"Κάλας για Πιερικό"..κι αυτό με τον Τοτό το ξέρετε??? Πόσο ακόμα...

Οι γνωστοί...κύκλοι απαξίωσης και σκοταδισμού επιστρέφουν με σενάρια "επιστημονικής φαντασίας" και κακόγουστα ανέκδοτα τα οποία στόχο έχουν να βουλιάξουν ακόμη πιο βαθιά στη λάσπη τον ιστορικό Πιερικό.

Γνωστοί οι...σεναριογράφοι και τα μυθεύματα τους. Γνωστά και τα πεπραγμένα τους αφού ο Πιερικός ώς μητρική οντότητα και ύπαρξη θα κάνει χρόνια να συνέλθει απο το χάος και την ανυπαρξία την οποία τον βύθισαν οι πραγματικοί βιαστές του.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο το οποίο προκλητικά αναφέρει και το όνομα του Πιερικού και "παίζει" στα ΜΜΕ, και θα καταλάβετε τι μεθοδεύουν οι γνωστοί-άγνωστοι ...κύκλοι απαξίωσης της περιοχής μας:

"Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Αρη θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι η επιθυμία του αυτή μόνο απαρατήρητη

Ο Αλεξ Κάλας έχει έναν χρόνο περίπου να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει σε αυτό. 

Είναι δεδομένη η επιθυμία του, όπως και του αδελφού του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να επενδύσουν στο άθλημα, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε ποια ομάδα. Μπορεί οι ίδιοι να επιθυμούν τον Άρη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρουν αλλά και ενδιαφέρονται για μια επένδυση. Η μία είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς, που ψάνει έναν οικονομικά δυνατό παράγοντα και ήδη διοικητικοί αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες έχουν έρθει σε διάφορες επαφές. 

Σε επαφή με την οικογένεια Κάλας πάντως φέρεται να βρίσκονται και εκπρόσωποι ακόμη δύο συλλόγων: Του Πανσερραϊκού, με τον οποίο ο Αλεξ Κάλας είχε «φλερτάρει» και στο παρελθόν, αλλά και του Πιερικού. Όπως και να έχει, η επιστροφή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο ποδόσφαιρο θεωρείται δεδομένη."

(πηγή: metrosport.gr) 

30 σχόλια:

  1. Τελικά ο αρκαν μας περναει για πολυ μα πολυ προβατα.
    Πραγματικά ποσο ακομη ρεε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή στις άσχημες εκφράσεις και στους χαρακτηρισμούς που θίγουν πρόσωπα! Έρχονται πολλά τέτοια παιδιά και δεν θα παιρνάν εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟΤΕ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ. ΟΥΟΥΟΥΣΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φύγε απο το πάρκό όπώς είσαι κομπλεξικέ

      Διαγραφή
    2. Μαρία;; ναι και χωρίς ψωμί χαχα
      Ο άλλος δε παίζει ούτε σαν εφιάλτης!

      Διαγραφή
  5. Τελικά πόσο ακόμη ρε μάγκες πραγματικά. Πόσο ακόμη απαξίωση χωράει αυτή η ομάδα. Είναι κρίμα τι άλλο να πω. Είναι κρίμα κι εμείς μ@λ2κες αν επιτρέψουμε κάν να διανοηθεί ο συγκεκριμένος να πατήσει το πόδι του στη Γ.Σ. ή σε οποιαδήποτε συγκέντρωση για την ομάδα, το παρόν και το μέλλον της.
    Οι πράξεις του μέχρι τώρα και όλα αυτά τα οποία έγιναν επι των ημερών του, καταδεικνύουν για ποιό λόγο θέλει να ξαναβρεθεί στο τιμόνι της ομάδας ένας τέτοιος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπαδόπουλος σας έχει όλους σας για πρωινό κωθώνια.
    Ούτε μια τρίχα απ' τ' @ρχίδι@ του δεν είναι τα γατιά απ΄ τα βόρεια χωριά που θέλουν τον Πιερικό τζάμπα και μάλιστα μεταλλαγμένο.
    Ο Κάλας με Πιερικό σε δύο χρόνια θα είναι SL!
    Ξυπνάτε γίδιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΕ

      Διαγραφή
    2. Βρε α κατούρα τα πόδια σου που θέλεις και νταηλίκια ανύπαρκτε.
      Σε χαρακτηρίζω ανύπαρκτο διότι τόσα χρόνια δεν σε είδα να βγαίνεις μπροστά του. Εσύ και το νταμάρι σου.
      Πουθενάδες ε πουθενάδες

      Διαγραφή
    3. Ελα πες μας ποιο τσιρακι του εισαι πες μας

      Διαγραφή
    4. Θέλω να σας πω ιδιαιτέρως, αλλά δε μπορώ να σας πετύχω γιατί είστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ, αφού δεν υπάρχετε καν και τζάμπα ζείτε
      Ψωμί κι ελιά και Κάλας βασιλιά κοπρίτες

      Διαγραφή
  7. re afiste tin omada stin isixeia tis o arkan pali na dagosi kanenan vlaka 8elei kai vrike ton kalas o kalas an 8elei tin omada na ferei sxima xoris arkan ton kafetzi kai tous 2-3 pou einai ekei mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος. Όποιος θέλει να κάψει το χαρτί του και να βγεί απέναντι απο τον κόσμο της πόλης, όχι μόνο της ομάδας, με αυτούς τους...κυρίους θα καταθέσει πρόταση χαχα

      Διαγραφή
  8. Πέστε τον ακατανόμαστο να πάρει τον Κάλας και να έρθουν στην Γ.Σ. εσύ πονηρέ καραγκιοζάκο που το παίζεις άντρας. Πές του να έρθει να δείς ποιοί είναι οι ανύπαρκτοι και ποιοί οι υπαρκτοί!
    Άντε παλιολαμόγια γιατί πολύ σας έχουμε ανεχθεί.
    Σε προκαλώ να το πάρετε και να τον φέρετε εκεί εσείς τα τσιράκια του κι αυτός με τον Κάλας.
    Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. Χωρίς φουσκωτούς και πουστριλίκια, ελάτε σαν άντρες όπως θα είμαστε κι εμείς εκεί, αυτοί που αγαπάμε και σεβόμαστε την ομάδα και τον εαυτό μας.
    Ελάτε να δούμε ποιός φοβάται ποιόν. Θα σας περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωλοτούμπα καμένο χαρτί είσαι για τον Παπαδόπουλο και φυσικά για τον Πιερικό.
      Από τη ημέρα που αποφάσισες να ταχθείς μαζί του, σου ρούφηξε όλο σου το αίμα.
      Τώρα πια, είτε ζωντανός είτε νεκρός, είσαι ένα και το αυτό.
      Ελπίζω να καταλάβατε όλοι σας για ποιον κωλοτούμπα μιλάω.
      Πρόβατα

      Διαγραφή
    2. Οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες είστε όλα εσείς τα λαμόγια που για να σας μάθει η μάνα σας που δε σας ξέρει, πάτε και γλύφετε τα π@π@ρι@ του κάθε καραγκιόζη παραγοντίσκου που ψάχνει τρόπο να γίνει μάγκας στο όνομα της ομάδας και της ιστορίας της.
      Σας έχουμε μάθει πια ποιοί είστε και μέχρι που μπορείτε να φτάσετε για να...πηδήξετε μια κότα.
      Ανθρωπίδια της απαξίωσης που βρωμίζετε τον χώρο του Πιερικού ποδοσφαίρου με την παρουσία σας.

      Διαγραφή
    3. Κωλοτούμπα, τον πούλο από εδώ μέσα
      Λαμόγιο είσαι εσύ και τα κοράκια σου, που δε ξέρατε που σας πάνε τα τέσσερα
      Πάνε κάνε το κομμάτι σου αλλού, εκεί σε παίρνει αχρείε.
      Δε υπάρχει κατουρημένη ποδιά που να μη την έγλειψες καραγκιόζη και γελοίε του κερατά

      Διαγραφή
  9. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ@ΝΤΡ*€& ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ. ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον Πιερικό η νυν διοίκηση πάντα είναι καλή και οι προηγούμενοι πάντα είναι κακοί. Και όταν οι νυν γίνονται πρώην, τότε από καλοί γίνονται κακοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουνε πιο γλείφτες και πιο κομπλεξικοί οπαδοί από τους οπαδούς του Πιερικού.
      Τη τελευταία που πραγματικά αγαπάνε είναι την ομάδα μας.
      Φυσικό επόμενο είναι άλλωστε από τη στιγμή που κάνουνε σχέσεις με τους παράγοντες και τους παίκτες και παραμυθιάζονται μαζί τους.
      Οι σωστοί οπαδοί πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από εξαρτήσεις για να μπορούν να έχουν καθαρή άποψη για κάθε θέμα καλό ή κακό.
      Όταν όμως αρχίσζουν τα λιβανίσματα και τα χαϊδέματα στη πλάτη, τότε χάνεται το μέτρο και αξιοπρέπεια και από οπαδοί γίνονται πιόνια στα θελήματα του καθενός.
      Συνεχίστε έτσι γίδια, να στρώνετε χαλιά σε κάθε τυχοδιώκτη πρόεδρο που θέλει να αναλάβει την ομάδα και σε κάθε περαστικό ποδοσφαιριστή και μετά περιμένετε να πάμε μπροστά.
      Τρομάρα σας, γι αυτό και όλες οι ομάδες μας πήρανε φαλάγγι όλα αυτά τα χρόνια.
      Νούλες

      Διαγραφή
  11. Φτάνει πια με τα μπινιλικια. Μπαίνει ένας και κάνει χαβαλε και τσίμπανε οι υπόλοιποι και αρχίζουν το κραξιμο. Εμάς μας καίει τι θα γίνει με την ομαδα. Θα προχωρήσει η συνενωση; εάν συνεχίζονται οι συζητήσεις και που κολλανε εάν σταμάτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  12. Ρε pierikosnews πως επιτρεπείς κάποιους βλακες να βρίζουν εδώ μέσα; Όταν είναι ανώνυμος μπορείς να εκφράζεται όπως θέλεις; Δυστυχώς ή αγ@#€μια βαραει κάποιους στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ φίλε που βριζεις τον συνοπαδο μας που αγωνία για τη συνενωση, για πες μας νεώτερα να μάθουμε κι εμείς ή το λεξιλόγιο σου εξαντλείται στο βρίσιμο μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι που δεν ξέρουν να γράφουν καν ελληνικά επιδίδονται στο χόμπυ του βρισιματος, έτσι χωρίς αιτιολογία. Ανθρωπάκος του πληκτρολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε pierikosnews αφήστε τον κοσμάκη να εκφραστεί όπως θέλει και μη διαγράφετε τις αναρτήσεις του
    Τάχα αυτοί από πάνω που το παίζουν προβληματισμένοι τι έχουνε να μας πούνε;
    Χρόνια τώρα κάθονται σα κότες και παριστάνουνε τους ειδικούς και τους ξερόλες
    Αυτοί δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι δε μπορούν να δούνε πέρα από τη μύτη τους κι ας μην έχουνε πιει σταγόνα αλκοόλ
    Σταματήστε λοιπόν να ενδιαφέρεστε για τον Πιερικό γιατί το ενδιαφέρον σας είναι της πλάκας και κανείς δε σας δίνει σημασία γιατί είστε ανύπαρκτοι και κονταίνετε τον ήδη μικρό Πιερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε συ πας καλά εδώ κάποιοι προβληματίζονται για την επόμενη μέρα του Πιερικου και κάποιοι άλλοι επιδίδονται στο χόμπυ του βρισιματος χωρίς να δικαιολογούν με επιχειρήματα την άποψη τους. Αν θέλετε και μεις οι υπόλοιποι μπορούμε να εκφράστουμε ανάλογα και αν θέλεις και χειρότερα. Όμως σεβόμαστε το χώρο που μας φιλοξενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΑΝΟΔΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΑΡΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΟΣ FL&SL ΣΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤ ΈΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ) ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!