ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5

Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού
                ΘΥΡΑ 5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5, μετά τα τελευταία γεγονότα και με έκδηλη αγωνία, παίρνει την πρωτοβουλία με τη συλλογή υπογραφών από μέλη και φίλους του Πιερικού να προτρέψει την σημερινή διοίκηση να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με κάθε νόμιμο τρόπο. 
Ο λόγος αυτής της ενέργειας είναι καθ'όλα αγνός και έχει ως στόχο την ενημέρωση των μελών του Πιερικού μας για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Παρακαλούμε όλους τους υγιής φιλάθλους του Πιερικού να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, και να δώσουν βροντερό παρών κατά την ημέρα διεξαγωγής της συνέλευσης. 

[Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!]

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

9 σχόλια:

  1. Το ποιο υγιές κομμάτι του πιερικού διαχρονικά είναι τα παιδιά του Σ.Ο.Π. φυσικά με κάποια λάθει που κάνουν απο την πολύ αγάπη για την ομάδα κατα καιρούς. Το μόνο μειονέκτημα που έχουν οτί οι πολύ απο αυτούς είναι κάποιας ηλικίας και δεν γνωρίζουν απο πληκτρολόγια και σαιτ και δεν γράφουν την γνόμη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή και επιβεβλημένη ή ανακοίνωση του ΣΟΠ. Να δούμε οι άλλοι θα κάνουν κάποια ανακοινωση, ή είναι ικανοποιημένοι με τη σημερινή κατάσταση που βιώνει ο συλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά μπράβο για το ύφος και την πρωτοβουλία που παίρνει το κομμάτι των οπαδών. Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα, όσο υπάρχουν οπαδοί που αντιδρούν με το σημερινό καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
    Η Πόλη μας, ο Νομός μας, η Ομάδα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέλευση δεν θα κάνουν. Ξέρουν ότι αν κάνουν θα φύγουν. ούτε σεβασμό στά μέλη ούτε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν τους το ζητήσουν τα μέλη και δεν κάνουν συνέλευση, θα εχουν νομικό πρόβλημα σοβαρό. Ας τολμήσουν να αγνοήσουν τα μέλη και μετα θα δούμε τον τσαμπουκά τους. Τι νομίζουν οτι τα σωματεία διοικούνται με στημένες συνεντεύξεις του γλομπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διοίκηση που δεν τολμάει να κανει γενική συνέλευση φοβούμενη τα μέλη, δεν ειναι διοίκηση. Να το καταλάβουν κάποιοι κύριοι που βγαίνουν και λενε αρλούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ή νομοθεσία λέει ποιες θα είναι οι συνέπειες αν δεν κάνουν αυτό που θα ζητήσουν τα μελοι δηλαδή την συνέλευση και θα δούμε ποιός θα βγει χαμένος μετά .Πιερικαρα μία ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά εδώ διαλύεται ή ομάδα και μόνο ο ΣΟΠ έχει τα κοτσια να βγάλει ανακοίνωση; Οι άλλοι φορείς κρύβονται ή παίζουν το παιχνίδι της διοίκησης; Εκτός αν βρίσκονται σε θερινές διακοπές και δεν πήραν τιποτε χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!