Τελείωσε η συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους

Πραγματοποιήθηκε η συναντηση της διοικησης του Πιερικού με τον εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου επενδυτή τον κ.Σακελλίου. Ο ίδιος σε συνεργασία με τον Κώστα Παπαδόπουλο δήλωσε στους διοικουντες του συλλόγου οτι το ενδιαφερον του σχήματος Λιναρδη ειναι υπαρκτό, και στη συνεχεια ζητήθηκε Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσει το αρμόδιο όργανο του Πιερικού (τα μέλη) αν η συγκεκριμενη κινηση θα προχωρήσει, βάσει και του πλάνου που θα παρουσιάσουν οι ιδιοι την ημέρα εκεινη. Οι διοικουντες ζήτησαν απο τον εκπρόσωπο του Λιναρδη συμφωνητικά ώστε να διαπιστωθεί η αξιοπιστία του σχήματος, καθως ζητήθηκαν και οι στόχοι που εχουν για την ομαδα. Τον λόγο πηρε ο κ.Παπαδόπουλος και τους ενημερωσε οτι αυτα θα δοθούν στα μελη του συλλόγου. Ενώ δήλωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον απο τον κ.Λιναρδή να φτιάξει μια ισχυρη ομαδα με ποδοσφαιριστες έμπειρους με συμμετοχές σε Α-Β Εθνικής.
Οι διοικουντες του Πιερικού εφοσον πληροφορήθηκαν πλήρως απο οσα ζήτησαν να μάθουν απο τους εκπροσώπους του Λιναρδή, ανακοίνωσαν ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί Συμβουλιο που θα ενημερωθεί για την συζήτηση οπού έγινε απόψε και θα διαπιστωθεί εκεί αν εγκρίνεται ή οχι η Γενική Συνέλευση.

Στη συναντηση πήραν μερος απο πλευράς εκπροσώπησης Λιναρδή οι Πάνος Σακελλιου, Κώστας Παπαδόπουλος και ο δικηγόρος τους ο κ. Λάζος Ντόντης, ενώ απο τη διοίκηση οι Σαραηλιδης, Κουθουριδης και ο δικηγόρος τους. Ενώ στο μέρος βρεθήκαν δημοσιογραφοι οπου παρακολούθησαν ολοκληρη την συζήτηση,.

Σε λίγο θα υπάρξει ολοκληρωμένο βίντεο ολόκληρης της συνάντησης.

26 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα αποφασίσει ο Κουθουριδης και οι λοιποί για το μέλλον του Πιερικού και όχι τα μέλη του Συλλόγου? Μην τολμήσετε να κανετκάνετε κάτι τέτοιο. Ο λαός αποφασίζει στην δημοκρατία. Ο Πιερικός ανήκει στα μέλη του και στον Νομό. Σαραηλιδη δείξε έστω και τώρα ότι αγαπάς την ομάδα και όχι την καρέκλα. Αλλιώς παίρνεις και την ιστορική ευθύνη για την πτώση της ομάδας στο τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην βγαζεται γρηγορα συμπερασματα...μην ερθει καμια μερα και θα λεμε που ειναι ο Σαραηλιδηςκαι καθε Σαραηλιδης...μηπως με τοπικους παραγοντες και οτι γινει παρα κατι τετοιους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να έχεις και δίκιο...
      Ο χρόνος θα το δείξει...

      Διαγραφή
    2. Ρε τραγικέ. Κάνεις την ερώτηση και δίνεις την απάντηση ο ίδιος; Τι να δείξει ο χρόνος; Δεν το βλέπεις ότι με τον Σαραηλίδη η ομάδα πάει για φούντο; Ουτε στα μισά της περιόδου δεν θα φτάσει.

      Διαγραφή
  3. σαραιλιδη τα μελοι ειναι υπευθυνα να κρινουν πανε εσυ σε συνελευση και δεν θα εχεις την ευθυνη αν κατι δν παει καλα αν ομως δεν πας θα εισαι ο αρμορδιος για το αν δεν παει καλα κατι απο την μεριαμ σου και πεσει η ομαδα μην ακους τον π@π@ρ()λ()γ() συμβουλο σου γιατι ειναι γνωστος γλυφτης τωρα σε γλυφει μετα θα σε βριζει γιατι δεν 8ελει το καλο της ομαδας γιατι αν τον ακουσεις και παει κατι στραβα θα πει εγω ειπα να δωσει την ομαδα και δεν την εδωσε θα βγαλει την ουρα του απ εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Όταν σταματήσει να πέφτει το μεροκάματο στον τυχοδιώκτη εκεί θα δούμε γλέντια και κωλοτούμπες. Αααα υπάρχει η πιθανότητα να ξανάρθει να κοροικοροϊδέψει ο Νιωπας και να μας τον ξαναπαρουσιασει μεσσια. Ο Κάλας τον χαλούσε που έχει κάνει την Καλαμαριά ομάδα μοντέλο. Αλλά με τον Αμερικανό δεν είχε χαρτζιλίκι.
    Όσο για τα μέλη του ΔΣ τα λόγια περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη βιαζομαστε.... ας δούμε και το βίντεο της συνάντησης πρωτα ωστε να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικόνα και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καλτσίδης δήλωσε ότι δε θέλει να έχει σχέση με διοίκηση Παπαδόπουλου. Μέχρι τη δήλωσή του τον παρουσίαζαν σύμμαχο της πλευράς επενδυτών-Παπαδόπουλου. Μήπως και ο Αθανασιάδης έχει την ίδια άποψη τελικά; Και τελικά, μήπως από την προηγούμενη διοίκηση μαζί με τους επενδυτές-Παπαδόπουλο είναι μόνο ο Ντόντης, ο οποίος ας μην ξεχνάμε ότι "άδειασε" τον Αθανασιάδη όταν μίλησε αυτός περί τρικλοποδιών και "κάλυψε" τον Παπαδόπουλο;

    Όπως και έχει πάντως, το λόγο να έχει η Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά τον κ.Αθανασιάδη ισχύει το ενδιαφέρον του να είναι παρών στη συγκεκριμένη κίνηση. Όπως παρόν δηλωσε οτι θα ειναι και ο κ.Καλτσιδης ο οποιος πηρε μερος σε αρκετές συναντήσεις, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα μπει σε μια κινηση με μπροστάρη τον κ.Παπαδοπουλο, αλλα οχι με καποιον αλλον επενδυτη που ενδεχομένως αλλαξει τους στοχους της ομαδας.

      Διαγραφή
  7. Παιδιά, αφήστε το, το ξέρω ότι τσούζει αλλά το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ο επενδυτής είναι υπαρκτός και το τοπικο διοικητικό τιμ που θα τον πλαισιώσει επίσης είναι υπαρκτό. Τα παραμύθια σας τελειώσανε οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις πάτε καλά ασχολειστε ποιος είναι με ποιον. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκαθαρα. Τοπικό με Σαραηλιδη που μας κορόιδεψε όλους στη ΓΣ. και μία σαφώς καλύτερη πρόταση από την άλλη. Και μόνο το όνομα του Αθανασιαδη που ακούω νιώθουμε ασφάλεια για το μέλλον της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γίνεται να έρθει ο επενδυτής. Δεν θέλει ο παλαίμαχος με τις 0 συμμετοχές στην ομάδα. Θέλει Σαραηλιδη Γιατί πέφτει κασέρι. Α ΡΕ τι θα κάνεις ακομα για λίγα ευρώ ρε τυχοδιώκτη.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάποιοι φαίνεται επηρεάζονται από από το αντιπιερικο σάιτ και αρχίζουν τα να δούμε, τα ίσως και κάθε λογής αμφισβητήσεις. Ο Σαραηλιδης μας εκανε ο αδα με μπάτζετ Γ τοπικού, θα γλενταει εδώ μέσα ο κάθε πικραμενος, θα κάνουν πάρτι ή Πύδνα, ή Σεβαστή ακόμα και η Καισαρεια και εσείς ακόμα ψαχνεστε αν είναι καλύτερο το νέο σχήμα; Είμαστε καλά ή μας πείραξε η ζέστη. Αν αμφιβαλετε πάτε στο γήπεδο να δείτε 15 πιτσιρίκια που τα κακομοιρα έχουν να φάνε δισυρμους αν δεν αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θέλετε να πιστέψουμε ότι αυτός με το μαύρο μπλουζάκι ειναι συνεργάτης εφοπλιστή ;;;;;;;;;δηλαδη ρε Παπαδόπουλε μας δουλεύεις όλους ;;;;;;ειναι αυτός που ήρθε να πάρει την ομάδα και στην ουσία δεν ήξερε τίποτα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σας κάνει εσάς, και τι στοιχεία έχετε που σας κάνουν να πιστεύεται και να λέτε ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν ήξερε τίποτα; Δεν ήταν ξεκάθαρο και σαφές και απο τους δύο, ότι όλα όσα υπάρχουν γύρω απο αυτή τη κίνηση θα απαντηθούν μέσα απο τη Γενική Συνέλευση; Ποιος λέει ότι σε μια συνάντηση με την εκλεγμένη διοίκηση είναι αναγκασμένος ο επενδυτής να ρίξει όλα τα χαρτιά του στη φόρα, και όχι στο αρμόδιο όργανο, τα μέλη και στους φίλους της ομάδας απευθείας; Και ο κύριος αυτός δεν είναι ο Λιναρδής που θέλει την ομάδα, είναι ο εκπρόσωπος του και υποψήφιο μέλος του σχήματος του.. καθώς ο κ.Λιναρδής δεν μπορεί λόγω μεγάλου του τραυματισμού να μετακινηθεί για τώρα στην πόλη μας. Για οτιδήποτε άλλο είμαστε στη διάθεση σας, αρκεί να μην υπάρχει άγνοια για αυτά που λέτε.

      Διαγραφή
    2. Αφού φάγατε στα μούτρα όλη τη λάσπη που ρίξατε τις προηγούμενες μέρες τώρα τους απορρίπτετε και λόγω εμφάνισης. Πάτε με το μοντέλο τον Κουθουρίδη.

      Διαγραφή
  12. Έχεις δίκιο, έπρεπε να έρθει με φράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ρε έπρεπε να έρθει με τσάρτερ να φορά κουστούμι pioneer να έχει μπάτλερ και λόγω της ζέστης τον μαύρο να του κανει αερα, ο δε υπηρέτης να έχει τη βαλίτσα με πακεταρισμενα τα χιλιόρικα για να αλλάξουν χέρια άμα τη υπογραφη. Έτσι φαινονται οι εφοπλιστές. Ακούς εκεί να έρθει με μπλουζακι. Να φύγει Αθηνα και να ξαναέρθει ευπρεπως ενδεδυμένος.
    Μπράβο φίλε με έκανες και γέλασα νυχτιατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. νομιζω οτι θα ειναι καταστροφικο να παμε σε νεα ΓΣ, θα χαθει κι αλλος πολυτιμος χρονος... αυτο που δεν ειπωθηκε απο καμια πλευρα (και ειναι αξιο αποριας γιατι δεν ειπωθηκε), ειναι το οτι αν θελει καποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να επενδυσει, δεν χρειαζεται να ειναι προεδρος σε μια ερασιτεχνικη ομαδα (πχ Νιωπας και Συμεωνιδης δεν ειναι στο ΔΣ των ομαδων τους)... μπορει ευκολα ο κ.Λιναρδης (και ο καθε Λιναρδης) να μιλησει με την υπαρχουσα διοικηση, να βαλει τα λεφτα του και του χρονου το καλοκαιρι (με το καλο) βλεπουμε τι γινεται... και αν αρνηθει η διοικηση Σαραηλιδη τα λεφτα του Λιναρδη, τοτε θα πεσουν οι μασκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αστειεύεσαι μάλλον. Καλύτερα να τα ρίξει σε ενα πηγάδι τα λεφτα του.

      Διαγραφή
  15. Ρε φίλε δλδ θέλεις να πεις ότι ο άλλος θα δώσει τα λεφτά του και θα τα διαχειριστούν αλλοι? Άσχετο και τραγικό το παράδειγμα με Συμεωνιδη και Νιωπα καθώς ο πρώτος ελέγχει τα πάντα και ο δεύτερος είναι ο μεγαλομέτοχος. Εσύ προφανώς ψάχνεις να κάνεις κηδεία με ξένα κόλλυβα. Όσο για το χρονικό πάλι λάθος είσαι καθώς αν είναι να δώσεις κάτι Πότε δεν είναι αργά.
    Δεν γίνεται για ένα τόσο σοβαρό θέμα να αποφασίσουν ασοβαροι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου άσχετο. Τι μεγαλομέτοχος μου λες, γ' εθνική ήταν πέρυσι. Κ ο συμεωνιδης τα ελέγχει γιατί βάζει τα λεφτά, έτσι πανε αυτά. Εγω δεν ψάχνω τιποτα φίλε, δε με νοιάζει προσωπικά. Ωραια, κ αν γίνει ΓΣ κ μετα εμφανιστεί αλλος, θα ξανά κάνετε ΓΣ; Αυτά δεν γίνονται πουθενά μεγαλε. Διοίκηση υπάρχει κ την εκλεξατε εσείς πρόσφατα.

      Διαγραφή
  16. προσθεσθε καποια ακομη μελη της αρεσκειας σας στη διοικηση του Σαραιλιδη και παμε στη γ.σ. να ειπωθουν όλα η μια νεα διοικηση με 4-5 μελη από τη διοικηση του Σαραιλιδη να γινει το νέο σχημα και να πορευτούμε μεχρι το καλοκαιρι να δουμε πως θα λειτουργησει ο συλλογος. Γιατι στη συνελευση ειπωθηκε πως αν προκυψει κατι καλο το υιοθετούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο κ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο κ. ΣΑΚΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ κ. ΛΙΝΑΡΔΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω να αποδεχθεί κατι τέτοιο ο κ. Λιναρδης...
      Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα το δέχονταν αυτό...

      Διαγραφή
  18. Ρε παιδια ποσο χαμηλά θα πέσετε; Η Γ.Σ θα αποφασίσει. Ας μπει σαν πρόταση και αν ψηφιστεί ας ειναι και ο Σαραηλιδης στο σχήμα. Αλλα κάντε την πρώτα. Γιατι φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!