Ομάδα με μέταλλο!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ 2-1
Μεγάλη νίκη τόσο σε βαθμολογικό τόσο και σε ψυχολογικό τομέα για την ομάδα του Πιερικού!

Δύο Γκόλ του Γεωργίου (2', 78') ηταν αυτα που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα ο Πιερικός δείχνει να έχει αλλάξει ψυχολογία και κίνητρο με τον ερχομό του Γιώργου Καμπερίδη.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι και πιο μεγαλύτερο σύμφωνα με της κλασσικες ευκαιρείες της ομάδας μας. Που πλέον στρέφει το βλέμμα της στην Αγιά, εκεί που θα επειδιώξει μια νέα εκτός έδρα νίκη. 

Ο Πιερικός χωρίς το -6 θα βρίσκεται μόνος του στη 5η θέση με 19 β.
Ενώ με το -6 θα βρίσκεται στην 9 θέση με 13 β.



6 σχόλια:

  1. Επιβαιβεωθηκε ο κανόνας που λέει ή αλλαγή προπονητή επηρεάζει την απόδοση προς το καλύτερο. Αμάν με αυτές τις ευκαιρίες που χάνονται σωρηδόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η ομάδα είναι από μέταλλο, δεν την έκανε με 3 μέρες προπόνηση ο νέος τεχνικός...απλά η πίεση ήταν και είναι αφόρητη για την παραμονή της ομάδος στην γ εθνική....
    Ότι βλέπουμε....δουλειά του Ζαλίκα είναι...του Καμπερίδη θα την δούμε τις επόμενες 4 5 αγωνιστικές....αν και πιστεύω ότι ήρθε και πήρε έτοιμο μαγαζί....ας το δουλέψει καλά να βγάλει και κέρδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα οι παίκτες έπαιξαν με πάθος. Ακόμα και μετά το 1-1 έδειχναν πως θα το παλαιψουν για τη νίκη. Τόσες πολλές μαζεμενες κλασσικές ευκαιρίες δεν κάναμε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Από τώρα πρέπει να ψαξουμε σέντερ φορ. είναι κρίμα για την ομάδα να δυσκολεύεται τόσο στο γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα της Αγίας Αικατερίνης της Πανσόφου Πολιούχου της Κατερίνης της πόλης μας, η ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πραγματοποίησε το καλύτερο δώρο προς την πόλη ανήμερα της γιορτής. Η πόλη και η ομάδα υπό τη σκέπη της Αγίας Αικατερίνης. Μπράβο στον ΠΙΕΡΙΚΟ για το θαυμάσιο δώρο στην πόλη μας.
    Με εκτίμηση
    Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γεγονός ότι τον Καμπερίδη δε τον πάω και δεν τον ήθελα την ομάδα μας, από τη στιγμή που τον ξέρω από προηγούμενη θητεία του στον Πιερικό και για το γεγονός ότι προτιμούσα τον Ζαλίκα από δαύτον στην αρχή της περιόδου.
    Κατά την άποψή μου ο Ζαλίκας δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχαμε από αυτόν. Μπορεί στις λεπτομέρειες να συνέβη αυτό, αλλά η μοίρα του προπονητή κρίνεται από λεπτομέρειες.
    Παραδέχομαι όμως ότι το χθεσινό αγώνα τον κέρδισε ο προπονητής, όχι γιατί ήταν ο πρώτος του αγώνας στον πάγκο οπότε είχε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά γιατί είδε έγκαιρα την αντικατάσταση του Τσεβά από τον Τσιώλη. Αυτή ήταν η κίνηση που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα για τους εξής λόγους:

    1. Η αλλαγή έγινε στο 1-0 άρα δεν ήταν αναγκαστική από την εξέλιξης του σκορ.

    2. Υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος ώστε η ομάδα να προσαρμοστεί στο νέο σχήμα, πριν δεχτεί την ισοφάριση.

    3. Η αλλαγή έγινε για να φτάσει ο Πιερικός στο 2-0, άρα η ισοφάριση δεν άλλαξε το σχέδιο της ομάδας. Ο σκοπός επετεύχθη με το δεύτερο γκολ του Πιερικού τρία λεπτά μετά την ισοφάριση.

    4. Είμαι πεπεισμένος πως αν ήταν ο Ζαλίκας στον πάγκο του χθεσινού αγώνα δε θα το είχε δει έτσι, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε αλλαγή κατόπιν εορτής να μην πετύχαινε το σκοπό της.

    Το πρόβλημα που ο Πιερικός αγωνιστικά έχασε τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς μέχρι σήμερα οφείλεται σε ολιγωρίες του Ζαλίκα.

    Μένει να δούμε στη πορεία, δηλαδή στα επόμενα 4-5 ματς, αν ο Καμπερίδης είναι ικανότερος σ' αυτό τον τομέα, που νομίζω ότι υπερτερεί έναντι του προκατόχου του.

    Όσοι γράφετε εδώ μέσα πρέπει να ξυπνήσετε και να βλέπεται τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά, ώστε όλοι μαζί να σπρώξουμε τον Πιερικό μπροστά και να τον απελευθερώσουμε από τα δεσμά της ανυποληψίας.

    Αμέριγκο Βεσπούτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλέ Αμέριγκο αυτά που γραφείς κατά βάση είναι σωστά . Διαφωνώντας μόνο ως προς το ότι κοιμουμαστε, -για να λες πως πρέπει να ξυπνησουμε- Ή άποψη μου είναι πως ο καθένας που έρχεται στο γηπεδο , διαμορφωνει μια άποψη για τα τεκταινόμενα μέσα από το δικό του πρίσμα και είναι λογικό να έχει και διαφορετική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!