Παπαδόπουλος: "Λυπάμαι πολύ κ.Καλτσίδη"

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Κώστας Παπαδόπουλος θέλησε να απαντήσει στην χθεσινή δήλωση του κ.Καλτσίδη ο οποίος διαψεύδει την όποια εμπλοκή του σε σχήμα που να έχει μέσα τον κ.Παπαδόπουλο. 

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Παπαδόπουλου:

"Η επιθυμία του κ. Καλτσίδη να μη συμμετέχει σε διοικητικό σχήμα μαζί με μένα μου προκάλεσε και έκπληξη και στενοχώρια. Έκπληξη γιατί πρόεκυψε σαν κεραυνός εν αιθρία. Με τον κ. Καλτσίδη συναντηθήκαμε αρκετές φορές στα πλαίσια των συζητήσεων για τη δημιουργία Παμπιερικού προσκλητήριου για την διοικητική συγκρότηση του Πιερικού γιατί κοινή ομολογία ήταν ότι πιάσαμε πάτο. Σαυτές τις συναντήσεις μας είτε στο γραφείο μου είτε στον Κορινό είχαμε απολυτή ταύτιση. Μάλιστα στην τελευταία συνάντηση μας παρουσία του κ. Γιώτη Αθανασιάδη και του κ. Κελαηδίτη Κώστα δώσαμε τα χεριά για την επικύρωση της συμφωνία διοικητικής συνεργασίας στον Πιερικό. Επίσης ήταν απ' αυτούς που με ενεθάρρυναν να κατέβω με 40 βαθμούς θερμοκρασία στην Αθήνα για να τα πω από κοντά με τον κ. Λιναρδή. Αυτά είναι που συνέβησαν και για αυτό το λόγο μου προκάλεσε έκπληξη η δήλωση του κ.Καλτσίδη.
Επίσης μου προκάλεσε στενοχώρια γιατί τη μέρα που με τον πιο έντονο τρόπο, με τη φυσική παρουσία του εκπροσώπου του κ. Λιναρδή, εκδηλώθηκε η επιθυμία του να εμπλακεί στα διοικητικά του Πιερικού, την ώρα που όλοι οι φίλαθλοι του Πιερικού καρτερούσαν με έκδηλη αγωνιά τι θα γίνει σχετικά με την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού, διάλεξε εκείνη την ώρα ο κ. Καλτσίδης να μας πει ότι δεν συνεργάζεται μαζί μου και δεν θέλει σχέση μαζί μου. Αντιπαρέρχομαι με πολιτισμό το σχόλιο σχετικά με την επιθυμία του κ. Αλέκου.- Δεν μπορώ όμως να συγχωρήσω ότι χρησιμοποιήθηκε  επιτηδείως για να αποπροσανατολίσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη του Πιερικού και αντί να συζητά για τα διοικητικά του Πιερικού να συζητά για τη δήλωση του κ. Καλτσίδη.
Λυπάμαι παρά πολύ."
                                                                              Κώστας Παπαδόπουλος

2 σχόλια:

  1. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΛΤΣΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ?
    ΥΓ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξανδρε μας απογοήτευσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!