ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ανακοίνωση απόκτησης Σπύρου Κολομπάκη

Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (γεν. 20/3/1996) ποδοσφαιριστή Σπύρου Κολομπάκη.

Το νέο απόκτημα του Πιερικού, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά Χανίων (Σούπερ Λίγκα) και διετέλεσε αρχηγός στις ομάδες Κ15 και Κ20 της Κρητικής ομάδας με την οποία σε επίπεδο ανδρών, έχει συμμετοχές σε προετοιμασίες και φιλικά παιχνίδια. 
Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΟ Λεβάντε και τη Γ΄εθνική κατηγορία (σεζόν 2015-2016) με καλές παρουσίες, πολλές συμμετοχές και 2 γκολ στο ενεργητικό του.
Παίζει στα άκρα καλύπτοντας τόσο τα μετόπισθεν, όσο και το χώρο του κέντρου στη δεξιά πλευρά.


Ο Πιερικός καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται πολλές επιτυχίες και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


Ανακοίνωση απόκτησης Σπύρου Παναγιωτίδη

Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Παναγιωτίδη.

Γεννημένος 31/9/1995 ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έπαιξε σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Κιλκισιακού, της Δόξας Χέρσου και του Αχιλλέα Τριανδρίας, για να καταλήξει το 2014 στον ΑΟ Πλατανιά της Σούπερ Λίγκας. 
Εκεί έπαιξε στην Κ20 της ΠΑΕ της Κρήτης για επιλεχθεί να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά (2015) την ανδρική ομάδα στην προετοιμασία. Αν και ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που το κατάφερε αυτό, ήταν άτυχος αφού ένας τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το επαγγελματικό συμβόλαιο.
Με μεγάλη δίψα για την 2ηευκαιρία και απόλυτα έτοιμος μετά την αποθεραπεία του, επιστρέφει με τη φανέλα του Πιερικού για να κερδίσει αυτό που στερήθηκε απο τη χρονιά που τελείωσε.

Αγωνίζεται στον άξονα τόσο σαν αμυντικός, όσο και σαν επιθετικός χαφ.


Ο Πιερικός τον καλωσορίζει και του εύχεται ολόψυχα να πραγματοποιήσει τους στόχους του, μέσα από την καλή πορεία της ομάδας μας.

24 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον με Αθανασιάδη-Καλτσίδη είχες και έναν Κωνσταντίνου και έναν Παπουτσόγιαννόπουλο,, Τώρα μας ταράξανε στα εικοσάχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως είχαμε ορισμένους αξιόλογους ποδοσφαιριστές πέρυσι όπως είναι κι ο Κουρούπης π.χ.
    Αλλά είχαμε και κάτι παλτά μα τι παλτά. Βαρυχειμωνιάτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε αυτη περναν λεφτα και και τη εγινε περιση. πεταμενα λεφτα ο πιερικος τερματισαν 2 απο αυτους που σονονται λεμε μπραβο και στηριζουμε τον σαραιληδη ας μπει
    ταξη μια φορα σαραιληδη συνεχισε και αν αγαπατε το πιερικο βοηθηστετον χωρις να αποδοκιμαζετε και να ριχνετε την δοιηκηση συνεχως αν θελετε να βοηθησετε παρτε διαρκειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς; Ο κόσμος βλέπει και αξιολογεί. Τώρα εάν κρίνει μη επαρκής την διοίκηση του, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; Είμαστε και εμείς οι ίδιοι θύματα αυτής της διοίκησης. Το PierikosNews ίσως απέχει από όλο αυτό.

      Διαγραφή
    2. Και τι έγινε που σας απέκλεισε η διοίκηση;
      Ξεκολλήστε επιτέλους εκεί στο Pierikosnews και δείξτε στον κόσμο ότι είστε ανεξάρτητοι

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείς μας απέκλεισε; Τί είμαστε, υπό δοκιμήν παίκτες;
      Όταν ένα αποκλειστικό μέσο ενημέρωσης μιας ομάδας δεν έχει πληροφορίες, δεν έχει συνεργασία σε κάποια θέματα και δεν μπορεί να λάβει ή να είναι μεσα στα γεγονοτα, τότε τι κάνουμε; Αντε και να ήταν μόνο αυτό τα βγάζαμε πέρα, εδώ είχαμε σχεδόν προπηλακισμό του PNEWS τις προαλλες απο την διοίκηση και "το αφεντικό της".

      Κοιτάξτε να είστε λογικοί σε αυτά που λέτε.

      Διαγραφή
    4. Τι ποιο λογικό από αυτό που έγραψε ο 7:13
      Από αποκλειστικό μέσο, να εξελιχτείτε σε ανεξάρτητο μέσο.
      Τόσο απλό που είναι Pierikosnews.
      Μήπως τάχα μέχρι σήμερα είχατε ανάγκη κανέναν;

      Διαγραφή
    5. Ποτέ δεν είχαμε ανάγκη κανέναν. Η ανεξαρτητοποίηση είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε τώρα. Μόνοι μας και μόνοι τους (όπως το πάρει κανείς).
      Μήπως αυτοί είχαν ανάγκη εμάς;

      Διαγραφή
    6. Ναι σας είχανε ανάγκη και μάλιστα πολύ μεγάλη ανάγκη
      Χωρίς εσάς δεν θα μπορούνε να κάνουν τίποτα
      Απολύτως τίποτα

      Διαγραφή
    7. Όχι που λέει ο λόγος
      Έτσι είναι
      Ακριβώς

      Διαγραφή
  5. Το τραγικό Γράφει ο τύπου το έκανε παλι το θαύμα του.
    31/09/1995 Δεν υπήρξε ποτέ. Ψιλά γράμματα Αλλά να τα βλέπουμε και Αυτά. Όχι μόνο για παπαρολογιες να γράφουμε λες και είμαστε σε παρακμιακό καφενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν αγαπάς προστατεύεις. Πρέπει να προστατεύσουμε την ιστορία του Πιερικού από την λαίλαπα που βιώνει. Ούτε μισό ευρώ. Ας καταλάβουν ότι η στάση τους δεν θα περάσει ντούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΟΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΕΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ Η ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ Η ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΟΜΑΔΑ Κ20 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕ..ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΘΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτος με το μουσακι που απο οτι βλεπω τον δρομο για το γηπεδο δεν τον ηξερε γιατι δεν θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια να το βλεπω ας του πει καποιος οτι ...πρωτον δεν χρειαζετε να καμαρωνη σαν βλαχος σε καθε μεταγραφη γιατι παιδακια 20 χρονων ανακοινωνουν με βιογραφικο μηδεν και οχι τον Λιονελ Μεσι.....και δευτερο ευχομαι να ειναι διπλα σε αυτα τα παιδια οταν θα ερθουν και τα δυσκολα ....γιατι εκει συνηθως ολοι λακιζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε κάποιοι δεν πάτε καλά. Εδώ ή ομάδα έγινε επιπέδου Γ τοπικού και καποιοι λέτε για γήπεδο; ΤΕΡΜΑ το γηπεδο όσο διοικεί ο καραφλος ο εχθρός του Πιερικου. Θέλει την ομάδα όσο γίνεται πιο απαξιωμενη για να κάνει τα χατηήρια από αυτούς που χαρζηλικωνεται. ΚΑΝΕΙΣ ειτηριο διάρκειας ούτε ένα ευρώ στους νεκροθάφτες της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΡΑΨΕ ...ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΝΦΕΡΕΙ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΝΙΧΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσοι πάτε στο γήπεδο φέτος πρέπει να είστε μαζοχιστες, Το τι ξεφτιλα έχει να φάει αυτή ή ομάδα δεν λέγεται. Πάντως από την Σεβαστή λέγεται πως θα μας σεβαστούν και στα τρία μπαλάκια θα σταματήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμεση ΓΣ. να δώσουν λύση τα μέλη του Συλλόγου. Μέχρι τότε ΚΑΝΕΙΣ στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νόμιμη είστε μόνο στα χαρτιά. Στη συνείδηση μας είστε δυνάστες. Εάν εχετε όπως λέτε δημοκρατικές ευαισθησίες πάτε στη ΓΣ. Απλώς μας κοβετε το γηπεδο για οσο καιρό θα καταδυναστευετε τον Σύλλογο. Αλήθεια έδωσε ο Σαραηλιδης κάποιο απαντηση για τον περίφημο αγώνα νέων Αιγινιακου- Πιερικου; Αλήθεια τι έγιναν τα 2000 ευρώ που κατακράτηση από το τμήμα του βολευ; Τέτοια διοίκηση έχουμε και κάνουν από πάνω μαθήματα σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα α έβαλαν δικά τους χρήματα στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετρημένες είναι οι μέρες τους. Μετά τα πρωτα ρεζιλικια θα λακισουν ολοι. Όσοι πήραν διάρκειας θα κλαίνε τα χρήματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!