ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη σήμερα το απόγευμα με τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την συνέχιση της ομάδας και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν απο εδώ και πέρα, αφού η χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της. Ξεκινάει πλέον νέο πρωτάθλημα και αυτό είναι διοικητικό και αφορά την εκκαθάριση της ομάδος. Θετικό το πρώτο βήμα, άναψε το πράσινο φως!
Το πρώτο θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της έναρξης της εκκαθάρισης, οπού ομόφωνα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, αφού και οι δικηγόροι έχουν αναλύσει τα πάντα και έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους το ελεύθερο στην διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ να ανάψει το πράσινο λαμπάκι της έναρξης αυτής της ''πολυπόθητης'' και ''δύσβατης'' εκκαθάρισης πληρώνοντας το ποσοστό του 10% ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και το υπόλοιπο 90% που απομένει να πάει ονομαστικά σε αυτούς που πρέπει, και ο Πιερικός να έχει πλέον την ευκαιρία εφόσον επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ, και να έχει νέες ελπίδες και στόχους με μηδενικά χρέη.

Το θετικό πάντως είναι ότι εφόσον αποφασίστηκε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες της έναρξης της, (και αφού δεν βρεθεί κάποιο μπλόκο απο κανέναν, και όλα πάνε καλά), ο Πιερικός θα έχει πλέον γκρεμίσει τον τοίχο που υπάρχει στο τούνελ, και θα μπορεί να προχωρήσει και να κοιτάει πλέον ψηλότερα αφού θα προσελκύσει και νέους επενδυτές οπού θα έρθουν και θέλουν να έρθουν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα με ανοδικούς στόχους και μηδέν χρέη.

Το δεύτερο θέμα ήταν οι ανακατατάξεις και οι θέσεις του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Αν και δεν υπήρξε συνολική απαρτία, δεν άλλαξε κάτι και οι θέσεις και τα πρόσωπα μένουν έως έχουν.

Απο την άλλη η γενική συνέλευση της Εκάβης δεν έχει ακόμη οριστεί, καθώς πρώτα πρέπει να περιμένουμε να ξεδιαλύνει το τοπίο, ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μελί γενέσθαι και πως θα πάει η διαδικασία της εκκαθάρισης. Ο απολογισμός πάντως έχει πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό για την φετινή χρονιά, και όλα αυτά θα ανακοινωθούν είτε σε συνέλευση είτε σε επίσημη ανακοίνωση.

_____________
PierikosNews.gr

23 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΧ ΝΑ ΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ συ που ως τωρα έλεγες δεν γίνεται εκκαθάριση που είσαι; Ποντίκια όλα στις τρύπες σας. Η ομάδα πλέον απελευθερώνεται από τα δεσμά που είχε. Ο προγραμματισμός θα γίνει για πρωταθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνος ο ποντικός απο την προηγούμενη δημοσίευση που είναι ρε παιδιά; δεν πιάνει ίτνερνετ απο το πάρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε συγχωνεύσεις ούτε συνενώσεις αυτοδύναμος ο Πιερικός για πρωταθλητισμό. Ένα ΕΥΓΕ στην απόφαση της διοίκησης. Κάποιος βλέπω εδώ μέσα έχασε τον ύπνο του για αυτό και γράφει ασυναρτησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ που έγραφες πως η ομάδα πάει για διάλυση που είσαι; Η ομάδα απελευθερώνεται και κάποιοι δεν μπορούν να το χωνέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο pierikosnews για τα ευχάριστα νέα που διαβάζουμε. Ένας εδώ μέσα που γράφει μου φαίνεται πως στενοχωρέθηκε με την είδηση, για αυτό και έβγαλε τόση μεγάλη κακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους δίνεται λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας. Δείχνουν οι άνθρωποι αν και νέοι παράγοντες, μια σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι σε αυτά που δεσμεύτηκαν το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάει η ομάδα για διάλυση, ολοταχως., εφόσον γίνει εκκαθάριση. Ναι ρε εμείς θέλουμε να κουβαλάει η ομάδα χρεη, και όσο πιο πολλά είναι τόσο καλύτερα θα πάει του χρονου. Χα χα χα έχει πλάκα ο τύπος που γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΥΡΟ ΚΟΟΥΤΣ ΑΥΤΟ ΟΠΟΣ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΤΕΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΝΑ ΒΓΗ Η ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι καλύτερο ακουσαμε τη φετινή χρονιά. Μακάρι αυτή η πρωτοβουλία του ερασιτέχνη να έχει αίσιο τέλος. Ή ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο. Οι κασανδρες θα διαφεύγουν πανηγυρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι να πάνε όλα καλά, ή ομάδα θα απαλλάχθει από τον μεγαλύτερο βραχνα που την ταλαιπωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λίγα λόγια για το Πάρκο μας το όμορφο.
    Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
    Όταν θα διαλύεται η ομάδα εμείς οι πραγματικοί Πιερικοί που λέγαμε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν είχουμε διοίκηση με ανθρώπους που θα βάλουν βαθιά στη τσέπη τότε θα δικαιωθούμε.
    -ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-"Το θετικό πάντως είναι ότι εφόσον αποφασίστηκε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες της έναρξης της,(και αφού δεν βρεθεί κάποιο μπλόκο απο κανέναν,και όλα πάνε καλά)"
    *ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ
    *ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ
    *ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ 5Χ5 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣ
    Καλύτερα να λέμε "βλέποντας και κάνοντας" μη βρεθούν άλλοι εκτεθεμένοι εδώ μέσα στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ερασιτέχνης Πιερικός δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε 10% ούτε κάποιο άλλο ποσοστό δεν ξέρω από ποιο ποσό.Ο ερασιτέχνης από το νόμο έχει το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Το ποσοστό αυτό του παρέχει το δικαίωμα να ζητήσει την εκκαθάριση της ΠΑΕ.Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ λοιπόν τίθεται σε καθεστώς εκκαθάρισης.Βεβαίως πολύ καλά έπραξε η διοίκηση του ερασιτέχνη και αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία εκκαθάρισης, αλλά αυτό δεν είναι και πανάκεια. Περισσότερο είναι μια ενέργεια με ηθικό περιεχόμενο, που ξεχωρίζει την ομάδα του σήμερα από την ομάδα των τελευταίων ετών και όσα συνέβησαν τα χρόνια αυτά, παρά μια ενέργεια που λύνει το οικονομικό πρόβλημα του Πιερικού και κατά συνέπεια λύνει τα χέρια κάποιου που θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του. Όποιο αποτέλεσμα και αν προκύψει από την εκκαθάριση σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό για κάποιον να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Πιερικού. Επομένως ας μην επικαλούνται κάποιοι την εκκαθάριση ως εμπόδιο στη θέλησή τους να ασχοληθούν με τον Πιερικό. Γιατί φίλοι μου και φίλοι του Πιερικού ,δυστυχώς, παρά το ρεπορτάζ του Pierikos News,τα πράγματα για τα διοικητικά του Πιερικό δεν είναι τόσο ρόδινα όσο παρουσιάζονται και ανησυχώ μήπως σε λίγο βρεθούμε και πάλι στην κατάσταση του περσινού καλοκαιριού,γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι ούτε η πλειοψηφία της σημερινής διοίκησης προτίθεται να συνεχίσει, ούτε κάτι άλλο φαίνεται. Όποιος θέλει λοιπόν, ας βγει μπροστά χωρίς δικαιολογίες, γιατί δεν υπάρχουν και να είναι βέβαιος ότι όλοι θα τον στηρίξουν. Εννοείται βέβαια ότι η εκκαθάριση θα εξελίσσεται κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στον άνθρωπο που έγραψε τα παραπάνω.
    Στο τέλος εμείς του ΠΑΡΚΟΥ θα δικαιωθούμε.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ...
    Αν δεν βάλουν λεφτά...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ...
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ;
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!
    ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ - "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε αυτό που γράφεις
    ¨ Όποιο αποτέλεσμα και αν προκύψει από την εκκαθάριση σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό για κάποιον να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Πιερικού.¨
    Δεν είναι σωστό. Εάν προκύψει άνοδος χωρίς να τελεσιδικήσει η εκκαθάριση τότε αναβιώνει πάλι το ΑΦΜ της παλιάς ΠΑΕ, άρα και τα χρέη. Πρέπει να γίνει μέσω της εκκαθάρισης ο καταμερισμός των χρεών στους παλιούς μετόχους, να διαγραφεί το ΑΦΜ από τους καταλόγους του Υποθργείου Εμπορίου, για να έχουμε το δικαίωμα να συστήσουμε νέα ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι η εκκαθάριση εξελίσσεται κανονικά και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία, αυτή θα τελειώσει πιο γρήγορα π.χ. από του Άρη και σίγουρα πρίν από την(μακάρι)άνοδο.

      Διαγραφή
  17. Επιτέλους κάποιοι βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Με βάση την αλλαγή στάσης της ΕΕΑτο τελευταίο διάστημα, αυτο που λέει ο φίλος εχει ποσοστό αλήθειας. Όμως η γνωμοδότηση της ΕΕΑ ειναι αντίθετη με το νόμο και άδικη καθώς υπάρχει δεδικασμένο. Δείτε την αντιδικία με τον Άρη. Το σημαντικό ειναι οτι η εκκαθάριση του Πιερικού αν πληρωθεί ο εκκαθαριστής μπορει να τελειώσει πολυ πιο γρήγορα απο αυτήν του Άρη γιατι δεν υπάρχουν ακίνητα. Και τέλος να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι με το 10% πουυποτιθεται οτι οφείλει ο ερασιτέχνης πρεπει να σταματήσει. Ο αθλητικός νόμος το αποκλείει ρητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλοι μου πολύ ασχολειστε με τον πιερικο αφήστε την ομαδα ετσι και αλλιως σιγουρα θα γινει αυτό που θελετε δηλ θα ταλαιπωρειτε η ομαδα αυτο ειναι το μονο σιγουρο αλλα ετσι ευκολα δεν δινετε αν νομιζετε πως περιμενετε στη γωνια θα περιμενετε πολύ ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλέ πρωτον βάλε τη σκέψη σου σε μία σειρά, γιατί δεν κατάλαβα τίποτε από αυτά που γράφεις ή έννοιες. Εδώ μέσα γίνεται πιστεύω μία καλοπροαιρετη ανάλυση των σημερινών δεδομένων της ομάδας, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει ο καθενας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συγχαρητηρια στον προεδρο του Πιερικου κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, καθως και σε ολα τα μελη του Δ.Σ. , για
    την εναρξη εκκαθαρισης.
    ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ- Ν.Αλεφαντος(Ανοδος 1974-1975),
    Γ. Ματζουρακης(Παλισκα, Πατε, Μ. Ρατζελοβιτς),
    Σ. Παπαδοπουλος(κανενα σχολιο, με Γιατζιτζογλου, Πεντα κ.λ.π.) και Γ. Καμπεριδης( παραμονη 2013- 2014),
    Ν. Ζαλικας (ΝΕΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ).
    Χριστος Ανεστη!
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!