Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)


Με κάθε επισημότητα το PierikosNews σας καταθέτει την επιστολή ενδιαφέροντος του κ.Λευτέρη Λινάρδη (Αθηναίου επιχειρηματία του ναυτιλιακού χώρου), ο οποίος διαβεβαιώνει μέσα απο αυτή, το επίσημο ενδιαφέρον του για την ομάδα του Πιερικού. Ενώ μιλάει για τους στόχους και το όραμα που έχει να προσφέρει στην ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η σύγκλιση γενικής συνελεύσεως του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, όπως η νυν διοίκηση είχε υποσχεθεί εφόσον το ενδιαφέρον γίνει επίσημο. Η λύση αυτή δίνει ένα μεγάλο όραμα για την ομάδα του Πιερικού, και πλέον πρέπει να υποστηριχθεί απο τους πάντες, διότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την κορυφαία ομάδα της Κατερίνης, να πραγματοποιήσει με μεγάλες δυνατότητες την επιστροφή του στα λημέρια οπού πραγματικά ανήκει!



Αθήνα 3/8/2016

«Με αφορμή τα όσα διακινούνται στον αθλητικό τύπο της Πιερίας, σχετικά με το ενδεχόμενο ενεργούς συμμετοχής μου στη διοίκηση του Πιερικού, οφείλω απευθυνόμενος στους φιλάθλους και οπαδούς του ιστορικού Πιερικού να επισημάνω τα ακόλουθα:

 Πράγματι, επέδειξα και έχω ενεργό ενδιαφέρον για να υποστηρίξω διοικητικά και οικονομικά μια φιλόδοξη προσπάθεια αναμόρφωσης, ενίσχυσης και ανόδου του Πιερικού. Στο πλαίσιο αυτό τόσο εγώ ο ίδιος όσο και στενοί μου συνεργάτες συνομιλήσαμε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός.
Ο κ.Παπαδόπουλος με στέρεα επιχειρήματα μας έπεισε ότι είναι δυνατή η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία με ένα ρεαλιστικό πλάνο μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθει εκεί που της αξίζει και να πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα των μεγάλων κατηγοριών.

 Κατόπιν τούτου, με την παρούσα θέλω να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και να τους διαβεβαιώσω ότι εφόσον μας δοθεί η δυνατότητα από τη Γενική συνέλευση του Πιερικού θα εργασθούμε για την ικανοποίηση των παραπάνω στόχων. Επιθυμώ να στηρίξω αποφασιστικά τη φιλόδοξη προσπάθεια αναζωογόνησης του ιστορικού Πιερικού .
Άμεσοι συνεργάτες μου τα στελέχη του Διοικητικού συμβουλίου αλλά κυρίως οι πολυπληθείς φίλαθλοι του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η γενικότερη αθλητική κοινότητα  του νομού.

 Αρχικά θα προτείνω επικεφαλής της προσπάθειας μας να τοποθετηθεί συνεργάτης και φίλος μου διότι τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις μου.

 Μπορούμε όλοι μαζί να χτίσουμε ένα μεγάλο ΠΙΕΡΙΚΟ.»

Με τιμή
Λευτέρης Λινάρδης


MEDEA MANAGEMENT LIMITED SUITE 1001-2,ALBION PLAZA,2-6 GRANVILLE ROAD, TSIM SHA TSUI,KOWLOON,HONG KONG




Στη φωτογραφία διακρίνονται ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας κ.Λινάρδης με τους κ.Παπαδόπουλο και κ.Κελαιδίτη

74 σχόλια:

  1. Λιναρδη Κάνε τα όνειρα μας πραγματικότητα.
    Έλα να κάνουμε μεγάλο τον Πιερικό μας και εμείς θα είμαστε δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαραιλιδη τώρα που είχες όχι μόνο την φωτογραφία αλλά και την επιστολή από την εταιρία του κυρίου λιναρδη κάνε αυτό που είχες πει αν πιστω ότι υπάρχει θα παραιτηθω περιμένουμε να τηρησεις τον λόγο σου σαν ανδρας αλλιώς ο κόσμος θα καταλάβει ότι σε νοιάζει μόνο ή καρέκλα και όχι το καλό της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους, να ενα καλο νεο για τον Πιερικο μας, νομιζω ηρθε η ωρα της γενικης συνελευσης κατι το οποιο πρεπει να δρομολογησει η νυν διοικηση, γιατι πολυ απλα δεσμευτηκε στη τελευταια συνεδριαση οτι εαν βρεθει καποιος που να μπορει να σηκωσει το βαρος του ονοματος του Πιερικου θα αποχωρησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα τα καραβακια που αρμινιζουν ηρθαν. Να δουμε τωρα αν κρατησεις το λογο σου που ειπες πως δεν θα σταθεις εμποδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό Λιναρδης εμφανίστηκε σειρά σου Τώρα σαραιλιδη να κάνεις πράξη αυτό που δεσμεύτηκες,εκτός και αν έχεις πάρει όρκο την διάλυση του Πιερικού. Λιναρδη σε ευχαριστούμε που μας κάνεις να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιναρδης, Αθανασιαδης, Καλτσιδης εγγυηση για ενα ελπιδογορο ξεκινημα της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ.Σαραηλιδη περιμενουμε την αμεση αποστολη παραιτησης σας και ανακοινωση γενικης συνελευσης καντε αυτο και θα φυγετε αξιοπρεπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι ρε παιδια δεν γινομαστε ολοι μια γροθια οπως τον παλιο καλο καιρο, δεν ειναι κακο που θα σηκωσει το οικονομικο βαρος ενας εκτος κατερινης, και μπραβο στον κ. Λιναρδη. Το παραδειγμα της Λαρισας της Ξανθης,του Αγρινιου, οπου οι βασικοι μετοχοι ειναι επενδυτες εκτος νομου, ειναι κατι το οποιο για εμας πρεπει να αποτελει πλεον προτεραιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αντεπιθεση ξεκιναει με λιναρδη αρχηγο, ολοι μαζι στη νεα εποχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε λιναρδη με την ανακοίνωση σας έχουμε πλέον βάσιμες ελπίδες ότι τα όνειρα μας εσείς θα τα κάνετε πραγματικότητα καλώς να έρθετε στην πόλη μας και στην ομάδα τα μας που με την οικονομική σας δύναμη θα πάει στην superleagge σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα σχήμα με αρχικούς πρωτεργάτες τον Κ.Παπαδόπουλο,τον κ.Αθανασιάδη,τον κ.Καλτσίδη και βασικό επνδυτή τον κ.Λινάρδο πιστεύω ο Πιερικός φτιάχνει το μέλλον του σιγά σιγά.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΣΑΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κύβος ερρίφθη. Άμεσα εξελίξεις από την απερχόμενη διοίκηση. Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε λιναρδη εσείς και όλοι οι φίλαθλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να πάμε την ομάδα όλοι μαζί ψηλά τον ολυμπο που είναι ή θέση της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτελους τι φοβαται η διοικηση και δεν καλει επισημα τον κυριο αυτο και να βρεθει η λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απο την στιγμη που ο ανθρωπος αυτος εστειλε επισιμη επιστολη και αφου στην γενικη συνελευση θα εμφανιστη δια του εκπροσωπου του να μας παρουσιαση το πλανο του αρα ειναι ιστορικη ευκαιρια για την ομαδα μας......γενικη συνελευση εδω και τωρα ....απαιτηση ολων των φιλαθλων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που είναι ο πειδης που έβλεπε δράκους σαν τον σαραιλιδη και αυτός. Να παραιτηθεί σήμερα το δσ αλλιώς αρχίζουμε και μαζεύουμε υπογραφές από τα μελοι και θα φύγετε σαν ανεπιθύμητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμένα μου άρεσε ότι λέει για έτοιμο σχήμα φαίνεται ότι έχει γίνει προεργασία τωρα απομένει να γίνει πράξη η δέσμευση Σαραιλιδη και η ανασύνταξη από την καταστροφή που πρόλαβε να φέρει μέσα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Υποχρεωμένα τα μέλη της νυν διοίκησης να βοηθήσουν με τις παραιτήσεις τους δεν μπορεί να μείνει εγκλωβισμένος ο Πιερικός επειδή το θέλουν Ένας-δυο. Βλέπουμε για συστρατευση δυνατών παραγόντων.
    Λιναρδη ο λαός του Πιερικού σε περιμένει για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν και δεν σε ξερουμε ακομη κυριε Λιναρδη αλλα ειδη μας εδωσες οραμα και ελπιδα.......προχωρα και ολοι η κατερινη θα ειναι μαζι σουυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστευω οτι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχει επισημα διοικηση και θα πρεπει ο ενδιαφερομενος να παει να τους βρει και να τους ενημερωσει για της φιλοδιξιες που εχει και να το καταθεση επισημα και οχι να μαθενουμε απο τριτους το θελει ο καθε επενδυτης .και τοτε να κρινουμε την θεση της διοικησης.γιατι οπως φαινεται δεν μπορει να συνεχισει την καλη περσινη πορεια της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιους τρίτους ρε Μυρωτη; Ο ανθρωπος έστειλε προσωπική επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με Σαραηλιδη και δ Κουθουριδη. Γενική Συνέλευση, παρουσίαση πλάνου και αλλάζουμε σελίδα. Οχι αυριο, χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤH ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΙΝΑΡΔΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ TΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ.Κυριε Τασο Σαραηλιδη ηρθε η ωρα να κανετε αυτα που ειπατε να παραδωσετε
    την ομαδα στον κυριο ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΙΝΑΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Πιερικός ανήκει στα μέλη του και αυτοί θα αποφασίσουν για την αυριανή μέρα. Καμία διαπραγμάτευση με ανθρώπους που δείξαν ανικανότητα να κλείσουν άγραφους ποδοσφαιριστές. Άμεσες διαδικασίες όποιος καθυστερήσει το κάνει εκ του πονηρού και για προσωπικά μικροσυμφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί αργεί έτσι η ανακοίνωση παραίτησης της διοίκησις του Σαραηλίδη ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν ειναι σοβαρος να κανει οτι προβλεπετε!!
    Αυτα με τις ανακοινωσεις μου θυμιζουν Τσακα!!!
    Η σοβαροτητα ενος επιχειρηματια φενεται απο το πως προσεγγιζει τους στοχους του...
    Δεν μου λεει τιποτα η ανακοινωση....
    Γιατι τωρα?
    Που ηταν τοσο καιρο?
    Επρεπε να χαθει πολυτιμος χρονος κα;ι αγωνιστικη χρονια για να εμφανιστει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν απαντήσεις στις ερωτήσεις που θέσατε και μπορούν να απαντηθούν απο τους αρμόδιους στη Γενική Συνέλευση. Απο εκει και πέρα το σχόλιο περί Τσάκα είναι σαφώς άσχετο με την όλη υπόθεση του Πιερικού, καθώς εκείνος είχε υποσχεθεί όπως όλοι ξέρουμε πρίγκιπες, οι οποίοι ποτε δεν εμφανίστηκαν επίσημα, ουτε τους είδαμε ποτέ. Εδώ όμως μιλάμε με στοιχεία, και εφόσον την Παρασκευή υπάρξει ΓΣ τότε θα μπορείτε να θέσετε όλα τα ερωτήματα σας στους συνεργάτες και δικηγόρους του κ.Λινάρδη.

      Διαγραφή
    2. Αμήν λεγω ADMIN....

      Διαγραφή
  25. Μεταξύ ενός νταλίκερη και ενός εφοπλιστή σαφώς και προτιμούμε τον νταλίκερη που σε σύντομο χρονικό διάστημα με απέδειξε εμπράκτως τις διοικητικές και οικονομικές του δυνατότητες με σοβαρό δ.σ. και έγκριτους δημοσιογράφους που βλέπουν δράκους και να τον υποστηρίζουν. Κάποιοι που ευκαιριακά βρέθηκαν σε θέσεις αρνούνται σαν βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι να τις παραδώσουν. Προς τα μέλη του δ.σ. Γιατί ο πρόεδρος σας ζει το όνειρό του σας καλούμε να πράξετε ότι επιβάλει η κατάσταση ας αποφασίσουν τα μέλη τι φοβάστε και δεν πάμε σε γ.σ. ο Σαραηλιδης Δεν θέλει γιατί ξέρει τι θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πρεπει το σχημα ΛΙΝΑΡΔΗ να προετοιμαζεται και οι Αθανασιαδης Καλτσιδης Παπαδοπουλος να αρχισουν ηδη να μαζευουν υπογραφες απο τα μελη σε περιπτωση που ο νταλικερης δεν κανει τον λογο του πραξη. δεν πρεπει να χαθει καθολου χρονος αξιοποιηστε τον απο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ό Σαραηλιδης με την χθεσινή του ανακοίνωση εδειξε τις προθέσεις του. Παλαίμαχοι πρώην παράγοντες και φορείς της πόλης έχετε ευθύνη να διαφυλαξετε το όνομα του Πιερικού. Απο αυτο το Συμβούλιο δεν περιμένω πρωτοβουλίες όσοι είχαν ευθιξία παραιτήθηκαν. Σαραηλιδη ο Πιερικός είναι κληρονομιά του νόμου μας δεν είναι μαγαζί σου μην ξεχνάς εμείς σε βάλαμε εκεί. Τα μέλη του Πιερικού ας αποφασίσουν και αν προτιμήσουν εσένα ας συνεχίσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οριστική λύση Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω προτεινω οτι αν μεχρι σημερα το βραδυ η διοικηση σαραιλιδη δεν κανει καλεσμα για συνελευση ,απο αυριο να μαζεψουμε υπογραφες......και στο κατω κατω δεν του ζηταμε να παραιτηθη.....να κανει γενικη συνελευση με θεμα η πορεια της ομαδος,, εκει να εμφανιστη στα μελοι και επεισημα η προταση του κυριου Λιναρδη και ας αποφασιση η συνελευση .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επιτελους ο Σαραιλιδηε καθετε επανω στην καρεκλα του προεδρου του αρεσε....τα υπολοιπα μελοι δεν εχουν επιγνωση το τη γινετε.....δεν ξερουν οτι δεν θα μπορουν να περπατησουν στον πεζοδρομο.......δεν ξερουν οτι μολις θα ερθουν τα πρωτα αγωνιστικα χαστουκια και ειδικα οταν θα ειναι απο τις ομαδες του νομου που εκει πονανε περισοτερο θα αρχισουμε να εχουμε στο γηπεδο εμφηλιο >>>>> αν χασουμε και αυτην την ευκαιρια να θυμαστε ολοι θα ειστε η ταφοπλακα του πιερικου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πιστεύω να πρυτανευσει ή λογική και να παραμερίσει τους εγωισμός ο Σαραιλιδη. Ας ξεκινήσει τις διαδικασίες σύγκλησης της Γ.Σ. γιατί ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να παραμείνει στη διοίκηση. Κάθε καθυστέρηση είναι εις βάρος της ομαδος με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί εχθρός του συλλογου αν κωλυσιεργησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μετά την καταλυτική επιστολη ενδιαφέροντος από τον κ. Λιναρδη και την στήριξη των Αθανασιαδη και Καλτσιδη, οι μόνοι που μπορούν να την απορρίψουν είναι οι εχθροί της ομάδας. Σαραηλιδη αν δεν αποδέχτεις την πραγματικότητα θα είσαι τότε απέναντι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καταρχην γιατι απαντασ ανωνυμοσ και δευτερον η επιστολη ηρθε σημερα που στα γραφεια του σφκ πιερικοσ.θα συμφωνησω με καποιον που ειπε καλοσ τον τσακα.γιατι πιστεω περι τσακα προκειται ας σοβαρευτουμε και ας αφησουμε της ανοησιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν γιατι μπορώ και δεύτερον εσυ κάτσε με τον Λούθηρο εμείς θα παμε με τον Τσάκα.

      Διαγραφή
  33. Λιναρδη κάνε τον Πιερικό ομάδα όπως τον ονειρευόμαστε και θα δεις την ευγνωμοσύνη μας. Μην μασας από κάποια κολόνα φίδια που θα θελήσουν να βάλλουν εμπόδια. Αν πάρει μπροστά το τρένο τότε θα τα παρασύρει όλα στο πέρασμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το μέλλον της διοίκησης είτε με τη συναίνεση είτε καταστατικά θα λήξει. Απλά για να μην χρονοτριβουμε ας γίνει με ομαλό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Pierikosnews μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής, ή πλευρά Σαραιλιδη τι σκέφτεται να κάνει; Έχουμε κανένα νέο; Οι ώρες περνούν και δεν εχουμε καιρό για χάσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ό Σαραηλιδης θα κάνει σαν μην συμβαίνει τίποτα. Όταν ήρθε Τάσο σε κρίναμε θετικά ότι μπήκες μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή Τώρα θα κριθεί αυστηρά σαν τον άνθρωπο που δεν αφήνει τον Πιερικό να αναγεννηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα μας συγχωρήσετε για καποια σχολια που ενδεχομένως μπορει να μην περασαν, αλλα καταλαβαίνετε οτι γινεται ο κακός χαμός με ορισμένα που κόβονται λόγω προσβλητικών και χυδαίων εκφράσεων. Καλά θα ήταν να μην υπερβαίνουμε τα ορια, εξάλλου υπάρχει και ειδικό προειδοποιητικό για τις περιπτώσεις αυτες.
    Εκδηλωστε την αποψη σας σωστά και πάντα με σεβασμό προς πρόσωπα και καταστασεις. Σεβαστείτε την θέση μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τον χειροκροτησαμε που μπήκε μπροστα σε μια δύσκολη στιγμή. Όμως τώρα που δεν αφήνει την ομάδα να αναγεννηθεί, στα μάτια μας αντιμετωπίζεται σαν έχθρός. Πρόεδρε φύγε με ψηλά το κεφάλι όσο είναι καιρός, Φώναξε τους Αθανασιάδη και Καλτσίδη και βρείτε αμέσως τρόπο να γίνει η μεταβίβαση της ομάδας χωρίς προστριβές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εσύ δεν μας είπες στην Εκάβη πως αν βρεθεί καλύτερη λύση για την ομάδα θα αποσυρθείς; Αν είσαι άνδρας κράτα το λόγο σου. Παραβλέπουμε την γεμάτη ειρωνία δήλωσή σου και σε παρακαλούμε να διευκολύνεις τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σαραηλίδη τα καραβάκια που έλεγες αρμενίζουν στην Παραλια. Άντε κάνε γρήγορα να τελειώνουμε με την παιδική σου ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άντε Σαραηλίδη τελείωνε, μας κουρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ελεος εκει στον πιερικο.....εχετε ριξη το επιπεδο πολυ χαμηλα ακομη και στο site που δημιουργησατε.....δηλαδη μιλαμε οτι ειστε τελικα πολυ τζομπαναρεοι ολοι σας αλλα πολυ ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με τις κατσίκες θα μείνει ο Σαραηλίδης στο τέλος. Άμεσα Γενική Συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κων/νος Παναγίτσας4 Αυγούστου 2016 στις 12:28 π.μ.

    Ένα κείμενο χωρίς τόνους με ορθογραφικά λάθη ανυπόγραφο με ένα logo εταιρίας και μια διεύθυνση δεν αποτελεί για μένα καμία εξέλιξη...Και όπως έγραψα σε ένα άρθρο μου πρίν λίγο καιρό (http://pierikosnews.blogspot.gr/2016/08/blog-post_1.html)
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...Η Κατερίνη σας περιμένει και αν με το καλό ρθείτε ουαί και αλίμονο σε αυτόν που θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο...Πρώτα όμως σαν σοβαρός επενδυτής ΕΛΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιτσας δεν εχει καθολου ορθογραφικα και οι τονοι δεν ειναι λογος οτι δεν ειναι σοβαρος σε ολα αυτα που αναφερει σε ολα τα αλλα εισαι σωστος

      Διαγραφή
    2. Κων/νος Παναγίτσας4 Αυγούστου 2016 στις 7:19 π.μ.

      Έχεις δίκιο εγώ μπερδεύτηκα..Συντακτικά είναι τα λάθη όχι ορθογραφικά...Όπως και να χει είτε ο ίδιος είτε συνεργάτης οφείλει να παρουσιαστεί πριν είναι αργά εφόσον εκδηλώνει ενδιαφέρον..

      Διαγραφή
    3. Ούτε συντακτικά λάθη εχει επιστολή, εκτίθεσαι. Μια χαρά επιστολή ειναι. Όσο για το οτι πρεπει να παρουσιαστεί το λεει στην ιδια την επιστολή. Εφόσον οριστεί ΓΣ θα παρουσιαστεί ενώπιον της και θα αναλύσει το πλάνο του. Φυςικα Και δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συνομιλήσει με παρακμιακούς. Όρεξη τους ειχε. Να ειμαστε λιγο προσεκτικοί στις παρατηρήσεις μας.

      Διαγραφή
  45. Τα πρόβατα τα έφερε ο σαραιλιδη με την νταλίκα από το εξωτερικό για παίχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο διαφημιστης του 50ρικου που κανει τον δημοσιογραφο γιατι εξαφανιστηκε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν μπορώ να καταλάβω το επίπεδο των ανθρώπων που είναι μέσα στο ΔΣ. Να ανέχονται τέτοιες γελοιοτητες ανθρώπων χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Ντροπή στον συντάκτη και στα άτομα του ΔΣ. Που ανέχονται τέτοιες αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα για αυτό και την έκανε Κ17. Ας κοιτάξει κάποιος το ρόστερ της ομάδας είναι το χειρότερο όλης της κατηγορίας. Οι αυλοκολακες και αυτοί που τον στηρίζουν ακόμα κάνουν την πάπια. Όταν όμως έρθουν οι ξεφτιλες οι κοιτάξτε να κρυφτείτε γιατί ή οργή του κόσμου θα είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πρέπει να κάνεις ΓΣ για να απολογηθεί για την κατάντια της ομάδας που έφτιαξε. Ο δε Ζιωγας δεν ντρέπεται να κατεβάσει ομάδα με το σήμα του Πιερικου και να τρώει πεντάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προτείνω να μαζευτούμε και να πάμε μία βόλτα στο γήπεδο και να τα πούμε με τον Ζιωγα και όποιον υπεύθυνο της ομάδας βρουμε. Και να απαιτησουμε ξεκάθαρες λύσεις για την ομάδα. Να δει ή Διοίκηση πως κοντά στα πρόβατα μία υπάρχουν και μαντροσκυλα που δαγκώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Απορίας άξια και ειλικρινά οξύμωρη ( σε σχέση με ότι δήλωσε περί αποχώρησης σε περίπτωση ενδιαφέροντος από τον επενδυτη) είναι η Δύση του Σαραηλιδη. Χλευάζει το ενδιαφέρον του υποψηφίου επενδυτή με μοναδικό σκοπό να τον κουράσει και να τον αποθαρρύνει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας. Κύριε Σαραηλιδη Δεν σας νομιμοποίησε κάνεις να εκφυλίζεται τον Πιερικό μας. Δεν είναι μαγαζί σας. Άνετος έλλειψη άλλου ησασταν Μέχρι την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του επενδυτή. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα καθώς είστε εκπρόσωπος των μελών να δείχνεται Αυτή αυτή την στάση που μας ρεζιλευει στο Πανελλήνιο. Ό ιθύνων νους της ανάρτησης δεν ντρέπεται καθώς πληρώνεται. Εμείς οι φίλαθλοι όμως ντρεπόμαστε ειλικρινά. Άμεση σύγκλιση ΓΣ. Ενώ ανοιχτά ευθυνών δεν είναι και Τα εναπομείναντα μέλη του Συμβουλίου που παρακολουθούν απαθείς τον διασυρμό του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. δεν είναι δυνατον σε επισημη σελιδα του Πιερικου να μπενουν τέτοιες αηδιες κανατε χαλια την επισημη σελιδα βαζοντας αυτά τα πραγματα μην ντροπιάζετε κανενα γινόμαστε πανελλαδικα ρεζιλι είναι δυνατον επισημη σελιδα της ομαδας να ανεβαζει τέτοιες εικονες για δειτε των αλλων ομαδων μηντον αφήνετε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ Υπάρχει επενδυτής και εσείς κωλυσιεργηται και μας αποκαλείτε και πρόβατα μετά από όλα αυτά ποιος θα έρθει κοντά σας και θα πάρει διάρκειας. Τα αστεία τελείωσαν, εσείς παίζεται με το μελών της ομάδας. ΦΎΓΕΤΕ ΦΎΓΕΤΕ ΦΎΓΕΤΕ έχουμε πιαση πάτο τελειώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η φωτογραφία που ανέβασε ο κ Σαραηλιδης και η δημοσιογραφική του παρεα ειναι και το μοναδικό πραγμα για το οποίο θα τον θυμόμαστε σαν τον πιο βραχύβιο πρόεδρο του Πιερικού. Καληνύχτα κυριε Τάσο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ένας ηγέτης δεν πρέπει να φοβάται ποσο δε μάλλω να δείχνει τον φόβο του. ΤΙ φοβάσαι Σαραηλιδη Σαρακοστή και δεν συγκαλεις Γ.Σ.?
    Μάλλον γνωρίζει ότι δεν χαιρεις της στήριξης των μελών του Συλλόγου. Η κριτική πλέον θα είναι σκληρή καθώς ήδη έχασες την έξωθεν καλή μαρτυρία ενώ με την στάση σου διώχνεις την ελπίδα του Συλλόγου για προσωπική προβολή και μόνο. Στην ιστορία του Πιερικού θα μείνεις σαν τον άνθρωπο που έδιωξε την ελπίδα του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά ρε περιμένετε να παραιτηθεί τώρα που βρήκε μέλι; Αληθευει ότι πούλησε παίκτρια του βόλευ χωρίς να ερωτηθεί ο έφορος του τμήματος; και χωρίς τουλάχιστον να αποδώσει τα χρήματα εκεί που πρέπει; Ξεπουλάει ότι βρει, ζητάει χρήματα για τους παίκτες που θέλουν να φύγουν.
    Εξάλλου να θυμίσουμε τι έγινε στο παιχνίδι νέων του Πιερικού με τον Αιγινιακό,που ήταν έφορος στην ομάδα νέων, οι παίκτες μας έβαλαν τα κλάματα από τις οδηγίες που πήραν με τον τρόπο που θα αγωνιστούν; Αυτόν τον άνθρωπο στηρίζουν κάποια πρόβατα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αν αληθεύει αυτο που λεει ο παραπάνω οχι απλά πρεπει να παραιτηθεί αλλα εινα και για εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στον συγκεκριμένο αγώνα τα νεαρά παιδιά της ομάδας έκλαιγαν για τις εντολές που πήραν σχετικά με το σκορ του αγώνα με το Αιγίνιο. Προς τιμή του ο προπονητής του Αιγινίου κατάλαβε τι παιζόταν και έδωσε οδηγίες στους παίκτες του να μην διασύρθει ο Πιερικος. Στον συγκεκριμένο αγώνα έφορος της ομάδας νέων ήταν ο Σαραηλιδης. Αυτός που ζητάει χρήματα για να δείτε σεξ τα ελευθέρας, αυτός που πουλάει διεθνή παίκτρια του βόλευ και καρπώνεται το ποσό. Αυτός που θέλει να κατεβάσει στο πρωτάθλημα παιδάκια 17χρονα και να διασυρνται σε κάθε αγώνα.. ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο νεκροθάφτης του Πιερικού έχει όνοματεπωνυμο ο ευρών αμοιφθησεται από παίκτρια του βόλευ που εν κρυπτώ πούλησε. Άντε ξου ρε από την ομάδα σου. γιατί αυτή δεν είναι πλέον ομάδα μας έως ότου φύγεις. Δε λυπάσαι κάτι κακόμοιρα 16χρονα παιδάκια που θα τα διασύρεις στο πρωτάθλημα εάν βέβαια δηλώσεις συμμετοχή, γιατί και κει χρήματα θέλει. Α ξεχασα θα βάλεις τα χρήματα από το τμήμα βόλευ που υφάρπαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι υπόλοιπες ομάδες του νόμου εχουν ήδη συγκροτήσει ρόστερ σοβαρά για την κατηγορία και εχουν ξεκινήσει φιλικά προετοιμασίας. Μπορει κάποιος απο την ομαδα να μας πει υπεύθυνα ποιο ειναι το ρόστερ της ομάδας μεχρι σήμερα για να το αξιολογήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι στιγμής στο ρόστερ επίσημα υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές

      Διαγραφή
  61. 15 Δελτία από την ομάδα νέων συν 2 από την ομάδα του Τυρνάβου που θα έρχονται 3 φορές την βδομάδα από τον Τύρναβο. Άσε φίλε ρόστερ τρίτης κατηγορίας τοπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μας επεσε λαχείο με τον Λιναρδη και δεν μπορούμε σαν ομάδα να το εξεργυρώσουμε. Μας κατσικώθηκες μας είπες ψέματα ότι θα εφευγες σε κάθε καλύτερη πρόταση και τώρα κάνεις τον κουφό. Συγκάλεσε ρε δειλέ ΓΣ να δούμε αν σε θέλουν τα μέλη. Αλλά κρύβεσαι μέχρι να ολοκληρώσεις την καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δηλαδή εσείς που απαξιωνετε τον άνθρωπο που θέλει να έρθει, έχετε τα κοτσια να κάνετε μία ομάδα Γ εθνικης; Δυστυχώς είστε μία ομάδα που βρεθηκατε στο γνωστό καφενείο στα Καταδιωκτικά και μεταξύ της μπιρίμπας και της πρεφας αποφασίσατε να παίξετε με τις τύχες της ομάδας. Μυρίστηκε ψητο και ειπατε να τσιμπήσουν και λίγο πριν τα παρατηρούμε γιατί θέλετε δεν θέλετε θα τα παρατήσει με τις πρώτες αγωνιστικες σφαλιαρες που θα πέσουν στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εσείς που κράζατε την προηγούμενη Διοίκηση που έδωσε τα ελευθέρας στους παίκτες, κάνετε το ακόμα χειρότερο να τους ζητατε κι απο πάνω χρήματα για να τους αφήσετε. Δεν μπορείτε να κρατήσετε και τον τελευταίο που απέμεινε τον Άπιστο!ιδή, γιατί ή τεραστια ομάδα Σεβαστή, του έκανε καλύτερη πρόταση. Ντροπιαζετε με τα καμώματα σας το όνομα του Πιερικου. Φύγετε να ανασαίνει ο Σύλλογος εδώ και τώρα ΓΣ Τόσο χοντροπετσοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε αυτοί δεν είναι Διοίκηση τσίρκο είναι. Φεύγουν οι παίκτες της ομάδας και πάνε Σεβαστή. Κατά τα άλλα ο Ζιωγας που παριστάνει τον προπονητη, προπονείται 15 παιδάκια, αυτή δεν είναι ή ομάδα του Πιερικου, αλλά ένα τσίρκο που θα ξεφτιλιζεσαι κάθε Κυριακή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!