Ετοιμάζεται ο φάκελος της εκκαθάρισης. Βουνά τα εμπόδια και οι...τρικλοποδιές!

Κάνοντας αυτό που επιτάσσει η ιστορία και το όνομα του συλλόγου που λέγεται Πιερικός, η διοίκηση του Παναγιώτη Αθανασιάδη προχωρά στην υλοποίηση της εκκαθάρισης

που θα "ελαφρύνει" τον σύλλογο απο τα δυσβάσταχτα χρέη τα οποία τον έστειλαν και τον κρατούν στη Γ΄εθνική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Pieriasport ο φάκελος ετοιμάζεται και θα κατατεθεί άμεσα, με τα εμπόδια να είναι πολλά και τεράστια αφού οι τρικλοποδιές διαδέχονται η μια την άλλη ώστε η διαδικασία να μην προχωρήσει.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της διοίκησης είναι αποφασισμένοι να περάσουν στο επόμενο βήμα το οποίο θα δώσει το δικαίωμα στον Πιερικό να ξαναγίνει ο σύλλογος που θα εκφράζει το ποδόσφαιρο της Πιερίας και θα αποτελεί το όνειρο κάθε νέου παιδιού της περιοχής μας.

Υπάρχει σκεπτικό μιας απολογιστικής γενικής συνέλευσης ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός και να γνωρίζουν τις επόμενες κινήσεις της σημερινής διοίκησης η οποία συνεχίζει να κρατάει τις τύχες της ομάδας στα χέρια της και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για το μέλλον της.

Pieriasport

12 σχόλια:

  1. προεδρε προχωρα και ασε τον @ρκ@ν να βαζει τρικλωποδιες μιας και τωρα δεν τον γλυτωνει τιποτα θα πληρωση τα χρωστουμενα μεχρι το τελευταιο ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επόμενο ήταν να μην αφήνουν κάποιοι να προχωρήσει η διαδικασία.
    Μακάρι να εγκριθεί ο φάκελος και να προχωρήσει σε διοίκηση πρωτοδικείου ώστε γίνει η εκκαθάριση και να υπάρχει επόμενη ημέρα για την ομάδα μας.
    Διαφορετικά δε ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να μας βγάλει απο αυτό το αρρωστημένο σκηνικό που έχουμε πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τρικλοποδιές δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o @rk@n gia eunoitous logous den 8elei ekka8arissi giati meta prepei na dosi to xrima se eforia kai ika pou einai pano apo 700000 dokou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο που λέτε όμως να ξέρετε δεν ισχύει. Το ΙΚΑ και η Εφορία ειναι ήδη στον @ρκ@ν. Δε χρειάζεται να γίνει η εκκαθάριση για αυτο. Η εκκαθάριση κυρίως αφορά χρέη προς τρίτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. esto ayto pou les na einai prepei na ginei kai kapoioi den 8eloun giati exoun 8ema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να βγει η διοιηκηση να πει ποιοι και πως βαζουν εμποδια στον Πιερικο να τους μαθουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετοιμάζεται ο φάκελος της εκκαθάρισης για την ομάδα μας και σε τοπoικη ομαδα Το γλένταν και πανηγυρισμοί που κατέκτησε το κύπελλο Ερασιτεχνών Αξοι τις μοιρα μας ειμαστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Re timas endiaferei emas pou panigirizoun gia to kipello oi anthropoi ti doulia tous kanoun. Na koitaxoume na lusoume ta dika mas themata giati to telefteo pou prepei na mas afora pleon einai to ti kanoun oi alloi....na doume emeis ti tha kanoume me ola auta ta provlimata pou ehoume kai sigoura de tha mas ta lusoun oi alloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράψτε ελληνικά μας βγάλατε τα μάτια με τα γκρικλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εκκαθάριση έχουν μπλέξει με ένα σωρό γραφειοκρατικα απροβλήματα που προσπαθούν οι νομικές τους υπηρεσίες να ξεκαθαρίσουν. Τουλάχιστον ή Διοίκηση έκανε το καθήκον της να ξεκινήσει τις διαδικασίες οι οποίες σύμφωνα με τα λεγομενα του Πειδη έχει να αντιμετωπίσει και τις τρικλοποδιές της προηγούμενης και της παραάπροηγούμενης κατάστασης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχαν ακουστεί πολλά τα οποία ψευδώς αναφέρονταν σε ισχυρισμούς ότι ο Πιερικός δε θα παραστεί στην διαδικασία για να αποφύγει τα έξοδα των παραβόλων,
    για να μην πληρώσει δικηγόρους κλπ, τα οποία για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν μιας και ο Πιερικός ήταν κανονικά εκεί με τους δικηγόρους του δείχνοντας την ανάλογη σοβαρότητα που αρμόζει στο όνομα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας και διεκδικώντας ότι αξίζει στην ομάδα, σύμφωνα με τους βαθμούς που μάζεψε μέσα στο γήπεδο και όχι όσα της χρέωσαν πληρώνοντας για μια ακόμη φορά παλιές αμαρτίες της ΠΑΕ.

    Πλέον αναμένεται η απόφαση για την οποία υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο σύλλογος της Πιερίας θα δικαιωθεί και θα προσθέσει τους 6 δικούς του βαθμούς στους 48 που αυτή τη στιγμή αναγράφει ο βαθμολογικός πίνακας.

    Έτσι θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα στην 5η θέση και θα κλείσει τη χρονιά μέσα στην πρώτη εξάδα, δείχνοντας ότι παρά τα πολλά προβλήματα που συνάντησε στην αρχή της περιόδου, δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο οποίο επάνω μπορεί να "χτίσει" με προσθαφαιρέσεις την επόμενη χρονιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!