Δε ...προχωράει με Νιώπα. Στρέφονται σε Νεοκαισάρεια!

Η στασιμότητα των τελευταίων ημερών και η μη πραγματοποίηση του δρομολογημένου ραντεβού με τον χρηματοδότη και μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα, αναγκάζει τους παράγοντες του Πιερικού να στραφούν προς την άλλη ομάδα της Κατερίνης και συγκεκριμένα τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Ο Νιώπας είχε ξεκαθαρίσει σε συζητήσεις του με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι χωρίς τη συμμετοχή του Γιάννη Ντούμου στο διοικητικό κομμάτι, δεν ήταν διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση για συνένωση με την ομάδα της Κατερίνης.


Το γιατί το γνωρίζει αυτός.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι με όλες τις μεθοδευμένες συκοφαντικές ερμηνείες που έδιναν πρώην παράγοντες και προσκείμενοι στην...αυλή τους άνθρωποι, για το πρόσωπο και τις ενέργειες του παράγοντα και χρηματοδότη της ομάδας του Αιγινίου για να καλύψουν τα δικα τους ιστορικά και απαξιωτικά προς τον σύλλογο λάθη, επηρέασαν παραπληροφορώντας επι της ουσίας την φίλαθλη Πιερική κοινότητα της Κατερινιώτικης ομάδας και έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα το οποίο τρομάζει και δεδίνει τοδικαίωμα να ρισκάρει στον χρηματοδότη του Αιγινιακού στην παρούσα φάση.

Απο εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Πιερικού θέλουν να προχωρήσουν σε συγχώνευση με ομάδα της περιοχής, ώστε τα χιλιάδες ευρώ που βαρύνουν τόσο το ΑΦΜ της ΣΦΚ ΠΑΕ Πιερικός, όσο και του ερασιτέχνη Πιερικού που του αναλογεί το 10% αυτών, να μην ακολουθεί εφ όρου ζωής τον σύλλογο και δε του επιτρέπει να ζητήσει ξανά την άνοδο στην Β΄ και την Α΄εθνική κατηγορία.

Γιατί σίγουρα ο Πιερικός της Γ΄Εθνικής κατηγορίας αποτελεί έναν κακό εφιάλτη και μόνον αυτόν για τον φίλαθλο κόσμο των μελανόλευκων που θέλουν έναν Πιερικό πρωταγωνιστή και με προοπτικές για το παρόν και το μέλλον. Αυτό άλλωστε επιτάσσει και η πλούσια, χρυσή ιστορία του στο Πανελλήνιο.

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους ανθρώπους του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που είναι θετικοί σε μια τέτοια εξέλιξη, και όπως όλα δείχνουν οι δυο ομάδες θα συνεχίζουν μαζί τα επόμενα χρόνια, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα δίνει στον Πιερικό το δικαίωμα να ανέβει στη Β΄εθνική χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ ακόμη και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να αποτελεί την ομάδα και τον χώρο όπου τα νέα παιδιά της περιοχής μας, θα βρούν το ποδοσφαιρικό τους καταφύγιο για να ανδρωθούν, να δουλέψουν και να πάρουν παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να "χτισθεί" μελλοντικά ένας ισχυρός και διαχρονικά βιώσιμος και αυτόνομος σε υλικό Πιερικός!

Pieriasport

26 σχόλια:

  1. Αυτο θα ειναι η δικια μας ανασταση και θα εχουμε την ελπιδα οτι θα δουμε αμεσα την ομαδα μας στις μεγαλες κατηγοριες και τα παιδια που δεν θα μπορουν να παιξουν στην ομαδα αμεσα θα παιζουν στην κεσαρια και οταν ειναι ετοιμοι στην μεγαλη ομαδα του πιερικου γιατι να περνουν αλλες ομαδες χρηματα απο δικα μας παιδια μαι οχι εμεις ειχαμε τετοιες περιπτωσεις πολλες πχ χατζησαιας που εφυγε απο το βατανι και πβγε στα χανια και απο εκει μετα πανιώνιο. Μακαρι να γινει αμεσα αυτη β συνένωση χρονια πολλα σε ολους τους φιλους της ομαδαρας μας Χριστος Ανεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θετικό ακούγεται. Κι αφήνει περιθώρια σε όποιον έχει χρήματα να πεί ότι μπορεί να βάλει κάποια λεφτά και να κάνει κάτι καλύτερο στο μέλλον.
    Γιατί αλλιώς δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα κανείς που θα είχε τη δύναμη και τα χρήματα να το κάνει.
    Μακάρι να πατήσει ξανά η ομάδα στα πόδια της.
    Χρόνια πολλά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.Ήταν δεδομένο από την αρχή ότι δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα.Ο Πιερικός δεν έχει ελπίδες επιβίωσης αν δεν τον σώσει η Νεοκαισάρεια.Αυτή είναι η κατάντια μας.Κρίμα για έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Πιερικός.Θα δούμε τον Διαγόρα Σεβαστής να παίζει στη Γ' Εθνική και τον Πιερικό στην ΕΠΣ Πιερίας.Βέβαια και εκείνη η ομάδα άμα φύγει ο γνωστός-άγνωστος μέσα σε μια νύχτα θα διαλυθεί.Η αλήθεια είναι μία.Πρέπει να βάλουν λεφτά μέσα στην ομάδα αλλιώς δεν θα υπάρχει καμιά ελπίδα.Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ - ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω χρειαζεται αυτη η συνενωση αλλιως η ομαδα θα χαθει στην αβυσσο που μας εριξε ο ακατανομαστος δικηγορος
    Χριστος Ανεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστος Ανεστη! Ουτε η συμμετοχη του κ. Αδαμοπουλου στη διοικηση, δε συγκινησε τον ασχετο ΝΙΩΠΑ?
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 4-0
    ΝΤΟΥΜΟ, ΨΥΧΑΡΑ, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!(καλοκαιρι 2008, με ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ κ.λ.π.).Χριστος Ανεστη!ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν λέγαμε πως στην εκκαθάριση ο ερασιτεχνης χρωσταει καποιες χιλιαδες ευρω, ο αλλος εγραφε πως πληρωνεις ενα λογιστη και καθαρισες ή όταν έγραφαν κάποιοι πως του Νιωπα κολλάει άλλοι εβριζαν. Πιστεύω πως πήραν με το παραπάνω δημοσίευμα την απάντηση τους.Από κει και πέρα για να παίξει η ομάδα χωρίς χρεη και να έχει τη δυνατότητα κάποιος να βάλει χρήματα είναι ή συνένωση με την Καισαρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν κερκίδες να είναι γεμάτες τότε προχώρας ψηλά και μετά έρχονται τα χρήματα και επενδύτης και να ανεβάσουμε την ομάδα όταν η κερκίδα έχει 600 άτομα πέφτει στον Γολγοθά και κάποτε πρέπει να πάμε ψηλά εστί έπαθε η Ομάδα εμινε άφραγκοι με χρέη από παλιός πρόεδρους και δεν θα μπορεί να ανέβη από τα χρέη και πρέπει να κάνει συγχώνευση για να ανέβη β εθνική κάποτε και μετά να παμε Α εθνικη. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν τα τελευταία χρόνια έρχονται σφαλιαρες από ομάδες που δεν τις ήξερε κανείς, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τους συμπολίτες, ο εγωισμός του φίλαθλου καταρακωνεται., και το δείχνει με την απουσία του από τις κερκίδες. Πρέπει η ομάδα απαλλαγμένη από τα χρεη, να βρει το χρηματοδότη του πρωταθλητισμού και πιστεύω τα υπόλοιπα θα ακολουθησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα κανεις δεν ξερει τι σημαινει εκκαθαριση και πωσ γινεται, ολα αυτα που ακουω και διαβαζω ειναι λογια καφενειου.Το Pierikos news ισως επρεπε να κανει μια μικρη δημοσιογραφικοι ερευνα και να δωσει φως σε αυτο το θεμα.Προτεινω λοιπον 1ον: να ορισει σ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενα ορκωτο λογιστη να μας κανει μια πληρη τεχνικη αναλυση για το πως γινεται η εκκαθαριση και ποια ενδεχομενως χρεοι αναλαμβανει ο ερασιτεχνης και 2ον:να ορισει ενα δικηγορο για να μας ενημερωσει τι γινεται σε περιπτωση συνενωσης με το ονομα και το εμβλημα τοσο στο παρων οσο και στο μελλον. Μετα απο αυτεσ τις ενημερωσεις ολοι θα ξερουμε ποιο θα ειναι το καλυτερο για την ομαδα μας, γιατι ολοι συμφωνουμε ασχετα με τισ διαφωνιες μας, οτι ο πιερικος πρεπει να συνεχισει να υπαρχει και να ξαναγραψει ιστορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με απλα λογια εαν δεν χρωσταμε σαν ερασιτεχνης τιποτα μετα την εκκαθαριση,τοτε ειμαι υπερ τησ εκκαθαρισης και να συνεχισει η ομαδα ως εχει,εαν χρωσταμε ομως ενα ποσο μεγαλο τοτε να ψαχτουμε για το ΑΦΜ της νεοκαισαρειας, σε περιπτωση συνενωσης εαν το ονομα παραμενει ως εχει τοτε να προχωρησουμε, εαν ομως υπαρχει προβλημα με το ονομα τοτε ειμαι καθετα αντιθετος με αυτη τη λυση, επομενως η πληρη ενημερωση απο επαγγελματιες ειναι μονοδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΦΙΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ θα αναφέρω ένα όνομα το οποίο μπαίνει δυνατά στην Πιερία...Αιγινιακό; Πύδνα ; Πιερικό ; Αυτό θα φανεί..Χάρης Κουτσούρης.. Νιώπα πλέον και μετά το 2ο πισωγύρισμα έδειξες το ποιόν σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΟΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nομιζω οτι ο ΣΦΙΠ ειναι ξεκαθαρος, μενει να βγαλει ανακοινωση ως θεματοφυλακας τις ιστοριας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, οσο για τον ΣΟΠ ας αναλογιστουν τις ευθυνες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η θέση του ΣΦΙΠ και είναι ξεκάθαρος, μάλλον μόνον εσύ την ξέρεις και δεν μας την λες.

      Διαγραφή
  15. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μελανολευκοι που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ονομασία ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    Χρώματα ομάδος Άσπρο κατά κύριο και Μαύρο όπως έχει επικράτηση τα τελευταία χρόνια
    Σήμα ομάδος :Το υπάρχον και φυσικά αποδεκτό και το πρωταρχικό σήμα.
    Έδρα ομάδος :Το γήπεδο του Πιερικού.
    Τα παραπάνω είναι αδιαπραγμάτευτα.

    Πρέπει να γίνει μια ενημέρωση γύρω από την εκκαθάριση του ΑΦΜ της προϋπάρχουσας ΠΑΕ (Νομική και λογιστική ανάλυση).

    Η συνένωση είναι κάτι που δεν είναι στα πιστεύω μας σαν φίλαθλοι και οπαδοί, αλλά μπροστά στο καλό της ομάδος και στην συνεχεία της πορείας της στα επαγγελματικά σωματεία, και αν αυτό γίνει με ορούς που δεν αλλοιώνεται η ιστορία της ομάδος μας θα είμαστε θετική.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Νιώπας έκανε το παιχνιδάκι του και τελικά δεν ασχολείται. Ο όρος που έβαλε να συμμετέχει και ο Ντούμος στο παιχνίδι της συνένωσης είναι απλά ένα πρόσχημα και η αφορμή να την κάνει με ελαφρά, αφού γνώριζε ότι ο Ντούμος δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί. Όσοι μιλούσαμε για το πόσο ασταθής και αναξιόπιστος χαρακτήρας είναι ο Νιώπας δεχόμασταν ύβρεις από τους υποστηρικτές του εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τους παρεξηγείς φίλε. Τώρα πάλι ο Νιώπας θα είναι αντιπιερικός και κακός. Αν αναλάμβανε θα ήταν Θεός. Ψάχνουμε τώρα τον επόμενο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ. ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Δεν συμβαίνει μόνο εδώ. Δείτε για παράδειγμα στον Ηρακλή. Ζωντανό θα τον φάνε τον Παπαθανασάκη που στην αρχή της χρονιάς τον αποθέωναν. Αλλά τουλάχιστον ο Παπαθανασάκης δεν έριξε τον Ηρακλή στα χαρτιά. Ο Νιώπας το έκανε με τον Πιερικό. Και οι ίδιοι που μιλούσαν για αξιοπρέπεια κάνανε αγώνα να τον κάνουν πρόεδρο του Πιερικού. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

      Διαγραφή
  19. Κοιταξτε, όταν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα τότε όλα είναι καλά. Δηλ. εάν ο Νιωπας έκανε αυτά που εμείς ζητούσαν δεν νομίζω να είχαμε πρόβλημα. Τώρα που την έκανε φυσικά και θα τον αντιμετωπίζουμε σαν αντίπαλο. Πάντως με τέτοιο ασταθή χαρακτήρα άνθρωπο δεν μπορείς να συνεργαστεί εύκολα. Από δω και πέρα δεν μας ενδιαφέρει κανένας μόνο η ομάδα. Απαλλαγή από τα χρέη και η επόμενη μέρα που θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικούς προσανατολισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμπινιώτη μου, να σε φιλήσω. Τι Ελληνικούρες είναι αυτές; Μου τηγάνισες το μυαλό! "αυτά που εμείς ζητούσαν" "με τέτοιο ασταθή χαρακτήρα άνθρωπο δεν μπορείς να συνεργαστεί εύκολα" "η επόμενη μέρα που θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικούς προσανατολισμούς" Γιου κουφ μι μπέιμπι!
      ΥΓ Ε, στο pierikosnews δεν σχολιάζεις... μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις
      ΥΓ2 Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά και τα κόμματα είναι τζάμπα, όχι μόνο οι τελείες. Ούτε ΦΠΑ έχουν, ούτε καμιά άλλη επιβάρυνση.

      Διαγραφή

    2. Όλοι οι πρεσβευτές του Κέμπριτζ εδω μαζεύτηκαν. Εδώ η ομάδα μας είναι σε τεντωμένο σκοινί, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και πως, και εσείς κάθεστε και λέτε ασήμαντα πράγματα και ασχολείστε μόνο με ότι σας συμφέρει.
      Παρακαλώ εκφράστε την άποψη σας για την ομάδα, και σεβασμός στα σχόλια!

      Διαγραφή
    3. Εκ στόματος κόρακος, «κρα» εξελεύσεται.
      Μην αφήσετε τους κόρακες να αποφασίσουν για το μέλλον της Ομάδας.

      Διαγραφή
  20. Ρε συ που όταν λέγαμε πως κολλάει με τον Νιωπα, μας εβριζες που είσαι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!