Φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έκλεισε η ομάδα του Πιερικού που μπαίνει κατευθειαν στα "σκληρά", και θα αγωνιστεί την Παρασκευή στις 21:00 μ.μ στο Α'ΔΑΚ με την ομάδα του Pablo Garcia, την κ20 του ΠΑΟΚ. 

11 σχόλια:

  1. Παρά το υπονοούμενο μπράβο στο PierikosNews για την έγκαιρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τιμη θα εχει 10 ευρώ ο Πιερικος.κ20-ΠΑΟΚ (κ20) θα εχει γλέντια και ξεβρακομα ας παρει το Δς χαπάκια γτ απο πολλα γκολακια δεν θα ξέρουν τι θα πάθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει λοιπόν και ο Άποστολιδης, το ίδιο και ο Γκεβρεκης, που φτάσαμε δηλ. Να υπολογίζουμε ως απώλεια παίκτη που σε άλλη χρονιά δεν θα ασχολούνταν κάνεις με το παιδί. Αυτά πλέον λίγη σημασία εχουν, προέχει να μας αδειασει τη γωνιά αυτή ή ανίκανη Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την είδες την καλή αρχή όταν έχει φυγή όλο το περσινό ροστερ και δεν έμεινε ούτε ένας εξ ον του Σίμου. Με ευχές μόνο δεν χτίζονται ομάδες θέλει και πολλά άλλα που εμείς δεν έχουμε και έτσι αρκούμαστε σε ένα γενικό ευχολόγιο και έχει ο θεός και δεν βαριέσαι και όλα θα πάνε καλά και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα δηλαδή καληνύχτα Πιερικε μας.

      Διαγραφή
  5. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΤΑΣΤΟΦΟΛΟΓΕ!! ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΩΣ ''ΚΑΛΟΣ'' ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταστροφολόγος δεν είμαι εγώ άλλα η νυν διοίκηση με ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα και άπλα δεν υπάρχει. Εγώ αυτό που περιμένω να δω είναι να ξεκουμπιστούν και τότε θα είναι μια καλή αρχή γιατί τώρα είμαστε στο τέλος της ιστορίας για τον Πιερικό.

      Διαγραφή
  6. ...όλα θα πάνε καλά
    http://pierikosnews.blogspot.gr/2013/09/blog-post_30.html
    Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013
    Κώστας Παπαδόπουλος: «Πικρία για την πρεμιέρα,αλλά οχι απογοήτευση..Ευχαριστώ τους φιλάθλους!»
    Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με μια ευχαριστήρια αλλά και παράλληλα ''πικρή'' δήλωση που έκανε στο PierikosNews.
    ''Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την προσέλευση τους και την υποστήριξη της ομάδας. Στεναχωρήθηκα περισσότερο γιατί δεν τους κάναμε να Χαρούν. Δεν απογοητεύομαι και τους καλώ να πράξουν το ίδιο. Είμαστε ο Πιερικός και θα βρούμε νικηφόρο δρόμο. Πιστεύω πολύ και στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Συσπείρωση και υποστήριξη της ομάδας και όλα θα πάνε καλά.''
    Posted by ADMIN - PierikosNews at 7:46:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ φίλε που γράφεις με κεφάλαια νο ιζω βρίσκεσαι σε σύγχυση το λιγότερο που μπορώ να πω. Εδώ γίναμε ομάδα Γ τοπικού σε όλα τα επίπεδα και συ μιλάς για υποστήριξη; Πλάκα μας κανείς καλοκαίριατικα; Εμείς πάντως τέτοιο Πιερικό δεν υποστηρίζουμε. Πήγαινε στο γήπεδο και φάε συνεχόμενη ξεφτιλα. Έως ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σωστοί οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα τους ΠΑΝΤΑ, σε χαρές και λύπες, είτε παίζει Ευρώπη είτε παίζει τοπικό.
    Αλλιώς δεν θεωρούνται οπαδοί αλλά πανηγυρτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θείο, όταν διώξουμε αυτούς που καταστρέφουν την ομάδα θα στρώσουμε.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!