Αλεξίου- Χολέβα «χτυπά» ο Πιερικός!

Προσπάθεια για να «κλείσει» κάποιους έμπειρους παίκτες στο φινάλε των μεταγραφών κάνει ο Πιερικός, που έχει επαφές με τους Χρήστο Αλεξίου (φορ Λαμίας, παλιός γνώριμος), Χρήστο Χολέβα (στόπερ Νίκης Βόλου), είναι κοντά στον αριστερό μπακ, Νίκο Τριανταφυλλίδη, ενώ δοκιμάζει τους Κωτσιαρίδη και Γελαδάρη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».
Καταρχήν, ο «εκλεκτός» για την… άπειρη και «αναιμική» ως τώρα γραμμή κρούσης (ειδικά στα πρόσφατα τεστ με Σβορώνο και Ηρακλή Αμπελοκήπων) δείχνει ο παλιός γνώριμος Χρήστος Αλεξίου και υπάρχουν προχωρημένες επαφές και αισιοδοξία. Ο 24χρονος φορ αναδείχτηκε παλιότερα στον Τύρναβο (δυο θητείες συνολικά) από τον Μιχάλη Ζιώγα, «κυκλοφορεί» ελεύθερος από τη Λαμία, ενώ πλην του Πιερικού (πριν μια διετία στη Φουτμπολ Λιγκ, ξανά με Ζιώγα) έχει θητεία σε Ηρακλή, Καβάλα και Βατανιακό. Για το κέντρο της άμυνας εκτός από τον Γιάννη Σεντεμέντε «παίζει» και ο Χρήστος Χολέβας και μάλλον θα αποκτηθεί ένας από τους δυο. Ο 25χρονος υψηλόσωμος στόπερ ξεχώρισε στη Νίκη Βόλου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Κισσαμικό, Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, Κ20 Λάρισας και Ρήγα Φεραίο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ 
Κοντά στους Κατερινιώτες δείχνει ο Νίκος Τριανταφυλλίδης (στρατευμένος στην Πιερία), που ήδη μετέχει στην προετοιμασία. Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Πανθρακικό, Βέροια, Βατανιακό, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Κιλκισιακό.
ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΓΕΛΑΔΑΡΗ- ΚΩΤΣΙΑΡΙΔΗ 
Στα υπόψη σταθερά για τον Πιερικό παραμένουν οι Προβατίδης- Χατζηδίμπας, ενώ δοκιμάζονται οι Λάζαρος Γελαδάρης και Ηλίας Κωτσιαρίδης. Ο πρώτος είναι 19χρονος μπακ με θητεία σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και εσχάτως Πύδνα Κίτρους και ο δεύτερος 21χρονος μέσος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
ΟΙ… ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ «ΛΑΜΠΟΥΝ»
Τέλος, από την ως τώρα προετοιμασία, «αποκαλύψεις» τους «μελανόλευκους» δείχνουν οι νεαροί Λαζόπουλος (εξτρέμ από Βέροια), Μάρκου (στόπερ από Λάρισα) και τα αδέρφια Καραμανώλα (γηγενείς μεσοεπιθετικοί).
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ο πιερικος μονο χτυπα, δημοσιογραφικα, γιατι δεν κλεινει κανενα παιχτη?.....προφανως οι προκαταβολες ειναι το θεμα!! πηγαινουν και ζητανε ελεημοσυνη για παιχτες ωστε να συμπληρωθει το roster απο τοπικα και εισπρατουν περιφρονυση, ελεος ξυπνηστε η πτωση της ομαδας ειναι καταστροφη. Ν.ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίναμε ο περίγελος του ομίλου. Ή απαξιωση χτύπησε κόκκινο. Συνεχίζουν παρόλο που όλη ή πολη τους γύρισε την πλάτη. Το δυστυχήμα είναι που θα φυγουν πριν τελειώσει το πρωτάθλημα μπροστά στο αδιέξοδο οικονομικό και διοικητικό που θα υποστούν. Άρα τα χειρότερα τα έχουμε μπροστά μας.
    Αθανασιαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω κατι? Δεν λυπάμαι τον Πιερικο πλεον...
      Έδιωξαν τον Λιναρδη επειδή δεν ήταν «ηχηρό όνομα» στους εφοπλιστικούς κύκλους (το ομολογούν σε βίντεο), λες και θα αγόραζε την Μπαρτσελόνα ή την σούπερ ομαδαρα...
      Η ομαδα πιάνει πάτο! Ας πεσει και τοπικο και τότε, αν υπάρχουν πραγματικοί πιερικοι, αυτοί θα τους πάρουν με τις πέτρες...
      Ναι, τα χειρότερα ο Πιερικος τα εχει μπροστά του!

      Ν. Πατρής

      Διαγραφή
  3. Και αυτό το παραμύθι με τα δικά μας παιδιά κατάντησε κακόγουστο αστείο. Η πλειοψηφία των πιτσιρικάδων που έχουμε είναι εκτός νομού, ενώ τα νεαρά παιδιά που είχαμε πέρισι έφυγαν όλοι. Αλλοπρόσαλλη τακτική, το είδαμε κι αυτό φέτος.
    Καζαντζής Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένεις τίποτα καλό φέτος από τον Πιερικό. Αυτό που περιμένω εγώ είναι αποχώρηση, τοπικό και επεισοδιακή ΓΣ στην Εκάβη στο μέσον της σαιζόν...

      Ν.Πατρής

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!