Καμία συγχώνευση - αλλά εκκαθάριση ο Πιερικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PierikosNews, η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, πήρε την απόφαση να μην περιμένει, και να μην ψάχνει την λύση στο γόρδιο δεσμό της ομάδας μέσα σε συγχωνεύσεις και συνενώσεις, αλλά στον αντίποδα, στρέφεται στο να ξεκινήσει η ίδια.. την εκκαθάριση!

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Παναγιώτης Αθανασιάδης εφόσον βλέπει ότι πλέον δεν υπάρχει ''σωτηρία'' με τους ''ενδιαφερόμενους'' οπού προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα, στρέφεται πλέον στην λογική της εκκαθάρισης των υποχρεώσεων του ΑΦΜ του Πιερικού. 

Έτσι οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο πρόεδρος της ομάδας έχει βρει ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν ως συμπαίκτες στην διοίκηση ως νέα μέλη στο ΔΣ, και μόλις οριστηκοποιηθούν στη συνέλευση αυτές οι προσθήκες, αμέσως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκαθάρισης (δηλαδή το 10% που καλείτε η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να πληρώσει). Έτσι στη συνέχεια η ομάδα θα μπορεί να κοιτάει μπροστά, χωρίς να βρίσκει εμπόδια, και έτσι τα υπόλοιπα χρέη να μετακινθούν ονομαστικά σε αυτούς που πρέπει..


47 σχόλια:

  1. αμα παρουμε πρωταθλημα θα κανει ομως εκκαθαριση η παλι θα χρωσταμε στην μιση ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν δεδομένο...
    Περαστικά μας...
    Με αφοδεύσεις δεν βάφονται αυγά.
    Του χρόνου ο Πιερικός θα καταλήξει στην ΕΠΣ Πιερίας αν ο Δήμος Κατερίνης και προσωπικα ο Δήμαρχος δεν βρουν άτομα για να βάλουν ΛΕΦΤΑ - ΛΕΦΤΑ - ΛΕΦΤΑ!!!
    Η ομάδα αυτή δεν έχει παίχτες - ούτε προπονητή.
    Θα μας γλεντάει το κάθε χωριό όπως η Σεβαστή,το Κίτρος και η Νεοκαισάρεια.
    Μετά απορείτε γιατί δεν έρχεται ο κόσμος...
    Μόνο οι γνωστοί - άγνωστοι θα μείνουν στο τέλος.
    50 άτομα στον αριθμό.
    Αρε Πιερικέ που σε καταντήσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala 9.15 se allo planiti eisai i den katalabes ti grafei to 8ema pou diabases

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλάδεν καταλαβαίνετε τι γράφει το δημοσίευμα; Θα γίνει εκκαθάριση από τον ερασιτέχνή. Άρα δεν υπάρχει εμπόδιο για την άνοδο. Μπαίνουν στο ΔΣ άτομα με οικονομικες δυνατότητες, και πάμε για μεταγραφές ανόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μαλλον δεν κατάλαβες τι είναι η εκκαθαριση.Τι νομίζεις ρε ,θα πανε το κοστουμι στο καθαριστήριο να καθαρίσει? θελει πολλα λεφτα ρε,και στην συνεχεια συνεπεια για να ολοκληρωθεί, δεν είναι ευκολο.Και θελεις και μεταγραφες ανοδου,ρε δεν παμε καλα.αυτοι δεν ξερουν τι προκειται να γινει.

      Διαγραφή
  5. Μα άμα ήταν τόσο εύκολο να κάνει την εκκαθάριση ο Ερασιτέχνης, γιατί δεν την ξεκίνησε εδώ και καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύκολο; δεν νομίζω.. Μόνο με "συμπαίκτες" ικανούς με χρήμα είναι εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9 Μαΐου 2016 - 9:15 μ.μ. φιλε εισαι ασχετος αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 500 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Η ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ 500 ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 500 ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εκκαθάριση είναι κάποιες χιλιαδες ευρώ τα οποία μπορουν να δοθούν αν υπάρχουν άτομα που εχουν την οικονομική δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ο 9.15.
    Εφόσον με λέτε άσχετο του χρόνου που θα διαλυθεί ο Πιερικός γιατί δεν θα γίνει ούτε εκκαθάριση(σιγά μη μπορέσει η παρούσα διοίκηση να το ρυθμίσει το χρέος,ούτε θα μπουν λεφτά(Τύπου Μανώλες κ.λ.π.)και καταντήσει να παίζει με τους Πόρους στην ΕΠΣ Πιερίας να δω τι θα λέτε μετά...
    Τι 50;
    Με 30 άτομα και πολύ βάζω θα μείνει ο Πιερικός...
    Άλλοι είναι άσχετοι εδώ μέσα μου φαίνεται...
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Η ΟΥΣΙΑ - ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ...
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για πες μας εσύ φίλε τι προτείνεις; Μου φαίνεται είσαι από αυτούς που δεν θέλουν την εκκαθάριση και να μένει ο Πιερικος δέσμιος του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε τι πίνεις και δεν μας δίνεις; Το δημοσίευμα μιλάει για αυτά που ζητάμε. Καμία συγχωνευση-συνενωση, εκκαθάριση των χρεών και μπασιμο του χρόνου για πρωταθλητισμό. Αν δεν σου αρέσουν αυτά τότε πρέπει να βρίσκεσαι σε άλλον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ ο 9.15 διαβάσεις καλά το δημοσίευμα; Τι από αυτά που γράφει δεν σου αρέσουν. Ειναι ακριβώς αυτά που θέλει καθένας που ενδιαφέρεται για αυτή την ομάδα. Αν πράγματι πιστεύεις αυτά που γράφεις τότε είσαι εμπαθής και κακοπροαίρετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πρόεδρος λέει πως θα κάνει την εκκαθάριση και θα κυνηγησει του χρόνου την άνοδο και ο άλλος γράφει ότι νάναι, δεν είμαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eσείς πιστευετε οτι αυτη η διοίκηση μπορει να κανει την Εκκαθαριση? Ξέρετε ρε τι είναι αυτό? Δεν είναι ρε να παμε να παρουμε τσιγάρα.Ειναι σοβαρα αυτά και αυτοι οι συγκεκριμενοι δεν μπορουν δυστυχως να βγαλουν την ομαδα απο αυτην την δυσκολη θεση.Θα το δειτε!!!!!!! υπομονή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιταξτε λιγο αριστερα σας στις παλιότερες αναρτησεις, του blog.Νιωπας,Καλλας,Ντουμος,Νεοκαισαρεια,αν ηταν ευκολη η εκκαθαριση θα γινόντουσαν όλα αυτά? Υπάρχει ΄΄λουκι΄΄ μαγκες,δεν είναι απλα τα πραγματα και χρειαζεται παραγοντας αλλου μεεγεθους για να ολοκληρωθεί,επαναλαμβανω ολοκληρωθεί η εκκαθαριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γ@μω το παρκο σας κουφ@λες σταματηστε να μιλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ,Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 4000 - 10000 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ (ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ).ΕΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΤΕ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 10%, 10%, ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝΟΜΩΝ ΕΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ, ΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΙΠ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όποιος λέει διαφορετική άποψη από τους γνωστούς επαγγελματίες "πιερικούς" είναι πάντα άσχετος. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες κάνατε τον Νιώπα θέο και προεδράρα, λογικά ετοιμάζατε και πανό ευχαριστήριο. Ίσως προσδοκούσατε και σε μια οικονομική ενίσχυση για το καφενείο σας. Τώρα που άλλαξε αυτό τσιμουδιά. Τότε όμως όποιος έλεγε κάτι διαφορετικό λογοκρινόταν. Φυσικά όλα αυτά μέσα από την ανωνυμία. Πάντα σας έφταιγαν οι αλήθειες. Δεν τις θέλατε/θέλετε. Κάποτε τα λέγανε οι Μελανόλευκοι, τώρα ο ΣΦΙΠ. Αυτοί ήταν οι κακοί της υπόθεσης, μόνο που βγαίναν σωστοί αυτοί και εσείς λάθος. Πως γίνεται όμως?

    Λοιπόν, δεν περιμένω να βάλετε μυαλό μερικοί. Αλλά αν θεωρείται τους εαυτούς σας ανώτερους από τους άλλους και νομίζετε ότι μπορείτε να προσβάλλεται τον οποιοδήποτε, ελάτε στην Εκάβη μιλήστε ανοιχτά και εκεί θα ξεκαθαρίσει ποιος είναι τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που έγραψε ο ΣΦΙΠ δεν βγάζει νόημα. Από τη μια λέει ότι βάσει κανονισμού δεν επιτρέπεται συγχώνευση ερασιτεχνικού σωματείο όσο υπάρχει ΠΑΕ ή εκκρεμεί η εκκαθάρισή της. Σωστό είναι αυτό και εκθέτει όσους μιλούν για συγχωνεύσεις, συνενώσεις κλπ ενώ ο κανονισμός το απαγορεύει ρητά. Από την άλλη όμως παρουσιάζει ένα παρασκήνιο με διάφορα προσωπα που προσπαθούν πίσω από κλειστές πόρτες να εξασφαλίσει συνένωση Πιερικού Αιγινιακού. Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝΕ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΤΑ (ΚΟΣΜΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ) ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ (ΝΙΩΠΑ) ΧΟΡΤΑΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ).

      Διαγραφή
  21. Ένα ακόμη διχαστικό κείμενο προστίθεται στα χιλιάδες που έγραψες εσύ ναι εσύ
    Αναφέρεις για επαγγελματίες Πιερικούς και γνωστούς και εσύ γνωστός είσαι όσο ανώνυμα και αν γραφείς.
    Και από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ήθελαν, αυτούς που εννοείς, την συνένωση με τον Νιωπα το ειδές πουθενά γραμμένο, επειδή ένας δύο έγραψαν εδώ μέσα διάφορα, εσύ έβγαλες τα συμπεράσματα σου, μπράβο είσαι ΑΙΝΣΤΑΙΝ.
    Και το άλλο ότι θα μας εξαγόραζε, τη να πω είσαι για γέλια αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο.
    Όσο για λογοκρισία, εσύ έχεις το MASTER και τα ηχείς λογοκρίνει όλα με μια δική σου λογική.
    Μην αναφέρεις Μελανολευκοι και ΣΦΙΠ γιατί τα παΐδια είναι μια χαρά εσύ είσαι ο αχαρακτήριστος που συνεχεία θέλεις να βγάζεις σκάρτο τον ΣΟΠ που ποτέ δεν έχει διχαστικό λόγο και ούτε ποτέ είπε κακή κουβέντα για κανέναν άλλο σύλλογο η σύνδεσμο του Πιερικού.

    Ο κόσμος κρίνει τα γραφόμενα σου και τον διχαστικό σου λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπορεί ο ερασιτέχνης να ξεκινήσει και να διεκπαιρεωσει τη διαδικασία της εκκαθάρισης τουλάχιστον στο κομμάτι που τον αφορά; ή θα πρέπει να συμμετέχουν και οι πρώην μεγαλομετοχοι στην διαδικασία; Πάντως από την μεριά τους δεν φαίνεται καμία κίνηση μένοντας η ομάδα δέσμια του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φοβάμαι ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν ξέρει τι της γίνεται. Ο ερασιτέχνης ως μέτοχος μπορεί να τρέξει τη διαδικασία εκκαθάρισης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από τον Νόμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεί, να διορίσει και να πληρωσει τον εκκαθαριστή. Από εκεί και πέρα κόντρα σε αυτά που λένε οι καλοθελητές εδώ μέσα, ευθύνη ερασιτέχνη για τα χρέη της ΠΑΕ δεν υπάρχει, ούτε για το 10% ούτε για το 40% ούτε για το 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω ο ερασιτεχνης δεν εχει και δεν παιρνει χρεοι μετα την εκκαθαριση, μπορει να τρεξει τη διαδικασια αλλα πρεπει να βρει τον εκκαθαριστη που ειναι το πιο δυσκολο. προταση: να μπει εκκαθαριστης ο ιδιος ο παπαδοπουλος, ουτως αλλως τα χρεοι πηγαινουν στα διοικητικα συμβουλια της ΠΑΕ

      Διαγραφή
    2. Κανένα ανέκδοτο με τον Τοτό δε ξέρεις να μας πεις;

      Διαγραφή
  24. Ο ερασιτέχνης το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τρέξει το μέρος που τον αφορά, δηλ. να μάθει και να πληρώσει αυτά που πρέπει. Για τα χρέη της ΠΑΕ πρέπει οι μέτοχοι να κινήσουν διαδικασίες εκκαθάρισης, γιατί αλλιώς εάν ανεβουμε αναβιώνει πάλι το ίδιο χρεωμένο ΑΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ο μονος που γνωριζεις τι συμβαινει!!!!!
      Αν δεν εκκαθαρισουν την ΠΑΕ,οταν ανεβει η ομαδα παιρνει παλι το παλιο (χρεωμένο)ΑΦΜ.....

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ που ήσουνα τόσο καιρό να μας τα πεις για να μάθουμε κι εμείς μια ώρα αρχύτερα;
      Μήπως είσαι από το ΣΦΙΠ
      Αυτός είναι ο μόνος που το ψάχνει τόσο

      Διαγραφή
    3. Ποιο Σφιπ ρε παιδια δεν υπαρχει σφιπ και τι ψαχνει; Οτι τους συμφερει ψαχνουν και αυτοι. Μια ζωη στην ειρωνια και στο κραξιμο πισω απο τους υπολογιστες και τοσος ζηλος για μια θεση στα γραφεια τυπου της ομαδας. Μεχρι και τον καημενο τον Τσακιριδη εχουν κραξει που ο ανθρωπος βοηθαει την ομαδα με τα παντα του και απο ολους εχει τεραστιο σεβασμο για ολα οσα προσφερει. Και αυτοι τον σχολιαζαν και τον εθαβαν επειδη ειναι γραφειο τυπου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 11 Μαΐου 2016 - 5:21 μ.μ.
      δηλαδή κ. Αγιογράφε:
      1ον Άσε τα παιδιά ήσυχα, ξέρουν καλά τι σκέφτονται και τι κάνουν. Δεν χρειάζονται την συμβουλή σου, η οποία άλλωστε είναι μία και πάγια: Υπακοή εις τον Πρόεδρο και προσδοκία ενός Μεσσία που θα σώσει τον Πιερικό
      2ον Η ειρωνία και το κράξιμο, θα ήταν τα μεγάλα γνωρίσματα των δημοσιεύσεων και των σχολίων σου, αν δεν ήταν η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ το μέγιστο.
      3ον Αν έχεις κότσια (ή όπως αλλιώς θες, πες τα) πες το όνομα αυτού που έχει ζήλο για μια θέση στα γραφεία τύπου, αλλιώς σώπασε και κράτα τη λάσπη για λασπόλουτρα, κάνει καλό στα ρευματικά.
      4ον Όποιος έχει γνωρίσει τον κύριο Τσακιρίδη, αντιλαμβάνεται με την πρώτη ματιά ότι έχει αγνή και ανόθευτη αγάπη για τον Πιερικό. Μ' αυτά που λες τον φωτογραφίζεις -στη θέση άλλων που όντως αξίζουν την χλεύη μας. Ο μόνος που τον σχολίασε και τον έθαψε (έστως και εμμέσως, έστω και εν αγνοία σου) είσαι ΕΣΥ.
      Αλλά τόσο σου κόβει, τέτοια γράφεις.

      Διαγραφή
  25. Ρε 4.09 τι παει να πει ο ερασιτέχνης μπορει να τρέξει το μέρος που τον αφορά; Τι παει να πει να μαθει και να πληρώσει αυτα που πρεπει; ποιος το λέει οτι οφείλει κάτι ο ερασιτέχνης; Σταματήστε επιτέλους ρε άσχετοι. Ο ερασιτέχνης μπορει διορίσει εκκαθαριστή και δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ερασιτέχνης χρωστά το 10% των χρεών. Όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα, γιατί για το κομμάτι των χρεών της ΠΑΕ θα πρέπει να κινήσουν τη διαδικασία οι παλιοί μέτοχοι. Δηλ. ο ερασιτέχνης δεν μπορεί να ανακατευτεί στην εκκαθάριση της ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  27. Πάνε μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι
    Άντε παλικάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Διάβασε το κείμενο του pierikosnews πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιο άρθρο ποίου νόμου προβλέπει το 10% στον ερασιτέχνη; Παρακαλώ να δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ακουω ολες τις αποψεις αλλα για να γινει εκκαθαρισση πρεπει να πληρωσει η ομαδα το 10% αν εκανε εκκαθαρισση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ο ερασιτέχνης δεν θα πληρωνε ουτε ένα ευρω αλλα επειδή ο ερασιτέχνης πλεον ζητα την εκκαθαρισση πρεπει να πληρωση το ποσοστο που κατεχει όχι γιατι εδωσε χρηματα για να το παρει αλλα γιατι του το δινει ο νομος.
    Υ.Σ για αυτό αν δεν θελουμε να πληρωσει ο ερασιτέχνης η μονη λυση είναι να γινει αιτηση εκκαθαρισσης από τον πρων μεγαλομετοχο της ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε από πού προκύπτει αυτό που λες; Από πού προκύπτει ότι επειδή δεν κάνουν εκκαθάριση οι μεγαλομέτοχοι ο ερασιτέχνης πρέπει να πληρώσει το 10%; Πες μας τον Νόμο για να τον μάθουμε κι εμείς. Δεν γίνεται να λέμε ό,τι μας κατεβάσει η κούτρα μας εδώ μέσα και να παραπληροφορούμε τον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Φιλέ που δεν καταλαβαίνεις από που προκύπτει το 10%. Είναι γιατί υποχρεούνται οι ΠΑΕ να αποδίδουν το 10% των εισπράξεων στον ερασιτέχνη για χρήση του ονόματος. Αυτό έρχεται ή πολιτεία να είσπραξει ανεξάρτητα αν ο ερασιτέχνης δεν έπαιρνε μία.

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε ελληνικά γράφω. Εγω μπορώ να σου τεκμηριώσω την άποψη μου. Εσυ απο ποιο Νόμο βγάζεις το συμπέρασμα οτι ο ερασιτέχνης οφείλει. Αυτο σου ζητω. Οχι ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη.

      Διαγραφή
  32. Εσυ που ρωτας για να μαθεις τον νομο αν δεν ηταν αυτος ο λογος γιατι να μην ειχαμε κανει ειδη εκκαθαριση αν ηταν να πληρωσουμε μονο τον εκκαθαριστη δεν βλεπεις οτι και η διοικηση εψαξε πρωτα να δει αν μπορει να γινει πρωτα συνενωση με μια ομαδα του νομου για να μην πληρωση ενα τοσο μεγαλο ποσο
    ΥΣ Μακαρι να μην εχω δικιο εγω φιλε και η ομαδα να βρει τον δρομο της χωρις να δωσει ενα ευρω στα χρεη που δεν εκανε η τωρινη διοικηση της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε αντε λεω εγώ, δεχομαι στην καλύτερη περιπτωση δεν χρωστάει ο ερασιτέχνης.Δεν καταλαβαίνετε ότι αν η ομάδα προβιβασθεί σε επαγγελματική κατηγορία,οταν συμβεί αυτό,εαν δεν εχει εκκαθαρισθεί η ΠΑΕ του Παπαδόπουλου,η νεα ΠΑΕ που θα χρειασθεί να συσταθεί θα εναι χρεωμένη γιατι θα παρει το ιδιο ΑΦΜ με την παλιά.Το αν χρωστάει ο ερασιτέχνης η όχι εχει να κανει μονον με τη ν Γ΄εθνθκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σωστός ο 2.31, το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα που χρωστάει ο ερασιτέχνης στην ενδεχόμενη εκκαθάριση, αλλά τα χρεη της ΠΑΕ, τα οποία θα εμφανιστούν εάν πάς να κανεις την νέα ΠΑΕ. Άρα θα πρέπει οι πρώην μεγαλομετοχοι να τρέξουν τις διαδικασίες της εκκαθάρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εκκαθαριση ΤΕΛΟΣ με τζίφρα Κοντονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!