Χρόνια πολλά Δημήτρη!

Το PierikosNews εύχεται στον τερμαροφύλακα της ομάδας μας, Δημήτρη Παπατολίκα που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του, χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στη ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Χρόνια πολλα Δημήτρη!!

8 σχόλια:

  1. Ευχόμαστε στον τερματοφύλακα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έμεινε ο μοναδικός πιστός στην ιστορία και στην ιδέα ΠΙΕΡΙΚΟΣ Χρόνια πολλά και καλά. Δημήτρη τα καλύτερα έρχονται. Να είσαι καλά διότι εσύ κράτησες την υπόσχεση σου στον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, μπράβο Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλος αδικημένος ο Δημήτρης. Πάντα στα δύσκολα ήταν εκεί και κρατούσε τη σημαία του Πιερικού ψηλά. Και τώρα αντί να τον βραβεύσουν για όλα όσα πρόσφερε, αντιθέτως τον έχουν βάλει στον πάγκο και τον ρίχνουν σε κάτι Ράχες κλπ. Να τα βλέπει αυτά ο πρόεδρος εεεε προπονητής θέλω να πώ Ζαλίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ Χρόνια Πολλά Μητσάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη υπομονή θα γυρίσει ο τροχός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά στον Δημήτρη και σημαία της ομάδας στη συνείδηση των φιλάθλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Μητσάρα να είσαι πάντα γερός και πιερικός. Να ξέρεις ότι είσαι στις καρδιές όλων των φιλάθλων του πιερικού. Αυτό που έκανες για την ομάδα φέτος δεν το ξεχνάμε ποτέ. Κώστας Σαρρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΗΓΕ, Χρόνια σου Πολλά & Καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Δημήτρη, να τα εκατοστίσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένος όπως είμαστε και εμείς που σε έχουμε δίπλα μας στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Εύχομαι η ζωή σου να συνεχίσει να σε συναρπάζει, να περάσεις πολλές ξεχωριστές στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Για μια ζωή όλο χαρές και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
    Με εκτίμηση Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!