Δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται…

Δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται…
του Κωνσταντίνου Παναγίτσα...

Τελικά δράκος δεν ήταν, δημιούργημα της φαντασίας δεν ήταν, υπαρκτό πρόσωπο είναι και στέλνει και εκπρόσωπο…Ως εδώ κάποιοι επαληθεύτηκαν και κάποιοι όχι. Το θέμα όμως τώρα αρχίζει που αποδεικνύεται ότι όντως υπάρχει ενδιαφερόμενος κ.Λιναρδής και θέλει να εμπλακεί με τα κοινά της πόλης μας και συγκεκριμένα με την κοινή μας αγάπη τον Πιερικό.
Η συνάντηση του εκπροσώπου του κ. Λιναρδή με την τετραμελή επιτροπή της δημοκρατικά και νομιμότατα εκλεγμένης Διοίκησης του ερασιτέχνη έγινε πράξη (υπάρχει και βίντεο).Ο κ.Σακελλίου Παναγιώτης εξέφρασε το ενδιαφέρον και πλέον το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. Πιερικός καλείτε να αξιολογήσει εάν θα πρέπει να προσκαλέσει τα μέλη σε Γ.Σ. ή εάν θα προσπεράσει την πρόταση κρίνοντάς την ……Εδώ τοποθετούμε προσωπικά όπως έκανα και μετά την συνάντηση και λέω…Η βόμβα κάνει μπουμ στο τέλος πάντα, το θέμα είναι σε ποιανού χέρια θα σκάσει στου Δ.Σ ή στης Γ.Σ;
Η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη διοίκηση έχει το νόμιμο δικαίωμα να απορρίψει την όποια πρόταση αυτόματα και να μην συγκαλέσει Γ.Σ. συνεχίζοντας το έργο της υλοποίησης της υπόσχεσης που έδωσε στα μέλη της Γ.Σ. δηλαδή την παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική,αλλά υπάρχει και το ηθικό κομμάτι και δημοκρατικό συνάμα που λέει ότι αυτοί που με εκλέξανε αυτοί πρέπει να μου δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης να συνεχίσω αυτό που ξεκάθαρα υποσχέθηκα δηλαδή την παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική.

Η λύση του Ποντίου Πιλάτου φαντάζει η πιο ιδανική….Γιατί το ιστορικό σωματείο του Πιερικού έχει καταντήσει σαν την περήφανη Δρυ της επικεφαλίδας…

12 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΣΕ Γ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΙΝΑΡΔΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό Σαραηλιδης απαγορευει από το σώμα των μελών που του έδωσε τα ηνία της ομάδας ( καθώς δεν υπήρχε άλλη προταση) το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Τραγικές καταστάσεις.
    Μόνο η ΓΣ συνέλευση μπορεί να πάρει την απόφαση για το μέλλον του Πιερικού. Αλλιώς θα διοικεί μια διοίκηση που θα γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη των μελών- φιλάθλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας Δημητριαδης12 Αυγούστου 2016 στις 9:43 π.μ.

    Η συνελευση θα γινει με οποιονδηποτε τροπο , αλλα θα γινει ,
    Απλα η διοικηση εχει την ευκαιρια να την κανει χωρις να χρειαστει . ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ Η Ν Ο Μ Ι Μ Α ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστας Δημητριαδης12 Αυγούστου 2016 στις 10:16 π.μ.

      ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΜΕΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα την πρόταση την αξιόλογη η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση.
      Αλλά η ομάδα δεν είναι ΠΑΕ και πρέπει να έκθεση την πρόταση στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης προτείνοντας στο σώμα την θετική η αρνητική θέση της διοίκησης και τότε θα αποφασίσουν τα μελή αν είναι συμφέρουσα για τον σύλλογο η όχι.
      Ο κάθε νοήμων άνθρωπος και λογικά σκεπτόμενος αυτό θα έκανε γιατί είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση για τον σύλλογο που θα τον εκτόξευση σε περίπτωση που τα απλά πράγματα που ακούσαμε ότι ειπώθηκαν πραγματοποιηθούν δηλαδή μεταγραφές παικτών απο Α ναι Β και ότι υπάρχει στην ντόπια ποδοσφαιρική πιάτσα.
      Και πληρωμές πρώτη και 15 το μηνός.
      Δηλαδή τη άλλο θέλουμε από ένα ερασιτεχνικό σωματείο Γ εθνικής που με τα παραπάνω δεδομένα σίγουρο είναι ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρολο.
      Και ξαναέρχομαι στο θέμα της Γ.Σ. κακώς την φοβάται η νυν διοίκηση γιατί η δαμόκλειος σπαθί είναι πάνω στο κεφάλι της και δεν έχει την εξουσιοδότηση από κανέναν να αποφασίζει για το μέλλον του Πιερικού χώρος να ρωτήσει τα μελή του.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ, ΟΡΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΤΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ, Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ?????? ΓΙΑΤΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καλτσίδης ας κάτσει να ασχολείται με γραφικούς τύπους σαν τον καραφλοκορακα.
      Όταν τον ξεπεράσουν οι εξελίξεις θα ειναι αργά πια για δάκρυα.

      Διαγραφή
  7. Παναγίτσας Κων/νος12 Αυγούστου 2016 στις 1:22 μ.μ.

    Προς απάντηση παραπάνω σχολίων και προς αποφυγή παραξηγήσεων φυσικά και την πρόταση πρέπει και είναι υποχρεωμένη να την αξιολογήσει η Νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση όπως ηθικά υποχρεωμένη είναι να ενημερώσει και μέσω Γ.Σ το σώμα των μελών για τις αποφάσεις της,την κατάσταση και την συνέχεια λειτουργίας της ομάδος όχι για κανέναν άλλο λόγω απλά για να σβήσει τις όποιες αμφιβολίες που έχουν δημιουργηθεί.Και για να ξεκαθαρίσω άλλο η έκτακτη Γ.Σ. με μοναδικό θέμα την ενημέρωση μελών και άλλο η Γ.Σ για την ανάδειξη νέου σχήματος..Και φυσικά ο κάθε νοήμων Πιερικός που αγαπά την ομάδα θέλει ενημέρωση και όχι αποπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην τρελαθούμε κιόλας. Η λύση Σαραηλίδη επιλέχθηκε όχι γιατί ήταν η καλύτερη από διάφορες επιλογές, αλλά γιατί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική. Η ομάδα θα διαλυόταν. Όσοι ήμασταν εκεί μέσα και είδαμε πως δημιουργήθηκε το σχήμα Σαραηλίδη, αντιληφθήκαμε ότι το πιο πιθανό θα ήταν η ομάδα να διαλυόταν ακόμα και με αυτόν το στο τιμόνι. Ο άνθρωπος όχι απλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα αλλά ούτε και τις διοικητικές ικανότητες να τα βγάλει πέρα. Φάνηκε από τις πρώτες κινήσεις του. Τώρα εμφανίζεται αυτή η προοπτική, έρχεται ένας άνθρωπος και λέει θα χρηματοδοτήσω την ομάδα, θα την κάνω ανταγωνιστική και θα επιδιώξω να την ανεβάσω ψηλά. Αυτός είμαι, θέλω να έρθω να παρουσιαστώ στα μέλη του Πιερικού εγώ και οι συνεργάτες μου και να σας παρουσιάσω το πλάνο μου. Τι κάνεις; Συνεχίζεις στον γκρεμό ή ανοίγεις πόρτα προοπτικής; Ας αποφασίσουν τα μέλη. Όσο για τα άλλα περί νόμιμης και δημοκρατικής διοίκησης ποια διοίκηση ρε παιδιά; Τους ανθρώπους που τσιμπούσε από τη Συνέλευση και τους έβαζε με το ζόρι για να συμπληρώσει 15αδα; Ο Σαραηλίδης μετράει μέρες, αν όχι ώρες. Καλό είναι να καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να φανεί γενναίος και να αποχωρήσει και ας αφήσει τους εμετικούς συμβούλους του που τον χρησιμοποιούν και θα τον ξεπετάξουν όταν πια δεν θα είναι χρήσιμος. Αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι πολύ δυσάρεστες για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργα ή γρηγορα θα τον «ξερασει» ο Πιερικός!
      Απλα αυτο το σηριαλ θα τραβήξει πολύ ακομα με πολλλα επεισόδια...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!