Στάλθηκε η πρόταση συνάντησης στα γραφεία - Αύριο στην Κατερίνη οι εκπρόσωποι Λιναρδή!


Με κάθε επισημότητα ο ενδιαφερόμενος για την διοίκηση του Πιερικού, κ.Λιναρδής Λευτέρης έστειλε σήμερα στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ επίσημη πρόταση για αυριανή συνάντηση των εκπροσώπων του, που θα παρευρεθούν στην Κατερίνη, ώστε να συζητήσουν και να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους και επίσημα όπως ζήτησαν μέσα απο συνέντευξη τους οι νυν διοικούντες. 
Στην επιστολή-πρόταση συνάντησης ο κ.Λευτέρης Λιναρδής ενημερώνει τη διοίκηση ότι προτίθεται οι συνεργάτες του, στη συνάντηση αυτή να γνωστοποιήσουν με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για την διοίκηση του Πιερικού, που θα πραγματοποιηθεί μέσα απο Γενική Συνέλευση, σε συνεργασία με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους θα κανονιστεί για τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι Αθηναίοι ενδιαφερόμενοι θα είναι αύριο Πέμπτη στην πόλη μας, και το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους νυν διοικούντες. Σε αυτή θα παραστούν (πέρα απο τους εκπροσώπους του Λιναρδή,) και τα υπόλοιπα μέλη του σχήματος του απο τον νομό μας.


(UPDATE 13:55 μ.μ) Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, πριν απο λίγο οι διοικούντες του Πιερικού παρέλαβαν μέσα απο την γραμματεία του γραφείου, την προαναφερθείσα επιστολή συνάντησης του κ.Λιναρδή, πλέον οι διαδικασίες προχωράνε και αύριο θα έχουμε τις τελικές συναντήσεις. Η μπάλα πέφτει πλέον στην διοίκηση Σαραηλίδη (που όπως ο ίδιος δήλωσε δεν θα σταθεί εμπόδιο πουθενά) και ο μονόδρομος είναι η Γενική Συνέλευση.
Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews για τις εξελίξεις..





14 σχόλια:

  1. τωρα μενει να δουμε τι αλλο θα σκαρφηστουν οι Σαραηλιλιδες για να μην γινει ολο αυτο. Αν εχουν παντελονια και θελουν να κανουν πραξη τα οσα δηλωσαν για να μην γινουν ρεντικολο του νομου ας πανε αυριο στη συναντηση και ας ανοιξουν ορθανοιχτα το δρομο στον επενδυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα αυτοί που έλεγαν για μαϊμού
    Πρόταση το λιγότερο ειναι να ζητησουν μία συγνωμη.
    Κοίταξε Σαραηλιδη να κάνεις καμιά στραβη και να ζητήσεις τον ουρανό με τα άστρα. Τότε σε βλέπω να βοσκας τα πρόβατα σου που ανηρτησες στη σελίδα σου. Πράξε λογικα είτε φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι είτε φεύγοντας μέσω σύγκλησης έκτακτης ΓΣ σαν διωγμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λαχείο πέφτει μία φορά κι αυτό το έχουμε σήμερα εμείς. κοίταξε Σαραηλιδη και Κουθουριδη να βρείτε ευκαιρία για να τον μαδησετε. Τότε το μάδημα θα το υοπστειτε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουθουριδη κοίταξε να συναιτησεις τον Σαραηλιδη γιατί θα δέχεσαι καθημερινά επισκέψεις στο γραφείο σου , όπως εκανε το τμήμα βόλευ για να μας εξηγησεις, εάν πάει κάτι στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίταξε έχει αρθεί ή εμπιστοσύνη μας στο ΔΣ. Όταν δεν μπορούμε να κρατήσουμε παίκτες και αυτοί πάνε στη Σεβαστή, στην Καρότσα. στον Πλαταμωνα, τότε μας μικραίνει πολύ Σαραηλιδη. Αποχωρείς και την αφήνεις σε ανθρώπους που έχουν όραμα για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΛΙΝΑΡΔΗ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εχθροί του Πιερικου μέσα στην Πορεία θα προσπαθήσουν να χαλάσει το ντηλ. Θέλουν έναν μικρό Πιερικό για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια.Σαραηλιδη πρόσεξε μην παίξεις παιχνίδι στην πλάτη της ομάδας. Γιατί αυτοί είναι υποχθονιοι, ενώ εσύ θα γίνεις ο κακός για μας μιας. Κάνε τώρα ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγινε θαύμα, οι αόρατοι επενδυτες (για τους εχθρούς της ομάδας) πήραν σάρκα και οστά. Για να δούμε τώρα ποιος θα ταισει τα πρόβατα με το σανό που τα σερβιραν τόσο καιρό.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εξελίξεις είναι καταλυτικές και δεν μπορεί ο Σαραηλιδης ακούγοντας την πρόταση να αρνηθεί, γιατί τότε δεν θα μπορεί να σταθεί πουθενά μέσα στην πόλη. Όσο και να προσπαθήσει ο επικοινωνιακός του σύμβουλος, όσα προβατάκισα και να δημοσιεύσει στο σάιτ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν πάει κάτι στραβά, άμεση σύγκληση ΓΣ μέσω της συλλογής υπογραφών και προκήρυξη νέας εκλογικής ΓΣ. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Είμασταν επιφυλακτικοί, τώρα ομως τέτοια διοίκηση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα έβαλαν χρήματα στην ομαδα, τους στηριξουμε ανεπιφυλακτα, σε αντιδιαστολή με τους τωρινούς που υπαιξερασαν το τμημα βολευ για να κάνουν τις μεταγραφές του υποβιβασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε τα ποντίκια στις τρύπες τους. Φτάνει όσο γλεντησανε εις βάρος της ο αέρας μας. Έρχονται καλύτερα μέρες και ο βασιλιάς πολύ σύντομα θα είναι στο θρόνο του. Κοίταξε Σαραηλιδη μην στραβωσεις, γιατί απλά μόνο θα μας καθυστερησεις, κάνε το αυτονόητο αν αγαπάς οπως λες την ομαδα. Μόνο Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τασο ο τραγος βαραει δυνατα να σου παρει την ομορφη καρεκλα σου αντε τωρα ειναι ψεματα ε αυριο θα τρεμεις που θα δεις τον εφοπλιστη πρωστα σου παρασκευη στην Εκβη να παμε πολυ εκατσες για πρόεδρος σελιγω ομαδα αιγινιο θα κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Συνέλευση πρέπει να οριστεί πρίν της Παναγίας μας. Μέχρι την Παρασκευή τπ αργότερο οπότε καλά θα ήταν να γίνουν όλα στο άψε σβήσε. Η διοίκηση να κοιτάξει να βγάλει απο σήμερα αναγγελία Γενικής Συνελεύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουίζ? Που θα είναι ο πρόεδρος απο αύριο, γιατί προφανώς δεν θέλει τη συνάντηση. Ο καλαμπακσς που είναι? Πότε θα κάνει τη κ...τουμπα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!