Γιώργος Γαβρίδης: "Είμαστε θετικοί σε συνένωση και όχι παράδοση άνευ όρων"!

Δε φαίνεται να είναι αισιόδοξος ο ισχυρός άνδρας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Γιώργος Γαβρίδης στην έκβαση της υπόθεσης που έχει να κάνει με τη συνένωση της ομάδας του με τον συμπολίτη Πιερικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα της Νεοκαισάρειας από τα…χώματα της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας και την ανέβασε στη Γ΄εθνική κρατώντας την εκεί για 3η συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, οι συζητήσεις έχουν παγώσει και με αυτούς τους ρυθμούς δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια στο φλέρτ των δυο πλευρών.

Αυτό που άφησε πάντως να εννοηθεί ο Γιώργος Γαβρίδης, είναι ότι ο Αχιλλέας δεν έχει κανένα λόγο να …παραδοθεί άνευ όρων, μιας και το πρόβλημα δεν είναι δικό του αλλά της ομάδας της Κατερίνης. 
Κι αυτό γιατί όπως ανέφερε, μπορεί να είναι θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί αυτό. Και η σημαντικότερη είναι πως για να προχωρήσει η συνένωση θα πρέπει να δεχθεί ο Πιερικός τη συνεργασία του επιτελείου που διαθέτει ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και την προσθήκη στο Δ.Σ. ανθρώπων του Αχιλλέα που έχουν και τις γνώσεις και την εμπειρία της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, με κορυφή της διοικητικής πυραμίδας τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Νεοκαισάρειας.

«Αυτά είναι θέματα που θα πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσουν οι άνθρωποι του Πιερικού απέναντι σε εμάς αν θέλουν να προχωρήσουμε» είπε ο Γιώργος Γαβρίδης.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και ξέρουμε πλέον τι χρειάζεται για να χτίσουμε μια ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της περιοχής που θα πρωταγωνιστήσει και θα μπορέσει να αλλάξει κατηγορία.
Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε και δε μιλάμε με λόγια αλλά με έργα. 

Σίγουρα θέλουμε συμπαίκτες έναν-δυο ανθρώπους της νυν διοίκησης του ΣΦΚ που μπορούν με χρήματα και όχι με λόγια και …ποιήματα να στηρίξουν την προσπάθεια να ξανακάνουμε τον Πιερικό μεγάλο γιατί όπως και να το κάνουμε ο Πιερικός είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας και έχει άλλη δυναμική. 

Από…ποιήματα και ποιητές είμαστε χορτασμένοι αλλά ρωτήστε κι εμένα που σηκώνω μόνος μου το οικονομικό βάρος με την βοήθεια των απλών φιλάθλων της ομάδας, πως είναι να διοικείς έναν σύλλογο που χρειάζεται χρήματα και αποφάσεις και όχι ομοιοκαταληξίες και στιχάκια…

Απλά θα πώ και θα το κλείσω το θέμα εδώ, ότι εμείς σαν μια μικρή και άσημη ομάδα ενός χωριού της Κατερίνης, φτάσαμε ένα βήμα πρίν την Β΄εθνική και το κάναμε επειδή ξέρουμε καλά την κατηγορία και τον τρόπο να το κάνουμε.

Εσείς σκεφτείτε τι θα μπορούσαμε σαν παράγοντες να κάνουμε με το όνομα, την ιστορία και τη δύναμη που βγάζει το όνομα «Πιερικός», και η νυν διοίκηση στην οποία και «πέφτει το μπαλάκι», τι θέλει και μπορεί να κάνει για το καλό του συλλόγου που λέγεται Πιερικός! 

Pieriasport 

23 σχόλια:

  1. Αρα ο Γαβρίδης θέλει τη διοίκηση, το δικό του τεχνικό τημ και μεις να βάλουμε τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα χα χα Καληνυχτα Γαβριδη εδω ειμαστε ΠΙΕΡΙΚΟΣ οχι το χωριο του Αγιου Βασιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ειδοποιήσει κάποιος τον κ Γαβριδη ότι η πρωταπριλιά τελείωσε άντε φτάνει με τον κάθενα τυχαίο που φτάσαμε να ασχολούμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεμα ειναι τι ειπε ο κυριος Γαβριδης;.Το θεμα ειναι οτι αυτοι που ξερουν τοσο καλα να διοικουν τον ΠΙΕΡΙΚΟ[τις καρδιας μας]τον κανανε περιγελο,αναζητωντας ομαδα να βαπτισουν την αποτυχεια τους, σε επιτυχεια.Βαπτιζωντας τον Αχιλεα η την Πιδνα σε ΠΙΕΡΙΚΟ παλι δεν θα μπορει να αποκτιση ΑΦΜ για ΠΑΕ[νεος νομος Κοντονη]τα χρεη[50%] ακολουθουν.Μοχθουν στα χωρια, για να εχουν μια καλη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις θέλει μόνο δυο άτομα από τον Πιερικό και αυτά να είναι οι χρηματοδότες. Το άλλο με τον ΤοΤο το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε θα έχουμε και τον παπά ταμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μήπως θέλει να στήσουμε και Κ@λ#.
    ΟΙ προθέσεις του φάνηκαν στα μεταξύ μας παιχνίδια και ιδιαίτερα η άριστη φιλοξενία μέσα στην Νεοκαισάρεια.
    Κλαίω με αυτά που διαβάζω δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω κυριε γαβριδη προτεινω να ερθετε και να μας χαιδεψετε λιγο τα @ρχ@&€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα αυτά καλά είναι και βγάζουν γέλιο με τον τρόπο που τα παρουσιάζει ο καθένας μας. Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι για να ξαναδούμε Β΄εθνική ή μεγαλύτερη κατηγορία, θα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μας.
    Βέβαια υπάρχει πάντα η δυνατότητα της διοίκησης, άν μείνει ή προκύψει νέα, να πληρώσει τους λογιστές και να ξεκινήσει την εκκαθάριση ώστε να ονοματιστούν τα χρέη της ΠΑΕ και να μπορεί να προχωρήσει η ομάδα στην άνοδο.
    Όταν έχεις το πρόβλημα και την αδυναμία εσύ, όλοι σε παίζουν κι αυτή είναι η λογική όχι στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή.
    Άς όψονται αυτοί που έχουν φέρει την ομάδα στο χάλι που είναι σήμερα, κι αντί να κρυφτούν κριτικάρουν τους ανθρώπους της τωρινής διοίκησης που έκαναν μια όμορφη προσπάθεια χωρίς να ντρέπονται να κυκλοφοράνε ακόμη σε αυτή την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα μου φαίνεται πως ο πρόεδρος της Καισαρειας μυρίστηκε ψητο και σου λέει. Βάζω όρους που δεν γίνονται αποδεκτοι, οπότε για να συμφωνήσω με τις δικές σας προτάσεις και να αποχωρησω θέλω χρήμα. Άρα εάν δεν προχωρήσει η εκκαθαριση, του λες πόσα θέλεις για να παραχωρήσεις το ΑΦΜ και ξέροντας πως έχει το πάνω χέρι σίγουρα θα ζητήσει αρκετά ευρουλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕ ΞΕΡΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ 2-3 ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΥΙ ΝΑ ΠΩ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρεις λύσεις μας απομένουν μετά το ναυάγιο του Νιωπα. 1) συνένωση με την Καισαρεια, αλλά ο Γαβριδης μυρίστηκε ψητο. 2)εκκαθάριση η οποία απαιτεί χρήμα και χρόνο και η τρίτη που είναι χειρότερη να πορευτουμε όπως και φέτος. Φυσικά και η καλύτερη είναι ή εκκαθάριση μιας και δεν είσαι σε κανέναν υποχρεωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και ο Βάτανιακός στην β εθνική ήταν αλλά τώρα είναι στην β ερασιτέχνηκη εκεί θα είναι σε λίγο καιρο και τα χωριά μόνον Πιερικός μπορεί αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άρχοντα τσιτιρωκη πες τα μαϊμουνια εδω μεσα να το βουλωσουνε και να μη φανταζονται σεναρια με πουθεναδες

      Διαγραφή
  16. Οντως ειναι {εμπειρος} ο Γαβριδης στη κατηγορια. Στα δυο τελευταια ματς δυπ ανατροπες εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ας παρει μαθημα από την νικη του πιερικου η διοικηση όπως βλέπετε είναι εξ ισου εμπειρη δηλ. ο παπας είναι εμπειρος ταμιας και του πιερικού όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΓΑΒΡΙΔΗς ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΑΣ ΔΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ. Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΔΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΝΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, Η ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι μεγαλη μαγκια και εμπειρια τεραστια διοικητικη να στηνεις ομαδα στη γ εθνικη και στο τελος του πρωταθληματος να πουλας τα παιχνιδια στις ομαδες που πρωταγωνιστουν για να πληρωσεις κανενα παιχτη και κανενα σπιτι, οσον αφορα τις πιστολιεσ του γαβριδη στη πιατσα ειναι αρκετες, οσον αφορα εκεινο τον κοντο που κανει τον δημοσιογραφο κομιστη καλο ειναι να σταματησει την ενασχολιση του με το ποδοσφαιρο και να ασχοληθει με την ενοργανη γιατι τελευταια τον βλεπω και με αντιστοιχες παρεες του χωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ PIERIKOS NEWS ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΒΡΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!