ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΙΝΑΡΔΗ!

Με επιστολή του ο κ.Λευτέρης Λιναρδής, ο ενδιαφερόμενος για την ομάδα του Πιερικού, απαντάει για την αμφισβήτηση που δέχτηκε ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του. Ενώ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τις προθέσεις του.


Αναλυτικά η δήλωση Λιναρδή που εξασφάλισε το PNEWS μέσω email: 


"​Στις 3/8/2016 είχα τη δυνατότητα με επιστολή μου να εξωτερικεύσω και να γνωστοποιήσω τη θέση μου για τον ΠΙΕΡΙΚΟ στους φιλάθλους της ομάδας και στην Αθλητική κοινωνία της Πιερίας.

Λυπούμαι να πω ότι αμφισβητείται μέχρι σήμερα η πρόθεση και από ορισμένα άτομα και η δυνατότητα μου να συνεισφέρω στην διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του Πιερικού.Όταν εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου είχα τη διαβεβαίωση και την πεποίθηση της καθολικής αποδοχής της συμμετοχής μου στον Πιερικό.

Αντιλήφθηκα όμως ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είμαι επενδυτής, ότι οι εταιρίες μου και εγώ προσωπικά κινούμαστε στα πλαίσια της επιχειρηματικότητας και της νομιμότητας, ότι δεν είμαι επενδυτής «τύπου Τσάκα» (χωρίς να έχω κάτι εναντίον του), ότι δεν είμαι «δράκος» , “τσομπάνης», «νεράιδα» ή οτιδήποτε άλλο. Μου ζητήθηκε να αποστείλω εκπρόσωπο μου στο ΔΣ του Πιερικού προκειμένου να μεταφέρει πρόσωπο με πρόσωπο το ενδιαφέρον μου για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.Αντιμετωπίσαμε στο πρόσωπο του εκπροσώπου μου χλεύη και ειρωνεία (που δεν αξίζαμε). Η συμπεριφορά απέναντι μας εκπροσώπων της Διοίκησης αλλά και εκτός αυτής ήταν απαξιωτικήπροσβλητική και αγενής και δεν συνάδει με τη συμπεριφορά [που επιβάλλουν οι κανόνες της ευπρέπειας και ευγένειας.

Αγαπητοί Κύριοι, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ. 

Σας διαβεβαιώνω ότι αποφάσισα μαζί με συνεργάτες μου να εργαστώ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Είχα ενημερώσει τον άμεσο συνεργάτη μου κ.Παπαδοπουλο Κωστα ότι θα παρουσιαστούμε στη Γενική Συνέλευση των μελών οποτεδήποτε γίνει αυτή προκειμένου να εξηγήσουμε το πλάνο μας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ και να γνωρίσω από κοντά έναν-έναν τα στελέχη και τα μέλη του Πιερικού.

Επί του παρόντος  θεωρώ πλέον ότι το διαμορφούμενο περιβάλλον δεν είναι  αποδεκτό από μένα για ένα τέτοιο επενδυτικό εγχείρημα

Πιστεύω ότι μια άλλη φορά με περισσότερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου θα ξαναβρεθούμε."

Με τιμή

 

Λευτέρης Λιναρδής


44 σχόλια:

  1. Άξιοι της μοίρας μας λοιπόν Καλά μας κάνουν όμως αφού δεν αντιδράσαμε αλλιώς όταν έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει εχουμε γίγαντες στη Διοικηση γίγαντες όπως ο Σαραηλιδης, ο Κουθουριδης και ο Πατ Κιουτ. Ξεχασα και τον γλομπο. Υπάρχει χρόνος για να ανατραπεί η κατάσταση. Άμεση ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίδια όλα επί του αποτελέσματος κρινόμαστε.
    Δικαιώθηκε η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός με πρόεδρο τον κ.Σαραηλίδη αλλά και οι υπόλοιποι υποστηριχτές της διοίκησης αυτής.
    Εάν ήθελε ΤΩΡΑ την ομάδα ο κ.Λιναρδής ακόμα και με το Π θα έβρισκε τρόπο θα ερχότανε ο ίδιος αυτοπροσώπος στο Συμβούλιο που έγινε και θα τους έλεγε "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ - ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ - Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ" και θα τελείωνε εκεί το πανηγήρι.
    Ήρθε ο κ.Σακελλίου και δεν ήξερε να μιλήσει ή κόμπλαρε ο άνθρωπος δε ξέρω πραγματικά τι έπαθε.Όλοι το είδαμε αυτό να λέμε αλήθειες.
    Να κάτσει να πει ρε παιδί μου,"Είναι αυτό,αυτό και αυτό και θα κάνουμε εκείνο,εκείνο και εκείνο".
    Και απόρω ακόμα όλα αυτά που είπε στο PierikosNews και στον δημοσιογράφο κ.Σιδηρόπουλο ΓΙΑΤΙ δεν τα είπε όταν έπρεπε μπροστά τους.
    Το πραγματικό πρόβλημα του Πιερικού είναι η Εκκαθάριση.
    Όποιος και να έρθει εάν δε βάλει βάθια στη τσέπη του το χέρι του να πληρώσει τα παλιά σπασίματα πρώτα ο Πιερικός δεν θα ξαναγίνει ποτέ μεγάλος.
    ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
    ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λιναρδής άμεσα και ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να μετακινηθεί λογω τετραπλού κατάγματος, έστειλε στην Κατερίνη ως εκπρόσωπο του, τον κ.Παναγιώτη Σακελλίου, επίσης Αθηναίος επιχειρηματίας και συνεργάτης του Λιναρδη. Ο κύριος Σακελλιου λοιπον ήρθε στην Κατερίνη εσπευσμένα απο τις διακοπες οπου ηταν. Και αυτο το αναφέρουμε διοτι ειπωθηκαν λογια οτι ο κύριος αυτος ηρθε να κανει τη προταση αλλα δεν ηξερε τιποτα παραπανω. Και οντως δεν είχε ο Σακελλιου ολοκληρη αποψη για το πλανο του Λιναρδη, και λογικο αλλωστε αφου δεν ειχαν συναντηθεί πιο πριν στην Αθηνα διοτι επρεπε να ερθει αμεσως στη Κατερίνη! Έτσι λοιπον τα αθλητικα μέσα της πολης μας (ή μάλλον ΤΟ αθλητικό μεσο) προπαγανδισε με αφορμή την εμφανιση του κυρίου Σακελλιου(!) δηλαδη το χρωμα των μαλλιών του, το μαύρισμα του, και το νεαρό της ηλικίας του! Αυτά ομως δεν ειναι χαρακτηριστικα που μπορουν να χαρακτηρίσουν καποιον ως αναξιόπιστο, αυτα ειναι δικαιολογιες για να προπαγανδίσεις τους φιλάθλους της Πιερίας και να τους παρακινησεις μακρια απο αυτή την δέσμη φωτος του τουνελ για τον Πιερικο μας.

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα κ.Σιδηρόπουλε σας ευχαριστώ για τη διαφώτιση.Απλώς διατύπωσα την άποψη μου ελεύθερα εδώ χωρίς να προσβάλλω κανέναν και τίποτα.Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

      Διαγραφή
    3. Να είστε καλά, απαντάμε στα ευγενή και καλοπροαίρετα σχόλια με άποψη. Καλή Παναγία και καλή φώτιση.

      Διαγραφή
    4. Μη βιαζεσαι... ο κ. Λιναρδής ενα crash test εκανε...

      Διαγραφή
  4. Ειμαστε αξιοι της τυχης μας η διοικηση αποφασισε πως δεν χρειαζεται κανεναν οικονομικο συνεργατη οριστε λοιπον βαλτε χρηματα και ξεκινηστε τις μεταγραφες αμεσα με σεντερ φορ και τα λοιπα μην καθυστερούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΔΣ. ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον διωξαμε, τιποτα δεν τελείωσε... ίσα ίσα, τωρα αρχίζει το «παιχνίδι»...

      Διαγραφή
  6. Περιμένομε αντίδραση απο αθανασιάδη και παπαδόπουλο.Αυτή η διοίκηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ,ΛΙΝΑΡΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράγματα είναι απλά. Οποιοσδήποτε στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος με την οικονομική επιφάνεια Λιναρδή αν αντιμετωπιζόταν με τέτοιο τρόπο από ανθρώπους της υποστάθμης Σαραηλίδη και Κουθουρίδη θα έλεγε "δεν με παρατάτε ρε ζώα, που σας χαρίζαν τον γάιδαρο και τον κοιτάτε και στα δόντια" και θα αποχωρούσε. Ο άνθρωπος είναι ευγενής αλλά στην ουσία αυτό λέει. Σιγά μην κάτσει να τον διασύρουν κάτι χωριάτες γλόμποι σαν τον γνωστό μαϊντανό. Τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των μελών του ΠΙερικού. Πρέπει να γίνει έκτακτη Γ.Σ. και να ζητηθεί από τον Λιναρδή να αποσύρει τη δήλωση και να παρουσιάσει το πλάνο του. Η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση του ΠΙερικού στο Τοπικό έχει αρχίσει. Πρέπει να την σταματήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πρώτος από τους αλήτες που οργάνωσαν την εκστρατεία συκοφάντησης της λύσης Λιναρδή που θα βγει και θα πει "να ορίστε, αποχωρεί άρα δεν ήταν σοβαρός" πρέπει να φάει μπουκέτο στα μούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν σοβαρός, δεν θα ήταν επιχειρηματίας!
      Αλλοι είναι οι «ασόβαροι» και βλέπουμε την καταντια τους...
      Η διαφορά μεταξυ τους... απλα χαοτική!

      Διαγραφή
  10. Υπάρχει ο Σαραιλίδης ρε μη φοβάστε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό είναι και το τοπικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εgo nomizo oti den eklise tin porta. Geniki synelefsi gia ola kai propantos gia na fygei h dioikhsh pou exoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαιως και δεν εκλεισε καμία πορτα! Τακτική είναι που ακολουθει καθε επιχειρηματίας οταν αντιλαμβανεται οτι εχει να κανει με «περίεργους» (για να μην το πω πιο λαϊκά)!
      Θα επανέλθει....

      Διαγραφή
  13. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Ας προσγειωθουμε στην μιζερια μας και μην τρεφουμε ψευτικες ελπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΑΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεσαι τους οργανωμένους, Πρόεδρο χρειάζεσαι....
      Οι οργανωμένοι είναι για την κερκίδα!

      Διαγραφή
  15. Ο γλόμπος που πληρώνεται απο τις αντίπαλες ομάδες του Πιερικου στο νομο και οι εκτελεστές συμβολαίου θανάτου προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους: έναν Πιερικό μόνιμο κομπάρσο. Ένα ειναι το ερώτημα: θα τους αφήσουμε εμείς τα μέλη του Πιερικου να ολοκληρώσουν το έργο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τον λιναρδή σίγουρα η διοίκηση έπρεπε να κάνει στήν άκρη. Δεν το έκανε και κατσικώθηκε στήν καρέκλα. Τώρα εχει μπούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ. Λιναρδή καλή Παναγία σήμερα να είστε γερός με υγεία και αν και δεν σας γνωρίζουμε ευχαριστούμε για το τεράστιο ενδιαφέρον σας για την ομάδα μας να έχετε υπομονή και κάποια στιγμή όλα θα ωριμάσουν και θα ανοίξει ο δρόμος για τον μεγάλο Πιερικό γιατό ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μόνο μεγάλος μπορεί να είναι.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική σου εορτή Παναγιώτη Σακελλίου να είστε κοντά στην ομάδα και να την παρακολουθείτε. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λιναρδη συγνώμη για την απαξίωση που γνωρίσατε από ανθρωπους που δεν μας αξίζουν να έχουμε στη διοίκηση της ομάδας. Δύο τρια ατομα εκαναν μαγαζάκι τους την ομάδα ή οποία πιστεύω πολυ σύντομα θα αποτελούν κακό παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μηπως γνωριζετε ποσο θα στοιχισει στους πατεραδες των νεαρων ποδοσφαιριστων που απεκτησε η αναξιόπιστη και απενταρη διοίκηση μας για να φορέσουν την βαριά φανέλα της ομάδας μας? Αδυνατώ να πιστέψω ότι η ομαδα μας θα κατέβει στο πρωτάθλημα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Σάλος του μποξ θα γίνουμε παρακαλώντας για οίκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κι άσχημη ιδέα εδώ που τα λέμε.
      Γιατί να πληρώνονται άραγε αυτοί οι μπεμπέδες;
      Ας αποδείξουν ότι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα και μετά να πέφτουνε τα φράγκα.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΕ ΡΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ..ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ''ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ'' ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    3. Τραβα να διοικησεις ρε γλομπο που θα μπεις εδω μεσα και θα μας κρινεις κιολας Πανε παρουσιασε κανενα πιτσιρικο

      Διαγραφή
  20. Ποσα μελη χρειαζονται για γενικη συνελευση πως μπορουμε να συγκαλεσου εγω τον οτι θελουν την αληθεια και δυναμη του σαραιλιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμα ξερετε απντηστεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να υπάρξει συνέλευση πρέπει απο τα 142 μέλη τα 60 περίπου να μαζέψουν υπογραφές για να πάει σε συνέλευση.

      Διαγραφή
    2. Πού μπορεί κανείς να βρει το καταστατικό του Πιερικού ρε παιδιά ?

      Διαγραφή
  22. Ένας γλομπος μπαίνει εδώ μέσα και ζητά στήριξη σε αυτό το έκτρωμα που θα κατεβάσει αυτή ή Διοίκηση. Αντιπιερικε γλομπε να την χαίρεσαι την ομαδα σου. Παιδάκια που ούτε στην Κ20 των ομάδων τους επαιζαν ήρθαν τζάμπα ίσως και να πληρώνουν κι από πάνω για να παίξουν. Αποχή ως που να φύγουν οι δυνάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Σαραηλίδης, ο γλόμπος και η παρέα τους τρέμουν την Γενική Συνέλευση γιατί εκεί το παραμύθι τους θα καταρρεύσει. Αν πράγματι πίστευαν ότι ο Λιναρδής είναι φάντασμα για ποιο λόγο να μην προχωρήσουν σε Γ.Σ. και να τον εκθέσουν και τον ίδιο και τους τοπικούς συνεργάτες του; Να ξέρουν όμως ότι όσο και να καθυστερούν τις εξελίξεις αργά η γρήγορα θα ξεφτιλιστούν. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φοβηθήκαμε!!! Ανώνυμη Μάγκες, εδώ είμαστε δεν κρυβόμαστε ελάτε να μας τα πείτε απο κοντά, Γιωργακη μην το πνιξεις και αυτό το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ίσως όντως έχουμε κατοχή... Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, εσύ ο μη-ανώνυμος που αναφέρεις τους άλλους ως "ανώνυμους μαγκες" γιατι δεν βαζεις το ονομα σου για να απευθυνθούν "οι αλλοι ανώνυμοι " εκει που πρεπει; Περασα το σχολιο σου μονο και μονο για να δει ο κοσμος με τι ανθρωπους εχει να κανει... Και οι ευγένειες τυπου Γιωργακη.. στο αφεντικό σας με το σαιτ που σας κανει οτι θελει..

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δεν φοβάστε όπως σίγουρα και δεν ντρέπεστε. Γιατί αν ντρεποσασταν θα είχατε ήδη φύγει. Παρακαλάς για χορηγίες παρακαλάς για διαρκείας Αλλά στο παρακαλητο θα μείνεις. Έχεις καταλάβει ότι ουδείς σε θέλει παρα μονο οι μάνατζερς των Αγράφων ποδοσφαιριστών που φέρνεις. Όταν φύγεις νύχτα για το συνηθίζεις τότε θα είναι αργά αλλά τουλάχιστον θα έχει ελευθερωθεί ο Πιερικός μας.

      Διαγραφή
  25. Τι δεν κρύβεστε ρε φουκαράδες; Κάντε ΓΣ να δούμε ποσά απίδια χωράει ο σακος. Τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο δεν κάνετε ΓΣ στην συνείδηση μας είστε υπόλογοι για ότι θα συμβεί στην ομάδα, και για ποια ομάδα συζητάμε για τα παιδάκια που φέρατε.
    Και άλλου οι μαγκιές με τους Ανωνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λιναρδη μας δινει κουράγιο ή φράση σου πως επιθυμείς με καλύτερες συνθήκες να αναμιχθεί. Σε ζητάμε συγνώμη που δεν κατόρθωσαμε να σου εξασφαλίσουμε την ομαλη μεταβίβαση της ομάδας. Εμείς θα πρέπει να καθαρισουμε την μπουγάδα δηλ. να ξεμπερδέψουμε πλεον με άλλον τρόπο με αυτούς που μας κατσικωθηκαν. Ή λευτεριά θα έρθει σύντομα και θα τη χαρούμε όλοι μαζί.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφού λύσουμε τα ενδοπιερικα μας Λιναρδη θα σε υποδεχτουμε όπως σου αρμόζει. Κάποιοι κατσικωθηκαν στη διοίκηση και θέλει λίγο προσπάθεια για να μας την κάνουν. Θέλουν δε θέλουν τη λύση θα τη δώσει ή ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!