Παπαδόπουλος: "Θα έρθουν να ζητήσουν την ομάδα απο τον Σαραηλίδη"!

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού, μας ενημέρωσε για τις επόμενες κρίσιμες αλλά και ενδεχομένως τελικές κινήσεις του σχήματος με επικεφαλή τον Αθηναίος επιχειρηματία Λευτέρη Λιναρδή. 

Αναλυτικά τα οσα μας είπε ο κ.Παπαδόπουλος:

-"Έχω έρθει σε επικοινωνία με τον κ.Λευτέρη Λιναρδή και τους συνεργάτες του και αποφασίσαμε απο κοινού να έρθει ο εκπρόσωπος του ο κ.Σακελλίου Πάνος (υποψήφιος πρόεδρος μας) μαζί με 1-2 ακόμη συνεργάτες του επενδυτή, προκειμένου να ζητήσουν την ομάδα σύμφωνα με τη χθεσινή δήλωση του κ.Σαραηλίδη. Ο χρόνος που θα έρθουν θα καθοριστεί απο τους ίδιους, ενώ ενδέχεται αυτό να έχει γίνει εως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας."

10 σχόλια:

  1. Εάν έρθουν οι ενδιαφερόμενοι στην Κατερίνη και παρουσιάσουν το πλάνο που έχουν εκπόνηση. να δούμε μετά αυτοί, που δημοσίευσαν ειρωνικά τον τσομπανο με τα πρόβατα θα έχουν τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη ή σαν τις γυναικουλες θα κρύβονται πίσω από γελοίες δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε τι θα σκαρφιστουν τώρα, εάν έρθει ο επενδυτής στην Κατερινη. Ή λογική λέει πως μία ΓΣ μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν πάνε όλα καλά, τότε κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη του νομού θα βγάλουν σπυριά, γιατί ο Πιερικός θα ξεφύγει από το ασφυκτικό πρέσιγκ που υφίσταται τα τελευταία χρόνια. Δηλ, Να θέλουν την ομάδα μικρή για να φαίνονται αυτοί μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρε όμως και δεν έρθει και αποδειχθεί φιάσκο ακόμη μια ιστορία του Παπαδόπουλου πόσοι από εδώ μέσα θα ζητήσετε συγνώμη από τον Σαραηλίδη.
    Και η πλειοψηφία των Ανώνυμων και οι Δημοσιογράφοι εσείς που έχετε το Blog αυτό.
    Θα γελάσουμε πολύ από εβδομάδα.
    *ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΕ Ο Κ.ΣΑΡΑΗΛΙΔΗΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ...
    ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΔΩ ΤΟ PIERIKOSNEWS ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΟΡΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς δεν έχουμε λογο να ζητήσουμε συγγνωμη διοτι το PNEWS απαξιώθηκε απο την νεα διοίκηση σε εξευτελιστική διάσταση. Οπως και ολα τα μεσα της ΠΙΕΡΙΑΣ πλην ενα. Εσεις θα ζητήσετε συγγνωμη αν ειναι αληθεια και ολα παρουν το δρομο τους; Επειτα τι ζητάτε; Οποιος δεν σηκώθηκε να κανει προταση δεν μπορει να εχει αποψη και κριτική περι διοικησης και καθε διοικησης; Δεν στεκει απολυτως τιποτα απο ολα αυτα που ειπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΤ ΔΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΝΟΜΑ ΜΑΓΚΑ 6 Αυγούστου 2016 - 8:20 μ.μ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ PIERIKOSNEWS ΘΑ ΓΛΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΖΙΩΓΑ Α ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ Κ17 ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ 5ΑΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ. ΒΡΕ ΚΟΥΦΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΠΕΚΤΗ ΤΙ ΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΛΟ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλα λόγια χωρίς ουσία ...ο καιρός περνάει και τίποτε δε φαίνεται στον ορίζοντα μόνο λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ή κριτική φιλέ μου γινόταν. Φαίνεται ξεχάσεις ή είσαι όψιμος φίλαθλος της ομάδας, γιατί αλλοιως θα θυμίζουν το κραξιμο που έφαγε ο Παπαδοπουλος και μάλιστα με την ομάδα στη Β εθνική. Από κει και πέρα όταν έχουμε από την μία μεριά τη διοίκηση Σαραηλιδης με την ανύπαρκτη ομάδα που στήνει, επιπέδου Γ τοπικού, και από την άλλη υπάρχει μία άλλη πρόταση και στην οποία εγγυητές της είναι δύο καταξιωμένος από την περσινή Διοίκηση ο Αθανασιαδης και ο Καλτσιδης ή πλάστιγγα της εμπιστοσύνης κλίνει προς τα εκεί. Και μόνο αυτοί οι δύο να τρέξουν την ομάδα σίγουρα θα στήσουν ένα ισχυρο σύνολο, έχοντας μάλιστα και του Λιναρδη τότε μιλάμε για απογείωση των προσδοκιών μας. Εάν αυτά δεν σε πείθουν τότε φαίνεται είσαι ένας εκ των 3-4 μελών που στηρίζουν ακόμα τη
    σημερινη Διοίκηση εχοντας συμπαραστάτη το άλλο σάιτ. Τώρα εάν στο τέλος της άλλης εβδομάδας πραγματοποιηθεί το ντηλ όλων των εμπλεκόμενων!κειμένων μελων θα ζητήσεις εσύ συγγνώμη για το ειρωνικό ύφος σου; Όσον αφορά το πρόσωπο του Σαραιλιδη ναι μπήκε μπροστά σε μία δύσκολη στιγμή, όμως για να έχουν αξία αυτά που είπε θα έπρεπε να τα τηρήσει. Πρώτον θα κάνει μία νεανικη πλην όμως ανταγωνιστική ομαδα. Εσύ ως τωρα είδες κάτι τέτοιο; Και δεύτερον, αν παρουσιαστεί κάτι καλύτερο θα αποχωρήσει. Αυτός πριν ακόμα αξιολογήσει τη νέα πρόταση άρχισε με το ηλεκτρονικό μέσο που ελέγχει να το λοιδορει και να το χλευάζει. (γελοιογραφία με τσομπανο και πρόβατα). Επίσης αλγηεινη εντύπωση προκάλεσε ή περίπτωση της απαραδεκτου εμπλοκής του στο τμήμα του βολευ. Αφού από συστάσεως του τμήματος αυτό δούλευε αυτοτελώς. Ας ελπίζουμε να πρυτανευσει ή λογική και η ομάδα να πάρει τα πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστος ο φίλος. Επειδή ήταν το μόνο σχημα που κατεβηκε δεν τον απαλασσει από τις ευθυνες που έχει ως προεδρος της μεγαλυτερης ομαδας στον νομό. Δηλ. να κάνει μια ομάδα που δεν θα ξεφτιλίζεται από κάθε χωριουδάκι. Δεμ είπαμς ποτέ για άνοδο αλλά να μην έχουμε και τον οίκτο των αντιπάλων. Δηλ.εσύ σαν φίλος της ομάδας δεν θίγεται η αξιοπρέπειά σου όταν γειτονικά σωματεία διαδίδουν πως θα μας σεβαστούν και δεν θα μας διασύρουν σεβόμενοι την ιστορία μας; Τέτοια ομάδα πήρε εντολή από τη Συνέλευση να στήσει το νέο ΔΣ;
    Ποια είναι η αξιοπτέπεια μιας ομαδας, όταν ζητάει χρήματα για να δώσει την ελευθέρας; και πως λειτουργεί ένα ΔΣ όταν εν κρυπτώ από τοβ έφορο του βόλευ πουλάει περιουσιακό του στοιχείο και δεν αποδίδει έστω το αντίτιμο αυτού στο τμήμα που ανήκει; με αποτέλεσμα οι του βόλευ να είναι και με το δίκιο τους εξαγριωμένοι.Δυστυχώς στα μάτια του κόσμου χάθηκε η όπιοα εμπιστοσύνη προς αυτό το σχήμα και η φθορά του δυστυχώς συντελέστηκε με τις πρώτες κινήσεις που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pierikosnews νομίζω πως ο τίτλος: (Θα έρθουν να ζητήσουν την ομάδα απο τον Σαραηλίδη) δεν είναι σωστός. Την ομάδα σε ερασιτεχνικό σωματείο την δίνει το σώμα της ΓΣ. Δεν είμαστε ΠΑΕ με μεγαλομέτοχο για να γίνει αγοραπωλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!