ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: "Κάνεις δεν πρέπει να μπει εμπόδιο"!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
                      ΘΥΡΑ 5

Κάνεις δεν πρέπει να μπει εμπόδιο

Η ομάδα που αγαπάμε λατρεύουμε και είναι τρόπος ζωής για εμάς είναι σε άμεσο κίνδυνο αφανισμού.
Προτρέπουμε την παρούσα διοίκηση να παραιτηθεί για να άνοιξη ο δρόμος στην εύρωστη οικονομικά πρόταση του αθηναίου επενδύτη κυρ. Λιναρδη Λευτέρη , όπως τοποθετήθηκε επίσημα μέσα από την επιστολή του.
Κάνεις δεν πρέπει να μπει εμπόδιο τώρα που ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα προς τα επάνω για τον σύλλογο μας.
Πρέπει η παρούσα διοίκηση να συγκάλεσει άμεσα Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης ένα και μοναδικό το μέλλον του Πιερικού μας στην νέα εποχή που ξεκίνησε.
Όποιος μπει εμπόδιο αυτή την ώρα θα τον γράψει με μελανά χρώματα η ιστορία γιατί δεν άφησε τον Μεγάλο και Ιστορικό Πιερικό μας να κάνει το μεγάλο βήμα της ανόδου.

ΥΓ.Η νέα εποχή για τον Πιερικό μας ξεκίνησε, Ερχόμαστε και ξανά θα μιλά  όλη η Ελλάδα για τον Πιερικό και την Κατερίνη.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
         ΘΥΡΑ 5

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους πάρτε τους στο κυνήγι σοπ και μελανολευκοι για φύγουν και να μας αδειασουν την γωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς μπορεί να σταθεί μια διοίκηση οταν όλοι βρίσκονται απέναντι της. Γιατί αλλάξατε στάση Κύριε Σαραηλιδη πιστέψετε ότι δεν υπάρχει επενδυτής και το παίξατε υπεράνω. Εκτεθηκατε Και όσο πιο γρήγορα κινηθούν διαδικασίες τόσο καλύτερο για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τόσο χοντρόπετσοι είναι. τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει. Βρε ουστ. Τα διαλύσατε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΦΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ?ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΑ, ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ? ΣΕ ΠΟΙΟΥς ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ? ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟς ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ?ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣΣ 5 ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΦΥΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗς ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗς ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕς ΑΥΤΗς ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ασχολείται με αυτά τα φαντάσματα; Ποτε ήρθαν για τελευταία φορα σε Γ.Σ; Εδω εχουμε σοβαρά πραγματα να ασχοληθούμε ας αφήσουμε τους επαγγελματίες συκοφαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ο ΣΦΙΠ δεν ήταν αυτός που πρότεινε τη διάλυση της ομάδας στη ΓΣ. Αυτό κάνει και ο Σαραηλιδης. Άρα συμφωνούν. Και μετά περιμένετε από τον ΣΦΙΠ και ανακοίνωση; Ή ομάδα διαλύθηκε και αυτοί στηρίζουν αδιάφορα. Θυμάμαι ορισμένες ανακοινώσεις για πταίσματα που έκαναν προηγούμενες ανακοινώσεις και τη στάση τους. τώρα που διαλύονται τα πάντα γύρω από την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο κυριος Λαλας , πρωτα ειρωνευεται μετα το ριχνει στην αμορφωσια των οπαδων, λες και για να εισαι οπαδος μιας ομαδας χρειαζεται και πτυχιο, και στο τελος μολις λιγο στριμωχτει υπογραφει και δηλωση μετανοιας...... για αυτο σοβαρεψου κυριε Λαλα να εχεις την αποψη σου αλλα ωσ γνησιος Πιερικος ασε και μερικουσ αλλους να εχουν μια διαφορετικη αποψη . Εαν πιστευεις οτι δεν μπορεις να συνυπαρχεις γιατι δεν στο επιτρεπει το μορφωτικο σου επιπεδο τοτε δεν εχεις παρα να γινεις μελος της Ακαδημιας Αθηνων........ λυπαμαι πραγματικα αντι να ασχολειστε με την πορεια της ομαδας και πως πρεπει να την προφυλαξουμε απο καποιους που μονο τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετουν, χρησιμοποιωντας ως οχημα ανθρωπους σαν το νυν προεδρο με το επιτελειο του, καθεστε και ασχολεισται ποτε με το συντακτικο και ποτε με την ορθρογραφια. πρεπει ολοι να γινουμε ποιο ενεργη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!