Συνεχίζονται οι επαφές για συνένωση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!

Συνεχίζονται οι επαφές με την διοίκηση του Πιερικού και τον πρόεδρο του Αχιλλέα, για την συνένωση των δύο ομάδων, που ουσιαστικά θα δώσει αέρα πνοής στην ομάδα μας. 

Οι συζητήσεις πρέπει να έρθουν σε μια συμφωνία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες περί των βασικών θεμάτων που απαιτούνται απο όλους τους φιλάθλους του Πιερικού.
Απο εκεί και πέρα εφόσον καρποφορήσει αυτή η συνένωση που είναι μονόδρομος για τον Πιερικό (γιατί για περί εκκαθάρισης δεν θέλει να μιλάει κανείς απο αυτούς που πρέπει), θα έχει την δυνατότητα η ομάδα να ανασάνει οικονομικά και να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι που θα επενδύσουν σε μια ομάδα με μηδενικά πλέον χρέη. Ήδη στην περίπτωση αυτή, ακούγονται διάφορες και ελκυστικές περιπτώσεις γνήσιων και άφθαρτων προσώπων, που εαν πάνε όλα καλά, η ομάδα του Πιερικού θα αλλάξει σελίδα στην ιστορία της με νέους και ελπιδοφόρους στόχους.

Απο εκεί και πέρα στα αγωνιστικά θέματα, η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα προετοιμάζεται για τον προτελευταίο επίσημο αγώνα της γετινής Γ'Εθνικής απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αύριο το μεσημέρι μετά την αποθεραπεία θα βγει η αποστολή για την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Φιλιππιάδα, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος για να τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν και αυτοί με την σειρά τους, κάποια πράγματα στον προπονητή τους.

PierikosNews 

10 σχόλια:

  1. Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το λετε.Δεν υπαρχει περιπτωση ο Προεδρος του Αχιλλεα να παραδωσει την ομαδα ετσι απλα,μια ομαδα που ΄΄ματωσε,, γιαυτην οκτω χρονια τωρα.ειναι δυσκολο και θα το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έπρεπε να αναφερθούμε στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Αχιλλέα είχε τη καλή διάθεση να συμβεί αυτό απο την αρχή.

      Διαγραφή
  2. δεν ξερω ποια ειναι ηδημοσιογραφικη σου πηγη, αλλα εχω την εντυπωση οτι ωραιοποιεισ τη συνενωση με τν Νεοκαισαρεια, μπορεις να μου απαντησεις τι θα γινει με το ονομα? πως καταργεις τοσο ευκολα την ιστορια? ο συλλογος των παλαιμαχων τι αποψη εχει? κανε μια ερευνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχετε πάθει με το να κάνουμε έρευνα; Απο την στιγμή που προχωράμε σε δημοσίευμα, σίγουρα έχει προηγηθεί έρευνα και υπάρχουν πηγές για να ολοκληρωθεί το όλο θέμα. Όσο για τους παλαίμαχους, ξέρουμε ότι είναι θετικοί και αυτοί σε συνένωση (πάντα με τους αδιαπραγμάτευτους όρους).

      Διαγραφή
    2. Το προβλημα δεν ειναι το ονομα,ουτε το σημα,ουτε η φανελα.αυτα είναι δεδομενο πως θα είναι του Πιερικού,και δεν πιστευω να εχει αντιρηση ουτε ο κ.Γαυρίδης.Μπορεις όμως να μου πεις τι θα κερδισει από αυτην την συνενωση ο προεδρος του Αχιλλέα και η Νεοκαισάρεια?

      Διαγραφή
  3. Ο Αιγινιακός τι θα κέρδιζε; Δεν τα ξέρουμε αυτά, δεν γνωρίζουμε. Εξάλλου η Καισάρεια, είναι η Καισάρεια.. Ο Πιερικός είναι ο Πιερικός... Αυτό πρέπει να κοιτάει όλη η Πιερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Καισαρεια όπως την λες όμως εχει κι άλλες επιλογες.ο Πιερικος που είναι βεβαια ο Πιερικος,μπορεις να μου πεις αν δεν γινει τελικα ποια είναι η άλλη επιλογή του.Ασε που δεν πιστευω να γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν μπορούμε σαν σάιτ να παιρνάμε σχόλια και να συζηταμε κιόλας μεταξύ μας, έκανες δυο ερωτήσεις απαντήθηκαν όπως πρέπει απο εκει και πέρα, εκτός του ότι γινόμαστε ζόρικοι για πράγματα ανούσια και πράγματα που δεν τα κατευθύνουμε εμείς. Η απάντηση σου στο τι κέρδος έχουν οι ομάδες ή η ομάδα που θα οδηγηθεί σε συγχώνευση με τον Πιερικό θα σου δοθεί σε περίπου 2 εβδομάδες και οχι απο εμάς. Εμείς απλά σας φέρνουμε την είδηση όπως έχει, τσεκαρισμένη με πηγές και έρευνα. Αυτά για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και απο κάποια στιγμή και μετά καταλαβαίνουμε και εμείς ότι μερικά σχόλια είναι ΣΤΗΜΕΝΑ για να είναι κακοπροαίρετα.. Δεν είμαστε χθεσινοί, και ούτε έχει να κάνει σχέση με την Δημοκρατία. Με Φαντάσματα του παρελθόντος έχει να κάνει που πουλάνε προπαγάνδα και βρήκαν πηγή το PIERIKOSNEWS, αλλά δυστηχώς για αυτούς τα σχόλια φιλτράρονται.

      Διαγραφή
  6. Ετσι μπράβο παιδιά δεν θα αφήσουμε τον @ρκ@ν να πιει άλλο το αίμα της ομάδας αρκετα ρουφιξε και δεν άφησε τίποτα όρθιο αν έχει κοτσια να ερθει Εκάβη και να αφήσει στην άκρη τις ρητορείες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!