Παραδόθηκε με δικαστικό επιμελητή ο φάκελος-πρόταση συνέλευσης των 100 και άνω μελών!

Στα χέρια των διοικούντων του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο φάκελος της πρότασης των μελών του Πιερικού, με πρωτοβουλία του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, για άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης. 
Ο φάκελος στάλθηκε με δικαστικό επιμελητή χθες στα γραφεία της ομάδας. 
Το γεγονός ότι οι υπογραφές που μαζεύτηκαν και από μεριάς των πρόσφατα τακτοποιημένων, και των απλών μελών, κάνει την υπόθεση ακόμη πιο δύσκολη για τους διοικούντες του Πιερικού που μέχρι σήμερα αρνούνται κατηγορηματικά μια τέτοια πρόταση που αφορά σε μεγάλο βαθμό τα ίδια τα μέλη της συνέλευσης και όχι τους ίδιους τους. Η κίνηση έγινε, και μάλιστα είχε έντονη συμμετοχικότητα, τα μέλη έχουν πάρει την απόφαση τους, από εκεί και πέρα μένει να δούμε την αντίδραση των διοικούντων και το τι προτίθεται να κάνουν ως προς την πρόταση των μελών του συλλόγου. Οι επιλογές που έχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι δύο. Να αποδεχτούν το αίτημα και να φτάσουμε δημοκρατικά σε μια συνέλευση ώστε να απαντηθούν τα εύλογα ερωτήματα αλλά και τα ζητήματα των μελών. Η να απορρίψουν και αυτή την επίσημη πρόταση των μελών απαξιώνοντας όμως τους ίδιους και δείχνοντας μη-σεβασμό στο κύριο όργανο του συλλόγου. Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει το δικαίωμα ο φάκελος με τις υπογραφές να φτάσει στο πρωτοδικείο, και εκεί να οριστεί ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης.

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν στέλνεται στο εισαγγελέα πρόταση για εκκαθάριση?

      Διαγραφή
    2. Τι κοτσάνα πετάξες ρε μεγάλε αυγουστιάτικα;

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ή πλειοψηφία των μελών που ψήφισαν στη τελευταία ΓΣ απαιτεί τη συγλκηση έκτακτης ΓΣ, τότε ή Διοίκηση υποχρεούται να πειθαρχησει. Αν αρνηθεί τότε το λόγο έχει το Πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω κινητικότητα όμως....

      Διαγραφή
    2. Τι αλλο θες; Να χορέψουμε συρτάκι;

      Διαγραφή
    3. Οχι συρτάκι, κατι πιο πρακτικο. Να γίνει καταγγελία στο Πρωτοδικείο για αντικαταστατική λειτουργία της ομάδας, όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω!

      Διαγραφή
  5. Περιμένουμε την επισημη απάντηση της διοίκησης, και αν αυτή αρνηθεί τότε πρέπει να γίνει καταγγελία στο Πρωτοδικείο για αντικαταστάτικη λειτουργία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!