντάω γιατί τυγχάνει να είσαι καλά ενημερωμένος και...καλοπροαίρετος...

      Διαγραφή
  22. Ρε Επειδή μιας και είσαι αμερόληπτος για τη σφαγιάστηκαν διαιτησία με την Πύδνα δεν γραφείς τίποτε. Σε τύφλωσε φαίνεται το παραδαμίτης του Ντουμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήμουν στο γήπεδο και δεν έχω άποψη. Είδα το βίντεο όπως το ανάρτησα και το είδε ο καθένας. Την ίδια ερώτηση να την κάνετε στους συναδέρφους μου που ήταν στο γήπεδο...
      Καληνύχτα

      Διαγραφή
  23. Πειδη είδες την γλυκα του να σε κράζουν; Κατευθείαν έχασες την ψυχραιμία σου και στοχοποιείς και ανθρώπους όπως τον Κελαϊδίτη. Ασχολησου ρε ψωνάρα με το Γ´ τοπικό που θα πας πεις ότι σε ψάχνουν κιόλας. Δεν είσαι για παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΣΗ ΠΙΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΟΥΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΗ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑ ΡΕΕΕΕ
    ΓΚΟΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είσαι ψευτης ΠΕίδη, όταν λες καλά λόγια τώρα για τη διοίκηση, όταν χθες ακόμα την κατηγορούσες για το επισόδειο με την pierikialithia, όταν ξέρεις πως ο συγκεκριμένος τύπος δεν έχει καμιά σχέση με τη διοίκηση. Είσαι ξεκάθαρα Αντιπιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλα χαλαρώστε όλοι εσείς οι Πιερικοί
    Αντιπιερικός ο ένας Αντιπιερικός ο άλλος και όλα τα ρεμάλια εκεί μέσα Πιερικάρες
    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
    ΣΑΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπάμπη η αλήθεια είναι ότι κι εσύ τον τελευταίο καιρό δε στήριζες την ομάδα όπως άλλες φορές. Σε θέλουμε ποιό κοντά γιατί έχει δύναμη η γνώμη και η άποψη σου. Και ξέρεις κάτι; Όλα γι αυτό γίνονται. Άν ήσουν κανένας τυχάρπαστος δε θα ασχολούταν κανένας μαζί σου.
    Δε θέλω να πώ για τους υπόλοιπους κάτι γιατί είναι γνωστοί και μη εξερεταίοι τους ξέρει ο φίλαθλος της Κατερίνης όλους. Εσύ συνέχισε να ενημερώνεις.
    Θέλω περισσότερα να γράφεις και για την ομάδα μας στον Κορινό
    Ο φίλος σου ο νοσοκόμος είμαι που σε έπαιρνα και στο ραδιόφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επιτέλους η ομάδα ξύπνησε και σέβεται τον εαυτό της!

    http://gipedapierias.blogspot.gr/2015/11/blog-post_73.html?spref=fb

    Ο Καλπακίδης στο blog του αναφέρει ότι, ο Πιερικός κατέθεσε ένσταση για κακή συμμετοχή τού ποδοσφαιριστή τής Πύδνα Κίτρους Όττα στον μεταξύ τούς αγώνα.

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αφού όπως λες δεν έρχεται στο γηπεδο, είναι ανάγκη να αποστάσεις τα λεγόμενα του αμεροληπτου Δερμιση που κατά τύχη ο γιος του παίζει στην Καισαρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επειδή βλέπω με έκπληξη ότι ο Πεΐδης και μερικοί άλλοι εδώ μέσα βάλανε στο στόχαστρο τον Κελαϊδίτη. Παιδιά επειδή τυχαίνει να τον ξέρω, ο άνθρωπος είναι άρρωστος Πιερικός και δίπλα στην ομάδα με όλες τις Διοικήσεις. Εντάξει, μπορεί μερικές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο να κάνει και κανένα λάθος, αλλά για το ήθος του αφήστε να ξέρω καλύτερα από εσάς ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κατι Και καλα Πιερικαρες τυπου Λαγδαρη Παπια Σατσιδη Ντουμου και ολων οσοι ειναι γυρω του, κατεστρεψαν τελικα αυτη την ομαδα και τωρα την πολεμανε κιωλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όποιος αγαπά τον Πιερικό και βρίσκεται κοντά στην ομάδα ανεξάρτητα από οπο ποιος είναι πρόεδρος βρίσκεται τώρα στο στόχαστρο των κολλητών του Ντούμου.
    Τακολαούζα του Ντούμου πήραν σβάρνα τα καφέ που συχνάζουν άνθρωποι της διοίκησης και τους απειλούν να αποσυρθεί η ένσταση. Από που κι ως που πρώην βουλευτής και υφυπουργός απειλησε τη διοιήκησ να αποσύρειτην ένσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!